Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7333647 Napisano: 03.02.2026 20:10:04 w PODZIĘKOWANIA
joan
Dzięki serdeczne za słowa pocieszenia i cenne wskazówki. emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

fan-mandaryny

#7333646 Napisano: 03.02.2026 20:08:42 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Credit Agricole!!!! Drugi raz nic. Szkoda, że tylko raz można się było zgłaszać. Sprobuję prozą następnym razem. 😕

Może coś podpowiem na przyszłą odsłonę tego konka:
1) regulamin dopuszczał przesłanie kilku zgłoszeń -> "4. Jeżeli masz więcej niż jedną kartę możesz zgłosić się do konkursu więcej niż raz, ale nie więcej niż masz kart, którymi spełnisz warunki konkursu opisane w tym regulaminie." Możesz (na chwilę) dobrać dodatkową kartę do konta, o ile uważasz, że większa ilość zgłoszeń zwiększy szansę na wygraną (wg mnie: szkoda zachodu).
2) regulamin precyzował, że od uczestnika oczekiwano sloganu -> przeanalizuj pls przesłane przez siebie zgłoszenie pod kątem formalnym, czy to naprawdę był slogan?
Powodzenia w grudniu 2026! emotka

Dziękuję za słowa pocieszenia. Nie doczytałem, że chodzilo o slogan. Skupilem sie na odpowiedzi, w której zawarłem dwa rymowane slogany, wplecione w odpowiedź o 180 znakach. Chyba chodziło im o jeden slogan. Pozdrawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7333570 Napisano: 03.02.2026 15:07:26 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

Ja tez dostałam i moja mama. A wcześniej nic nie było. Ciekawe czy mają jakiś błąd i rozsyłają do wszystkich czy faktycznie tyłu z nas wygrało.

Ja też dostałem tego maila przypominającego. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

fan-mandaryny

#7333531 Napisano: 03.02.2026 13:28:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credit Agricole!!!! Drugi raz nic. Szkoda, że tylko raz można się było zgłaszać. Sprobuję prozą następnym razem. 😕 Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7333509 Napisano: 03.02.2026 12:03:46 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Co Amoko Kańduła nadało DHLem? Już wiem, karta przedpłacona do sieci Eurocash. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7333219 Napisano: 02.02.2026 01:08:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czegoś tu nie rozumiem w konkursie Selmo. Post w portalu społecznościowym z użytym hashtagiem będzie decydował dodatkowo o przyznaniu nagrody? Co w tym poście ma być prócz hashtagu, skoro odpowiedź na pytanie daje się w formularzu? Jak oni niby powiążą moje zgłoszenie z jakimś postem na portalu społecznościowym. Coś to się nie zgadza. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7333179 Napisano: 01.02.2026 18:49:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kochani, o jakie kawy chodzi w konkursie Lavazzy ogólnopolskim? Czy crema egusto co jest na promocji w Biedrze i Aldi może być? Wiecie, pytam, bo na stronie producenta kawy Lavazza nie ma klasyfikacji lini kaw - same nazwy kaw. Przecież wszystkie są „włoskie” i na stronie nie ma podziału na linie. Mogli już podać eany. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7333058 Napisano: 31.01.2026 20:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy do konkursu T-Mobile na kartę liczy się kwota 35 zł doładowana przez aplikację T-Mobile?

Tyle, że serwis doładowania t-Mobile i ichniesza aplikacja w telefonie to chyba to samo. W historii doładowań tego nie widać. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7333050 Napisano: 31.01.2026 20:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy do konkursu T-Mobile na kartę liczy się kwota 35 zł doładowana przez aplikację T-Mobile? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7332971 Napisano: 31.01.2026 10:26:16 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Shell. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7332874 Napisano: 30.01.2026 13:33:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amoko, masakra. Nic, a nic. A tej piniaty to od 5 lat nie mogę ustrzelić. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7332740 Napisano: 29.01.2026 21:54:43 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Shell. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7332206 Napisano: 27.01.2026 14:15:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mimo braku sympatii do tej agencji ze względów wiadomych (jeszcze nigdy u nich nie wygrałem w opisowym!), to trochę nie rozumiem Waszej złości. Przecież większość agencji nie informuje na starcie, jakiego numeru wymaga. Zawsze wpisywaliśmy ten górny, na linii daty i było git, i jakoś nikt nie krzyczał. Ale to dobrze z drugiej strony, bo nie chcę, aby z tego powodu ludzie grali kilka razy na ten sam paragon. Temu mówię nie! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7332185 Napisano: 27.01.2026 13:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

Już tyle wpisów powstało, że nie wiem ktory cytować😂. Ogólnie w kwestii paragonu gdy organizowali podobne konkursy z tchibo w kaufland, c4 problemu nie było nawet nie sprawdzając o jaki im nr paragonu chodzilo zawsze był górny. Z tym że przeprowadzenie konkursu w Dino i pojawiające się pytania ich przerosły. Raczej nie ma sensu wysyłać ponownie odpowiedzi a to z górnym a później z dolnym lub na odwrót, jeśli paragon wygląda inaczej i data jest w innym miejscu to przy weryfikacji niech nie robią problemu bo sami nawet tego nie precyzują bo dopiero konkursowicze ich uświadamiają w wielu kwestiach.
Druga sprawa po tygodniu łaskawie odpisali, że jak jest kawa ziarnista 1 kg to należy udać się po adnotację z pieczątką i podpisem. Finalnie mam zakupione akurat 2 mielone tam jest napis go ( dla mnie to oznaczenie wskazujace na gold), ale wracając do ziarnistej to bardzo ciekawe jak to sobie wyobrażają, gdy kierownicy sklepu nie mają pojecia o jakichś potwierdzeniach, pieczątkach i innego rodzaju wymyślnych sprawach na konkursy 🤣.Może jeszcze monitoring z kamery sklepowej, dokumentacja z przebiegu zakupów i zeznania co najmniej 3 kasjerek jako świadków. Ciekawe myślą, że każdy ze 190 laureatów pobiegnie w tej sprawie do Dino, albo nie pobiegnie bo nie będzie o tym wiedział. Powstaje pytanie czy się nawet o tym dowie na etapie weryfikacji. Jak dla mnie w tych swoich odpowiedziach są niepomocni i żenujący i jakby robią na złość wprowadzając większy chaos bo sami nic nie wiedzą.

Ja zgłosiłem górny. Ale w Advalue tylko w loterii kiedyś wygrałem, bo w opisowym to już nic mnie dobrego nie spotka chyba u nich. Nie mogę się wstrzelić w ich gusta. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7332166 Napisano: 27.01.2026 13:21:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I zastanawia mnie jedno: ilu ludzi lawiruje, zgłaszając się na ten sam paragon. Zakładamy oczywiście, ze organizator żąda tylko jeden paragon do wysłania w razie wygranej i nie podaje na stracie jakiego numeru wymaga do rejestracji. Zastanawia mnie tez, ile nagród przepada przez te oszustwa. Np. Karlsbad żąda wszystkich paragonów, dodatkowo (na co zwracam uwagę) wskazuje jak byk, który numer z paragonu trzeba wpisać do zgłoszenia. Powiem szczerze, że boję się ryzyka, że dany paragon który od kogoś mogę nabyć okaże się już wykorzystany. Podobno tu na forum były takie przypadki. Obym się mylił. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7331593 Napisano: 23.01.2026 23:18:43 w Avanti
angel24 napisał(a):

rufus napisał(a):

angel24 napisał(a):

Czy DC główna poinformowana?

NIE. Ciagle czekam emotka

Niewidoczna była Twoja odpowiedź. No więc wiadomo już coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7331586 Napisano: 23.01.2026 22:35:15 w PODZIĘKOWANIA
samdej
Chciałem pochwalić Ciebie za pomysł stworzenia pomysłowego wątku. Brawo! Wyświetl w wątku >>
1 samdej 0

fan-mandaryny

#7331425 Napisano: 23.01.2026 15:52:54 w Konkursy firm tytoniowych
Ja nic, ale porażka. 0/1. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7331263 Napisano: 23.01.2026 12:35:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
wasata napisał(a):

Pani Kasia z Torunia odjechała moim wymarzonym porsche emotka  pozdrawiam i gratuluję, jeśli jest tutaj na forum! emotka  u mnie II stopień - voucher 1500 zł na dietę, konkurs Maczfit Smolar

Kochana, nie żałuj elektryka. Eksploatacja jest bardzo kosztowna. Ale rozumiem smutek, bo miałem to samo u Avanti kiedyś. Wysyłam Ci uściski pocieszenia. Znam to uczucie! emotka  Wygrasz!
W temacie: 200 stówki do Frisco. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7331128 Napisano: 22.01.2026 23:43:15 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Płyn micelarny, bo już mi się kończy. emotka  Albo kostki, kulki do kibla. Wyświetl w wątku >>
0 0