Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7310913 Napisano: 04.11.2025 11:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Czy pelargos lubi rymowanki czy bardziej proza?
Bedzie ktos łaskawy podpowiedziec na priv? emotka emotka

Chyba raz wygrałem jakieś skarpetki rymowanką. A dwa razy prozą coś innego. Zgłoszeń pisanych wierszem wysłałem chyba na dwadzieścia konkursów i nie wygrałem ani złamanej skarpetki. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

fan-mandaryny

#7310326 Napisano: 01.11.2025 16:27:25 w PODZIĘKOWANIA
margo1
Wszystko OK. Dziękuję za miły kontakt i pomoc. Pozdrawiam serdecznie.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7310254 Napisano: 01.11.2025 00:10:26 w PODZIĘKOWANIA
patisonek
Dziękuję za okazaną mi rzetelną pomoc. Pozdrawiam serdecznie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7310245 Napisano: 31.10.2025 23:23:17 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś jeszcze Lovela Rossmann? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7310146 Napisano: 31.10.2025 17:56:22 w PODZIĘKOWANIA
nanajka81
Dzięki za nieocenioną bezitneresowną pomoc. Pozdrawiam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

fan-mandaryny

#7309634 Napisano: 29.10.2025 20:59:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja nie wiem, co ta Nova Group, czy Alvalue (to chyba odnoga tej agencji). Oni mają jakieś wyższe standardy, bo moje odpowiedzi ich nie zadowalają. Żadnego bonu. Ale może chociaż (!) mieszkanie wygram albo dom, hmmm? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7309557 Napisano: 29.10.2025 15:47:54 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś taniej paragon na loterie w Achan? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7308793 Napisano: 26.10.2025 18:34:24 w Konkursy firm tytoniowych
grzanka napisał(a):

Czy mógłby ktoś napisać, w jaki sposób uzyskać dostęp do strony konkursowej Marlboro?

Przewiń kilka postów wcześniej i znajdziesz zdjęcie kodu. Wyświetl w wątku >>
1 grzanka 0

fan-mandaryny

#7308769 Napisano: 26.10.2025 16:20:23 w Paragony na trwające konkursy
Jestem zainteresowany paragonem na loterię w Auchan - paragon na dwa konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7308688 Napisano: 26.10.2025 00:32:45 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No na temat paragonów jest napisane, że nie wolno dzielić zakupów na kilka paragonów, żeby dostać więcej zdrapek. I to mnie zastanawia, czy ten paragon jest potrzebny czy nie.

Paragon nie jest potrzebny - poza kwestią dzielenia zakupów, regulamin w ogóle nie odnosi się do paragonów. Stwierdza natomiast wyraźnie: "Zakup promocyjny (...) musi być udokumentowany oryginałem zdrapki loteryjnej."

Punkt nr 12.7 Regulaminu określa, czego ewentualnie mogą chcieć w razie wątpliwości i co ogólnie mogą sprawdzać. Jest trochę czytania, ale tak naprawdę: bez jakichkolwiek rewelacji i ziobro zaskoczenia.

Dla mnie bez sensu jest jedynie fragment dotyczący możliwości żądania przez Smolara "zaświadczenia/umowy z operatorem telefonii komórkowej uczestnika lub innego dokumentu/dowodu potwierdzającego, że podany numer telefonu należy do uczestnika" -> a jeśli w jakimś innym ich konkursie zgłoszenie wysyłam przez formularz, to powinnam im przedstawić imienną fakturę zakupu komputera? Umowę z operatorem internetu bezprzewodowego?

Mogliby wreszcie zrozumieć, że uczestnikiem akcji promocyjnej jest osoba użytkująca w danym momencie numer telefonu, a nie "właściciel numeru posiadający umowę z operatorem". 1 uczestnik = 1 numer telefonu = 1 mejl. I tyle. A oni to niepotrzebnie komplikują i już w przeszłości kazali laureatom dostarczać jakieś pisemka/oświadczenia od operatorów telefonii komórkowej. Po co taka papierologia rodem z PRL-u, się pytam?

PS: Jeśli mąż podpisał umowę abonamentową na numery komórkowe dla całej rodziny, to rozumiem, że żona już udziału w żadnej akcji promocyjnej nie może brać, bo przecież nie na nią jest umowa?

PS2: Tak sobie pomyślałam, że... telefon dostałam "w spadku" po moim facecie, który dostał go "w spadku" po córce swojego brata = rachunek za telefon jest na szwagra. Komputer kupili mi w prezencie rodzice = rachunek za komputer jest na tatę. Od kilku tygodni mamy nową umowę na internet = rachunki są wystawiane na mojego faceta. Idąc tokiem smolarowego rozumowania, nie mam prawa brać udziału w jakichkolwiek akcjach, zero moich własnych rachunków/paragonów/fv. Olaboga.

A ja dziś jakimś fartem otrzymałem dwie zdrapki. Sądzę, że się pani pomyliła. A i ja nie zauważyłem, jak mi dawała, że dała mi sklejoną z drugą. Dopiero jak wróciłem do domu. Co w takim razie mi radzisz? Mam wyrzucić tą  jedną dodatkową zdrapkę do kosza, czy ją zgłosić? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7308469 Napisano: 24.10.2025 20:22:15 w Konkursy firm tytoniowych
dysia napisał(a):

ciekawe który tydzień? też dostałam

Do poprzedniego włącznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7307851 Napisano: 22.10.2025 21:09:46 w PODZIĘKOWANIA
vickichelm
Serdecznie dziękuję raz jeszcze za nieocenioną pomoc. 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7307336 Napisano: 21.10.2025 00:29:42 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

vazzz napisał(a):

Pantene- na 550 nagród mam wielkie 0. Po wysłaniu odpowiedzi było coś a'la podziękowanie a zaraz później pojawiła się informacja o błędzie czy coś w tym rodzaju. I teraz nie wiem czy jestem aż tak beznadziejna czy też moje odpowiedzi nawet się nie wysłały. Znając życie pewnie ta pierwsza opcja. Wstyd i dramat.

Mam to samo i też mnie zastanawia to, czy owa "weryfikacja" mojego przebiegła pozytywnie. A mieli jakoś potwierdzać zgłoszenie? Jak miałem jakiś kod zgłoszenia.

Ja w Always też miałam taki komunikat, ale wcześniej wyświetlił się numer zgłoszenia. Na maila nie było żadnego potwierdzenia. Oni chyba tak mają.

Mimo tego komunikatu wygrałaś? Pisałaś do agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7307334 Napisano: 20.10.2025 23:59:05 w WC - rozmowy o wszystkim
vazzz napisał(a):

Pantene- na 550 nagród mam wielkie 0. Po wysłaniu odpowiedzi było coś a'la podziękowanie a zaraz później pojawiła się informacja o błędzie czy coś w tym rodzaju. I teraz nie wiem czy jestem aż tak beznadziejna czy też moje odpowiedzi nawet się nie wysłały. Znając życie pewnie ta pierwsza opcja. Wstyd i dramat.

Mam to samo i też mnie zastanawia to, czy owa "weryfikacja" mojego przebiegła pozytywnie. A mieli jakoś potwierdzać zgłoszenie? Jak miałem jakiś kod zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7306943 Napisano: 20.10.2025 00:11:52 w co chcielibyście wygrać?
Coś ekstra! Najlepiej główną, np. mieszkanie, dom. emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, Aliszka 0

fan-mandaryny

#7306664 Napisano: 17.10.2025 19:04:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilet na galę KSW 111 (Tryniec, Czechy 18.10.2025r) z Monstera chętnie wymienię na paragony na loterie Toffifee, Lindt Excellence, Ferrero, Hoop i Olej Polski. Rząd 8 miejsce 64 E4. Ale ponieważ nikt się nie zgłosił, nawet z propozycją ani jednego paragonu, to oddam za darmo, bo nie umiem handlować.
Edytowano: za późno, oddane. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7305987 Napisano: 15.10.2025 15:07:04 w Paragony na trwające konkursy
Zamienię pojedynczy bilet na boks do Czech (Tryniec, 18.10) a paragony o wartości 100 (loteryjne lub przyszłościowe). Możliwa negocjacja ceny, ale chyba obniżę, bo nikt się nie odezwał w innym wątku. Interesuje mnie tylko wymiana na paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7305886 Napisano: 15.10.2025 10:43:57 w Kaufland konkursy
Skoro w aplikacji jest info o zakupie, to po co paragon. Ja właściwie bym zachował te paragony i zrobię tez radzę, zwłaszcza, że pisałeś o tym numerze karty (u nich nie da się, żeby numer karty plastikowej był taki sam, co numer karty mobilnej, nie da się tego scalić). Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

fan-mandaryny

#7305826 Napisano: 14.10.2025 23:05:10 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

Czy do loterii Kaufland zostawiacie paragony czy tylko zdrapki?

A jest napisane coś na temat paragonów. Z tego co pamiętam, to pracownicy zapominali te zdrapki dawać, chyba, że się upomniałem. Wielokrotnie się spotykałem, że osoby ich nie dostawały. Raz sam zapomniałem, że się nie upomniałem i przyjechałem do domu wkurzony bez tej zdrapki. Ale o limicie doskonale pamiętali, że nie wolno dawać drugiej tego samego dnia. W końcu się tych zdrapek im nazostawało się na zapleczu, że ho ho. Ciekaw jestem, czy Smolar jest w stanie sprawdzić, czy uczestnicy loterii faktycznie dokonywali tych zakupów na swoją osobistą aplikację i czy na koncie klienta jest faktycznie tyle transakcji osobnego dnia, ile kodów dana osoba zarejestrowała. Wątpię, że chciałoby im się sprawdzać podczas, gdy jest tylu laureatów. Pomyślcie, ile nagród może przepaść, jeśli ktoś same kody ze zdrapek, nielegalnie zdobytych, rejestruje, jeśli na karcie nie jest zgodna liczba transakcji osobnego dnia z ilością zdrapek. Nagrody fajne, ale mogliby inaczej to obmyśleć - jakiś dodruk do paragonu, czy coś. Ciągle jakieś wymysły - jak nie "szczęściomaty" w Carrefourze to jakieś zdrapki. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

fan-mandaryny

#7305399 Napisano: 13.10.2025 14:40:12 w Czy informują/ informowali?
Czy z konkursu Warki Żabkowego będzie info wysyłane mailem, czy trzeba dobjich pisać, jak się wygrało? Chodzi o wygrane bony. Wyświetl w wątku >>
0 0