Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7105599 Napisano: 03.07.2023 12:10:12 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Niemożność kupowania w sieci Topaz, a takie fajne konkursy tam są.
Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania sie i ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie?

Masz na myśli konkurs Kinley?
Objechałem kilka Topazów i w kilku w ogóle nie było tego produktu - były różne inne toniki.
Może dlatego nie było chętnych.

Tak, dokładnie. Raczej staram się dotrzymywać terminów w konkursach i staram się być konsekwentny, jednak tym razem dałem ciała. Ten ostatni tydzień upłynął mi na przygotowaniu do wesela, dalekie wyjazdy do lekarza, stresy z tym związane i całkowicie wypadł mi z głowy. Jedynie mogę mieć pretensje do siebieemotka . Tego tekstu trochę szkoda. Nagrody fajne, ale właściwie to zdrowie najważniejsze. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

fan-mandaryny

#7105585 Napisano: 03.07.2023 11:55:21 w Wkurza mnie...
Niemożność kupowania w sieci Topaz, a takie fajne konkursy tam są.
Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania się o ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie? Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105323 Napisano: 02.07.2023 01:15:32 w co chcielibyście wygrać?
Koncentruję się na samochodzie. Było tak blisko. I będzie bliżej… Mam nadzieję. Wiem to. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105317 Napisano: 01.07.2023 23:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Dodatek napisał(a):

Hej, czy komuś udało znaleźć się kasę w laysach?

marne szanse, wypuszczonych na rynek jest 57 milionów paczek, a wygranych paczek jest chyba 100 tys.

Prawdopodobieństwo wygrania jakiegokolwiek papierowego banknotu wynosi niecałe 0,002, czyli ok. 0,2%. Osobiście wole poczekać na jakiś konkurs, niż się objadać tymi chipsami. Paczki na pewno zostaną do innych konkursów. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105310 Napisano: 01.07.2023 22:42:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście e-maila po zgłoszeniu się do konkursu Almette Albedo? Ja tylko komunikat na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105285 Napisano: 01.07.2023 20:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Gdzie znajde produkty Kanki? Sa w netto?

kojarzę, że mleko jest w Delikatesach Centrum

Są też w Groszku i w niektórych Lewiatanach widziałem. Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

fan-mandaryny

#7105284 Napisano: 01.07.2023 20:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia8564 napisał(a):

Niestety ale nabijanie głosów na rafaello to najgorsze co może być. Siostrzenica była w konkursie miss i dziewczyny , które chciały wygrać miss internautów , same płaciły fortunę za smsy i kupowały sobie głosy, także tutaj ludzie będą do wszystkiego zdolni .

Zgadza się. W tym konkursie to było kadrowanie jak się okazało… więc ucięło mi rysunek. Mogłem zadbać o tło zdjęcia, ale tego nie przewidziałem, ze zdjęcia okażą się być kwadratowe. Niestety zdjecia, jakie zrobiłem obejmowały prawie w całości rysunek w formacie A4. Uciętej pracy raczej nie wzięli pod uwagę. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

fan-mandaryny

#7105100 Napisano: 30.06.2023 20:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wezmę udział, a jeśli wygram to wyjątkowo się pochwałę i wyjątkowo streszczę te „luksusy”. Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

fan-mandaryny

#7105088 Napisano: 30.06.2023 19:24:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Columbicie, co za życie… Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105087 Napisano: 30.06.2023 19:21:40 w Smolar
Oj, Smolar chyba zmienił gusta (pracowników). Ani jedna wygrana u mnie, biorąc pod uwagę liczbę zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

fan-mandaryny

#7105075 Napisano: 30.06.2023 18:49:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

To jest ten konkurs Bacardi, w którym jest do wygrania wyjazd na kemping do Chałupy 6, czy nie?! W sponsorowanych na fb mi się pojawił… Kupiłem rum i 80 złotych w plecy. Jest jakiś konkurs w bazie, ale nie trzeba tam kupować tego rumu, za to do wygrania nie jest wyjazd tylko ten alkohol… Masakra jakaś. :-/

Ja taki kojarzę, ale nie sprawdzałam czy jest w bazie: 
https://bacardipartymixer.pl/?fbclid=IwAR2OyDUJG5nUSx1ZtxGz7_pClNy-FjfhC1o_u5ogllfckiBMdl9ZxxdopEk_aem_AZUFs_2Wl4nUedc8oaBaNbCCye6odFsAJ2EE5_c5IKdm9rwbZOPxIgHD8jaWaB96KnU

Nieźle.
Co to jest ten "kemping Chałupy 6", że tydzień pobytu wyceniają na 10k? emotka

Korzystanie ze wspólnej łazienki nie jest atrakcją.

To pytanie? emotka

Stwierdzenie.
Edit. Komentowałem nagrodę w konkursie, wiec na temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105066 Napisano: 30.06.2023 18:40:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

To jest ten konkurs Bacardi, w którym jest do wygrania wyjazd na kemping do Chałupy 6, czy nie?! W sponsorowanych na fb mi się pojawił… Kupiłem rum i 80 złotych w plecy. Jest jakiś konkurs w bazie, ale nie trzeba tam kupować tego rumu, za to do wygrania nie jest wyjazd tylko ten alkohol… Masakra jakaś. :-/

https://bacardipartymixer.pl/?fbclid=IwAR2OyDUJG5nUSx1ZtxGz7_pClNy-FjfhC1o_u5ogllfckiBMdl9ZxxdopEk_aem_AZUFs_2Wl4nUedc8oaBaNbCCye6odFsAJ2EE5_c5IKdm9rwbZOPxIgHD8jaWaB96KnU

Nieźle.
Co to jest ten "kemping Chałupy 6", że tydzień pobytu wyceniają na 10k? emotka

Korzystanie ze wspólnej łazienki nie jest atrakcją. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105063 Napisano: 30.06.2023 18:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Kochana jesteś. Dziękuję Ci. Bo już mnie głowa rozbolała. Nie dość, ze duchota, to jeszcze myśl, ze straciłem na czymś. I znowu kupuje coś na ślepo na konkurs, którego nie ma. Kamien z serca. Dodam go wieczorem do bazy. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105059 Napisano: 30.06.2023 18:25:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jest ten konkurs Bacardi, w którym jest do wygrania wyjazd na kemping do Chałupy 6, czy nie?! W sponsorowanych na fb mi się pojawił… Kupiłem rum i 80 złotych w plecy. Jest jakiś konkurs w bazie, ale nie trzeba tam kupować tego rumu, za to do wygrania nie jest wyjazd tylko ten alkohol… Masakra jakaś. :-/ Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7104259 Napisano: 28.06.2023 14:57:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Albedo i Amocco  - już myślałem, że klątwa na sieć Intermarche została zdjęta. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7104257 Napisano: 28.06.2023 14:54:28 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kimxxx napisał(a):

monisss napisał(a):

Czy za pośrednictwem DPD będą teraz szły puzzle z drugiego i trzeciego etapu Cheetos z C4, czy raczej bony z Dino?

musisz mieć maila kto jest nadawcą - bony z DINO to raczej na pewno za wcześnie (bo rozumiem,że chodzi o ten konkurs co trwa)

Nie, chodziło mi o Dino Pepsi/Lays. Ciekawe czy będą dokumenty do podpisu. Bo ja mam pilny wyjazd w czwartek…

Do mnie z Dino Pepsi/Lays dziś dotrzeć ma bon, właśnie DPD, też mam nadzieje, że bez dokumentów, bo jestem w pracy a paczka ma przyjść do domu 🫣

Dziś odebrałem bon. Był dokument do podpisu. Ale nie pamiętam, czy w formularzu było napisane dane zwycięzcy, czy dane odbierającego nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7103870 Napisano: 27.06.2023 12:23:26 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
monisss napisał(a):

Czy za pośrednictwem DPD będą teraz szły puzzle z drugiego i trzeciego etapu Cheetos z C4, czy raczej bony z Dino?

musisz mieć maila kto jest nadawcą - bony z DINO to raczej na pewno za wcześnie (bo rozumiem,że chodzi o ten konkurs co trwa)

Nie, chodziło mi o Dino Pepsi/Lays. Ciekawe czy będą dokumenty do podpisu. Bo ja mam pilny wyjazd w czwartek… Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7103861 Napisano: 27.06.2023 12:13:26 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Czy za pośrednictwem DPD będą teraz szły puzzle z drugiego i trzeciego etapu Cheetos z C4, czy raczej bony z Dino? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7103668 Napisano: 26.06.2023 16:00:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

Corona informowała wszystkich w jednym czasie?? Czy jeszcze można się łudzić, że jakiś mail się doczłapie?

Ja wciąż czekam co najmniej na leżaczek. Skoro to Fortis, to raczej już po ptokach, bo oni wszystko na raz informują, kiedy jest taka ilość nagród brak etapów. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7103612 Napisano: 26.06.2023 13:41:18 w Paragony na trwające konkursy
Kinley Topaz poszukuję. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0