Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7318223 Napisano: 02.12.2025 20:20:13 w WC - rozmowy o wszystkim
basiag napisał(a):

kumulacja napisał(a):

basiag napisał(a):

nie mogę wejść na pocztę na wp.pl , działa u Was ?

U mnie działa.

u mnie nie działa na 2 laptopach i na fonie , co to może być ?

Jaki masz system operacyjny, z jakiej przeglądarki korzystasz? Może spróbuj z innej lokalizacji? Zaloguj się u sąsiada przez jego WiFi i wyłącz w fonie przepływa danych komórkowych, by czerpał sieć wyłącznie przez to nowe WiFi, a nie przez sieć komórkową. To tak na szybko jedyne, co na razie przychodzi do głowy, że możesz spróbować by się przekonać, co jest powodem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7318221 Napisano: 02.12.2025 20:17:07 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

Fortis- wciskają kit o negatywnej weryfikacji, bo IP urządzenia było takie samo, a to nie jest IP urządzenia, tylko internetu, bo na każdym urządzeniu jest takie samo, także pójdzie reklamacja.

Adres IP to unikalny numer przypisany Twojemu urządzeniu przez dostawcę usług internetowych (ISP). Dzięki niemu urządzenie może komunikować się w
internecie, kierując swój ruch przez ISP. Dostawca (czyli ISP) może zmieniać Twój adres IP okresowo, dostarczając nowy w razie potrzeby.
W praktyce wygląda to tak, że ja w swoim routerze mam dynamicznie zmienne IP i na przykład po wyłączeniu zasilania i ponownym podłączeniu, może się zalogować w sieci z IP całkowicie zmienionym w stosunku do poprzedniej sesji. Ten mechanizm wykorzystywali konkursowicze kiedyś tam, gdy były konkursy z głosowaniem na prace, a warunkiem było, że danego dnia tylko jeden głos z jednego numeru IP. Resetowało się router i głosowało ponownie emotka
Tak że ten, walcz o swoje. Fortis podpada już nie pierwszy raz! Chyba zacznę go profilaktycznie bojkotować, by się później nie stresować niepotrzebnie i nie żreć z durniami. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7317512 Napisano: 30.11.2025 15:43:39 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
0 0

cb656

#7317313 Napisano: 29.11.2025 12:38:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Oddam w dobre ręce wygrane książki.
Stan IDEALNY! Czytane raz. emotka czyli używane, ech...
Wybierz sobie tytuły, dogadamy się co do ceny, myślę o kwocie rzędu 15 zeta za sztukę (koszt znamionowy to 39,99 PLN) czy jakoś tak, ech.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7317092 Napisano: 28.11.2025 12:28:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

Słuchawki Nauszne, Bezprzewodowe JBL Tune 520BT Czarne
Ładowanie za pomocą wygodnego kabla USB typu C trwa zaledwie 2 godziny i pozwala na bezprzewodowe słuchanie do 57 godzin. Krótkie, 5-minutowe ładowanie wystarczy, aby słuchać muzyki przez kolejne 3 godziny.
Opakowanie jeszcze nie otwierane, zaplombowany oryginał. NOWE! emotka

Na stronie producenta cena jest wyższa, niż w niektórych sklepach, sprzedam najchętniej za 90PLN emotka
https://pl.jbl.com/TUNE520BT.html Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7317087 Napisano: 28.11.2025 12:24:11 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Taką lampkę z Varty. Pod namiot, na taras, na balkon... emotka Wymienię (najchętniej na powerbank z tego samego konkursu, to w niego celowałem emotka ). Lub sprzedam. Zaskocz mnie propozycją cenową. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7315698 Napisano: 21.11.2025 20:37:51 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

A Zatecky juz wysyłał powiadomienia?

Są już wyniki podpięte na stronie Smolara https://wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7315646 Napisano: 21.11.2025 16:33:24 w Wkurza mnie...
Strasznie mnie wkurzają niektórzy organizatorzy, co to nie potrafią do trzech zliczyć wwrrr emotka
Piszą na przykład: "zgłoszenia przyjmujemy do 19 listopada, a następnego dnia ogłosimy wyniki".
Tymczasem już 21 listopada chyli się ku końcowi, a ma stronie cisza. No ile można do emotka nędzy??!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7315287 Napisano: 20.11.2025 14:27:11 w Popraw sobie humor...
Tak jakby w temacie konkursowych tekstów i ich oceny przez Organizatorów, hihi emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7315063 Napisano: 19.11.2025 20:38:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Monika11 napisał(a):

Może ktoś polecić jakiś glukometr .. na razie zielona w temacie , a tego jest pełno

Kiedyś wygrałem w jakimś konkursie, podarowałem sąsiadce w zagrożeniu cukrzycowym, jest zadowolona, używa nadal do dziś, a to już kilka lat minęło. Jest dokładny w pomiarach.
Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

cb656

cb656

#7313910 Napisano: 15.11.2025 14:48:44 w Wkurza mnie...
sloma_i_buty napisał(a):

Nie odsyłam danych na przedmioty, które uważam na badziew lub nieodpowiadające rozmiarem...

Słusznie czynisz. Trzeba mieć swą godność. emotka Postępuję podobnie. Gdy gram o nagrodę wyższego stopnia, a wpadnie badziew niższego stopnia, to rezygnuję z odbioru. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7313415 Napisano: 13.11.2025 15:44:18 w co chcielibyście wygrać?
Miliony monet! emotka Mogą być banknoty też... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7313409 Napisano: 13.11.2025 15:22:15 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Zamglona taka jestem umysłowo i to mnie wkurza.

Wkurza mnie, że ja nie umiem tak poetycko określać swoich stanów emocjonalno umysłowych, ech zazdro!  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7312770 Napisano: 11.11.2025 15:53:21 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Od dziś oficjalnie „starsza pani” po czterdziestce, hi, hi

Tuli, tuli! emotka Rośnij zdrowo, Okruszku! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7312463 Napisano: 09.11.2025 21:33:55 w Popraw sobie humor...
sledzik860 napisał(a):

Zupa falafiorowa . Ma ktoś przepis?

Niestety. emotka Ale gdybyś chciał przepis na CeBulową wg Makłowicza, to mogę udostępnić.  emotka Byłem kiedyś na jego pokazach i degustacji w centrum handlowym, smakowała, więc wziąłem przepis i zrobiłem w domu. O dziwo, nikt się nie rozchorował i też chwalili. No wiem, może przez grzeczność, ale jednak.   emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7311692 Napisano: 06.11.2025 14:11:58 w Segregacja konkursów.
Moje zdanie w kwestii osobnej kategorii pod nazwą LOTERIE PROMOCYJNE pozostaje bez zmian.
Jestem stanowczo na NIE! emotka
Z bardzo prostego powodu - zasady ustanowione dawno temu przez Admina pozostają w mocy.
To znaczy loteria promocyjna nadal jest w promocyjnych, a jej wyróżnienie występuje przez dodanie w nazwie słowa LOTERIA, a nie konkurs.
To w zupełności wystarczy.

Co do tej drugiej kwestii, czyli konkursów na blogach, to one chyba bardziej kwalifikują się jako podkategoria konkursów w mediach społecznościowych (jak konkursy na Facebooku, na Instagramie, na Youtube), choć ostatnio obiła mnie się o uszy jakaś przepychanka słowna, chyba polityków o tym, że wpis na blogu to nie jest wpis w mediach społecznościowych, ech... Ale oni zawsze usiłują wykręcać kota ogonem tak, jak to im pasuje, a nie tak, jak jest naprawdę. emotka

Forma i treść: Blogi są platformą do publikowania artykułów, opinii, przemyśleń, zdjęć, filmów czy nagrań audio.
Zastosowanie: Oprócz osobistych dzienników, blogi służą także jako narzędzia marketingowe, kanały komunikacji (np. w biznesie) lub platformy do gromadzenia i komentowania informacji z innych źródeł.
Interaktywność: Wiele blogów ma sekcje komentarzy, które umożliwiają czytelnikom interakcję z autorem i innymi użytkownikami.

Skoro występuje interakcja między innymi użytkownikami, czyli taki blog skupia jakąś społeczność, a więc wypełnia znamiona pewnej formy mediów społecznościowych.
Takie jest moje zdanie emotka

Jeśli już mamy jakąś kategorię likwidować, to ja proponuję kategorie wymarłe, na których od dawna nic się nie dzieje. Przykładowo
https://www.e-kon...strona=1265#p6510389 (śmiało da się podpiąć do żywej kategorii KUPONY RABATOWE I ZNIŻKI, bo to przecież to samo faktycznie)
https://www.e-kon...?strona=113#p6030764 (ostatni wpis 10 lat temu emotka )
https://www.e-kon...atan-ben-abc-groszek emotka
https://www.e-kon...owym-konkursie-na-fb emotka jak każdy będzie sobie zakładał osobny top do swojego konkursu, to serwer spuchnie, od tego jest stosowny wątek KLIKNIJCIE)
https://www.e-kon...-dzisiejsze-wygrane1 bez sensu zupełnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7311240 Napisano: 05.11.2025 11:17:23 w Segregacja konkursów.
cb656 napisał(a):

pionas Adriam dziękuję za zrozumienie i akceptację wniosków z minionych lat. Czyli przemianowania AKTUALNYCH na INTERNETOWE! To krok w dobrym kierunku.
Zwracam jedynie uwagę na drobiazg od strony technicznej, khy, khy... emotka
Zauważ proszę, że choć zmiana kategorii nastąpiła, to zmiana w adresie nie podążyła za nią, nadal jest to
https://www.e-kon...sy/konkursy-aktualne
emotka
Popraw to konsekwentnie i dam Ci już spokój, ech... emotka

pionas czy to jakiś duży problem od strony technicznej, by przemianować adres z "konkursy_aktualne" na "konkursy_internetowe"? emotka Bo mnie to gryzie w oczy po prostu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7310893 Napisano: 04.11.2025 10:51:11 w WC - rozmowy o wszystkim
tereniagno napisał(a):

Sorry, ale sama sobie zawdzięczasz stratę kasy (...)
Opłatę pobrano za ODDZWANIANIE, a nie za to, że ktoś do ciebie tylko dzwonił, a ty odebrałaś, ech... Litości!!!

A może w końcu przestaniesz mnie krytykować, bo nic innego nie potrafisz  emotka
Wiem co robię dobrze i wiem co robię źle. Po prostu podzieliłam się z tym na forum,
a Ty czepiasz się, jak rzep psiego ogona  emotka   

Tylko otwieram Ci oczy na fakty, bo próbujesz przedstawiać się w świetle "niewinnie pokrzywdzonej przez okrutny los" podczas gdy sama sobie jesteś winna i tyle. To nie czepianie. emotka Wyświetl w wątku >>