Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7287595 Napisano: 14.08.2025 15:41:37 w Popraw sobie humor...

cb656

#7287230 Napisano: 13.08.2025 17:21:02 w WC - rozmowy o wszystkim
wesoyromek napisał(a):

Mam pytanie, czy na konkurs w stokrotce gdzie trzeba kupić 4 piwa 0 procent np żywiec , desperados, heineken lub warka radler, można kuoic żywiec lemonż, malinaż?

Już patrząc na grafikę można się domyślić, że tak. Regulamin określa jedynie MARKI, nie smaki czy pojemności.
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7287227 Napisano: 13.08.2025 17:13:19 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

A dla wszystkich , którzy wygrali - pytanie czy znają zasady panujące  na e- konkursach? 
Korzystają z bazy konkursów, z rad osób z forum, ale nie uważają za stosowne podzielić się konkursem promocyjnym, w którym wzieli udzial. 
Najbardziej zastanawia fakt - po co się chwalą nagrodą z konkursu spoza bazy / dodany byl w ist, etapie i dlaczego admini na to zezwalają ? 
Uważam, że to krzywdzàce dla innych uczestników , bo pezecież po co dodawać konkursy do bazy jak można sobie samemu grać , ale z bazy jak najbardziej korzystać. 

Uważam, że coraz gorzej się dzieje na forum

Dodam, że to nie jest kwestia obecnych czasów. Ileż to razy wcześniej szukając samodzielnie nowych konkursów (szczególnie na Facebooku, gdzie widać, kto bierze udział) natykałem się na znajomych forumowiczów i forumowiczki z tak zwanej elyty, wierchuszki, co to na forum ą, ę przez bibułkę, jak to ważne jest mieć zasady, dzielić się z bliźnimi potrzebującymi bardziej i żyć uczciwie, tam sobie na spokojnie brali/brały udział, nie kwapiąc się ze zgłoszeniem konkursu do bazy. Zawsze mnie wtedy ręka swędziała, by napisać jawnym tekstem na forum o tym, obśmiać, zawstydzić, ech... emotka Cóż, zwykle kończyło się tym, że szybko dodawałem konkurs do bazy, by inni też zobaczyli te elyty, w jakim czasie PRZED ukazaniem się konkursu w bazie, figurują tam ich datowane przecież jednoznacznie wpisy konkursowe. Wwwrrr, to nie jest znak obecnych czasów, tak było od zawsze. Nic z tym nie da się zrobić. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286879 Napisano: 12.08.2025 18:33:16 w WC - rozmowy o wszystkim
cukierkowa18 napisał(a):

[quote=Zgłoś to na policję, a jak masz jego dane to upublicznij. 

ILIKETOWINMONEY]Słuchajcie:
Sprzedałem aparat instax 12 z wygranego konkursu na olx, koleś zakupił z opcją zabezpieczenia olx. Po odbiorze pisze mi, że nie działa i wali jakieś ściemy, ja sobie myślę.. ciekawe... szansa, że nowa nigdy nie używana rzecz nie działa jest bardzo mała ale ok. Poprosił o zwrot. Zatwierdziłem i zapłaciłem za zwrot. Otwieram paczkomat a tam paczka wielkości małego listu w której nic nie ma. Zwróciłem się z tym do olx a oni na to, że pieniądze zwrócili od razu kupującemu po zatwierdzeniu zwrotu i nie mogą nic w tej sprawie zrobić, jeśli chce coś odzyskać to mogę sobie iść na policje. Czaicie to? Zwracają pieniądze kupującemu jak nawet sprzedawca nie dostał z powrotem swojej paczki, tylko jak kupujący nadał zwrot, a po oszustwie piszą Ci, że mają to w 4 literach i możesz sobie iść na policje.
Nie dowierzam, że tak to działa i ten portal nadal istnieje... 

Straciłem aparat i jeszcze pieniądze na zwrot. Nie mogę uwierzyć, że nikt tego skurwiałego portalu jeszcze nie zamknął... 

Taki to poniedziałek emotka

Dlatego ja się nigdy nie zgadzam na wysyłkę  emotka Świat jest pełen oszustów. Z założenia (sama nazwa Ogłoszenia Lokalne X) wskazuje wyraźnie, że to nie Allegro z wysyłaniem na cały kraj, tylko po to, by ktoś podjechał z okolic, zobaczyły gały co biorą. Ciekawostka taka - ZAWSZE, gdy oferuję coś w miarę fajnego, to ZAWSZE, ALE TO ZAWSZE dostaję tylko takie szemrane propozycje z drugiego końca Polski i jeszcze kombinują, jak oszwabić przy płaceniu, że on to swojego kuriera nawet przyśle i wyśle mi potwierdzenie wpłaty, bo tak bardzo mu się spieszy! Nie ze mną te brunery emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7286877 Napisano: 12.08.2025 18:24:28 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mixik napisał(a):

Ale przecież ten kto wrzuca czyta (a przynajmniej powinien) regulamin tego konkursu, to w czym problem?
Znajduje dane organizatora, daty trwania, to dorzucenie tych kilku dodatkowych danych nie jest (i znów - nie powinno) stanowić większego problemu.

Ale po co tworzyć jakieś dodatkowe "rubryczki",  emotka skoro równie dobrze można tę wiadomość umieścić w opisie. emotka
No ale bez jaj, jestem tego samego zdania, co zezowaty_kot - za dużo jest tu leniuchów, którzy chcą mieć wszystko podane pod nos, wielu jest pytających "a co piszecie, że wygrywacie, bo ja nie umiem?", jakby te podpowiedzi się należały, jak psu micha. emotka A najlepiej to jeszcze gdyby wysyłać zgłoszenia za nich! emotka
Więcej samodzielności! Czytać regulaminy i już emotka Po to są. Każdy na własny użytek. Ile można prowadzić za rączkę. Nie ma czasu na czytanie, to niech nie gra jeden z drugim. Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7286566 Napisano: 11.08.2025 19:51:29 w Żabka
visserarthur napisał(a):

kolejny raz napiszę- nie narzekajcie, tylko działajcie... Samymi żalami na forum nic nie zdziałacie

Brawo. Jestem tego samego zdania. Działać, gdzie trzeba, u źródła, a nie tylko płakusiać na jakimś niezależnym forum. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286510 Napisano: 11.08.2025 17:08:33 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

takie cwaniakowanie mnie wkurza 

A czym to się różni od wątku Paragony na trwające konkursy?

ze szuka za darmo...

No i co cię boli, że za darmo? emotka Nie chcesz, to nie pomożesz, proste. A ktoś inny pomoże z własnej woli. I już! emotka
Wkurza mnie taki ból demotka y. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286432 Napisano: 11.08.2025 13:36:43 w WC - rozmowy o wszystkim
malmika napisał(a):

Hej. Przymierzam się do zmiany konta w banku i szukam nowego banku. Robię rozeznanie i oprócz ważnych dla mnie kwestii, zastanawiam się czy jest jakiś bank, który najczęściej ma jakieś konkursy? Typu płać kartą i loterie itp. Aktualnie w bazie widzę kilka, ale nie wiem w przypadku których banków jest to jednorazowy strzał, a które jednak częściej mają tego typu akcje. Oczywiście nie jest to główne kryterium w wyborze banku dla mnie, ale może akurat uda się to powiązać. Chyba że z jakiegoś konta bankowego jesteście zadowoleni i możecie polecić? Z MBank się rozstaję emotka

Polecam NEST bank, bo nie pobierają opłat za żadne transakcje.  emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286406 Napisano: 11.08.2025 12:44:35 w dziś mam urodzinki
wiolka252 napisał(a):

cb656 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ciekawe do jakiego wieku będę grała w konkursy emotka

Sto lat, sto lat, lalala... SMARKULO emotka

Haha dzięki poczułam się młodo 🫢🤪

I tak właśnie miało być emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

cb656

#7286367 Napisano: 11.08.2025 11:54:17 w Smolar
luko922 napisał(a):

Czy Smolar lubi prosto, zabawnie? Rymowane? 
Wygrałem w tym roku dwa razy raczej nieoczywistymi odpowiedziami, powiedziałbym, że zabawnymi, absurdalnymi, ale to były tylko nagrody 3 stopnia. Może za dużo kombinuję? emotka

Smolar lubi chyba nieoczywistości, takie oryginalne świeżynki. Inne spojrzenie na zagadnienie. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286353 Napisano: 11.08.2025 11:40:21 w Smolar
Dlaczemu ja tak lubię Smolara, hę?! Bo jest po prostu solidny?! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286290 Napisano: 11.08.2025 10:12:56 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

takie cwaniakowanie mnie wkurza 

Ojejku, a w czym rzecz? nie jesteś zainteresowana, to po prostu ignoruj i już! Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

cb656

#7286188 Napisano: 10.08.2025 16:05:33 w dziś mam urodzinki
wiolka252 napisał(a):

Ciekawe do jakiego wieku będę grała w konkursy emotka

Sto lat, sto lat, lalala... SMARKULO emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286116 Napisano: 10.08.2025 10:00:24 w Dziś cieszę się z.....
Jasminum napisał(a):

Cieszę się, że znowu wróciło słońce, bo już zaczynałem podłapywać konkretnego złego tripa. A poza tym zacząłem czytać nową ciekawą książkę o PRL i gram w ciekawą przygodówkę

Cieszę się, że jeszcze są na tym świecie normalni ludzie, doceniający uroki zwykłego życia, mrau... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7286005 Napisano: 09.08.2025 12:02:49 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Zebrałam się w sobie i muszę zadbać o zdrowie. Sierpień pod znakiem specjalistów (...)
Do jakiego specjalisty jeszcze się powinnam zapisać nie odpowiadajcie emotka

Proponuję wizytę u logopedy, albo innego specjalisty zajmującego się problemami z pisownią, ech... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7285878 Napisano: 08.08.2025 18:08:09 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Ja tam może i nie jestem "piękna dziewczyna", ale mam cichą nadzieję za życia, że komuś będzie przykro, gdy odejdę z tego świata: )

Kasieńku, bądź pewna, że jeśli tak by się zdarzyło, to ja będę pierwszy żałujący, ech... emotka
P.S. Ale Ty wcale brzydka nie jesteś! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7285229 Napisano: 06.08.2025 16:17:16 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Zdjęcie z krowa"

WYNIKI: https://www.faceb...sts/1389212076298476

Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia do konkursu. W tym roku było ich naprawdę wiele, pokazaliście nam, że wakacje na pastwisku mogą być pełne radości, luzu i… pięknych krów.
Zobaczcie grafikę z 3 zwycięskimi zdjęciami!

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7284972 Napisano: 06.08.2025 10:06:44 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że częściej sprawdzam folder SPAM w poszukiwaniu być może zagubionego powiadomienia o głównej wygranej emotka niż na skrzynkę odbiorczą dostaję jakąkolwiek reakcję na swoje konkursowe zgłoszenia. emotka emotka

Chociaż nie... ostatnio kilka razy dostałem potwierdzenie, że zgłoszenie do konkursu zostało przyjęte i to mnie się bardzo podoba, człowiek przynajmniej nie wisi w niepewności, czy formularz na stronie internetowej przepuścił. emotka emotka Tyle tylko, że nie przekłada się to później na powiadomienie o nagrodzeniu, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7284950 Napisano: 06.08.2025 09:31:31 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

Chciałbym wrócić do konkursów, ale mimo dużej ilości konkursów to albo są badziewia produkty do kupienia, albo nagrody słabe i nie ma w co grać.. też tak macie? Wysłałem też kilka moim zdaniem fajnych odpowiedzi i nawet nagród ostatniego stopnia nie udało się wygrać.. coś kiepsko emotka

Też tak mam już od dawna. emotka Albo jest jedna (z reguły główna) nagroda atrakcyjna dla mnie, a reszta to śmiechu warte gadżety, albo są bramki czasowe w loteriach, czy też trzeba zagrać w jakąś grę i uzyskać najlepszy wynik. To dobre dla cwaniaczków, kombinatorów, a nie dla mnie. Moim zdaniem najlepszy czas i najlepsze konkursy były tak gdzieś od połowy lat dziewięćdziesiątych aż do 2010, a potem równia pochyła. Wyświetl w wątku >>