Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7279812 Napisano: 17.07.2025 16:33:17 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

Uważasz, ze te chińskie zakupy to niezbędne życiu produkty, które nie trafia przed końcem roku do śmietnika lub dno szafy?

Nie mnie wyrokować. Każdy żyje na swój własny użytek. To, co dla jednego jest śmieciem, dla innego skarbem. Każdy złomarz to potwierdzi. emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cb656

#7279795 Napisano: 17.07.2025 15:56:19 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

Może o "nawiedzona" chodzi w kategoriach - ilość, jakość chińskich zakupów...

Serio tak uważasz? emotka
Dotąd sądziłem, że domy nawiedzają jedynie Jehowi i księża po kolędzie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7279730 Napisano: 17.07.2025 13:33:00 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną, bo nie wiem co poczta odwala, ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go, ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu   emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś, bo to ostatnie co bym zrobiła.

Taki brzydki/nieatrakcyjny? Chodzi w przepoconej koszulce? emotka
Jeśli nie, to daj chłopakowi szansę, ujrzyj w nim człowieka! emotka
Zagadnij o życie prywatne, na przykład czy lubi róż... "To rusz d..ę po piwo!" i takie tam, no wiesz... emotka

Wkurza mnie, gdy ludzie nie widzą w innych ludziach człowieka. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7279727 Napisano: 17.07.2025 13:25:35 w Wkurza mnie...
Wkurzam się, że angażuję się w "dyskusje" ze sztuczną inteligencją i nawet mnie się to podobuje, ech... emotka emotka
Przecież zdrowiej byłoby wyjść po prostu do żywych ludzi z krwi i kości, choćby takich meneli-filozofów, jak na ławeczce w serialu Ranczo, no ale nie, CeBuś musi testować nowe technologie, ech! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7279145 Napisano: 15.07.2025 19:55:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Lato 2011, zabawa InPost z przesyłaniem krasnali, by zaliczyć najdłuższą trasę, ech...
Ktoś to jeszcze pamięta?? emotka
Lubię takie akcje! Brakuje mi tego w obecnych czasach, ech...
Kreatywne, z poczuciem humoru, niebanalne... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7279108 Napisano: 15.07.2025 17:46:42 w WC - rozmowy o wszystkim
fan-mandaryny napisał(a):

Irytuje mnie, że jak chcę się wpisać poczta.wp.pl na telefonie, to zamiast otwartej strony z pocztą na ajfonie dostaję komunikat: „ Czy chcesz pobrać „w”?” i jest przycisk „Pobierz”. Jest to irytujące.

Tak już uroda ajfona... emotka emotka
W Androidzie tego nie ma. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7278974 Napisano: 15.07.2025 12:31:54 w Dziś cieszę się z.....
Orzeł wylądował!! 💪emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7278733 Napisano: 14.07.2025 16:35:07 w Żabka
visserarthur napisał(a):

Dlaczego mam nie zapomnieć? Niech „forum” też się weźmie do roboty, a nie zawsze „wszyscy” tylko narzekają, ale nic dalej z tym nie robią

Widzę to zupełnie inaczej, nie przerzucaj odpowiedzialności czy potrzeby aktywności na innych. emotka Na razie TYLKO TY szumnie i buńczucznie zapowiadasz, że napiszesz, to dotrzymaj słowa. Ja w tym konkursie nie biorę udziału, więc nie ma co wykazywać aktywności i pisać do Organizatorów czy kogokolwiek. Ale szalenie mnie intryguje, ba! Wręcz podnieca i rozsadza zdrowa ciekawość, czy SYSTEMOWO, co do zasady, takie pisanie coś komuś kiedyś dało. I tyle w temacie. Więc jak już napiszesz te wszystkie skargi, to koniecznie się podziel na forum efektami interwencji i domagania się prawdy, bo ja bardzo, a podejrzewam, że inni też, są po prostu ciekawi, czy warto brać udział w takich akcjach, gdy nam się coś nie spodoba. Rozumiesz moje intencje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7278720 Napisano: 14.07.2025 16:05:47 w Żabka
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem).

emotka emotka emotka emotka Napisz, napisz to dokładnie tak, jak wyżej... KONIECZNIE! emotka emotka
Tylko nie zapomnij później podzielić się na forum efektami tego pisania. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7278412 Napisano: 13.07.2025 11:20:44 w Moje konkursowe początki...
Może nie są to jakieś absolutne "początki", ale zapamiętam to chyba do końca życia. Bo to właśnie życie przynosi czasem takie scenariusze, jakich nikt by nie wymyślił. emotka
Do brzegu. Początek nowego millenium, konkretnie 2002, a jeszcze ściślej lato. No dobra, wieczór emotka
Cebuś siedzi na balkonie u sąsiadki emotka popija kawkę odpoczywając po ciężkim dniu, w radiu Darek Maciborek prowadzi program (chyba lista przebojów). Między utworami mowa wiązana, komentarze, anegdotki. Wspomniał o lecie i komarach, po czym zaproponował dla Słuchaczy błyskawiczny konkurs esemesowy:
"jaki jest Wasz najlepszy środek na komary?"
Cebuś pociąga kolejny łyk kawy z filiżanki i słyszy tylko gdzieś koło ucha ciche BZZZZ... Zamilkło. Za to sąsiadka mówi: "Nie ruszaj się!" i znienacka pac! Cebusia w czółko.
- No, udało się, upolowałam, już cię nie ugryzie! emotka
I pokazuje zakrwawione zwłoki na dłoni.
EUREKA! Cebuś sięga błyskawicznie po ceglaną komórkę wiszącą u paska i drżącymi dłońmi wystukuje esemesa do Darka Maciborka z odpowiedzią:
"Najlepszy środek na komary? ŚRODEK CZOŁA!" Send.
Kawka się kończy, kończy też audycja i nagle z anteny pada: "Zwycięzcą naszego konkursu zostaje Cebuś, gratulujemy wygrania aparatu cyfrowego!"
Mmmrrraauuu... emotka emotka Moja pierwsza cyfrówka Sony o zabójczej rozdzielczości 1,2 Mpx emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7278169 Napisano: 11.07.2025 20:32:39 w Moje konkursowe początki...
gosia46 napisał(a):

Jeden z pierwszych konkursów na poważnie, to z tego co pamiętam papierki chyba że  Snickersa się wysyłało i wtedy wpadł taki mały telewizorek i chyba radyjko z Philipsa 😆 Kiedy to było 😅

Te srebrzyste radyjka na dwa paluszki były świetne! emotka Do dziś je mam i zabieram pod namiot albo na wycieczki. To znaczy mam jedno, ale wygrałem kilka i obdarowałem nimi sąsiadki, starsze panie. emotka emotka Potem pozwalały podawać w konkursach swoje dane, ja ogarniałem całą korespondencję mailową, a one tylko adresy i telefony, jako słupy. emotka To było tak dawno, że już nie pamiętam roku, a obie starsze panie już nie żyją od lat. emotka

Edit: a papierki po snickersach zbierałem na chodnikach, pełno tego się walało. Były jeszcze inne takie akcje, doładowania telefonów na kartę, kiedyś pamiętam, że uzbierałem tego za 140 zeta jeszcze chyba Idea wtedy była, nie Orange emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7277692 Napisano: 10.07.2025 15:17:25 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
0 0

cb656

cb656

#7277441 Napisano: 09.07.2025 17:42:00 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

(...) Pomogłam starszej pani wsadzić doniczkę z bazylią w reklamówkę, oczekuję nagrody za to 

emotka Nagroda:
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7277438 Napisano: 09.07.2025 17:34:47 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Mam w apce Coca Cola w wygranych kod vouchera na Sunrise Festival, ważny do 11/7. co mam z nim zrobić?

Wykorzystać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 asiam

cb656

#7277421 Napisano: 09.07.2025 16:39:17 w Wkurza mnie...
halliday napisał(a):

Zmiana cennika w Play od 1 marca ceny w cenniku usług podstawowych będą wynosić odpowiednio:

• minuta krajowego połączenia głosowego i wideo do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych – 0,79 zł,
  • wiadomość SMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych – 0,79 zł,
  • wiadomość MMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych – 0,79 zł.
Więc kto ma starter Play na kartę zalecam jak najszybciej przenieść numer do innej sieci. Bo np. sms konkursy pod numer typu 4321 będą kosztować nasz 0,79gr.

A za to w orange rezygnują pod koniec lutego z opłaty za brak aktywności więc to jest na plus dla tej sieci.

Niestety, Orange dołączyło jakiś czas temu do tej żałosnej stawki.  emotka https://doladowania.orange.pl/taryfy
Orange FREE
Koszt SMS w kraju: 0,79 zł,
Koszt MMS: 0,79 zł,
Rozmowy: 0,79 zł/min.,
Internet: 0,79 zł/1 MB

Co dziwne, NJU na kartę jest nadal tańsze. emotka
W kraju i w roamingu UE za standardowe połączenia na numery komórkowe i stacjonarne, SMS-y i MMS-y, internet płacisz z konta głównego zgodnie z cennikiem w nju na kartę tj.: 39 gr/minuta/SMS/MMS/1 MB , aż Twoje wydatki w miesiącu osiągną 19 zł.
https://www.njumo...erta/nju-na-karte/19 Wyświetl w wątku >>

cb656

#7277397 Napisano: 09.07.2025 15:40:04 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Przeszłam błyskawiczne załamanie nerwowe.
Wreszcie rozdzieliłam paragony z 2024 roku bo przez nie wszystko diabeł przykrywa ogonem.
Mam fotki każdego ale to jak przebijanie się prze górę śnieżną przez Titanica.
Ile razy rzuciłam słowem na k i p nie zliczę ale sąsiedzi mieli darmowy teatr jednego aktora.

Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7277009 Napisano: 08.07.2025 17:57:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie istnienie topu ZAPOWIEDZI konkursów. Przecież można normalnie zgłosić do bazy, jest data rozpoczęcia i zakończenia, po cholerę takie kwiatki????emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

cb656

cb656