Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7257975 Napisano: 03.05.2025 19:23:44 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

"Grillowanie z Pepsi i Lay’s jest jak…"

...jest jak roast w wykonaniu Piaseckej - to znaczy że walczą w niej dwie natury. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7257666 Napisano: 01.05.2025 14:17:36 w co chcielibyście wygrać?
ja kcem kasę na przeżycie. Gadżety mnie niepoczebne. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7257179 Napisano: 29.04.2025 17:07:28 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że udało się wreszcie  sprzedać rower za gotówkę za akceptowalną kwotę i nie musiałem oddawać go do Decathlonu, by dostać bony do zrealizowania tylko w tym sklepie, ech... emotka Gostek bardzo konkretny, przyjechał, zrobił kółko po chodniku i wyciągnął kasę z kieszeni. Nawet się specjalnie nie targował. Tak lubię. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7257176 Napisano: 29.04.2025 16:59:42 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

Lancerto
Aktualny: 29.04.2025 - 31.05.2025
Męskie koszule już od 179 zł!

JA PIERDZIU... emotka emotka Masakra, zwykła koszula za taką kasę?! To chore!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7256623 Napisano: 27.04.2025 12:33:28 w WC - rozmowy o wszystkim
gregory04 napisał(a):

Czy zdarzyło się Wam wygrać główną nagrodę w loterii jednym zgłoszeniem? Szukam motywacji

Tak, zdarzyło się. Chyba nawet dwa razy. Ale to dawno temu było. Ostatnio niczego nie wygrywam nawet w konkursach kreatywnych. Mój czas chyba minął. Świeżość spojrzenia zarosła mchem. emotka Wyświetl w wątku >>
1 gregory04 0

cb656

#7256610 Napisano: 27.04.2025 12:05:15 w WC - rozmowy o wszystkim
izaszcz napisał(a):

Czy na stronie e-konkursy jest jakaś awaria ? Pod każdym linkiem do opisu konkursu wyświetla się tylko jego nazwa, ale brakuje opisu, odnośnika i regulaminu

pionas zainterweniuj proszę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7256602 Napisano: 27.04.2025 11:54:22 w Dziś cieszę się z.....
rudzixon napisał(a):

Cieszę się, że swoją ciężka pracą, walecznością i świadomością wychodzę z mroku. 

Cieszę się, że mam podobnie, ech... emotka
Może kiedyś też i dla mnie ten mrok się skończy, ech... emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7256343 Napisano: 25.04.2025 18:40:55 w Dziś cieszę się z.....
Siewierz, będzińskie. Kwiecień 2025. emotka
https://www.faceb...eel/1468306084305611

Cieszy mnie poczucie humoru ludków. Lekko spóźniony, ale całkiem niezły żart primaaprilisowy. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7256340 Napisano: 25.04.2025 18:27:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Sprawiłem sobie niedawno nowe okulary. Osobne na ulicę, osobne do czytania i do komputera. No i to jest moje przekleństwo teraz, bo wszystko widzę dużo wyraźniej! emotka emotka Na co mnie to było, ech... emotka

Kiedyś tylko mnie się zdawało, że odcienie zielonych kropek są różne w różnych okolicznościach, teraz jestem tego pewny emotka
Dla jasności - lubię, kiedy jest porządek. Ciepła woda osobno, zimna osobno, kraniki, dywaniki... emotka No wiesz emotka
pionas nie da się tego ujednolicić, bym się już tak nie frustrował?! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7256297 Napisano: 25.04.2025 16:52:48 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie idiotyczna walka o likwidację cienkich plastikowych słomek do napojów przy jednoczesnym produkowaniu milionów ton grubszego plastiku na blistry, w których zamyka się już praktycznie wszystko, od żywności po inne wyroby wszelkich kategorii. emotka emotka emotka emotka Opakowania od jogurtu, śmietany, napojów, mleka, wędlin, serów... WSZYSTKO to gruby plastik jednorazowego użytku. I wszystko to kupujemy CODZIENNIE emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7255759 Napisano: 23.04.2025 17:21:33 w WC - rozmowy o wszystkim
wwwiolka napisał(a):

Na fb nie biorę udziału raczej z jednego powodu🤣Mam znajomą, której odpowiedzi w konkursach ciągle mi się wyświetlają, a są po prostu baaaardzo złe. Niechlujne, nudne i pełne błędów, ale to tak rażących... I zawsze jest pierwsza do dopominania się o wyniki. Normalnie godzinę po zakończeniu: kiedy wyniki? Jakby zawsze się tej wygranej spodziewała... I wszystkie odpowiedzi zaczyna od tego, że nigdy jeszcze nic nie wygrała, a bardzo by chciała dla dziecka. Mam duży problem z tym, że czuję lekkie zażenowanie, bo inni znajomi już się z niej śmieją, a ja nie wiem, jak jej pomóc. Zasugerować, żeby bardziej się postarała, dała sobie spokój? Nawet się jej nie przyznaję, jak sama wygrywam.

Grzebałaś w ustawieniach konta, by jakoś ograniczyć to niechciane wyświetlanie? emotka No wiesz, jakieś ograniczenia na to konto złożyć, czy coś. Bo rozumiem, że nadal chcesz mieć ją w znajomych i nie blokować, po prostu nie chcesz czytać tych gniotów. Sąsiadka tak zrobiła z byłym mężem, jak się naprzykrzał. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7254501 Napisano: 16.04.2025 20:00:30 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs fotograficzny "Bloom your style with JP. CHENET" 18+

emotka Dziękujemy za wszystkie stylowe, kreatywne i pełne wiosennego klimatu zgłoszenia! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki konkursu BLOOM YOUR STYLE: https://www.faceb..._id=1176900013584675 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7253579 Napisano: 12.04.2025 15:12:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7253578 Napisano: 12.04.2025 15:07:13 w Mam problem...
asiam napisał(a):

Czy to jest SPAM czy wygrana ? Z takiego adresu :contact@smartmailer.site
Gratulacje!
Wygrałeś zestaw Lenor o wartości 500 zł! (...)

Zasadnicze pytanie: brałaś udział w jakimś konkursie Lenor?
Bo jeśli nie, dla mnie to ewidentnie spam!! Wyświetl w wątku >>

cb656

#7253570 Napisano: 12.04.2025 13:58:48 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

...od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka (...)

A skąd pomysł, że taka mama będzie to ukrywała emotka w czasach dzieci wychowanych na Tik Toku i piosenkach Fagaty, to raczej będą chciały iść w ślady rodzicielki. Np. córka Katie Price nie jest jeszcze pełnoletnia, a już od dawna podąża w social mediach ścieżką matki i dumnie się z nią pokazuje, robiąc na tym "zasięgi". I kiedy my tu płaczemy, że znowu nie udało się wygrać 50 zł z bramki, to ona zgarnia kolejne tysiące funtów za reklamę pasty wybielającej zęby, bo mamusia przetarła szlaki "rozkładając nogi w internecie" jak to napisałeś emotka dzisiaj dzieci nie chcą być już nauczycielami, weterynarzami, dentystami, tylko influencerami.

Fakt. Zapomniałem, że to rzeczywistość kreuje tak zwane "normy społeczne". Dziecko wychowane na takich wzorcach będzie dumne z mamusi, a ona nie będzie miała zamiaru niczego ukrywać. Smutno mi, że doczekałem takich czasów. emotka Wyświetl w wątku >>
1 serberta 0

cb656

#7253269 Napisano: 11.04.2025 12:15:43 w Szybkie konkursy na Facebooku
Fotograficzny, lokalny, do 14 kwietnia 2025 (czeka w bazie na zatwierdzenie) emotka
https://www.e-kon...a-pomorska-bydgoszcz Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7253222 Napisano: 11.04.2025 10:49:24 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jestem starej daty, ale sprzedawanie wizerunku dziecka w mediach od pierwszych godzin po narodzeniu mnie obrzydza. emotka
I jeszcze jedna celebrytka to tłumaczy, ze to kasa na ich przyszłość. A ktoś te nowonarodzone  pytał o zgodę emotka

Jestem jeszcze starszej daty i od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka Czy mamusia pomyślała o tym wcześniej? Jak to wytłumaczy potomkowi/potomce emotka że mamusia rozkładała nogi po to, by dziecko miało za co żyć? emotka Szalenie mnie to intryguje. Czasem myślę o tym w kategorii wkurzu, ale w zasadzie przeważa ciekawość socjologiczna. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7252034 Napisano: 07.04.2025 12:23:34 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

W ostatnim czasie popsuły mi się: auto, telefon, suszarka. Strach czegokolwiek dotykać...

U mnie w ostatnich dwóch tygodniach wysiadł wygrany telewizor i czajnik elektryczny. Podobnie reaguję - boję się czegokolwiek tknąć teraz. emotka Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0