Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7204316 Napisano: 06.09.2024 14:34:20 w Zapowiedzi konkursów
netka2000 napisał(a):

elsa001 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Kup Mgiełki w Rossmannie i wygraj!

Link nie działa.

Link jest dobry. Nie wiem dlaczego przekierowuje na stronę e-konkursy. Wystarczy prawy klik, kopiuj link i wkleić w przeglądarce

pionas czemu nie lubisz strony https: // swit. com .pl /kup-mgielki-i-wygraj-wyjatkowy-konkurs-slonecznego-lata/   emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7204260 Napisano: 06.09.2024 12:00:06 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

Dzięki za wiadomość, mogłam pomylić nazwy!

Aktualnie jaką masz skórkę? Tę z drugiego obrazka, Nowoczesną?
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7204255 Napisano: 06.09.2024 11:53:27 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ktoś podpowie dlaczego nie umiem dodać zdj do wątku zdjęcia wygranych .Miele i miele i nic 😔

Ja od pół roku nie mogę dodać nigdzie zdjęć. Ani na forum w dowolnym wątku, ani w wiadomościach prywatnych. 
Ktoś mi podpowiedział żeby zmienić na wersje tradycyjną i może zadziałać. U mnie nic nie dało.

To dziwnie ten ktoś poradził, gdyż w skórce TRADYCYJNEJ nie ma takiej funkcjonalności, jak dodawanie zdjęć w wiadomościach prywatnych. emotka
Taka możliwość pojawia się dopiero wtedy, gdy zmienisz skórkę na NOWOCZESNĄ!
Porównaj sobie:

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7204009 Napisano: 05.09.2024 13:13:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
Hm, czy ktoś pogratuluje mi niejako "na zapas", hę?! emotka
Może to sprawi, że mnie także trafi jakaś nagroda?!
Pliz, pliz, pliz!!! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7203994 Napisano: 05.09.2024 12:50:22 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Wierzysz w to, że agencje mają czas i chęci tak dokładnie czytać wszystkie hasła? emotka

NIE!! Absolutnie w to nie wierzę!! Nie ma takiej opcji nawet!!! Do tego stopnia NIE WIERZĘ, że napiszę nawet APSOLUTNIE! Nie, bo nie i juSZ! No way! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 1 xjustx

cb656

#7203922 Napisano: 05.09.2024 09:25:26 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=paJRAF0nVQ4 Smolar od kuchni!

Narrator to wynajęty AKTOR, reszta to autentyk. Prawdziwi pracownicy, łącznie z Szefem.

tak potwierdził mi to ten AKTOR i powiedział że pracownicy sobie swietnie poradzili emotka

Znasz gościa? Czy to może Marcin Korcz? 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7203758 Napisano: 04.09.2024 14:12:39 w Smolar
notta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=paJRAF0nVQ4 Smolar od kuchni!

Narrator to wynajęty AKTOR, reszta to autentyk. Prawdziwi pracownicy, łącznie z Szefem. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7203756 Napisano: 04.09.2024 13:47:29 w Smolar
Jestemnowa napisał(a):

...nie wyrywam z kontekstu i nie szukaj Pan problemu tam gdzie go nie ma!

Ojtam, ojtam! emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7203752 Napisano: 04.09.2024 13:20:22 w Smolar
Jestemnowa napisał(a):

Tylko weź najpierw wygraj ta dobra główną u kropki bordo ale tak żeby Ci ja wydali emotka   u nich odstęp między liczbami w nr paragonu jest problemem  emotka  a wyjaśnić swój punkt widzenia graniczy tam z cudem . Bardzo Nie lubię kropki bordo .

Bardzo nie lubię, gdy ktoś nie lubi Kropki Bordo w topie dotyczącym mojego ukochanego Smolara, ech.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7202957 Napisano: 31.08.2024 18:05:32 w WC - rozmowy o wszystkim
mikshi napisał(a):

Wiecie może czy do Winiary można się zgłaszać również w weekendy?

No ja to nie wiem, ech... emotka 🤭
Ale to pewnie dlatego, że ja nie czytam warunków udziału z uwagą.  emotka
A nawet, jak czytam z uwagą, to nie czytam ze zrozumieniem. 🤷‍♂️
Tak, że ten, no wiesz, ech... Ja, jako konkursowa guła niwiele pomogę. Pytaj starych wyżeraczy! 💪 Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

#7202802 Napisano: 30.08.2024 18:04:32 w WC - rozmowy o wszystkim
natxalka napisał(a):

Dostałam maila od Ask Team Clean, że w związku z tym, że ktoś nie spełnił wymagań konkursowych mam szansę wygrać, tylko muszę wypełnić ankietę a tam proszą o PESEL i Urząd Skarbowy o.O Do wygrania walizka z produktami. Czy to normalne?

Dla mnie to niedpouszczalne, ale to Ty podejmij decyzję.
Ci to za konkurs i czy w Regulaminie jest mowa o takiej ankiecie?
Nie bądź naiwna, oszustów i naciągaczy nie brakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7202310 Napisano: 28.08.2024 16:27:47 w WC - rozmowy o wszystkim
kiwiwi napisał(a):

...nie da się ukryć, że czasem pojawiają się też wpisy, gdzie ktoś w ramach pomocy oczekuje, że to inni przeczytają za niego regulamin konkursu.

No sorry, ZERO LITOŚCI w takiej sytuacji!!!! Obśmiewam, wyszydzam, postponuję takiego kogoś. Jak ktoś jest tak głupi/bezczelnie leniwy, że ma takie oczekiwania nieuzasadnione, to na pohybel z nim!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7202307 Napisano: 28.08.2024 16:20:51 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Pytanie jest poważne. Czy mam uzupełniać opisy konkursów np. o ilość znaków, etapy konkursów itp. itd.
Ktoś dzisiaj napisał przy jednym z konkursów:
Pseudonim Tutek
Widać to na grafice, a kto jest na tyle nie... żeby tego nie ogarnąć, to po co mu pomagać? Żeby nawet tego typu osoby mu robiły konkurencję? XD kumulacja doceniam starania, ale daj sobie siana, bo to nie ma sensu. Na nagrodę zasługuje ten, kto potrafi czytać i włożyć w to jakikolwiek wysiłek. I tak teraz w tym śmieciowym internecie wszystko mają na tacy.

Odpowiedź równie poważna. emotka
Jeśli ktoś jest takim nieogarem, że nie potrafi SAMODZIELNIE opanować zasad, to ja jestem najdalszy od tego, by głupolowi podawać na talerzu wszystko, łącznie z podpowiedzią "napisz tak, a tak". No sorry. Przyznaję stuprocentową rację osobnikowi bliżej mi nieznanemu o nicku @tutek
No ale żeby nie było, ech... DOCENIAM Twoje kumulacja starania! emotka emotka
Wniosek? Konkluzja?
A róbta se, co tam chceta! Byleby to nie było szkodnictwo! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7201596 Napisano: 25.08.2024 14:50:36 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Nie jestem bardzo książkowa... No nic, kupiłam, więc będę męczyć. Na długo mi to czuję oszczędności obrzydzi, no ale przeczytam, to ocenię. Czasami lepiej być rozrzutnym jednak.

Uważam, że najlepiej w tej roli wypadają maszyny rolnicze. emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7201339 Napisano: 23.08.2024 21:41:21 w Wkurza mnie...
Hannah napisał(a):

cb656 napisał(a):

Hannah napisał(a):

Wkurza mnie jak w konkursach kreatywnych wygrywa ktoś, bo jest influencerem.

A niby DLACZEMU ma nie wygrywać, hę?! Jest profesjonalistą, nie zaś mugolem. Dlaczemu nie ma wygrywać ktoś, kto rzetelnie przykłada się do swojej roboty??! Przybliż mi proszę swój tok rozumowania, bo chyba za nim nie nadążam niestety!! emotka

No ewidentnie nie zrozumiałeś.  Nie mam nic przeciwko temu by konkurs wygrał influencer, to też człowiek i może chcieć brać udział w konkursach. Problem pojawia sie wtedy gdy ktoś wygrywa tylko dlatego, że jest influencerem i firma daje mu wygraną, bo czuje ze to dla nich szansa na reklamę :)  gdyby ten film który wygrał był rzeczywiście super kreatywny i wyróżniający się, a nie do bólu zwyczajny, to nie miałabym absolutnie żadnych zastrzeżeń co do tego ile zwyciezczyni ma followersow i czym się zajmuje zawodowo. W tym przypadku jednak wydaje mi się, że nie dzieło przyczyniło się do wygranej, a własnie zasięgi i możliwości.

Faktycznie, ewidentnie się nie rozumiemy. Albo żyjesz w totalnie innym świecie, albo totalnie nie umiesz wyrażać swoich emocji, bo nie wiem, o co chodzi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7201289 Napisano: 23.08.2024 17:39:26 w Wkurza mnie...
Hannah napisał(a):

Wkurza mnie jak w konkursach kreatywnych wygrywa ktoś, bo jest influencerem.

A niby DLACZEMU ma nie wygrywać, hę?! Jest profesjonalistą, nie zaś mugolem. Dlaczemu nie ma wygrywać ktoś, kto rzetelnie przykłada się do swojej roboty??! Przybliż mi proszę swój tok rozumowania, bo chyba za nim nie nadążam niestety!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 kimberly

cb656

#7201270 Napisano: 23.08.2024 16:38:10 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

...jedno dziecko kończy zapalenie oskrzeli, drugie dziecko od dziś antybiotyk, trzecie dziecko JESZCZE zdrowe, stary chory, ja z gilem…  emotka

Gile. Mocno zbudowany ptak o wydatnej piersi i dużej głowie, większy od wróbla.  Dziób mocny, krótki, stożkowaty. Na głowie czarna czapeczka obejmująca twarz. U samca wierzch popielaty, spód różowoczerwony, skrzydła i ogon czarne, pasek na skrzydle i kuper białe.
Urocze zwierzątka. emotka Rozkosznie świdrujące rzeczywistość. Co rano budzą swoim szczebiotem, choć jak podpowiada wujek G, jak zazwyczaj w przyrodzie bywa, nic nie jest takie oczywiste, i także nie wszystkie gile mają czerwone brzuchy.
Gile znane są z tego, że nie są zbyt wierne, dlatego wydaje się, że związek z gilem nie wróży długiego pożycia. No ale jak tam kto woli, ech... emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#7201241 Napisano: 23.08.2024 15:39:05 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

ale to osoba z UK, więc pewnie zaraz tam wróci, więc będzie korzystała z tego numeru w UK, a tam ten sms chyba już nie będzie darmowy? A jak to ma być numer tylko do weryfikacji profilu zaufania, to wątpię aby ten numer był cały czas w telefonie.

E, tam. Nie znasz się. Malkontent emotka emotka    emotka Przecież nie chodzi o używanie numeru, będąc w UK, tylko w Polsce!! Litości!!! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7200989 Napisano: 22.08.2024 21:26:10 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

Kochani, przyjeżdża kuzynka z UK, nie ma polskiego nr telefonu. Zamierza założyć sobie w urzędzie profil zaufany, więc potrzebny jest polski numer telefonu. Kto podpowie, w jakiej sieci najlepiej opłaca się kupić kartę, nr będzie wykorzystywany sporadycznie, tylko do logowania profilem zaufanym- chodzi o to, żeby było najtaniej. Pomożecie?

Z UPOREM BĘDĘ POLECAĆ NUMER NA KARTĘ NJU.
Konto ważne po wieki. Co jakiś czas tylko pytają, czy chcesz numer utrzymać. Możesz mieć na koncie grosze, a zawsze dodzwonią się. Środki ważne bezterminowo, a potwierdzanie jest bezpłatne za pomocą esemesa. Ile doładujesz, tyle masz do użycia. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7200957 Napisano: 22.08.2024 19:23:33 w Dziś cieszę się z.....
Polecę klasykiem emotka
Kiedy szedłem dziś do pracy Krakowskim Przedmieściem....
patrząc na zamglone miasto i czując późnoletni orzeźwiający chłodek zawieszony w powietrzu pod niskim pułapem ołowianych, smutnych chmur, nawet przez chwilę nie pomyślałem, że ten dzień zapisze się dźwięczącymi złotem głoskami... emotka Jak zwykle mijałem tych samych smutnych ludzi spieszących w przeciwnym kierunku, a w pustej głowie kołatała tylko jedna myśl, wywołana wczorajszą rozmową z osobami z kręgu Organizatorów konkursu, w którym brałem udział. Na pytanie "TO KIEDY WYNIKI?" emotka usłyszałem jedynie lekceważąco rzucone w odpowiedzi zdanie, które przygniotło mnie, niczym kołdra obciążeniowa, wypełniona zamiast pierzem kulkami ołowiu... emotka
"Wczoraj było LOSOWANIE, jutro pewnie podadzą nazwiska!"

Wziąłem sobie bardzo do serca ten przeciek. Przecież ta informacja pochodziła wprost ze źródełka, czyli od osób, które miały dostęp do informacji, jakimi ja nie dysponowałem! Dlaczego miałbym nie wierzyć w prawdziwość?!
Smutne wszakże było to, że Regulamin wyraźnie określał, że Zwycięzcy mieli być WYBIERANI, a nie LOSOWANI. emotka emotka
A tu taka niespodziewanka, ech. Nawet trudno się komukolwiek poskarżyć, bo jeśli napiszę reklamację do Organizatora, to jak ja, biedny żuczek, udowodnię im, że nie dopełnili własnych warunków??! emotka emotka No nie da się, ech... emotka

Smutny i zrezygnowany, niczym błędnie wydrukowany paragon konkursowy oddawałem się rutynowym zajęciom zawodowym, kiedy nagle...
Najpierw zaświeciło słońce. Tak! Powinienem był domyślić się, że to ZNAK! emotka
...a potem niespodzianie zadzwonił telefon. Niespodzianie, gdyż od baaardzo rzadko dzwoni. Najczęściej z jakimś spamem, a bezczelna rozmówczyni na pytanie DLACZEGO Z TĄ PROPOZYCJĄ DZWONI PANI AKURAT DO MNIE?! odpowiada z reguły: KOMPUTER WYLOSOWAŁ TEN NUMER...
Tym razem nie była to propozycja spotkania w sprawie bezpłatnego aparatu słuchowego ani ubezpieczenia dla osób 40+.
Tym razem była to przedstawicielka Organizatora konkursu, w którym brałem udział. emotka emotka emotka
Pierwsza myśl była taka: OJACIĘ, ale fuks, WYLOSOWALI MNIE!!!!
Dygresja: celowałem w nagrodę główną, nie ukrywam. Ale zadowoliłbym się każdą inną, drugiego czy trzeciego stopnia, serio!
Odczekałem nawet dość cierpliwie cały wstęp, formalności i takie tam, by usłyszeć w końcu, że...
GRATULUJĘ ZDOBYCIA GŁÓWNEJ NAGRODY!!! emotka

Ech, jaki z tego wniosek?!
NIE WARTO SŁUCHAĆ KAŻDEGO, CHOĆBY NAWET ZNAŁ PREZESA ORGANIZATORA!! emotka
Ci ludzie, którzy nie żyją konkursami, potrafią tak namieszać, jak najprawdziwsi MUGOLE! emotka
Gdziesik cosik tam usłyszeli, zinterpretowali to po swojemu i beztrosko puścili dalej w obieg, ech...

Dziś cieszę się, że po raz pierwszy od niepamiętnych czasów trafiłem nagrodę, w którą celowałem i choć wartość nieco poniżej 2000 PLN to nie jest jakaś tam kumulacja w Eurojackpot, ani nawet zawartość sejfów w RMF, to jestem przeszczęśliwy!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>