Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7196140 Napisano: 01.08.2024 17:08:17 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

...miałem w Rossmann problem z paragonem (papier się skończył). Wiedząc, że pracownica "idzie mi wydrukować" poinformowałem, że jak go potrzebuje (w celu ustalenia transakcji i w ogóle po coś), to może iść, ale ja i tak potrzebuję normalny paragon, więc chcę zwrócić i nabić ponownie. W sumie nie było problemu. (...) Staram się być normalny, ale jak robią jakieś głupie miny, czy przytyki, to informuję, że paragon fiskalny jest dla Klienta i mam prawo go otrzymać, a wina nie leży po mojej stronie...

emotka emotka emotka
Tylko i wyłącznie w taki sposób!!!
Paragon należy się Kupującemu jak psu micha i nikogo nie obchodzi, do jakich celów. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7196135 Napisano: 01.08.2024 16:59:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ludzka drętwota. emotka Brak wyluzowania. Sztywność i zasadniczość. Brak otwartości, Spięcie emocjonalne. Zafiksowanie na "jedynie słuszną swoją rację". Blee! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7196115 Napisano: 01.08.2024 16:01:27 w Smolar
SMOLAR, ech, jak to diabelsko podniecająco brzmi! Jakby Najważniejszy Diabeł mieszający smołę w kotłach, ach! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 alea 1 Majkii

cb656

#7196112 Napisano: 01.08.2024 15:54:07 w Co można dostać gratis?
Można dostać gratis w Żabce starter PLUSH. Dziś zaskoczyła mnie sprzedawczyni, proponując gratis. Warunek: trzeba numer zarejestrować jeszcze dziś!
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7195828 Napisano: 31.07.2024 14:59:13 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Zebrałam się na odwagę z tymi 2 kodami za 5 zeta z Loterii Rossmann - Bingo. (...)
10 zł - no niby nic, ale ktoś da, jak będzie potrzebne?! No właśnie emotka

Dziś szczególnie uradowała mnie myśl, że są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy schylą się po miedziaka leżącego na ulicy. Na przykład ja, daleko nie szukając! emotka Dziś przytuliłem grosza i bardzo się z tego cieszę. Po co miał leżeć sam na deszczu, jeszcze by zardzewiał, ech... emotka No po prostu bardzo cieszę się, że mam takie dobre serduszko! emotka Trzeba czasem pochwalić samego siebie, świat od tego jaśnieje, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7195813 Napisano: 31.07.2024 14:28:57 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jakość tego badziewia z Corony. Serio!
Leżak by się po dwóch dniach połamał lub te ręczniki z uciętym logo firmy. Mi akurat ucięte logo nie przeszkadza, ale ktoś przykładowo idzie na plażę. To reklama dla sporej firmy światowego formatu i takie coś na piachu rozkładać to wielki obciach. Pewnie im i tak to zwisa i powiewa, bo sprzedaż wzrosła.

Wkurzają mnie plażowicze na deskach z żaglem. Im stale coś powiewa! Rany, ale to obciach! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7195037 Napisano: 28.07.2024 15:38:05 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

(...)
No i co z tego, że ludzie patrzą?! Dziś już taki cyrk zrobiliśmy, że olać emotka
Występy jak w cyrku, tylko dzikich zwierząt zabrakło...

Dziś cieszę się, że przy supermarketach nie stoją dzikie tłumy ludzi oswojonych już z widokiem tego, jak inni ludzie robią cyrk...
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

cb656

#7194269 Napisano: 25.07.2024 07:06:31 w Smolar
notta napisał(a):

cb656 napisał(a):

Smolarze, Smolarze, wciąż o Tobie marzę... emotka emotka emotka emotka emotka

Jakaś romantyczna historia emotka  ?

Noooo... Szalenie! 🤗😍🤩emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7194170 Napisano: 24.07.2024 16:32:19 w Smolar
Smolarze, Smolarze, wciąż o Tobie marzę... emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193909 Napisano: 23.07.2024 18:38:56 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Poznałam nową kierowniczkę w Biedrze, bardzo miła emotka (...)

(...) nie robiła żadnych problemów, gdy chciałam sobie zabrać kolejne kapselki z Corony wygrzebane w piasku na parkingu przed Biedrą. emotka emotka

Dziś cieszę się, że przy supermarketach są rozległe parkingi, na których zawsze można coś ciekawego znaleźć, a to paragon, a to kapselek, oczywiście konkursowe! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193785 Napisano: 23.07.2024 12:36:00 w Popraw sobie humor...
Zaproszenie do ankiety z Klubu GfK, #170886
Pytanie R6: "Proszę zaznaczyć, która marka z kategorii Karmy mokrej dla kotów jest Pan/i ulubioną?"
emotka
najwyraźniej podejrzewają, że podjadam kotu jego karmę, ech... emotka emotka emotka
Chyba kiedyś spróbuję z ciekawości, jeśli to taka powszechna praktyka, że aż o to pytają w poważnych ankietach! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193507 Napisano: 22.07.2024 17:31:47 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie to co się dzieje ostatnio tu na forum. Jedni kradną (bo tak należy nazwać po imieniu zachowanie parad0x), olewają innych użytkowników, a inni jeszcze się obrażają. Tęsknię za takim forum, jakie było 10 lat temu...

Powiedzmy sobie to szczerze i otwarcie, bo tak jest najzdrowiej i najuczciwiej, dobrze?
"Społeczność tego forum" NIE JEST JEDNOLITA!!!
Myślenie tymi kategoriami to mrzonka.  emotka
Tutaj są ludzie z całego przekroju społeczności. A ta niestety NIE JEST idealna. Pora się z tym oswoić, pogodzić, czy jak tam wolisz to nazwać.
Ja osobiście dokonuję bardzo umownego podziału według zasad PARETO, czyli - 80% to plankton, plebs, hołota emotka a jedynie 20% to pożądana elita intelektualna i kulturalna, ech...
Jeśli przyjmiesz to do wiadomości, życie stanie się łatwiejsze.  emotka

-----
* Vilfredo Pareto:
W socjologii jego osiągnięciem było sformułowanie teorii krążenia elit, a także teorii rezyduów i derywacji. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193172 Napisano: 21.07.2024 12:10:23 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Moze ktos napisac obiektywnie co sadzi o takiej sytuacji?
Mam dzialke, a na niej drzewo, ktorego galezie przechodza do sasiadow. czepiaja sie o to. doszlo do tego ze sami przycinaja galezie i potem zwalaja je na moja dzialke.
Czy maja prawo to robic? nie chodzi mi o samo przycinanie ale o zwalanie smieci

Ja też bym przycinał gałęzie włażące na mój teren, gdyby tego nie robił właściciel drzewa. Sorry, taki lajf.
Mój teren, moje prawa. A to, co mi się wpycha na mój teren oddaję prawowitemu właścicielowi.

P.S. Zawsze możesz drzewo przesadzić w inne miejsce, dalej od płotu. Przesadzanie źle znoszą starsze sosny i brzozy. Ale duże lipy, klony, jodły, modrzewie, cisy, a nawet dęby – przy odpowiednim przygotowaniu i pielęgnacji – niemal zawsze się przyjmują.
https://gazetawaw...zaniu-starych-drzew/
Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

cb656

#7193171 Napisano: 21.07.2024 12:07:03 w Pomocy!!!!
Enjoy_today napisał(a):

Pomóżcie proszę. Po latach przerwy w konkursach chciałam wysłać odpowiedź konkursową smsem i zgłupiałam... Czy w odpowiedzi konkursowej SMS można używać polskich znaków czy nie? Regulamin nic o tym nie mówi 🙂

Co prawda prof. Bralczyk nalega, by używać polskich znaków, bop mogą mieć fundamentalne znaczenie dla przekazywanych treści, jednak ja stoję na stanowisku, że konkursowe esemesy lepiej wysyłać w wersji pozbawionej ogonków. emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7192363 Napisano: 17.07.2024 19:47:45 w Pomocy!!!!
roksana2802 napisał(a):

Szukam kogoś z Kazimierza Dolnego  emotka

Mieszkam też nad Wisłą, prawa miejskie memu miastu nadał też Kazimierz (Wielki)...
Może być? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7192361 Napisano: 17.07.2024 19:43:21 w Żabka
samuraj napisał(a):

Orientuję się ktoś, czy w żabce można kupić kartę podarunkową netflix za bony?

Orientuję się! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

cb656

#7192356 Napisano: 17.07.2024 19:16:55 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

Jak macie opisanych nadawców w aplikacji paczkomaty? Tylko ja mam R123, R124?

Tak. TYLKO TY TAK MASZ. emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

cb656

#7191605 Napisano: 15.07.2024 16:46:17 w Dziś cieszę się z.....
Bardzo się dziś ucieszyłem, że PKP stanęło na wysokości zadania i dowiozło bezpiecznie do stacji docelowej Bardzo Cenny Ładunek, mrau...
Tak, kilka godzin jazdy oraz tak zwana "prowincja" to jeszcze nie jest koniec świata, mmmmmmrrr..... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7188908 Napisano: 04.07.2024 18:20:30 w Fortis
wojteke-konkursy napisał(a):

aja napisał(a):

Dziś do mnie dotarła nagroda blaszany kubełek (...) Nawet jednego piwa nie było, no właściwie lepiej było napisać
blaszany kubełek wygrana...

Nagroda jest prawidłowa. Nie było nigdzie napisane Ice bucket + zestaw piw itp., a Ice bucket, czyli wiaderko. Zdjęcia zawsze są poglądowe. Ja brałem udział właśnie po to wiaderko  emotka

Rety, aja czemu nie czytasz Regulaminów?! emotka Tam jest WSZYSTKO podane na tacy!!!

DWIE NAGRODY GŁÓWNE – Voucher na Greckie wakacje na wyspie Kythnos dla 2 osób o wartości 10000 zł brutto oraz nagrody dodatkowej w wysokości 1111 zł brutto przeznaczonej na zapłatę podatku.

50 nagród II stopnia w postaci vouchera na Wakacje.pl o wartości 400 zł brutto oraz nagrody dodatkowej w wysokości 44 zł brutto przeznaczonej na zapłatę podatku.

200 nagród III Ice Bucketów Corona o wartości 30 zł brutto za sztukę oraz nagrody dodatkowej w wysokości 3 zł brutto przeznaczonej na zapłatę podatku. https://www.whisk...ona-extra-ice-bucket

Wyświetl w wątku >>

cb656

#7188903 Napisano: 04.07.2024 17:54:40 w Pomocy!!!!
zof83 napisał(a):

Może ktoś miał taki sam problem i poratuje dobrą radąemotka
Chodzi o loterię Nivea, za każdym razem po wysłaniu zgłoszenia przekierowuje mnie na stronę logowania, próbowałam na rożnych przeglądarkach (Google, safari, jakies edge microsoft), na telefonie, na komputerze i w kółko to samo... emotka

Hm... Udział w konkursach Nivea wymaga posiadania na tamtej stronie konta. Konkursy dostępne są dla zalogowanych tylko. Masz konto? Zaloguj się i weź udział. Nie masz konta? Załóż, zaloguj się i weź udział. Proste. emotka
https://www.nivea.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0