Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 2317
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Jeden chłop wylazł w parku na ławkę i zaczyna się drzeć:
- Precz z hipokryzją!
Ludzie patrzą zdziwieni, a chłop dalej:
- Precz z pazernością!
Coraz więcej gapiów przystaje, a ten dalej:
- Precz z pedofilią!
W końcu jakaś babcia nie wytrzymała:
- Panie, coś się pan tak do tych księży przyczepił?!?!?! Wyświetl w wątku >>
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem.
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Ile razy już było tak, że znajduję konkurs, komentarze znanych i szanowanych konkursowiczów, szukam go w bazie - nie ma. Dodaję ze świadomością, że są tacy wśród społeczności, co to wiedzą, ale nie powiedzą, choć publicznie to chcą uchodzić za ą i ę
edit: przypominam, że nie ma obowiązku dodawania czegokolwiek do bazy
Forum pełne jest takich Userów, którzy tylko biorą, a nie dają. To takie przypomnienie dla formalnosci, bo oczywiście każdy przejaw obłudy, jak wspomniany wyżej we wkurzu, też mnie zniesmacza, co zresztą zawsze podkreślałem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Dzięki za potwierdzenie.
Prawdę mówiąc tylko na to ostatnio czekam, więc chciałem się tylko upewnić, gdy pojawiła się w apce zajawka.
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
TANIO, bo czasu ważności kodu już niewiele - do 12 stycznia
Nie mogę sam skorzystać, bo mam za słaby sprzęt komputerowy i nie odpalę oprogramowania.
Jak ktoś ma zdjęcia poskanowane, to cena jest naprawdę atrakcyjna
Chciałbym 200 PLN za ten voucher...
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Zasadnicze pytanie... wybacz wścibstwo, ale tyle razy już to robiłem u sąsiadów, bo popełniali ten sam błąd
Czy w telewizorze wybrałaś jako źródło sygnału właściwe wejście HDMI? Z reguły jest ich kilka, a przecież dekoder jest podpięty tylko do jednego...
Mówiąc inaczej - czy telewizor "widzi" dekoder? Co się pojawia na ekranie?
No i khy, khy...
Wspomniałaś wcześniej, że sygnał z anteny był słaby, hm... Zakładam, że nie masz zwarcia w kablu antenowym?
edit: jak pisze synk powyżej - to jest oczywista oczywistość, zakładam psotko, że to wiesz?
Programów musisz szukać w dekoderze, nie w telewizorze. Dekoder jest po to dodany, by zamieniał nowszy sygnał (nieczytelny dla starego TV) na obraz o dźwięk, który posyłasz na ekran przez HDMI.
To po prostu dekoder pełni rolę telewizora, a TV jest tylko ekranem, monitorem do wyświetlania tego obrazu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Nagroda jest GWARANTOWANA regulaminem promocji
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Ariel All-in-1 PODS +Extra Fiber Care i Ariel All-in-1 PODS +Extra Clean Power
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
mianowicie TYLKO 10GB na miesiąc za 10zł, ale BEZ rozmów i SMS). Fajne,
jeśli ktoś używa telefonu jako routera przy okazji.
https://www.instagram.com/p/CmbXxZbj6K_/
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
do 31.01.2023 r. złóż wniosek... Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Urzekł mnie rozmach tego projektu
https://www.insta...?igshid=YmMyMTA2M2Y= Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Chodzi mi o reakcje zwrotne typu: zwykła odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
WYNIKI
Nie chcemy trzymać Was dłużej w niepewności i przedstawiamy osoby do których uśmiechnęło się szczęściem przy tym rozdaniu!
Serdecznie gratulujemy wygranych !!! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Uprasza się uprzejmnie Admina o jakieś ślady, że przeczytał wysyłane doń wiadomości. Czy to na forum, czy to innymi kanałami. Hę?
Da się to zrobić? Czy cóś??
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
cb656
Postów 2317
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Chciałbym, by znalazło się takie miejsce na portalu, gdzie można by było przeczytać, jakie NOWE osoby zarejestrowały swoje konto na e-konkach.
Jest co prawda lista użytkowników, ale tam nie ma możliwości sortowania po dacie, jest tylko kolejność alfabetyczna... Wyświetl w wątku >>