Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7073638 Napisano: 10.01.2023 18:00:51 w Popraw sobie humor...
Większość internetowych goofnoburzy bierze się chyba z tego, że ktoś rzuci coś ironicznie, co jest nawiązaniem do czegoś innego powszechnie znanego, ale zawsze znajdą się tacy, co tego nawiązania nie wyłapali i odczytują wpis dosłownie. Ostatni przykład... emotka

Jeden chłop wylazł w parku na ławkę i zaczyna się drzeć:
- Precz z hipokryzją!
Ludzie patrzą zdziwieni, a chłop dalej:
- Precz z pazernością!
Coraz więcej gapiów przystaje, a ten dalej:
- Precz z pedofilią!
W końcu jakaś babcia nie wytrzymała:
- Panie, coś się pan tak do tych księży przyczepił?!?!?! Wyświetl w wątku >>

cb656

#7073381 Napisano: 09.01.2023 18:31:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

Thermomix w konkursie majonezu Kieleckiego wygrała TA oto praca, gdyby ktoś był ciekawy...
emotka

emotka emotka emotka   Łał... ale superowa... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7073347 Napisano: 09.01.2023 16:07:54 w Wkurza mnie...
sabart napisał(a):

Tak trochę mnie wkurza chwalenie się nagrodami z konkursów, które dopiero niedawno zostały dodane do bazy, a ktoś się chwali wygrana z etapów, gdzie jeszcze konkursu nie było w bazie. Czyli ktoś wiedział, ale się nie podzielił informacją i nie powstrzymuje się "legalnie" pochwalić, bo już jest w bazie...

Przecież to jest praktyka stara jak świat emotka
Ile razy już było tak, że znajduję konkurs, komentarze znanych i szanowanych konkursowiczów, szukam go w bazie - nie ma. Dodaję ze świadomością, że są tacy wśród społeczności, co to wiedzą, ale nie powiedzą, choć publicznie to chcą uchodzić za ą i ę emotka Norma. Znaczy się - obłuda emotka

edit: przypominam, że nie ma obowiązku dodawania czegokolwiek do bazy emotka
Forum pełne jest takich Userów, którzy tylko biorą, a nie dają. To takie przypomnienie dla formalnosci, bo oczywiście każdy przejaw obłudy, jak wspomniany wyżej we wkurzu,  też mnie zniesmacza, co zresztą zawsze podkreślałem emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7073321 Napisano: 09.01.2023 15:14:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kwadracik napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czy kartony z Heńkiem wysyła SENDEX kurierem InPostu może? Ktoś coś? Tentego? Wie, albo jakoś tak?

A wie emotka Henia wysyła Sandex InPostem emotka Czy jakoś tak emotka

emotka emotka   emotka   Ojtam, ojtam... co to jest jedna literka wobec cudu i tajemnicy istnienia emotka
Dzięki za potwierdzenie. emotka
Prawdę mówiąc tylko na to ostatnio czekam, więc chciałem się tylko upewnić, gdy pojawiła się w apce zajawka. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7073286 Napisano: 09.01.2023 13:51:40 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy kartony z Heńkiem wysyła SENDEX kurierem InPostu może? Ktoś coś? Tentego? Wie, albo jakoś tak? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7073156 Napisano: 08.01.2023 18:44:15 w Giełda Kodów ; )
Odsprzedam kod na profesjonalną fotoksiążkę.
TANIO, bo czasu ważności kodu już niewiele - do 12 stycznia emotka
Nie mogę sam skorzystać, bo mam za słaby sprzęt komputerowy i nie odpalę oprogramowania.
Jak ktoś ma zdjęcia poskanowane, to cena jest naprawdę atrakcyjna emotka
Chciałbym 200 PLN za ten voucher... emotka

Voucher o wartości 500 zł. Bon jest ograniczony do Profesjonalnej fotoksiążki liniowej i Profesjonalnej fotoksiążki liniowej XT.
Ważny do 12.01.2023. Połączenie z innymi bonami nie jest możliwe. Bon obowiązuje na cenę katalogową i nie dotyczy kosztów wysyłki. Tego bonu nie można podzielić. Płatność gotówką nie  jest możliwa. Uczestnictwo możliwe tylko raz na osobę i gospodarstwo domowe.

Wymagania systemowe dla Aplikacji Saal Design:
procesor zgodny z architekturą x86 o częstotliwości co najmniej 2,33 GHz lub Intel Atom™ o częstotliwości co najmniej 1,6 GHz dla urządzeń klasy netbook.     Microsoft Windows 8.1 Classic, Windows 10, Windows 11 512 MB RAM (zalecane 2 GB)

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7073154 Napisano: 08.01.2023 17:46:23 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Antena wewnetrzna. Telewizor nowy plaski. Podlaczone tak: antena do dekodera, a dekoder do tv kablem hdmi. Nic nie znalazlo

Zasadnicze pytanie... wybacz wścibstwo, ale tyle razy już to robiłem u sąsiadów, bo popełniali ten sam błąd   emotka
Czy w telewizorze wybrałaś jako źródło sygnału właściwe wejście HDMI? Z reguły jest ich kilka, a przecież dekoder jest podpięty tylko do jednego...

Mówiąc inaczej - czy telewizor "widzi" dekoder? Co się pojawia na ekranie?
No i khy, khy...  emotka Czy dekoder jest włączony? Baterie w pilocie są włożone prawidłowo? Dekoder jakoś reaguje na pilota? Pojawia się na ekranie menu strojenia?
Wspomniałaś wcześniej, że sygnał z anteny był słaby, hm... Zakładam, że nie masz zwarcia w kablu antenowym?

edit: jak pisze synk powyżej - to jest oczywista oczywistość, zakładam psotko, że to wiesz?
Programów musisz szukać w dekoderze, nie w telewizorze. Dekoder jest po to dodany, by zamieniał nowszy sygnał (nieczytelny dla starego TV) na obraz o dźwięk, który posyłasz na ekran przez HDMI.
To po prostu dekoder pełni rolę telewizora, a TV jest tylko ekranem, monitorem do wyświetlania tego obrazu. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7073075 Napisano: 07.01.2023 20:06:05 w Co można dostać gratis?
Mastercard przedłużył promocję na 12 tys punktów do 28 lutego 2023r. Jeśli więc nie załapałeś się w zeszłym roku, to masz teraz szansę to nadrobić!
Nagroda jest GWARANTOWANA regulaminem promocji
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7073073 Napisano: 07.01.2023 19:25:24 w Co można dostać gratis?
Testuj nowość za darmo!
Ariel All-in-1 PODS +Extra Fiber Care i Ariel All-in-1 PODS +Extra Clean Power
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7073072 Napisano: 07.01.2023 19:22:00 w DARMOWE minuty i startery
może to nie jest typowy gratis, ale atrakcyjna dość oferta (przynajmniej jeśli porównać z tym, co mi niedawno proponował T-Mobile,
mianowicie TYLKO 10GB na miesiąc za 10zł, ale BEZ rozmów i SMS). Fajne,
jeśli ktoś używa telefonu jako routera przy okazji.
https://www.instagram.com/p/CmbXxZbj6K_/
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7073065 Napisano: 07.01.2023 19:05:42 w Co można dostać gratis?
Zyskaj 480 zł (lub więcej) w kumulacji promocji konta w Santander Banku
do 31.01.2023 r. złóż wniosek...
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072952 Napisano: 06.01.2023 16:50:22 w WC - rozmowy o wszystkim
To może jeszcze w kwestii inspiracji i inwencji twórczej... emotka
Urzekł mnie rozmach tego projektu emotka emotka
https://www.insta...?igshid=YmMyMTA2M2Y= Wyświetl w wątku >>

cb656

#7072824 Napisano: 05.01.2023 17:43:57 w WC - rozmowy o wszystkim
oldziaczek napisał(a):

siedzę na L4 i mi się nuuuuudzi, a konkursów ni ma emotka

Na L4 powinno się leżeć emotka Wskazuje na to sama nazwa: Leżeć (na) 4 literach... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7072605 Napisano: 04.01.2023 20:57:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Proszę zwiększyć czcionkę tak, jak było do wczoraj.
Chyba wszystko jest OK. No chyba, ze to zależy od aktualizacji przeglądarki (Opera). Wczoraj podłączyłem mój laptop do telewizora kablem hdmi. Być może dlatego czcionka się zmniejszyła po tej czynności, a może mnie się tak tylko wydaje. Czy na tym forum zmieniła się wielkość liter?

nic nie było ruszane, w niektórych przeglądarkach obok adresu strony są % określające ustawiony rozmiar, może masz mniej niż 100%?

cb656 napisał(a):

Uwaga, uwaga emotka
Uprasza się uprzejmnie  Admina o jakieś ślady, że przeczytał wysyłane doń wiadomości. Czy to na forum, czy to innymi kanałami. Hę?
Da się to zrobić? Czy cóś?? emotka

opcja informacji o przeczytanej wiadomości dotyczy tylko prywatnych wiadomości, dodanie takiego mechanizmu dla każdego postu na forum wydaje mi się że dość mocno zwiększy rozmiar bazy co może prowadzić do spowolnienia jej działania lub wyczerpania zasobów dyskowych...

Chyba nieporozumienie jakieś emotka

Chodzi mi o reakcje zwrotne typu: zwykła odpowiedź.  Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072603 Napisano: 04.01.2023 20:54:38 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Chciałbym, by znalazło się takie miejsce na portalu, gdzie można by było przeczytać, jakie NOWE osoby zarejestrowały swoje konto na e-konkach.

podejrzana zachcianka.

A co konkretnie podejrzewasz? emotka emotka emotka

nie ma takiej opcji emotka

Buuu... emotka szloch rozpaczy... Pozbawiłeś mnie złudzeń w sposób bezlitosny, ech...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072528 Napisano: 04.01.2023 17:23:37 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "DEWAR'S" 18+

WYNIKI
Nie chcemy trzymać Was dłużej w niepewności i przedstawiamy osoby do których uśmiechnęło się szczęściem przy tym rozdaniu!
Serdecznie gratulujemy wygranych !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072520 Napisano: 04.01.2023 16:57:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
fan-mandaryny napisał(a):

Proszę zwiększyć czcionkę tak, jak było do wczoraj.
Chyba wszystko jest OK. No chyba, ze to zależy od aktualizacji przeglądarki (Opera). Wczoraj podłączyłem mój laptop do telewizora kablem hdmi. Być może dlatego czcionka się zmniejszyła po tej czynności, a może mnie się tak tylko wydaje. Czy na tym forum zmieniła się wielkość liter?

ALEOSOCHOZII?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072519 Napisano: 04.01.2023 16:56:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Uwaga, uwaga emotka
Uprasza się uprzejmnie  Admina o jakieś ślady, że przeczytał wysyłane doń wiadomości. Czy to na forum, czy to innymi kanałami. Hę?
Da się to zrobić? Czy cóś?? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072495 Napisano: 04.01.2023 15:44:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
aleksandra008 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Chciałbym, by znalazło się takie miejsce na portalu, gdzie można by było przeczytać, jakie NOWE osoby zarejestrowały swoje konto na e-konkach.

podejrzana zachcianka.

A co konkretnie podejrzewasz? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7072490 Napisano: 04.01.2023 15:34:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas moja Ty złota rybko spełniająca marzenia emotka spełnisz taki mój jeden niewinny kaprys? emotka
Jest co prawda lista użytkowników, ale tam nie ma możliwości sortowania po dacie, jest tylko kolejność alfabetyczna... Wyświetl w wątku >>
0 0