Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7072424 Napisano: 04.01.2023 13:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Soki Hortex, czy warto odsyłać formularz ? Jeszcze nr dowodu wymagają

Ale KOGO pytasz?! emotka Sam oceń, czy warto. Twoja nagroda w końcu, no nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7071806 Napisano: 01.01.2023 13:11:15 w Życzenia na święta i nie tylko
Jak tam, moje Pracowite Żuczki, ŻYJECIE? emotka
Juhu, to tak jak ja! emotka
No to zdrówko emotka Oby tak dalej, byle do kolejnego Sylwestra...
emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7071469 Napisano: 30.12.2022 13:07:45 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Jaki najfajniejszy komplement od 2 połówki usłyszeliście?
Ja po 30 latach, że wyglądam jak postać z gry Cyberpunk 2077.
Za każdym razem jak sobie to przypominam wybucham śmiechem.
Gorzej jak to się dzieje w miejscu publicznym emotka

Zawsze, ilekroć czytam, co napisałaś, zastanawiam się: JAK ONA WYGLĄDA?! emotka
Teraz nie będę mieć z tym żadnego problemu, ufff... emotka
P.S. Ciekawe tylko, CO powoduje owo podobieństwo? Wygląd fizyczny czy zachowanie? emotka
Bo z tego co piszą o grze, brzmi groźnie:

W Cyberpunku 2077 nie ma cenzury. Przygotujcie się, że grając będziecie słyszeli dużo przekleństw. Nie spodziewajcie się, że osiłki z którymi przyjdzie nam walczyć będą posługiwać się literacki językiem polskim. Przekleństwa, szczególnie podczas walki, lać się będą strumieniami.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7071325 Napisano: 29.12.2022 18:08:04 w co chcielibyście wygrać?
Zmieniłem zdanie: nagle chcę wygrać samochód! emotka
To nic, że nie mam prawa jazdy i nie będę nim jeździć, ale chcę przeżyć te chwile uniesień, gdy ktoś wręcza mi kluczyki w publicznym miejscu, reporterzy na wyścigi pstrykają mi fotki, ja się uśmiecham radośnie, rozdaję autografy, wymieniam uściski... To nic, że później będę musiał pewnie jakąś część wartości auta stracić/spuścić przy sprzedaży, ale tego odgłosu opadających na forum szczęk, gdy wkleję zdjęcie do topu "właśnie dotarła nagroda z..." nie stłumi nawet huk serca pękającego z nadmiaru szczęścia... emotka emotka emotka

P.S. AUTO-GRAFY to wyjątkowo nie są rysy na zderzakach sąsiadujących na parkingu aut, gdy próbuję zaparkować... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7071282 Napisano: 29.12.2022 15:13:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pobawiłem się trochę szablonem i udało mi się (mam nadzieję że nic innego nie zepsułem) aby po błędnie wypełnionym formularzu zakładka "komentarze" była aktywna

Dziś pobawiłem się komentarzami pod opisami konkursów i widzę, że po umieszczeniu komentarza pozostaję w tej samej zakładce. OK, o to mi chodziło, dziękuję. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7071275 Napisano: 29.12.2022 14:39:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

problem nadal występuje?

Tak pionas , sprawdzałem przed chwilą emotka emotka

a teraz jak?

A TERAZ gra gitara! Wróciło do normy. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7071254 Napisano: 29.12.2022 13:38:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas od godziny nie mogę otworzyć strony swojego profilu... emotka
BTW uważam, że numer błędu w tym wypadku powinien być 656 a nie 500 emotka

problem nadal występuje?

Tak pionas , sprawdzałem przed chwilą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7071034 Napisano: 28.12.2022 15:12:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas od godziny nie mogę otworzyć strony swojego profilu... emotka
BTW uważam, że numer błędu w tym wypadku powinien być 656 a nie 500 emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7070834 Napisano: 27.12.2022 17:31:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
carrrolinax3 napisał(a):

cb656 napisał(a):

...czy jest taki adres, który automatyzowałby wyniki, jak w tych dwóch powyższych przykładach i pozwalał na to, bym sobie jako startową stronę w przeglądarce ustawił taką, która pokazuje KONKURSY KOŃCZĄCE SIĘ DZIŚ? emotka
Takie no wiesz... odpalam we wtorek - i widzę kończące się we wtorek. Odpalam w niedzielę i widzę kończące się w tę konkretną niedzielę? I nie muszę nic grzebać w ustawieniach? Pliiiizzz...  emotka

Ja wchodzę np w konkursy aktualne i klikam przy dacie zakończenia -, wówczas pokazuje mi te które kończą się najszybciej

Spoko, rozumiem, ale to sposób pośredni, wymagający jakiejś tam aktywności Użytkownika. Od biedy ujdzie, jednak chodzi mi o rozwiązanie "dla wygodnych" czyli tak, jak to opisałem  emotka emotka emotka
Wg zaproponowanej metody, miałbym wgląd WYŁĄCZNIE w kategorię aktualne, a mnie chodzi o obrazek podobny do tego: https://www.e-kon...czace-sie/2022/12/27 czyli z podziałem na wszystkie kategorie.

Gdyby to był adres na przykład https://www.e-konkursy.info/konkursy-konczace-sie-dzis Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7070824 Napisano: 27.12.2022 16:44:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas takie mam pytanko, wynikające z mojej uaktualnionej potrzeby emotka

Do tej pory moją stroną startową w przeglądarce była strona z konkursami dodanymi danego dnia. System sobie automatycznie sczytywał ów dzień i nie musiałem w niczem grzebać, przestawiać. Ta strona to: https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane
Jest także inna strona "automatycznie" sczytująca według parametrów, w tym wypadku według zapowiedzi (śledzi po datach rozpoczęcia): https://www.e-kon.../konkursy/zapowiedzi

No i jest kalendarz, gdzie klikając w wybraną datę można sobie wybrać konkursy
a) kończące się tego dnia
b) tego dnia dodane do bazy

No a czy jest taki adres, który automatyzowałby wyniki, jak w tych dwóch powyższych przykładach i pozwalał na to, bym sobie jako startową stronę w przeglądarce ustawił taką, która pokazuje KONKURSY KOŃCZĄCE SIĘ DZIŚ? emotka
Takie no wiesz... odpalam we wtorek - i widzę kończące się we wtorek. Odpalam w niedzielę i widzę kończące się w tę konkretną niedzielę? I nie muszę nic grzebać w ustawieniach? Pliiiizzz...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7070821 Napisano: 27.12.2022 16:25:54 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że odpowietrzyłem kaloryfer w łazience. Dzięki temu ostatnie trzy rurki są tak samo ciepłe, jak wszystkie pozostałe.
Mała rzecz, a jednak w kategoriach niespodziewanego sukcesu! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7070640 Napisano: 26.12.2022 15:05:59 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

Nie rozumiem czemu nie ma wyników, w sensie: czemu odpowiedzi nie są podawane do publicznej wiadomości...

To tak, jak z tym rozpowiadaniem o nagrodach i konkursach, których nie było w bazie - zawsze upublicznianie takiej wiedzy odbija się później jakąś karną czkawką. emotka Czasem im mniej wiesz, tym krócej będziesz przesłuchiwana  emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

cb656

#7070631 Napisano: 26.12.2022 12:31:34 w Nasze wygrane w minionym roku
Niedużo, baaardzo niedużo, ale jednak. Z wyjątkiem maja  emotka w każdym miesiącu coś tam jednak wpadło. emotka
Nic spektakularnego, krzywa wyraźnie spada.   Głównie książki lub flaszki emotka Nie podliczałem nawet, jaką to ma wartość, bo i po co? I tak nie sprzedam. 
Chyba już mnie to całe konkursowanie nudzić zaczyna... emotka
...zwłaszcza, gdy jako "nagrody" taki dajmy na to Red Bull rzuca ochłapy w postaci nalepek (sic!) emotka emotka Wstydziliby się... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7070597 Napisano: 25.12.2022 17:31:05 w PODZIĘKOWANIA
Finezyjna
Dziękuję za udaną wymianę kodu Canal+ za doładowanie w miłej i przyjaznej atmosferze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

cb656

#7070582 Napisano: 25.12.2022 12:29:54 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

Wkurza mnie to moje niewygrywanie i niewiedza też.
Czy wiecie, jak są takie konkursy z cennymi nagrodami?
Wiadomo np., co napisała taka osoba, co wygrała auto?

No fakt. Niewiedza może wkurzać. Wiem coś o tym. emotka
Wiem jakie są takie konkursy z cennymi nagrodami. To są takie konkursy oznaczone taką ikonką:
W jednym przypadku wiem, co zrobiła osoba wygrywająca auto, bo znam taką. Tyle, że to nie było napisanie. emotka

W temacie: wkurza mnie, że wiem, jak mało wiem. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7070539 Napisano: 24.12.2022 14:03:38 w Życzenia na święta i nie tylko
To dziś narodziny Dzieciny
i chyba głównie z tej przyczyny
życzę NAM umiejętności
doświadczania dziecięcej radości
- czy to za sprawą wygranej fury,
czy... śniegu, który zimą spada z góry
w postaci leciutkiego puchu
i zmusza ciało do zdrowego ruchu! emotka
Hajda na śnieżki, hajda na sanki,
Koledzy oraz Koleżanki! emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7070121 Napisano: 22.12.2022 13:03:23 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
0 0