Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7070100 Napisano: 22.12.2022 11:49:07 w Zapowiedzi konkursów
od 1 lutego do 31 sierpnia 2023 emotka
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cb656

#7069851 Napisano: 21.12.2022 13:33:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 znalazłem ukryty config od captchy  emotka - był ustawiony czas 60s, czy 5min wystarczy?

Adrianku, jakiej odpowiedzi oczekujesz, hę?! emotka
Odpowiem wymijająco, wzorując się na WOŚP:
- RÓBTA CO CHCETA, BYLE TO NIE BYŁY DZIECI!
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7069819 Napisano: 21.12.2022 12:43:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

jak długo piszesz komentarz? bo jedyne co może się wydarzyć to że wygasa sesja stąd token traci swoją ważność...

emotka No i tu jest pies pogrzebany chyba... Nie jestem zawodową maszynotypistką, piszę trzema palcami, nigdy nie mierzyłem sobie czasu...

Proponuję zatem coś takiego, jeśli czas jest istotny:
- pole na komentarz
- po wypełnieniu pola komentarzem klikam "wyślij" i DOPIERO TERAZ powinno pojawić się okno weryfikacji captcha do wpisania kodu z obrazka
Ponieważ od tego momentu liczy się ważność sesji tego tokena, to chyba zdążę przepisać kilkuznakowy kod z obrazka, nim sesja wygaśnie, co nie?
No bo jeśli sesja liczy się od chwili OTWORZENIA zakładki komentarze (kod już tam jest gotowy, czai się i czeka na przepisanie, podczas gdy ja dopiero wypełniam pole komentarza) to jest to znaczny poślizg czasowy...

Tak to widzę Adrian. emotka Da się zrobić takie dwustopniowe coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7069783 Napisano: 21.12.2022 12:02:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
emotka
Okej, od początku zatem. Jestem pewien, że już o tym pisałem wcześniej, dużo wcześniej, chyba nawet w tym samym topie. Nie podobało mi się, że gdy na ekonkowej stronie jakiegoś konkursu po przeczytaniu zakładki opisu przechodzę do zakładki komentarzy, wpisuję komentarz i wysyłam go, to strona po przeładowaniu przenosi mnie znów do zakładki z opisem, choć moje oczekiwania są takie, że chcę pozostać w zakładce komentarzy i zobaczyć, jak się dodało. Czaisz? Chodzi mi o ustalenie, co jest stroną, co zakładką, a co jeszcze czym innym, na przykład oknem emotka

Okno przeglądarki to dla mnie jedna otwarta strona. Czyli w zasadzie jeden pies emotka Konfiguracja tej strony, pozwalająca na jakieś wewnętrzne zakładki, to inna para kaloszy.
Więc jeszcze raz, jak to jest u mnie z tym kodem weryfikującym (co podkreślam raz jeszcze, ja uważam za coś błędnego, niewłaściwego).

Mam otwartą jedną stronę ekonków (jedno okno przeglądarki) z opisem jakiegoś konkursu. Przechodzę do zakładki komentarzy, wpisuję komentarz, przepisuję kod captcha, zatwierdzam, strona się przeładowuje, przenosi mnie do zakładki z opisem i wyświetla komunikat, że wpisałem błędny kod. "Lekko poirytowany" (to eufemizm) przechodzę znów do zakładki komentarzy, gdzie tkwi ten mój nieszczęsny niewysłany komentarz, przewijam niżej, az do kodu weryfikacyjnego, wpisuję to, co widzę (kod), klikam wyślij i ja pieremotka strona znów się przeładowuje, znów jestem w zakładce z opisem konkursu i znów widzę komunikat błędu. Wrrr... Przecież wiem, co przepisywałem (wyżej kilka screenów do weryfikacji wizualnej).
No to apiać, przechodzę do zakładki komentarzy, przewijam w dół do pola captchy i TYM RAZEM z postanowieniem "nie ze mną te numery, Bruner" najpierw PRZEŁADOWUJĘ obrazek, wpisuję kod i teraz jest okej. Komentarz zostaje zatwierdzony. Tyle, że nadal przenosi mnie po przeładowaniu strony z zakładki komentarzy do zakładki opisu.

Chyba wyczerpałem już możliwości doprecyzowywania tego, co mnie wnerwia emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7069716 Napisano: 21.12.2022 07:38:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 wydaje mi się że otworzyłeś w oknie A podstronę z opisem konkursu, potem w oknie B otworzyłeś kolejny raz tą samą podstronę i wróciłeś do podstrony A by dodać komentarz? Obecna captcha działa tak że liczy się kod z ostatnio otwartego okna...

Ustalmy najpierw wspólną nomenklaturę emotka  Czy "podstrony", o których piszesz, to kolejne okna przeglądarki? Jeśli tak na to patrzysz, to nie, wszystko działo się w jednym i tym samym oknie. Ale to nie jest tylko mój problem, czytaj wpis powyżej. Myślę, że to kwestia ustawionego czasu ważności kodu. Bo już wyczaiłem, jak to obejść: jeśli odpuszczę sobie pierwszy kod, jaki widzę i jego nie przepisuję, a odświeżę kod i wpiszę ten kolejny, to wszystko przechodzi. Po prostu w tym czasie, gdy piszę komentarz, kod captcha traci ważność...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7069616 Napisano: 20.12.2022 18:10:42 w Co można dostać gratis?
Jeśli masz abonament komórkowy lub ofertę na kartę w Orange, nawigację możesz bezpłatnie pobrać ze sklepu Google Play (smartfony z system Android) lub App Store (urządzenia z systemem iOS). Od czasu jej pierwszego uruchomienia możesz ją testować aż przez 31 dni za darmo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7069509 Napisano: 20.12.2022 13:43:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas to są jakieś jaja emotka Rozumiem, że mam słaby wzrok, mogę się pomylić, ale sześć razy z rzędu??!!
Błąd z systemem weryfikacji prześladuje mnie od dawna (to co pisze przedmówca)
Do dziś znosiłem cierpliwie, ale zasadziłem się na system i zrobiłem screeny PRZED kliknięciem "wyślij".
Serio, ja się mylę przy przepisywaniu kodu??! emotka emotka   A za każdym razem ten sam komunikat błędu...
Zrób coś z tym, bo można popaść w nerwicę. emotka Zrefundujesz wszystkim koszty leczenia? emotka

[ Wyświetl w wątku >>
2 bethan, sabaka 0

cb656

#7069462 Napisano: 20.12.2022 10:19:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Emememe napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

https://www.e-kon...ie-doby#.Y54jLHbMLIU
Znów M. Boguś ze swym "utworem"... Serio? To już jest nudne...emotka

spoko, chcieli zgłoszenie w formie filmiku i takie ono było, a o gustach jury nie ma co dyskutować emotka
Wszystko zgodnie z z regulaminem  emotka

Boże, tak się błaźnić dla dwóch dób w apartamencie jakimś.  Rozumiem tydzień ale dwa dni? Jak widać śpiewak gra o wszystko i do upadłego.

Kiedyś się sam z tego śmiałem, a potem zrozumiałem że on po prostu znalazł swój własny oryginalny, względnie skuteczny sposób i robi coś czego większość z nas się wstydzi zrobić. Wolę takiego M. Bogusia, niż kolejny konkurs z wysypem "kreatywnych" zgłoszeń gdzie każde zdanie rozpoczyna się od liter sponsora, gdzie co piąte zgłoszenie to kiczowaty wierszyk, albo w co trzecim komentarzu ktoś walnie kolaż zdjęć rodzinnych mimo że to nie ma związku z tematyką. 

kicz zawsze będzie kiczem, nie ważne jak pięknie się to w słowa ubierze. To trochę jak ze świątecznymi swetrami - one właśnie takie mają być i taka jest twórczość Bogusia. Mnie bawi, ciekawe czy on sobie z tego zdaje sprawę, że jest takim świątecznym swetrem latem, jesienią i wiosną emotka

Taaa... Jest mi najzupełniej wszystko jedno, czy pan śpiewak "zdaje sobie sprawę" z czegokolwiek. emotka Swoją drogą, nie zdziwiłbym się, gdyby czytał te wszystkie żale i miał z tego polewkę, ściskając z satysfakcją swoją wygraną w mocarnej garści, z której dyskretnie wystawia środkowy paluch do wszystkich niezadowolonych... emotka
Każdy się bawi tak, jak to JEMU pasuje, a Jury wybiera to, co chce. emotka Póki robią to zgodnie z ustalonymi zasadami... Tak było od zawsze. Nie ma jedynej, wyłącznie słusznej i sprawiedliwej emotka metody grania w konkursach.
I od zawsze świat "zawodowych, jedynie prawdziwych" emotka emotka konkursowiczów jest podzielony w ocenie... Taaa... Wesołych Świąt! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7069357 Napisano: 19.12.2022 18:37:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

BLUE MEDIA / BRAINSTORM I "DELKOM"...
Nie dziwią was te konkursy i powiązania? 
T-mobile
Orange
oplacasie..(VISA) 

Brainstorm - to firma "organizator widmo". Nie ma strony internetowej, żadnego kontaktu mail/ tel
- wszystko: powiadomienie laureatów, wysyłanie maili - robi Blue Media - czyli "zlecający"
Delkom - sklep w tym samym mieście co Blue Media i Brainstorm. Nie ma w sprzedaży artykułów w postaci: hulajnog, kamer gopro, Iphone...
a Blue Media za pośrednictwem "organizatora- "WIDMO"  Brainstorm zamawia i kupuje tam nagrody kilka setek / ok 30%/ na 1 nagrodzie droższe niż ogólnie na rynku polskim...

AHA. regulamin mówi o elektronicznych voucherach przesłanych na mail. 
NIC Z TEGO. POoza gratulacjami żadnego vouchera nie dostaniecie. 
Będzie info iż wszystkim zajęło się Blue Media "zlecający konkurs " ... Chcecie jakiś kolor Iphone?  NIE! 
Dostaniecie wszyscy czarny i 30%? zawyżona cena na fakturze niż w dużych sklepach media markt i inne...

Ciekawe. Blue Media:
informuje dzwoni do zwycięzców,
wysyła maile,
sami realizują vouchery-których laureat na maila nie dostał...
reklamacje-też zajmuje się tym  Blue Media...

Więc po co im organizator "WIDMO": Brainstormhttp://brainstormgroup.pl/ 

Nic mnie w tym, co wyżej nie dziwi. Co więcej - jestem zadowolony z otrzymanych od nich nagród. Naprawdę! Może to dlatego, że nie mam oczekiwań co do koloru i innych cech NAGRODY. To w końcu spada z nieba, nie wyciągam kasy z portfela i nie pcham się do tamtego sklepu, tylko czekam wygodnie na kuriera. To wszystko. emotka
P.S. Jest dla mnie totalnie wszystko jedno, czy nagroda w sklepie sieciowym "A" czy innym, "B" kosztuje mniej/więcej/tyle samo, co w Delkomie. Dla mnie jest to tak czy inaczej ZYSK, bo za to nie płacę. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7069022 Napisano: 18.12.2022 12:24:20 w WC - rozmowy o wszystkim
rare85 napisał(a):

Wczoraj rano kurier odebrał paczkę z paczkomatu i nadal widnieje w apce jako odebrana przez kuriera. Zawsze to zmieniało się jak kurier dostarczył przesyłkę do oddziału. Myślałam, że jak Inpost pracuje również w weekendy (od 26 listopada) to ta paczka może już "idzie"... Martwić się?

Nie martw się. W poniedziałek coś drgnie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

cb656

#7069020 Napisano: 18.12.2022 12:16:20 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się od samego rana, że wygra Argentyna, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7069018 Napisano: 18.12.2022 12:07:17 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Kibicuj ze swoją paczką!" etapy

Nie znamy jeszcze wyniku meczu kontra , ale znamy zwycięzców naszego Wielkiego Finału konkursu Kibicuj ze swoją paczką! Za to zdjęcie zgarniają naszą główną nagrodę:
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7068978 Napisano: 17.12.2022 22:18:27 w Pomocy!!!!
danaaa napisał(a):

Nie mogę wysłać danych do wysyłki piwa w Heineken Życzenia.
Po kliknięciu w czerwone pole "podaj dane" nie otwiera się formularz, pojawia się tylko zielone tło i nie można tam nic wpisać .
Miał ktoś tak? Może ktoś ma @ lub telefon do obsługi tego konkursu?
To moje pierwsze wygrane piwa i trochę szkoda, żeby przepadły.

Zmień przeglądarkę.
Zmień komputer/telefon.
Starsze wersje mogą sobie nie radzić z tą funkcjonalnością na stronie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7068910 Napisano: 17.12.2022 15:08:11 w SZUKAM....
Szukam wczorajszego dnia  ponownie, szukam sensu życia
i "okazji", w której się obłowię (oraz do wypicia   emotka ).
Może znajdę i połączę wszystkie te czynniki,
jeśli trafnie wytypuję finału wyniki?! emotka

Jest konkursów mundialowych istne zatrzęsienie!
W którym zagrać? Co obstawić?! Którym życie zmienię??   emotka

Ech...
Ktoś podpowie, co będzie dla mnie najlepsze?
emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7068907 Napisano: 17.12.2022 14:50:53 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo Tomasz! Należało się. emotka Komu, jak komu, ale specjaliście od analizy i planowania matematycznego, wygrana w Lotto to tak należne, jak psu micha! Szacun. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7068563 Napisano: 16.12.2022 10:22:35 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Świąteczny alkomat BACScan"

WYNIKI ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU emotka Do kogo trafią prezenty? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7068554 Napisano: 16.12.2022 10:06:13 w Popraw sobie humor...
"Według moich obliczeń jeżeli oni po przerwie nie strzelą drugiej bramki, to bardzo trudno im będzie strzelić trzecią." emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7068186 Napisano: 14.12.2022 14:30:51 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na pytanie, co przedstawia ten tatuaż? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0