Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7067736 Napisano: 12.12.2022 21:12:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelina1991171 napisał(a):

Miał ktoś sytuację w heineken . Dane się zgadzają,  końcówka numeru , osoba obdarowana, wszystko a brak maila? Co w takiej sytuacji ?

W takiej sytuacji należy założyć, że środek numeru jest inny. Poza tym... Znam osobiście dwie osoby (a o trzeciej wiem, ale nie znam), które mają identyczne imię i nazwisko, jak moje własne. No a poza wszystkim... Zawsze możesz napisać zapytanie do Organizatora...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7067729 Napisano: 12.12.2022 20:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Głupie gadanie, siedzimy w tym od dekady, albo i lepiej, więc trudno wmówić nam, że białe jest czarne ...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7067640 Napisano: 12.12.2022 13:56:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

androm napisał(a):

daisygirl napisał(a):

w obu ostatnich Lavazzach połowa wygranych to Kalisz. Ciekawe jak to działa.

a nie myślicie ze to np jacyś informatycy czy po prostu ktoś łebski w te tematy i ma np do tego oprogramowanie?

ano na pewno, przecież wiadomo, że to nie jest uczciwie wygrane

emotka Ciekawe, ciekawe... Gdyby domek wygrał ktoś z forum, to nie przeszkadzałoby nawet, że jest z Zakopanego, no bo to przecież "swój". Ale że to wygrywają "obcy", a już na pewno mugole, to wiadomo, że wygrywają nieuczciwie, no bo uczciwie to jest wtedy, jak Kali wygrać... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

cb656

#7067278 Napisano: 09.12.2022 19:10:07 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Moze ktos pracuje w księgowości lub zna sie na fakturach?

W pracy moge otrzymać zapomoge z tytulu leczenia. Problem polega na tym ze od roku jezdze na zabiegi do lekarza prywatnie, wydalam juz tysiace a nie dostalam ani 1 paragonu ani faktury. Kolezanki z pracy mnie nakrecily ze mogłabym dostac od pracodawcy dofinansowanie ale skoro nie mam faktur to gucio z tego. Recepcjonistka doktora powiedziala ze zbiorczo nie moga mi wystawić faktury za te kilka miesiacy bo rozliczają sie miesiecznie. Ale ja ani 1 nie dostalam paragonu. Nie bylo kasy fiskalnej ani wydruku ktorego nie zabralam (wszak konkursowicz wie ze paragon rzecz swieta). 

Czy lekarz prywatnie ma obowiązek wystawic fakture? Albo paragon? Czy jest jakas opcja? Nie to zebym sie wyklocala ale kolezanka za leczenie u dentysty dostala fakture. Moze ktos ma rozeznanie jak wygladaja przepisy w tym zakresie.

Przećwiczyłem to parę lat temu u dentysty emotka Jak się nie upomnisz o fakturę, to po prostu jesteś poza oficjalnym obiegiem. Kasa idzie do kieszeni lekarza, a w rozliczeniach z fiskusem wcale tego nie wykazuje. Od tamtej pory złośliwie i uparcie proszę o fakturę za każdą wizytę. To mafia kombinatorów, ci niby "lekarze" emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryal 0

cb656

#7067209 Napisano: 09.12.2022 15:04:52 w WC - rozmowy o wszystkim
iwanbt napisał(a):

Też ktoś tak ma że nie idą wam konkursy opisowe? Cheetos, Oyakata, Lidl Cola i nic nie wpada
Co trzeba napisać aby komisja wybrała? Pomoże ktoś?

adamo86 napisał(a):

Trzeba napisać coś takiego, żeby komisja zwróciła na to uwagę emotka
A co dokładnie? Tego nie wie nikt

emotka Od zawsze to powtarzam... emotka Takie konkursy mają na celu wyłowienie tych błyskotliwych graczy, a nie nagradzanie każdego jak leci lenia i wygodnickiego, co to by chciał wszystko na gotowe, podpowiedzi, wskazówki. Trudno, czasem trzeba się pogodzić z faktem, że nie ma się tego czegoś i już. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7066421 Napisano: 07.12.2022 11:09:00 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Mistrzowska loteria Stokrotki

Kto w Loterii udział bierze, ten wygraną swą odbierze! Dwie główne nagrody w Mistrzowskiej Loterii* Stokrotki zostały wylosowane. Po 10 000 zł trafi do Szpietowa i Żmudzi. Kolejne losowanie odbędzie się już w czwartek 8 grudnia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7066282 Napisano: 06.12.2022 16:17:44 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

southlander napisał(a):

No i wkurzył mnie... nadmiar konkursów. emotka  Jak końcem jesieni ciężko było o coś ciekawego, tak teraz nie mogę się wyrobić z wysypem świątecznych.
Chyba jutro muszę rzucić wszystko i od rana tłuc po kolei teksty i zdjęcia. emotka

też miałam o tym pisać, dzięki za wyręczenie emotka emotka emotka , tylko, że brak czasu....

Wrrrr...
Straszliwie wkurza mnie malkontenctwo Userów, wwwrrrrrrr.... emotka Doprawdy, nie znajduję ŻADNEGO wyjaśnienia/usprawiedliwienia takiej postawy... Wyświetl w wątku >>

cb656

#7066238 Napisano: 06.12.2022 13:44:49 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Jest jakiś konkurs albo loteria z wodą?
Kończą mi się zapasy i będę musiał kupić jak normalny człowieka taką jaką lubię, a nie konkursową emotka

A to nie jest literówka? emotka Pytasz oczywiście o konkursy z wódą? emotka No jest kilka... emotka
Żubrówka
Wyborowa
Glenlivet
Saska
...

No teraz to już zwątpiłem czego szukam... emotka

Nie, no spoko... Powiedz normalnie, jak biały człowiek, że nie gustujesz akurat w tych gatunkach, a nie wij się jak piskorz.
Gust jest jak emotka - każdy ma swój. emotka Dziś doszła do puli jeszcze Soplica, jakbyś chciał... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7066086 Napisano: 05.12.2022 19:23:08 w SZUKAM....
icotynato napisał(a):

z HEINEKENA mozna raz w całym konkursie wygrac? Bo dostalam 2 maile (dzien po dniu)  i nie wiem czy sie pomylili?

Z którego? emotka Bo jest kilka aktualnie trwających... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7066083 Napisano: 05.12.2022 19:09:54 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

Jest jakiś konkurs albo loteria z wodą?
Kończą mi się zapasy i będę musiał kupić jak normalny człowieka taką jaką lubię, a nie konkursową emotka

A to nie jest literówka? emotka Pytasz oczywiście o konkursy z wódą? emotka No jest kilka... emotka
Żubrówka
Wyborowa
Glenlivet
Saska
... Wyświetl w wątku >>

cb656

#7065861 Napisano: 04.12.2022 20:41:45 w Wkurza mnie...
kurpianka napisał(a):

Akcja przypomina o ustąpieniu pierwszeństwa kobiet w ciąży. Do zamówienia znaczki   emotka
http://jestemwdrodze.pl/

Taaa... Trzeba dodać, że ustępowanie pierwszeństwa kobietom, a zwłaszcza staruszkom, nie dotyczy księży. emotka emotka

Nie, że wiek, czy płeć mnie uprawnia, że ja mam prawo (pierwszeństwa), bo my jesteśmy niewiasty! A KSIĄDZ TO CO?!

No w sumie racja, ksiądz też w sukience chadza... emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7065856 Napisano: 04.12.2022 20:29:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Co jest ZBĘDNE? Zdublowane tematy na forum. emotka emotka emotka
Co jest POTRZEBNE? Przejrzystość, ład i porządek. emotka emotka
Co MOGŁOBY być?

...można pomyśleć nad połączeniem w jedno tych dwóch topów, bo przecież w sumie są oba o TYM SAMYM! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7065835 Napisano: 04.12.2022 18:39:33 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
andii napisał(a):

[quote=
cb656]

andii napisał(a):

Hejo. Nie umiem wejść w wątek
Kalendarze adwentowe...ciągle mi pisze 
Wewnetrzny błąd serwera

Pisz do Adriana. U mnie się otwiera... emotka

No okej, okej, ja to wszystko rozumiem, wierzę na słowo. Nie musisz mi odpowiadać - powtarzam, pisz do Admina. Ja tu nic nie mogę Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cb656

#7065831 Napisano: 04.12.2022 18:35:21 w DARMOWE minuty i startery
GB za gole – 5GB na pocieszenie za piękny mecz z Francją od ORANGE
SMS o treści PROWANSJA pod numer 233 emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7065813 Napisano: 04.12.2022 16:26:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
andii napisał(a):

Hejo. Nie umiem wejść w wątek
Kalendarze adwentowe...ciągle mi pisze 
Wewnetrzny błąd serwera

Pisz do Adriana. U mnie się otwiera... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7065811 Napisano: 04.12.2022 16:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Admini

Czy wszelkie info o heńku i heinekenie, ktory wprowadza zamet i otwiera puszke pandory mozna przeniesc na oddzielny wątek?

Kto jest za?

Tak! Tak!! Juhu!!
Oczywiście, że TAK!!!
Proponuję stworzyć dla KAŻDEGO konkursu osobny, dedykowany top! emotka
Albo jeszcze inaczej, lepiej - przenieść dyskusje o danym konkursie do sekcji komentarzy pod opisem w bazie 😈😜emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7065806 Napisano: 04.12.2022 16:12:58 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
 "Mbappe to boiskowe TGV! "

Wyświetl w wątku >>

cb656

#7065686 Napisano: 03.12.2022 21:01:00 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Szukam polecajki - małych słuchawek dousznych z kablem i jackiem, ale takich, które nie wypadają. Wkurza mnie ciągłe poprawianie. 

jakie masz fundusze? (przykładowo: https://leniwcuj....mini-jack-35mm.html)
Szukaj z takimi gumkami - wypełniają dobrze ucho i izolują od otoczenia. Nie polecam na ulicę, bo możesz nie usłyszeć niebezpieczeństwa, za to nawet jak auto Cię potrąci i upadniesz, to z ucha nie wylecą. emotka
Wyświetl w wątku >>