Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7063902 Napisano: 27.11.2022 23:36:31 w Smolar
fan-mandaryny napisał(a):

Pisanie z "enterem" sprawia mi kłopoty. Nawet jak piszę w ich formularzu, to magicznie doliczają mi znaki za klawisz enter... Czy pisanie z miękkim enterem (czyli za pomocją kombiacji klawiszy shift+enter) rozwiąże sprawę?

SpróbujPisaćZupełnieBezUżyciaKlawiszaEnter... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7063901 Napisano: 27.11.2022 23:27:36 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
cudaczek121 napisał(a):

To aż specjalnie trzeba było.zakladac nowy wątek z powodu wygranych jednej osoby? 

Jak widać na załączonym obrazku hahahahaha emotka
Pytanie W PUNKT! emotka
Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

#7063881 Napisano: 27.11.2022 20:34:07 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
nanajka81 napisał(a):

Nie mniej to pokazuje że konkursy to już nie są te konkursy co kiedyś. Teraz naprawdę trzeba w tym "siedzieć" albo mieć jakąś świadomość żeby wygrać.

ZAWSZE trzeba mieć jakąś świadomość. Choćby tego, w jakiej formie można się publicznie wypowiadać, a kiedy lepiej zachować swoje zdanie dla siebie... emotka emotka emotka
A co do wygrywania, to tu raczej jest jasne: JURY (czyli ORGANIZATOR) decyduje o wynikach, a nie jakieś masowe protesty na jakimś pojedynczym forum. I moim zdaniem to właśnie do Organizatora należałoby przesłać swoje uwagi dotyczące wyników/nagrodzonych. emotka Choć prywatnie uważam, że się tym nie przejmie, no ale zawsze możesz spróbować.   emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#7063874 Napisano: 27.11.2022 20:12:00 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Moja mama czeka na wazny list z sądu. W sądzie we Wrocławiu twierdza, że nadali go 14 listopada.Mama wczoraj była u nas na poczcie w Długołęce i nie ma tej przesyłki.Na poczcie w sąsiednim Mirkowie tez nie ma, ludzie wściekli, że listy nie dochodzą na czas. Podobno jest kryzys, ludzie nie mają kasy, tracą pracę, a w moim rewirze brakuje 10 listonoszy do obsługi petentów.

to że nadali nie znaczy że wyszedł. W zeszłym roku list wysłany z urzędu (mojego miasta) 21 grudnia dotarł po ponad 3 tygodniach do tego samego miasta... śmiech warte.

Jak by to delikatnie ująć... Bo zarówno masz  jak i nie masz racji. Na Poczcie Polskiej listy są skanowane TYLKO DWA RAZY (nadanie i odebranie), w odróżnieniu od paczek, które są także skanowane w oddziałach pośrednich. Dzięki temu może się wydawać, że list "utknął" gdzieś w placówce nadawczej, której wcale nie opuścił.
Informacja z pierwszej ręki, byłem listonoszem emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7063760 Napisano: 26.11.2022 20:38:48 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
luko922 napisał(a):

A o co chodzi? emotka
Wszedłem na forum po ponad pół roku z ciekawości i teraz jestem jeszcze bardziej ciekaw emotka  

O wpis ze zdjęciami nagród (trzy pełne furgony kurierskie z Coca Coli) emotka
P.S. Też nie ogarniam istoty "problemu". Moderacja usunęła już ten wpis. A cały szum jak widzisz, to nagonka na kogoś, kto ośmielił się nie dość, że wygrać więcej niż inni, to jeszcze miał czelność się tym pochwalić. Czyli normalka tu na forum. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7063702 Napisano: 26.11.2022 17:41:54 w SZUKAM....
Szukam wczorajszego dnia... emotka Ktoś coś może? Widział, wie? emotka Gdziesik mi wsiąkł w niepamięć... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7063648 Napisano: 26.11.2022 15:02:55 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
0 0

cb656

#7063629 Napisano: 26.11.2022 13:21:28 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
pikawka napisał(a):

NoCoTy1906 napisał(a):

pikawka wrzuciłem fotki jednej loterii z kilkunastu (...) tutaj dla sprawdzenia reakcji wrzuciłem taki 1 procent wygrancych

Dla sprawdzenia reakcji ? No a jakiej się spodziewałeś ? Chyba oczywiste, ze większości szlak trafia  emotka

No to ja jestem najwidoczniej w tej mniejszości, bo mnie nie tylko szlak, ale nawet szlag nie trafia   emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7063623 Napisano: 26.11.2022 13:07:12 w Dyskusja o nagrodach NoCoTy1906
mietowa napisał(a):

Pioge, ja ten temat założyłam przekornie trochę emotka . Oczywiście, że jest do zamknięcia, a i tamta dyskusja - moim zdaniem, do usunięcia. I podpisuję się pod każdym Twoim powyższym słowem. 

Podobnie jak niegdyś Marielu "dla jaj" stworzyła top, by trochę obśmiać marudzących, a który jednak bardzo wielu potraktowało śmiertelnie poważnie i to trwa do dziś... emotka emotka Nigdy nie wiesz, gdzie leżą gusta i potrzeby zakopane. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7062905 Napisano: 23.11.2022 17:36:43 w Avanti
taak napisał(a):

Jest ktoś kto wygrał po 100 w dwóch etapach? emotka  

Taaak... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7062619 Napisano: 22.11.2022 20:44:20 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy ktoś może kojarzy czy kupię gdzieś małe i ładne rózgi na Mikołajki?

🤔 Rózgi? A można w ogóle gdziekolwiek kupić rózgę? I czy na pewno chodzi Ci o rózgi? emotka

Można kupić miotłę i ją rozebrać na czynniki pierwsze... emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7062603 Napisano: 22.11.2022 19:58:31 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynapolna napisał(a):

Czy ktoś dostał maila z Haribo z prośbą o dosłanie numeru pesel i numeru i serii dowodu osobistego?
Nagroda już dawno u mnie :> a Ci sie ocknęli ze potrzebują tych informacji dla Urzędu skarbowego.

Ja bym olał to żądanie. Niech się wypchają. Nie wysyłaj. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7062597 Napisano: 22.11.2022 19:34:39 w DARMOWE minuty i startery
GB za gole – 3GB za remis z Meksykiem od ORANGE
SMS o treści TABASCO pod numer 233 emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7062115 Napisano: 21.11.2022 00:38:07 w Avanti
amastowa napisał(a):

Hej mam pytanko, mam paragon na Cheetos z Biedronki. Próbuję wysłać zgłoszenie, ale formularz nie przepuszcza mi z powodu błędnego numeru NIP. Sprawdzałam, na laptopie i telefonie, ciągle jest ten błąd. czy ktoś też tak miał? Pomyliłam się, był to jednak paragon z Lidla, nie z Biedronki, ale sklep akurat w tej sprawie nie miał znaczenia.

A jak wpisujesz NIP? Z myślnikami, czy SAME cyfry? Proponuję zapomnieć o myślnikach... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7062087 Napisano: 20.11.2022 21:28:29 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria "Almette - ekoDOM W PARZE Z ekoSAUNĄ"

Przekazanie domu będzie miało miejsce jeszcze przed Świętami! Relacja z tego wydarzenia pojawi się oczywiście na naszym profilu, na co już teraz Was serdecznie zapraszamy!

WYNIKI
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7062057 Napisano: 20.11.2022 18:36:13 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

Pierwszy raz w życiu konkursowym wyjeżdżam za granicę poza UE - kompletnie nie znam się na tym całym roamingu, ale spodziewam się w tym czasie dostać mnóstwo informacji o wygranych nagrodach emotka
Może ktoś bardziej doświadczony podpowie czy SMSy (np. Smolarowe) normalnie dochodzą?
I w drugą stronę, czy wysyłane SMSy na konkursy dojdą? Jakoś dodatkowo są płatne? Bo nie wiem czy zdążę wszystko ogarnąć przed wyjazdem.

U jakiego operatora masz numer? Obecnie praktycznie każdy udostępnia aplikację, z poziomu której możesz sprawdzić wszystko, co dotyczy konta - taryfę, stan środków, ustawienia i inne. Masz taką apkę? Warto zainstalować. emotka
Kilka kliknięć i nie musisz przedzierać się przez megabjty danych w przeglądarce, nim trafisz na stronę, gdzie zdobędziesz poszukiwane informacje. Warto też zainteresować się kodami, jakie możesz wysłać z poziomu telefonu, by otrzymać informację zwrotną od Operatora. Na przykład: czy masz włączony na swojej karcie roaming. Chodzi o kody USSD. Poczytaj najpierw tutaj, a później sprawdź na stronie swojego operatora, jakie funkcje możesz sprawdzić za ich pomocą. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

cb656

#7061857 Napisano: 19.11.2022 12:06:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
ktosiek1 napisał(a):

W regulaminie był zapis że nagroda główna zostanie ze wszystkich nagrodzonych (zgłoszonych?) prac wybrana. Często przy wyborze głównej jest też przedstawiciel sponsora i jemu /im moglo co innego się spodobać niż agencji co słuchawki wybierała. Kwestia gustu.

Taką "logikę" to ja proszę Ktosia, mam głęboko w... poważaniu. emotka Oczywiście według TAKIEJ interpretacji, że główna wybierana ze wszystkich prac, warunki zostały spełnione, ale gdzie tu logika?! To jest (nie)czysty sofizmat.
Nagroda główna należy się NAJLEPSZEJ pracy. Nie ma to-tamto. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7061854 Napisano: 19.11.2022 12:00:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
magdalena-chili napisał(a):

Jak ich przy okazji zapytałam jakie jest kryterium wyboru nagrody głównej, czy z tygodniowych wlaśnie, to pytanie pozostało już dłuższy czas bez odpowiedzi. 
I co zrobisz. Nic nie zrobisz.... a że ja zawodowo siedzę w bezpieczeństwie i tego typu kwestiach, to już mam 19 teorii. 
Ale co zrobisz. Nic nie zrobisz emotka  

Jak to, NIC? emotka Ja się na taką bezczynność nie godzę emotka
Trzeba ich nękać i dręczyć pytaniami, nagabywać, upubliczniać, skarżyć się, żądać wyjaśnień...
Ja już swoje kanały nacisku uruchomiłem... Im więcej głośnych niezadowolonych, tym lepiej. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7061845 Napisano: 19.11.2022 11:33:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
Zdumiewająco pokrętna logika Organizatora TEGO konkursu... emotka
Konkurs podzielony na etapy - dzienne (nagrody stopnia pierwszego-słabsze i drugiego-lepsze), tygodniowe i główna nagroda.
W etapach tygodniowych wygrywali zdobywcy nagród dziennych lepszych, więc wydawałoby się oczywiste, że tę samą zasadę zastosują do nagrody głównej - wybierać będą z tygodniowych, ale dziwnym trafem nagrodę główną zdobyła dziewczyna, która wcześniej zdobyła "tylko" nagrodę drugiego stopnia.
Ja tego nie rozumiem. emotka Czyli że co? Na tygodniową nie zasłużyła, ale na główną już tak?! emotka Wyświetl w wątku >>