Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7060230 Napisano: 14.11.2022 15:07:32 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
0 0

cb656

#7060138 Napisano: 14.11.2022 11:52:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pionas
Może nie tak, że mi się to nie podoba, więc prawdopodobnie wybrałam zły wątek,  ale gdy czasami zaglądam do "OBECNIE NA FORUM", to nigdy nie ma tam więcej niż 3 do 5 osób, a wcześniej, jeszcze kilka tygodni  temu, bywało "w godzinach szczytu" nawet po 30/40 osób (użytkowników i gości). Od pewnego czasu nie było nawet 10 osób, co jest raczej niemożliwe, bo nawet nie wyświetlają się użytkownicy, którzy aktualnie coś komentują. Może to jakiś błąd?

to nie błąd, od jakiegoś czasu jest opcja w edycji profilu "Ukryj mnie na forum" emotka

Oczywiście z ciekawości włączyłem opcję, by wypróbować i oczywiście mam pytanie emotka
ILE TRZEBA CZEKAĆ, by zmiany w profilu odniosły skutek? emotka
Bo włączyłem tę opcję ukrywania, ale nadal widzę swój nick na liście przeglądających forum... emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7060001 Napisano: 13.11.2022 13:57:38 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Ale jestem nudna...
No ale już nie będę drążyć.

Nooo... emotka emotka Dzięks! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7059913 Napisano: 12.11.2022 18:08:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nieprzytomna napisał(a):

Ktoś dodał LIPTON do 11.11 - wprowadzając wszystkich w błąd...

Nie podoba mi się wszechobecne lenistwo konkursowiczów, którzy bazują na treści POWIADOMIENIA o konkursie, umieszczanym na e-konkach, jakby to była nie wiem jaka świętość niepodważalna i nie zadają sobie trudu... (helou, jakiego "TRUDU"?! emotka ) by przeczytać Regulamin udostępniony przez Organizatora! emotka
Przypominam, że wiążący jest Regulamin, a nie jakaś plotka emotka rozsiewana w internecie, jakieś wieści z agencji JPP (Jedna Pani Powiedziała). emotka
Przypominam także, że KAŻDY Regulamin zawiera magiczne sformułowanie, że udział w konkursie jest możliwy wyłącznie pod warunkiem zaakceptowania Regulaminu emotka emotka
A trudno podejrzewać o zaakceptowanie czegoś, czego taki potencjalny Uczestnik-Leń nie zechciał poznać przed podjęciem decyzji o wzięciu udziału. emotka

Czy kiedykolwiek doczekam takiego dnia, w którym KAŻDY konkursowicz okaże się człowiekiem myślącym, przewidującym i nie tak leniwym, jak obecnie? emotka
Obawiam się, że za swojego życia tego nie doczekam, co właśnie mi się nie podoba emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7059884 Napisano: 12.11.2022 15:20:01 w Wkurza mnie...
bmacieja napisał(a):

fbmonika1966 napisał(a):

EDZIA3 dodalas konka lipton w kaufland,napisalas ze trwa do 11.11 i co siadam z mega pomyslem,a tu zonk emotka wczoraj zakonczyl sie ten konk,k..wa mac

Rozumiem Twoje wkurzenie, bo według regulaminu: Czas trwania Konkursu obejmuje okres od 20.10.2022 r. do 10.11.2022 r - ktoś wprowadził nas w błąd, że do dzisiaj - szkoda

Helou, pomyłka ludzka rzecz, ręka mogła się omsknąć, a tu zaraz huzia na Józia emotka
Ja tam Edzi będę bronić przed wstrętnymi leniami, którym nie chce się nawet regulaminu przeczytać emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7058823 Napisano: 07.11.2022 23:49:04 w Avanti
delfinka101 napisał(a):

Dobiję was: wysłałam 2 zgłoszenia i wygrałam główną   emotka  

Nie lubię, kiedy ktoś dobija leżącego, wrrr... emotka emotka emotka emotka emotka   emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7058755 Napisano: 07.11.2022 18:52:25 w DARMOWE minuty i startery
alexmusic napisał(a):

Nie widzę gdzie w apce mogę to odebrać? 

Strona główna, na dole PAKIETY I USŁUGI
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7058746 Napisano: 07.11.2022 18:30:13 w Avanti
adamo86 napisał(a):

...podejrzewam, że akurat Ty znasz niejedną smakowitą historię emotka

No i wydało się emotka Rozszyfrowałeś mnie bezbłędnie. Tak, to ja jestem ten otyły od nadmiaru niezdrowych przekąsek. emotka
Buuu, nic się nie ukryje przed ludźmi... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7058739 Napisano: 07.11.2022 18:12:17 w Avanti
montezuma napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Avanti z Lays skopały mnie tak jakoś 21:0 emotka  A tak się kiedyś między nami dobrze układało. 

Przebijam emotka  44:0

Podłączam się do tego skomlenia. Mój wynik jest jeszcze gorszy... emotka emotka
Może to dlatego mnie nie nagrodzili, że ani razu nie zagrałem? Hm, ot, zagwozdka... emotka
Dla jasności: moich zgłoszeń 0 : 999 nagród po stronie Avanti emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7058244 Napisano: 05.11.2022 16:05:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się, że wyszukiwanie konkursów według zadanych kryteriów działa prawidłowo tylko na pierwszej stronie, na kolejnych już jest chaos.
https://www.e-konkursy.info/konkursy/konkursy-promocyjne/data-zakoczenia/asc (pierwsza strona, okej)
https://www.e-kon...-promocyjne?strona=5 (do zakończenia: 5, 8, 49, 25, 15, 8, 25, 11, 35 i tak dalej)

Do luftu emotka emotka emotka Do poprawki   emotka
edit: o brakującej literce w adresie, we frazie "data-zakoczenia" przez litość nie wspomnę, by nie dobijać leżącego... emotka
Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

cb656

#7057360 Napisano: 02.11.2022 13:15:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
slavek napisał(a):

Są szanse na dodatkową ikonkę nagród? Co prawda jest ikonka HOT, ale czy jest możliwość odłożenia ikonki AUTO dla konkurów, w których do wygrania jest samochód? Co myślą na ten temat inni?

A co by to miało dać w efekcie? emotka
Czy były robione badania, jak wielu Użytkowników patrzy na te obrazki zamiast czytać opisy nagród? emotka

...bo jeśli tak, to ze swej strony proponuję także dodanie pliku banknotów, osobno jakiegoś obrazka symbolizującego vouchery, które przecież pełnowartościowym pieniądzem nie są, jak można było już przeczytać na forum   emotka albo nawet osobną ikonkę na złoto w sztabkach czy biżuterii, które też dość często pojawia się jako nagroda. emotka
No a jak już ma być ikona osobna dla AUTA, to ja chcę osobną dla skuterów, rowerów, z podziałem na elektryczne i tradycyjne, czy hulajnóg!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7057276 Napisano: 02.11.2022 10:00:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mglisty poranek, a w tej mgle Janek - szuka dróg wyjścia, wygranej przyjścia, o podły losie, nie graj na nosie! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7057174 Napisano: 01.11.2022 14:03:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zielonaszpilka napisał(a):

...emotki z ekonków podobają mi się wizualnie bardziej niż te z telefonu

Mnie najbardziej urzekły swojego czasu emotki z Gadu Gadu, taki dajmy na to głupolek w postaci gifa. Tak REALISTYCZNIE przewracał oczami, mniam. Brak mi go. Kilku innych też emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#7057122 Napisano: 31.10.2022 22:32:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ziolko napisał(a):

Co mogłoby się zmienić?
Może pora odświeżyć emotki?
Bo te forumowe już swoje lata mają, od tego czasu powstało dużo innych mordek, więc fajnie byłoby, gdyby dodać trochę nowych  emotka
Niech stare zostaną, ale żeby dołożyć trochę nowych.
Co Wy na to?

A jakiej konkretnie mordki, jakich to emocji, jakiego nastroju brakuje wiedźmie na miotle?

Rzucisz przykładem? 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7057118 Napisano: 31.10.2022 22:08:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

A na ekranie komputera te emotki z telefonu są jeszcze brzydsze niż na ekranie telefonu.

Hm. To chyba znak czasów. Pewnego rodzaju SYMBOL, przenośnia, alegoria...
Ekran komputera, ech... Symbol "wirtualności". A przecież chodzi o to, by żyć realnie! 

Wróćmy wszyscy do świata realnego. Dotykalnego. Prawdziwego, a nie wyimaginowanego, reprezentowanego pezez awatary, emotikony. Do trzepaków na podwórku. No i takich tam... Do DOTYKU. Do prawdziwośi...  Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7057108 Napisano: 31.10.2022 21:41:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Tak, też się ratuje buźkami z telefonu, ale wolałabym, żeby ta buźka była w wersji ekonkowej emotka  

Tego akurat ja nie rozumiem. Tej potrzeby, by wszystko było w jednym. 
To tak, jakby oczekiwać, że na całej kuli ziemskiej będzie jeden język, jedna religia, jedna kultura... Nieosiągalne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7057104 Napisano: 31.10.2022 21:34:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

Mnie brakuje właśnie tej ->  🤔 Wklejasz ja z emotek z telefonu? :> (<- tej tez mi brakuje emotka

No sama widzisz... Ten "brak" jest tylko pozorny dzisiaj. Interaktywność pozwalająca łączyć w jedno funkcjonalność wielu płaszczyzn pozwala na totalną dowolność wyrażania emocji, czyż nie? 🤗🤔🤭😜 Wyświetl w wątku >>
0 0