Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7057027 Napisano: 31.10.2022 15:30:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas DLACZEGO linki w różnych tematach forum otwierają się inaczej? emotka
Przykład pierwszy, drugi - po kliknięciu w link strona otwiera się w TYM SAMYM okienku przeglądarki.
Przykład trzeci - po kliknięciu w link strona otwiera się w NOWYM okienku przeglądarki.

Szalenie mnie to ciekawi. Zastanawiam się, myślę i myślę, próbując rozwikłać zagadkę. Przez to nie mogę spać po nocach, co bliskich strasznie irytuje i niepokoi, że się nie wyśpię. Chciałbym z pomocą kogoś mądrego, kto mi tę różnicę wytłumaczy w sposób zrozumiały, zamknąć już raz na zawsze ten niewygodny wątek "a czemu ty znowu nie śpisz, tylko snujesz się po domu i innym spać nie dajesz?!" emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7057019 Napisano: 31.10.2022 14:49:29 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie...

...sądziłem, że w (tak postawionym) pytaniu chodziło o samo kopiowanie... emotka

Chodziło o to, by skopiować tak, aby osoba, której się odpowiada w innym wątku, zobaczyła tę odpowiedź   emotka . Czyli @nick i hulaj dusza emotka

Dlatego nadal uważam, że precyzja wypowiedzi dużo daje i wiele ułatwia... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7057018 Napisano: 31.10.2022 14:44:51 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Speed"

Nadeszła pora ogłosić zwycięzców naszego konkursu, a zostają nimi... emotka emotka emotka
Wszystkim uczestnikom dziękujemy za zgłoszenia, a Zwycięzcom oczywiście gratulujemy i prosimy o kontakt w wiadomościach prywatnych emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7057008 Napisano: 31.10.2022 14:12:00 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

Nie mam problemu przyznać się, że nie posiadam kompetencji w jakiejś dziedzinie - nie ma opcji wiedzieć wszystko z każdej dziedziny emotka

emotka emotka I bardzo dobrze, kto pyta, nie błądzi. Choć sądziłem, że w pytaniu chodziło o samo kopiowanie... emotka
Ja też nie mam z tym żadnego problemu, ani oporów. Stąd na przykład tyle moich pytań do Admina na forum emotka
Najgorzej tkwić w fałszywym przekonaniu, że się pozjadało wszystkie rozumy. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7057006 Napisano: 31.10.2022 14:08:43 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Zapewne dostał powiadomienie, bo odpowiadałeś na jego post emotka  ja mogę spróbować z przecinkiem visserarthur, dostałeś powiadomienie?;)

Tak: zielonaszpilka dodał(a) odpowiedź w: WC - rozmowy o wszystkim

ERRATA: wycofuję się z tego przecinka. Kiedyś tak było, zgłaszałem Adrianowi, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi, najprawdopodobniej poprawił to jak zwykle w pośpiechu i po cichu. Najważniejsze, że działa. Gdyby nie działało, to we wpisanym komentarzu nadal widoczna byłaby małpa. Skoro jej nie widać w tekście przy nicku, znaczy że powiadomienie poszło.
----
edit: pisałem o tym w sierpniu https://www.e-kon...+ma%C5%82pa#p6875092 Wyświetl w wątku >>

cb656

#7056993 Napisano: 31.10.2022 13:26:39 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ps: Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie...

emotka Przecieram oczy z niedowierzania po przeczytaniu tego pytania...
Podpuszczasz mnie? Drażnisz się? emotka
No ale żeby nie było, że chowam wiedzę dla siebie, prosię brdzo, krok po kroku. emotka

Jest jakiś wpis, na który chcesz odpowiedzieć w topie A.
Klikasz standardowo "cytuj wiadomość" (dostępne w górnym, prawym obszarze wpisu), po czym po prostu kopiujesz tę cytowaną wypowiedź, przechodzisz do topu B, wklejasz w pole nowej wiadomości i kontynuujesz, czyli komentujesz lub odpowiadasz.

No wietrzę w tym jakiś podstęp, tylko nie wiem jaki? emotka emotka emotka

Pisałem, że nie potrafię. Podstępu brak. Już chyba wiem jak, to wypróbuję, jak będzie potrzeba.
Ps: Kopiowanie ok- wiem, ale nie wiedziałem, że jak się skopiuje do innego wątku, to cytowana osoba dostaje powiadomienie, więc trzeba chyba odpowiednio to zrobić, by powiadomienie się wyświetliło...

By ktoś dpstał powiadomienie, wystarczy że do jego nicka w podstawowej formie przykleisz z przodu "małpę". Tyle, że na przykład przyklejenie dodatkowego znaku, choćby przecinka, skutkuje tym, że powiadomienie nie zostanie wysłane. Na przykład: visserarthur, czy dostałeś powiadomienie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7056973 Napisano: 31.10.2022 12:19:20 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

Ps: Z racji, że jesteś taki pomocny, możesz mnie uświadomić, jak się robi kopiowanie z innego wątku? To przydatne, a ja nie ukrywam, że w sprawach internetowych jakoś mi nie idzie...

emotka Przecieram oczy z niedowierzania po przeczytaniu tego pytania...
Podpuszczasz mnie? Drażnisz się? emotka
No ale żeby nie było, że chowam wiedzę dla siebie, prosię brdzo, krok po kroku. emotka

Jest jakiś wpis, na który chcesz odpowiedzieć w topie A.
Klikasz standardowo "cytuj wiadomość" (dostępne w górnym, prawym obszarze wpisu), po czym po prostu kopiujesz tę cytowaną wypowiedź, przechodzisz do topu B, wklejasz w pole nowej wiadomości i kontynuujesz, czyli komentujesz lub odpowiadasz.

No wietrzę w tym jakiś podstęp, tylko nie wiem jaki? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7056966 Napisano: 31.10.2022 11:44:03 w Pomocy!!!!
ewelina1991171 napisał(a):

Podpowiedzcie proszę co zrobić.  Mianowicie , wysłałam zgłoszenie SMS na konkurs z carrfour czyste pranie , ale słownik mi poprawił literę o na ó. Tam nie może być polskich znaków.  Mogę wysłać jeszcze raz poprawione? Czy już szansa przepadła i muszę jechać na nowo kupić produkty? 

Podpowiadam: nie martwić się niepotrzebnie i absolutnie NIE WYSYŁAĆ PONOWNIE!. emotka Będzie dobrze... emotka
P.S. Możesz jechać i na nowo kupić produkty, bo skoro bierzesz to rozwiązanie pod uwagę, to znaczy że finansowo Cię stać - ale już drugie zgłoszenie wyślij z NOWYM tekstem emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7056947 Napisano: 31.10.2022 10:15:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy u was też strona pokazuje, że konkursy które kończą się jutro, wg strony kończą się dzisiaj? I analogicznie, jak coś się kończy za 5 dni to strona pokazuje że do zakończenia 4 dni? Dziś to zauważyłam, i na komórce i na kompie jest tak samo, więc chyba to nie jest problem, że moja przeglądarka ma jakąś inną datę emotka  

TAK, też to widzę. emotka
pionas ALARM!

już powinno być dobrze - proszę sprawdźcie

31 października, sprawdzam, nadal nie jest tak, jak być powinno emotka emotka emotka
No helou, pionas - skoro jeszcze dziś TRWA, to jakim cudem jest w kategorii ZAKOŃCZONE??! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7056851 Napisano: 30.10.2022 18:17:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas a dlaczego ja na SWOIM koncie widzę zadania Admina? emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7056794 Napisano: 30.10.2022 13:17:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

przeładowanie plików było i musiałeś trafić na ten moment emotka

emotka Sam widzisz... Od lat trafiam na takie momenty niejako odruchowo. Dlatego jestem najlepszym betatesterem, jakiego tylko mógłbyś sobie wymarzyć... emotka emotka ZAWSZE coś wyczaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7056786 Napisano: 30.10.2022 12:01:11 w Popraw sobie humor...
Jakie jest ulubione ciastko wszystkich Szefów? emotka
TYRAJMISIU! emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7056784 Napisano: 30.10.2022 11:49:28 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas dziś na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane nie widać ani kalendarza, ani też "ostatnio na forum". WHY?! emotka

Wyświetl w wątku >>
1 SodiX 0

cb656

#7056782 Napisano: 30.10.2022 11:45:37 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs fotograficzny - wygraj bluzę! do godz. 12:00

WYNIKI (nagrodzone zdjęcie):
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7056606 Napisano: 28.10.2022 20:57:54 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Selfie HUAWEI Nova 10 Pro"

WYNIKI już na stronie emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7056584 Napisano: 28.10.2022 18:43:04 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ja na przykład trzymam paragony w szufladzie biurka w plastikowym pojemniku po opróżnionych słodyczach...

ejjj ja dokładnie w takim samym pojemniku paragony trzymam!!!

Ojojoj! Wzruszyłem się... emotka emotka Taka zbieżność, no, no... emotka To co, pójdziemy na wódkę z tej okazji? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7056581 Napisano: 28.10.2022 18:36:34 w WC - rozmowy o wszystkim
geps4 napisał(a):

hello, jaki macie system na trzymanie paragonów, czy ktoś coś może polecić? Mam ich trochę i powoli mi to utrudnia życie xd

Generalnie średnio kumaty ktoś raczej wie, jak należy przechowywać wrażliwe wydruki: chronić przed zamoczeniem, przed porwaniem przez wiatr (przeciąg w mieszkaniu), pożarciem przez psa czy dziecko i tak dalej emotka
To, co pasuje jednym, wcale nie musi być uniwersalne dla wszystkich. emotka Ja na przykład trzymam paragony w szufladzie biurka w plastikowym pojemniku po opróżnionych słodyczach (mniam emotka ) i dodatkowo używam ołówka (nie długopisu) oraz kolorowego zakreślacza.
Na paragonach zawierających więcej produktów, zakreślaczem stawiam kropkę OBOK pozycji, a nie na wydruku. Ołówkiem dopiski, kto obsługuje konkurs/loterię. W zasadzie to wystarczy do ogarnięcia tematu. emotka

Hm. Naprawdę tak trudno wypracować własny system, samodzielnie opanować, spacyfikować paragony?! Szok. emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
1 geps4 0

cb656