Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#6877676 Napisano: 22.08.2022 16:40:13 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Moje hobby"

Bardzo dziękujemy za Wasz udział, zaangażowanie i kreatywność, którą wykazaliście się tworząc świetne odpowiedzi konkursowe! Konkurs dobiegł końca, więc czas na wyniki. Zwycięzcę prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6877624 Napisano: 22.08.2022 13:42:23 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Czym jest smak lata?"

WYNIKI

Czas na rozwiązanie naszego konkursu! Nie spodziewaliśmy się, że smak lata ma ponad 100 różnych odsłon. Bardzo dziękujemy, za Wasz udział. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6877563 Napisano: 22.08.2022 11:32:14 w WC - rozmowy o wszystkim
basiabpa napisał(a):

Dzień dobry, dostał ktoś takiego maila? Proponuję uważać, na pewno oszust.
Cześć, drogi przyjacielu, Do You Speak English?   Jestem OGÓLNYM ARMII ZJEDNOCZONEJ STANU, ze zjednoczonego stanu Ameryki, jestem wspierający i opiekuńczy, nie mogę się doczekać, aby znaleźć miłego przyjaciela i zainteresować się tobą, zaprzyjaźnić się z tobą, proszę o kontynuowanie naszej rozmowy przez moją prywatną skrzynkę e-mail (...) Lepiej się przedstawię i wyślę ci moje zdjęcie, jak tylko odbiorę. Dziękuję i pozdrawiam. Generał porucznik Kenneth.

Dzień dobry   emotka
Tak, na pewno oszust. emotka emotka
Swoją drogą od lat nie mogę wyjść ze zdumienia, że są jeszcze na tym świecie tacy ludzie, którzy dają się nabierać na tego typu prymitywnie naiwne przekręty. Niepojęte, jak niektórzy ludzie mają wyłączone myślenie... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6877504 Napisano: 22.08.2022 10:21:41 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś po południu zmarła moja Babcia (...) uświadomiłam sobie że pękła pewna nić łącząca mnie z przeszłością... Od dziś nie żyje już nikt z moich przodków. emotka

emotka Doskonale Cię rozumiem, mam podobnie. emotka Posyłam przytulenie. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

cb656

#6877378 Napisano: 20.08.2022 20:02:06 w PRZEPROSINY
anialistopad napisał(a):

Nad Niemnem to piękna książka i wcale nie jest nudna. Nie obrażaj pięknych książek emotka

Ple, ple emotka Gusta i guściki... łaska pańska na pstrym koniku jeździ... Jednemu świeczkę, drugiemu ogarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6877376 Napisano: 20.08.2022 19:40:49 w PRZEPROSINY
Solennie przepraszam, obiecując oczywiście poprawę emotka za to, że nie wącham kropli walerianowych przed snem i bezczelnie wykazuję chorą aktywność na forum w środku nocy. emotka
Może zaiste, rzeczywiście lepiej jest czytać przed snem znienawidzone, nudne lektury, jak NAD NIEMNEM, by uśpiły skutecznie w sytuacji, kiedy standardowe procedury zawodzą? Hm... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6877193 Napisano: 19.08.2022 15:47:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Emememe napisał(a):

Według mnie czytanie po łebkach prowadzi do Twojego stwierdzenia, że "stoi jak byk". No nie stoi. A wszystkie wątpliwości odnośnie tego zapisu zostały poruszone wyżej w dyskusji emotka Poczytaj.

Ech... nóż się otwiera w kieszeni, kiedy ktoś próbuje manipulować, wrrr... emotka
Odnoszę się JEDYNIE do jednego, konkretnego stwierdzenia, które byłaś łaskawa zapisać literkami:

Ja bym poprosiła o wskazanie punktu regulaminu, który o tym wspomina, bo według mnie żaden...

Jest konkretny zapis w Regulaminie, który mówi o tym, w jakich sklepach należy dokonać zakupu. Cała dyskusja poboczna to jedynie próba odwrócenia uwagi od tego faktu. Jak zwykle - żale i kombinacje przegranych. emotka Rzygać się chce... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6877012 Napisano: 19.08.2022 09:09:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Emememe napisał(a):

bogna77 napisał(a):

Z Tymbark PoProstu napisali mi że niestety ale trzeba było kupić w wypisanych sklepach... Czy jest na sali prawnik, bo wg mnie to nie bardzo wynika z tego regulaminu. Lub może wiecie gdzie pisać? Help 🙂

Ja bym poprosiła o wskazanie punktu regulaminu, który o tym wspomina emotka Bo według mnie żaden, więc nie ma podstaw do nieprzyznania nagrody.

Ja bym poprosił o niewprowadzanie w błąd innych Użytkowników z powodu własnej nieuwagi lub nieumiejętności czytania ze zrozumieniem treści Regulaminów. emotka Według mnie stoi jak byk emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#6876825 Napisano: 18.08.2022 10:58:54 w WC - rozmowy o wszystkim
ludzka_istota napisał(a):

Mądre głowy, powiedzcie - czy BLIK to bezpieczna opcja? Cały czas się waham, boję się oszustw i naciagan. Jak to działa? Jakie macie doświadczenia? Z góry dziękuję.

Ujmę to najprościej, jak umiem, hihi.. emotka
DO DZIŚ nie kumam czaczy, JAK to działa, ale jedno jest pewne: TO NAJBEZPIECZNIEJSZA FORMA PŁATNOŚCI ONLINE! emotka
Warunek: o ile SAMA OSOBIŚCIE używasz tego kodu Blik. Przekazywanie komuś innemu, by zrobił to za Ciebie łączy się z pewnym ryzykiem... Hm, w zasadzie nawet wtedy jest bezpieczne, bo przecież jako użytkownik konta MUSISZ POTWIERDZIĆ PŁATNOŚĆ! Tyle tylko, że trzeba CZYTAĆ, co jest w tym potwierdzeniu. I to jest ten myk. Czasem ludzie z pośpiechu klikają, zatwierdzają, dalej, dalej. Nie o to chodzi przecież. Trzeba mieć świadomość! Wyświetl w wątku >>

cb656

#6876799 Napisano: 18.08.2022 08:50:06 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
0 0

cb656

#6876155 Napisano: 14.08.2022 20:53:26 w Avanti
mia napisał(a):

Czy jest zastrzeżenie w którymś z regulaminów, że nie można zagrać na ten sam paragon w konkursie Lipton&Lay's C4 oraz w konkursie Graj o parę stów za parę słów?
Ja nie widzę takiego, ale ja dziś mocno kiepsko widzę, więc wolę si upewnić...emotka ę

"Konkurs na wakacje Lipton Ice Tea i Lay’s Oven Baked” kontra „Graj o parę stów za parę słów
Na "ten sam numer paragonu" nie można jedynie zagrać dwa razy W TYM SAMYM konkursie.
Ja uznaję, że połączenie obu akcji z uzyciem tego samego numeru JEST MOŻLIWE i choć wydaje się ryzykowne na wypadek dwukrotnego wygrania emotka to jednak fakt, iż oba konkursy organizuje ta sama agencja, znana zresztą z solidności, pozwala na takie ryzyko.
Ja bym w to wchodził. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6876125 Napisano: 14.08.2022 15:16:21 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja się poddaję. emotka Moje pomysły na interpretację tych zamazanych znaków okazały się nietrafione emotka
Jak ktoś chce spróbować, to w prezencie kod do loterii Żywca. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6875724 Napisano: 11.08.2022 22:38:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

Wpisuję się po raz n-ty i nadal nic.To już przechodzi ludzkie granice,
żeby lipiec i polowa sierpnia nic nie trafić, ani w bramkach, ani w opisowychemotka
Taki wysyp różnych nagród, a u mnie NICO emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Chyba jestem jakaś pechowa:
Pastella, Lay`s, Balcerzak, Pepsi(tona zgłoszeń), Harmony, Nivea, Bref, Nestea, Lipton&Lay`s,
Tymbark-Po prostu, Orange, Hit, Pudliszki, Familijne, Loteriada, Sosy Winiary(tona), Żywiec Zdrój,..
Ile mam jeszcze wypisywaćemotka czy to jeszcze za małoemotka
Codziennie zgłoszenia i ciągle- NIE TYM RAZEM, PRÓBUJ DALEJ,
a ja łudzę się,że MOŻE TERAZemotka

Ojej, ojej, no szokuś... tyle starań i zero wdzięczności ze strony Jury. Oni siem nie znajom po prostu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6875723 Napisano: 11.08.2022 22:36:09 w Avanti
rufus napisał(a):

Proza wygrywa tez?

Proza życia jest taka, że wygrywa ORYGINALNOŚCI paka... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6875700 Napisano: 11.08.2022 19:29:05 w SZUKAM....
nitka310 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ta Nestea do Loterii, co ma mieć kod jest jakoś oznaczona na etykiecie? Trzy sklepy i bez info o loterii są…

Coś mi się zdjęcie obróciło emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#6875418 Napisano: 10.08.2022 19:25:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
southlander napisał(a):

Nie, voucher nie jest pieniądzem. Voucherem dysponuję w jednym sklepie do którego mogę mieć 200 km, pieniądzem w każdym, nawet w spożywczaku 1 km od domu.

Podtrzymuję swoją opinię, że voucher jest formą pieniądza, co prawda masz rację, że nie jest to do zrealizowania w każdym miejscu, ale podobnie jest na przykład z "monetami Allegro", bonami prezentowymi do określonych sklepów, bonami Sodexo i podobnymi (też nie zapłacę nimi w kiosku na rogu czy na Poczcie, jeśli oczywiście tam ich nie honorują).
Nie ma sensu spierać się o każde słówko. emotka I tak ludkowie mają problemy z tymi kategoriami, które już są. Mało to było uwag, że konkursy są do bani opisane, albo że w niewłaściwej kategorii? Ludzie są tylko ludźmi, jeden pomyśli, pokombinuje, a inny byle do przodu, byle szybko, na łatwiznę.
Mam po prostu nadzieję, że pionas zadecyduje rozsądnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6875281 Napisano: 10.08.2022 12:51:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
...a dlaczego jest taka dysproporcja w wielkości czcionki? emotka
...a dlaczego tu nie ma klamek? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6875274 Napisano: 10.08.2022 12:29:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Hm, nie wiem czy to ma związek z błędem 520, ale po zgłoszeniu konkursu do bazy nie otrzymałem zwyczajowego potwierdzenia na zielonym tle, że zgłoszenie zostało przyjęte. Dziwne, dziwne... emotka Strona tylko się przeładowała i już. Cała na biało.
P.S. Sprawdziłem - konkurs się zapisał, no ale powiadomienia nie było. emotka
https://www.e-kon...ny-konkurs-olx-praca Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656