Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7260236 Napisano: 12.05.2025 14:18:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yuliya25 napisał(a):

mrmax napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jaki kod się wpisuje w wynikach Smolara milka oreo? Chciałam sprawdzić czy coś wygrałam I nie wiem jaki kod chcą. Czy to numer paragonu?

kod to nr paragonu w tym przypadku

Ale tam można tylko sprawdzić czy się poprawnie zarejestrowało zgłoszenie, a nie czy się wygrało.... chyba... niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę emotka

Nie mylisz się, mówisz o innym sprawdzaniu emotka
Tu można sprawdzić, czy się wygrało: https://wyniki.smolar.pl Wyświetl w wątku >>
1 yuliya25 0

kiwiwi

#7256558 Napisano: 26.04.2025 22:40:56 w Pomocy!!!!
Enjoy_today napisał(a):

Czy ma ktoś pomysł czemu źle wyświetlają mi się konkursy w bazie? 
Zawsze było dobrze, aż tu nagle taki klops. 

Szyny były złe, trzeba poczekać aż naprawią emotka Na skórce Tradycyjnej powinno działać. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7256461 Napisano: 26.04.2025 11:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy u was w konkursach promocyjnych też nie wyświetla się opis tylko jest pusto?

Też tak mam

Wie ktoś jak to naprawić? 😆

Zmienić skórkę na Tradycyjną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7253764 Napisano: 13.04.2025 21:40:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalina0085 napisał(a):

Hej, mam pytanie jak rozumieć te punkty regulaminu? 
Czy sklepy z punktu 4.5 są wykluczone z udziału czy właśnie w nich należy dokonać zakupu promocyjnego? Mowa o Develey

4.4 Sklep promocyjny – dowolny sklep/punkt sprzedaży na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego, z wyłączeniem sklepów promocyjnych specjalnych wskazanych w pkt 4.5 regulaminu. Do udziału w loterii uprawniają w szczególności zarówno zakupy promocyjne dokonywane w sklepach internetowych, sklepach tzw. handlu nowoczesnego (np. hipermarkety, supermarkety, dyskonty itp.) oraz w sklepach tzw. handlu tradycyjnego, czyli zakupy promocyjne dokonane w dowolnych sklepach detalicznych niezależnie od rozmiaru i formatu.4.5 Sklep promocyjny specjalny – dowolny sklep na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego, spośród następujących sieci: a) Stokrotka – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 1, b) Carrefour – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 2, c) Dino – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 3, d) Netto – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 4, e) Twój Market – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 5, f) Moje Sklepy (sklepy sieci: ABC, Groszek, Euro Sklep) – łącznie tzw. sklep promocyjny specjalny nr 6, g) Selgros – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 7

Za zakup w sklepie specjalnym dostajesz 3 losy zamiast 1 i jest dodatkowe losowanie nagród specjalnych dla wybranej sieci sklepów specjalnych.
Kupić możesz wszędzie, gdzie sprzedają produkty promocyjne. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7253694 Napisano: 13.04.2025 12:56:11 w WC - rozmowy o wszystkim
snowflake napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Widzę, że ostatnimi czasy coraz częściej w dyskusjach na różne tematy pojawiają się jako argumenty na poparcie jakiejś tezy treść wygenerowane przez ChatGPT. Nie idźcie tą drogą emotka ChatGPT to jest model językowy, nie baza wiedzy. On generuje tekst na zadany temat, fakty go trochę mniej interesują. Oczywiście jego teksty nie muszą być zawsze nieprawdziwe, ale mogą też mocno mijać się z prawdą. Nie bez powodu pod oknem dialogowym chatu jest taka formułka: "ChatGPT może popełniać błędy. Sprawdź ważne informacje".

To taka interaktywna Wikipedia XXI wieku mająca chyba jeszcze większą tendencję do fantazjowania 😁

Wikipedia przy Chacie to wzór wiarygodności emotka Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

kiwiwi

#7253689 Napisano: 13.04.2025 12:39:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Widzę, że ostatnimi czasy coraz częściej w dyskusjach na różne tematy pojawiają się jako argumenty na poparcie jakiejś tezy treść wygenerowane przez ChatGPT. Nie idźcie tą drogą emotka ChatGPT to jest model językowy, nie baza wiedzy. On generuje tekst na zadany temat, fakty go trochę mniej interesują. Oczywiście jego teksty nie muszą być zawsze nieprawdziwe, ale mogą też mocno mijać się z prawdą. Nie bez powodu pod oknem dialogowym chatu jest taka formułka: "ChatGPT może popełniać błędy. Sprawdź ważne informacje". Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7253664 Napisano: 13.04.2025 10:26:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
patmat napisał(a):

Wątku, choć raz pokaż mi, że działasz  bo poszło dużo zgłoszeń jak na mnie i cisza….

A co jeśli wątek działa zgodnie ze swoim tytułem? emotka Wyświetl w wątku >>
1 patmat 0

kiwiwi

#7253458 Napisano: 11.04.2025 20:05:25 w Avanti
nataszka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

nataszka napisał(a):

Gdzie jest ten pin do tych  piep ...nych kart pluxee z Avanti Delikatesy Centrum  - co za gówniana nagroda ???

W aplikacji Pluxee jak podepniesz kartę, to możesz sprawdzić PIN

Mam podpiętą kartę i nie ma nigdzie sprawdź pin? Jestem ogarnięta ,ale pluxee nie ogarniam?

Kliknij na kartę, pojawią się po prawej Ustawienia i tam możesz zobaczyć i ustawić PIN między innymi Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7253455 Napisano: 11.04.2025 19:59:00 w Avanti
gregory napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

nataszka napisał(a):

Gdzie jest ten pin do tych  piep ...nych kart pluxee z Avanti Delikatesy Centrum  - co za gówniana nagroda ???

W aplikacji Pluxee jak podepniesz kartę, to możesz sprawdzić PIN

U mnie ten pin nie działa w sklepie. zmieniony na infolinii teżnie działa. od tygodnia odpuściłem próby i nie wiem co z tym zrobić.

A robisz zakupy w sklepie z listy? Bo nie w każdym sklepie DC przejdzie płatność. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7253451 Napisano: 11.04.2025 19:53:04 w Avanti
nataszka napisał(a):

W aplikacji Pluxee jak podepniesz kartę, to możesz sprawdzić PIN Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7252723 Napisano: 09.04.2025 13:37:58 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

notta napisał(a):

elemelex napisał(a):

Chcę zmienić maila konkursowego i mam lekką paranoję, czy jeśli w danej loterii będę podawać teraz inny mail to będzie dla agencji podejrzane? emotka

kto ma czas na tego typu dochodzenia.. agencje mają dużo roboty z weryfikacjami, wysyłkami i odpisywaniem na maile, że jeszcze by tego by im brakowało. By analizować kto w jakim konkursie z jakiego maila czy telefonu się zgłaszał..

no oby, bo często jest taki zapis, że jedna osoba nie może zgłaszać się z różnych maili, a ja teraz chcę z nowego i tyle, chodzi mi o te gdzie już dawałam zgłoszenia ze starego maila

I jak jest taki zapis w regulaminie, to lepiej nie kombinować emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

kiwiwi

#7251473 Napisano: 03.04.2025 23:05:54 w SZUKAM....
notta napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

notta napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

notta napisał(a):

czy był jakiś wyciek ostatnio poważny danych konkursowych czy coś? Wlaśnie mam jakiś atak -spamowy na gmaila... idzie to jakoś powstrzymać?

Na tej stronie możesz sobie sprawdzić, czy Twój e-mail gdzieś wyciekł: https://haveibeenpwned.com/

właśnie sprawdzałam i co się robi w takim przypadku gdy email wycieka? Da się zablokować napływ spamu?

Myślę, że przede wszystkim zmienić hasło, a te wiadomości możesz spróbować zablokować filtrami spamu na swojej skrzynce.

hasło zmienione, z filtrami popracuje emotka
dzięki

A jeśli używasz tego e-maila jako nazwy użytkownika na jakichś kontach, to też lepiej tam zerknąć i poustawiać silne hasła. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

kiwiwi

#7251468 Napisano: 03.04.2025 22:56:48 w SZUKAM....
notta napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

notta napisał(a):

czy był jakiś wyciek ostatnio poważny danych konkursowych czy coś? Wlaśnie mam jakiś atak -spamowy na gmaila... idzie to jakoś powstrzymać?

Na tej stronie możesz sobie sprawdzić, czy Twój e-mail gdzieś wyciekł: https://haveibeenpwned.com/

właśnie sprawdzałam i co się robi w takim przypadku gdy email wycieka? Da się zablokować napływ spamu?

Myślę, że przede wszystkim zmienić hasło, a te wiadomości możesz spróbować zablokować filtrami spamu na swojej skrzynce. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

kiwiwi

#7251461 Napisano: 03.04.2025 22:35:50 w SZUKAM....
notta napisał(a):

Na tej stronie możesz sobie sprawdzić, czy Twój e-mail gdzieś wyciekł: https://haveibeenpwned.com/ Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

kiwiwi

#7251423 Napisano: 03.04.2025 19:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie o taki konkurs -> https://www.joy-p...si/odjazdowe-nagrody
w delikatesach centrum 
wygrałem kartę PLUXXEE do Delikatesów - mam problem z jej wykorzystaniem 
Czy ktoś też ma taki problem ?

Karta dodana do aplikacji PLUXEE, aktywna , pin ustawiony i lipa.
W terminalu nie przykąłdam tylko wkładam żeby odczytało chip i lipa :(
przez portfel google identycznei nie idzie 

pozdrawiam
Krzysztof

Były dyskusje ostatnio na ten temat w wątku Avanti, stanęło chyba na tym, że najlepiej zadzwonić na infolinię Pluxee i przedstawić problem.
A sklep, w którym próbowałeś płacić jest na tej liście, którą Avanti wysłało na maila? Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7251346 Napisano: 03.04.2025 14:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Gitarka to pikuś teraz nas wygryzie AI. Takie czasy marne. Nawet czat GPT zna odp na każde zadanie pytanie.

To, że odpowiada, wcale nie znaczy, że zna odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7250051 Napisano: 28.03.2025 15:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

Podpowiedzcie mi proszę, czy jak jest konkurs sms na 160 znaków, to usuwacie polskie znaki , czy lecicie z polskimi?

Usuwamy, po co sobie jeszcze bardziej skracać odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7249860 Napisano: 27.03.2025 22:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Znalazłem w Biedronce paragon na Milkę Maaax ale jest na nim numer karty moja Biedronka (oczywiście nie mój). Czy w takiej sytuacji jest sens grać na taki paragon czy istnieje szansa że w razie wygranej Smolar może się przyczepić?

Smolar raczej nie, najwyżej maniek się przyczepi emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7249848 Napisano: 27.03.2025 21:44:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
timi211 napisał(a):

Czy ktoś może brał udział w konkursie T-mobile #BurzymyBariery na hasło na billboard? Na tej stronie chyba nie ma tego konkursu zapisanego, ale taki się niedawno odbył. Wyników chyba jeszcze nie dawali, co nie?

Jak konkursu nie ma w bazie, to lepiej o nim nie rozmawiać emotka Zerknij sobie do regulaminu forum. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

kiwiwi

#7249648 Napisano: 27.03.2025 10:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

niunio napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Ulżyło?

Nie miało co, bo mi nic nie leży emotka  Nie biorę udziału w tej loterii ale chyba Ciebie zabolało emotka  Miłego grzebania w śmieciach za paragonami emotka

Aha…

Pan maniek po prostu lubi sobie tak pogardzić innymi bezinteresownie, czego nie rozumisz? emotka Wyświetl w wątku >>