Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7318404 Napisano: 03.12.2025 11:45:34 w Smolar
Justa-zosia napisał(a):

donia7 napisał(a):

W laureatach pojawiło się Kimoco.

Czy ja jestem ślepa czy usunęli tą zakładkę? Widzę ostatnie domówke

https://laureaci.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7316267 Napisano: 24.11.2025 22:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

halliday napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

anialistopad napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

jak mogę odebrać blik z dudy o wartości 10 zł?

https://alerabat....odarunkowa/allegro  kupić sobie np bon do allegro za 10 zł. Można było też na samoobsłudze w Lidlu i żabce ale na forum pisano, że czasem są problemy

U mnie oczywiscie nie dziala. Albo kod pin ,albo czek jeet do du....napisalam do nich juz

A możecie powiedzieć jak kupić ten bon do allegro, bo jak przechodzę do płatności to mogę wybrać tylko zwykły blik - 6-cyfrowy kod z aplikacji, a nie ten 9-cio co wysłali, czy wybrać inny sposób płatności?

no tam właśnie wbijasz te 9 cyfr, a później pin

Ale wybieram blik z kodem jako formę płątności? To tam nie mogę fizycznie wpisać więcej znaków niż 6 jak w standardowym bliku, bo reszta cyferek się wymazuje.

Czuję, że coś robię źle ale nie wiem co - do wyboru zapłąty mam tylko blik z kodem, przelew, kartę, google pay, paypo i twisto, więc jak to nie blik z kodem to nie wiem, co innego

Jeśli możesz to spróbuj kupić e-kartę przy użyciu wtyczki alerabat do przeglądarki, wtedy przy płatności Blikiem przekierowuje na stronę Blika, gdzie można wpisać 9-cyfrowy kod, a potem potwierdza się pinem. Przy kupowaniu bezpośrednio na stronie alerabat.com to jakoś inaczej przebiega i wtedy rzeczywiście nie można wpisać więcej niż 6 znaków. Nie znalazłam innego sposobu, żeby to obejść, ale też nie szukałam za bardzo emotka

EDIT: Chyba jest łatwiejszy sposób. Trzeba wybrać płatność online,  a potem Blika i powinno zadziałać emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7312707 Napisano: 11.11.2025 11:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy czyjaś karta Paysafecard z konkursu Skok na Grześki też miała wartość 80zł zamiast 100zł?

Może pobrali opłatę za obsługę?  https://www.paysa...support/question/15/ Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

kiwiwi

#7311906 Napisano: 07.11.2025 11:28:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy ktoś może ogarnia wyniki (na razie częściowe) z konkursu najedzony dwór?
nagród dziennych jest 45 laureatów 47?
na każdy tydzień przyznali jedna nagrode a miały byc dwie? Ktoś cos wie? Będą jeszcze uzupełniane?

tutaj roszady są, bo ci co byli w dziennych i przeszli na tygodniowe, to zwolnili miejsca, dla dziennych, na których miejsca wskoczyły nowe osoby, tak samo jak ktoś wyleci z tygodniowych na główną, tak zwolni miejsce tygodniowej dla kogoś z dziennych, a na miejsce zwolnionej dziennej, wskoczy ktoś nowy

To chyba nie do końca tak, bo według regulaminu: Laureatem nagrody I stopnia nie może być Laureat nagrody II stopnia. 
A regulamin w ogóle jest niespójny, bo w jednym miejscu jest napisane, że: Laureat nagrody III stopnia może otrzymać również nagrodę II albo I stopnia. A w innym: Jeden Uczestnik może uzyskać prawo do maksymalnie jednej Nagrody w Konkursie, niezależnie od liczby zarejestrowanych Zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

kiwiwi

#7310479 Napisano: 02.11.2025 18:36:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

[quote=

Yolobolo napisał(a):

panasa napisał(a):

panasa]Też Wam nie działa Kinder bueno strona od wczoraj?

Mi nie działa kompletnie od piątku. Próbuje wejść z różnych przeglądarek, urządzeń i nie mogę...

Zmień IP, zrestartuj router albo połącz się z inną siecią WiFi albo w telefonie przełącz na transmisję danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7309010 Napisano: 27.10.2025 17:28:00 w Czy informują/ informowali?
Bobik321 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Milka x LALIGA - ktoś sprawdził czy podpięte są wyniki?

Gdzie sprawdzić owe wyniki?

Na stronie z wynikami emotka  https://wyniki.smolar.pl/#wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7308471 Napisano: 24.10.2025 20:31:43 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Grape talk"

Wyniki dostępne tutaj: https://faktoriaw...10/gt-k-laureaci.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

kiwiwi

#7307420 Napisano: 21.10.2025 11:19:02 w SZUKAM....
Topsy napisał(a):

Szukam regulaminu do konkuru "Dla smaku wszystko" w Dino. Czy ktoś może jeszcze go ma i mógłby udostępnić?

https://heinz.app...Z5JBMkA6Z8PDK6In.pdf Wyświetl w wątku >>
1 Topsy 0

kiwiwi

#7307000 Napisano: 20.10.2025 11:00:45 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

I jeszcze kolejna prośba o pomoc. Serwer odrzuca mi wiadomości wysłane na francuski adres mejlowy @yahoo.fr. Adres jest dobry bo dostałam z niego wiadomość od kogoś kogo znam. Pisałam z trzech różnych adresów mejlowych: onet i gazeta. Za każdym razem otrzymuję wiadomość :Twoja wiadomość nie została dostarczona. Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości odmówił jej przyjęcia. Będziemy ponawiać próbę jej dostarczenia.Jeżeli wiadomość ostatecznie nie zostanie dostarczona do odbiorcy, poinformujemy Cię o tym w kolejnej wiadomości.
<ja usunęłam nazwisko @yahoo.fr>: host mx-eu.mail.am0.yahoodns.net said: 421 4.7.0 Messages from 213.180.149.145 temporarily deferred
due to unexpected volume or user complaints - 4.16.55.1; see
https://postmaster.yahooinc.com/error-codes (in reply to MAIL FROM command)

To tymczasowa blokada, serwer wysyła za dużo maili w krótkim czasie albo wiadomości z tego serwera były oznaczane jako spam.
Jeśli masz taką możliwość, to spróbuj wysłać z Gmaila. Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

kiwiwi

#7306749 Napisano: 18.10.2025 12:46:19 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Ma zadatki na konkursowicza emotka

To taki subtelny apel do organizatorów  emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7306000 Napisano: 15.10.2025 15:34:36 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Zobaczcie, jak "miłe" słowa dostałam za to, że dałam komuś karniaka 
"pamietaj karma istnieje za kazdy punkt jedna choroba w rodzinie wiecej,pozniej ludzie sie dziwia ze bliscy chorują na raka a to przez ich zachowanie.krzeptuchy istnieją i działają pamietaj sam jestes kreatorem swoich chorob"

Autorowi tego wpisu kazałam spier..alaćemotka
Wiecie, że dosłownie ręce mi opadły... dawałam wiele punktów karnych, nawet banów. Czasami dostawałam pytanie, za co i że inni też pisali itp. Ale takie coś dostałam pierwszy raz. Czy można to podciągnąć pod groźby karalne? Czy może potraktować to jako niestabilną psychikę autora?

Zabobonów raczej nie da się podciągnąć pod groźby karalne, bo czym on Ci właściwie grozi? Że ze swojej piwnicy rzuci na Ciebie klątwę? Napuści na Ciebie "krzeptuchę" albo poszczuje czarnym kotem? Do pośmiania, zablokowania i zapomnienia  emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7305876 Napisano: 15.10.2025 10:26:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Ponawiam pytanie. DZIAŁA WAM STRONA TOFFEFEE???

Działa, tzn. otwiera się normalnie emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7303962 Napisano: 07.10.2025 20:01:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Hej, jeśli w poleceniu oraz regulaminie jest napisane „dodaj zdjęcie”, a ktoś dodał (i wygrał!) zdjęciem składającym się z 4 zdjęć (taki kolaż) to jest to zgodne z regulaminem? 

czy powinnam interweniować? 😎

To, co nie jest zabronione, jest dozwolone. Możesz zawsze interweniować, ale szanse powodzenia raczej mizerne, gdy nie jest wprost napisane, że nie można zgłaszać kolaży. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7303596 Napisano: 06.10.2025 16:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

300 zł jak wybrać z bankomatu ? Może ktoś mnie oświecić krok po kroku ? Mam 4 cyfrowy kod pin i co dalej ? Konkurs z Biedronki 30 lat chrupnęło

W regulaminie tego konkursu jest krok po kroku opisany sposób realizacji czeku emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

kiwiwi

#7303248 Napisano: 05.10.2025 10:49:50 w co chcielibyście wygrać?
radosna napisał(a):

Każda prawdziwa kobieta pragnie wygrać torebkę. Ta od Louisa Vuittona jest szczególna. A to ze względu na ciekawy życiorys twórcy. To typowy przedstawiciel życiowej drogi "od zera do milionera". Tak, chciałabym wygrać jego torebkę.
W październiku 2005 byłam w Paryżu i przypadek sprawił, że na Polach Elizejskich pod numerem 101 widziałam otwarcie nowego sklepu Louisa Vuittona. Ceremonii otwarcia dokonała Celine Dion. Tłumy dziennikarzy oraz mieszkańców (w tym turystów) świadczą o wielkości marki. 
https://pl.etoile...-brand-louis-vuitton

Czyli świat jest pełen nieprawdziwych kobiet emotka Wyświetl w wątku >>
2 radosna, elmas 0

kiwiwi

#7302724 Napisano: 02.10.2025 19:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Hmm, nie widzę w regulaminie Kropki Bordo czy jest coś na temat możliwości większej ilości wygranych dziennych nagród w Dare 🤔

Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7298518 Napisano: 19.09.2025 10:36:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Czy ktoś z Was ma w posiadaniu regulamin konkursu KiK złote tygodnie (edycja listopad 2024 r). Bardzo, baaardzo go potrzebuję, a na stronie KiK już go nie ma emotka

https://web.archi...ykik-zlotetygodnie 
O to chodzi? Strona może się dziwnie otwierać emotka Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

kiwiwi

#7294634 Napisano: 05.09.2025 19:39:54 w SZUKAM....
gregory04 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy w Biedronce jest Lavazza?

Zawsze była. Możesz sprawdzić w aplikacji skanując lub wpisując kod EAN produktu. Kody można znaleźć w internecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7294175 Napisano: 04.09.2025 16:45:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

ktoś zamieścił taki wpis:

24x25, 30x100,26x200.36x10 w swietuj z nami do potegi n z biedronki

Jak to jest możliwe? Tam nie było ograniczeń na osobę?

Multiplikacja osobowości - cała wioska trolli  emotka  Wiarygodność tych wpisów jest znikoma. Wyświetl w wątku >>
0 0