Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7211358 Napisano: 04.10.2024 22:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Proszę o podpowiedź, gdzie znajdę numer paragonu dolny z biedronki? Dokładnie chciałabym wpisać paragon w loterii HIT. Do tej pory w loteriach, w których grałam do wpisania był tylko górny. Jest wskazówka, ale ona niedokładnie wskazuje numer, moim zdaniem, wzór jest inny niż paragon z biedronki

To ten numer przed # i numerem kasy i kasjera, na linii daty i godziny zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

kiwiwi

#7211335 Napisano: 04.10.2024 20:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinf napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka

Zawsze tylko "dokończenie". A inna jeszcze sprawa, że takie konkursy prawie nigdy nie polegają na dokończeniu tego nieszczęsnego zdania. Bo najczęściej wygrywają odpowiedzi kilkuzdaniowe. Dużo jaśniej by było, gdyby pisali "dokończ wypowiedź", "rozwiń myśl".

A to ciekawe spostrzeżenie. W sumie jak w regulaminie nie ma określonego limitu słów, to kwestia interpretacji intencji organizatora. Tak było w ostatnim Olewniku. Jak nie wygram choć plecaczka to będę wiedział dlaczego (tylko kończyłem zdanie)  emotka

Ja nawet o to zapytałam, ale pozostałam bez odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7211331 Napisano: 04.10.2024 20:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka

Zawsze tylko "dokończenie". A inna jeszcze sprawa, że takie konkursy prawie nigdy nie polegają na dokończeniu tego nieszczęsnego zdania. Bo najczęściej wygrywają odpowiedzi kilkuzdaniowe. Dużo jaśniej by było, gdyby pisali "dokończ wypowiedź", "rozwiń myśl". Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7211133 Napisano: 04.10.2024 10:21:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane pomiędzy konkursami aktualnymi, a fotograficznymi jest przestrzeń zarezerwowana na reklamy. Trudno, skoro musisz zarabiać na stronę... emotka
Tylko na litość boską, dlaczego tam stale pojawiają się DWIE JEDNAKOWE??!  emotka

Czy naprawdę tych pól nie da się tak skonfigurować, by ładowały się dwie różne?! Ja rozumiem, że to jest wybierane losowo, ale nie rozumiem, że za każdym razem los się tak upiera na jednakowe. :P

uBlock Origin i nie będzie żadnej reklamy emotka tylko na Facebooku lepiej wyłączyć, bo przestaną się pojawiać posty reklamowe/konkursowe. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7210004 Napisano: 30.09.2024 18:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Czy z tych kart przedpłaconych Pluxee od Karlsbad można wypłacać pieniądze w bankomacie?

Tam jest prowizja, ja wplacam na lotto calosc i wypłacam calosc z lotto na konto

To jak pranie pieniędzy w kasynie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7209178 Napisano: 26.09.2024 22:19:54 w Dziś w telewizji polecam film...
mama2006 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Polecam dziś na Polsacie film: Mężczyzna imieniem Otto" o 22.20

super film, kilka dni temu obejrzałam na Netfliks. Tom Hanks znakomity.

Polecam też szwedzką wersję Mężczyzna imieniem Ove
Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7208933 Napisano: 26.09.2024 12:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Dostałam emaila z serenady, że otrzymuję nagrodę gwarantowaną i,że mam wypełnić na stronie oświadczenie do promocji. Jak wpisuję tam numer tel i dwa kody podane w zgloszeniu to pojawia się komunikat Brak upoważnienia. Na pewno wszystko poprawnie wpisuję. Ktoś jeszcze tak ma?

Może kolejność kodów ma znaczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7208793 Napisano: 25.09.2024 20:25:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Jak macie opisane na paragonie z Biedry chrupki Przysnacki? 
Bo ja chrupkizfelix100g 🥴

Tak samo

Wszyscy tak mają, już były ze dwie dyskusje na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7208785 Napisano: 25.09.2024 19:46:29 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wybiórcze i niekonsekwentne przyznawanie punktów karnych. Troll bez pardonu leci w każdym poście z zaczepkami i nikt tego nie ogarnia, a jak dziewczyna się zapytała, czy może wrzucić linka głosowanie w konkursie szkoły tańca córki, w którym raczej nikt z nas udziału nie weźmie i do bazy trudno go dodać, to od razu dowalony karniak. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7208774 Napisano: 25.09.2024 19:19:09 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

... mam sucho pod nogami dzięki opatrzności i w niemalowane odpukać.

Hm. A w jakim jesteś wieku, że masz jeszcze sucho między nogami, na wzmiankę o wpisach na forum? ech?! emotka

Chyba poziom forumowego trolla zaczął się udzielać innym emotka

Informuję i objaśniam: "mam sucho POD nogami" mówi o tym, że wilgoć pod te nogi spływa z góry. C.B.D.O.

Raczej o tym, że pod te nogi nie spływa żadna wilgoć emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7208771 Napisano: 25.09.2024 19:03:07 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

... mam sucho pod nogami dzięki opatrzności i w niemalowane odpukać.

Hm. A w jakim jesteś wieku, że masz jeszcze sucho między nogami, na wzmiankę o wpisach na forum? ech?! emotka

Chyba poziom forumowego trolla zaczął się udzielać innym emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7207744 Napisano: 21.09.2024 19:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

Czy jest sposób na odczytanie kodu z tych czerwonych zakrętek coca coli ?

Pod światło nawet da się odczytać. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7207552 Napisano: 20.09.2024 19:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie loterii Kinder Bueno, jeśli dobrze zrozumiałam zapis regulaminu:
Jeśli wygram danym kodem nagrodę dodatkową w bramce to ten kod nie bierze już udziału w losowaniu nagrody 1 stopnia?

Tak, nagrody I stopnia losują z puli zgłoszeń, które nie wygrały w losowaniach bramkowych.

Dziękuję za odpowiedź, a czy przychodzą potwierdzenia zgłoszeń na maila?

Ja nie dostałam. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7207549 Napisano: 20.09.2024 19:40:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie loterii Kinder Bueno, jeśli dobrze zrozumiałam zapis regulaminu:
Jeśli wygram danym kodem nagrodę dodatkową w bramce to ten kod nie bierze już udziału w losowaniu nagrody 1 stopnia?

Tak, nagrody I stopnia losują z puli zgłoszeń, które nie wygrały w losowaniach bramkowych. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7207333 Napisano: 20.09.2024 10:02:15 w Pomocy!!!!
marcinf napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

marcinf napisał(a):

Drodzy konkursowicze, czy ma ktoś z was sprawdzony patent na odklejanie naklejki konkursowej (bez jej uszkodzenia) z foliowego pudełka?
Kupiłem produkty promocyjne na konkurs Serenada, według regulaminu muszę zrobić zdjęcie obu naklejek konkursowych z paragonem. Nie chcę ich wycinać żeby nie uszkodzić próżniowo pakowanego opakowania (będzie zapas sera w lodówce).

A nie możesz po prostu położyć opakowań obok siebie - naklejka przy naklejce, przy tym paragon i cyknąć zdjęcie?

Koniec końców tak zrobiłem, chociaż rozumiem intencje organizatorów. W ten sposób można zrobić 'n' zdjęć do zgłoszeń z jednym paragonem (regulamin zastrzega zachowanie oryginałów, ale w praktyce pewnie wystarczy zdjęcie).

Paragon ma numer, a na naklejkach są kody, więc chyba nie da się tak kombinować. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7207327 Napisano: 20.09.2024 09:41:03 w Pomocy!!!!
marcinf napisał(a):

Drodzy konkursowicze, czy ma ktoś z was sprawdzony patent na odklejanie naklejki konkursowej (bez jej uszkodzenia) z foliowego pudełka?
Kupiłem produkty promocyjne na konkurs Serenada, według regulaminu muszę zrobić zdjęcie obu naklejek konkursowych z paragonem. Nie chcę ich wycinać żeby nie uszkodzić próżniowo pakowanego opakowania (będzie zapas sera w lodówce).

A nie możesz po prostu położyć opakowań obok siebie - naklejka przy naklejce, przy tym paragon i cyknąć zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206807 Napisano: 18.09.2024 11:25:42 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie moge tu wyszukac loterii Actimel emotka

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów?

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  )

Dzięki emotka Czyli to raczej bonus dla aktywnych "dodawaczy".

Ale to nic trudnego, spokojnie ogarniesz emotka

Zgadza się, już nawet ogarnęłam emotka Chodzi mi raczej o to, że jak ktoś szuka konkursu w bazie i go tam nie znajduje, to raczej marną pociechą jest dla niego informacja, że "Było w Zapowiedziach", czyli tam, gdzie on zajrzeć nie może. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206789 Napisano: 18.09.2024 10:53:56 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów?

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  )

Dzięki emotka Czyli to raczej bonus dla aktywnych "dodawaczy". Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206775 Napisano: 18.09.2024 10:29:00 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206709 Napisano: 17.09.2024 23:13:27 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Pewnie nie ma jej w bazie. Możesz dodać emotka https://loteriaactimel.pl/

Dam szanse tym z MDW  emotka

Racja, ale tam chyba już nikt nie pilnuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0