Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7234636 Napisano: 13.01.2025 19:03:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
marcinzc napisał(a):

Napisano: dzisiaj o 17:13:23Piatek 14:24 info 2x wyjazd do Texasu u mnie i w rodzinie z Jack Daniels .2 miejsca są na sprzedaz.oraz kilkanascie butelek ale to zostawiam dla meza.wpis dzis bo dopiero przylecialam z innej wygranej wycieczki z Australii .Iga Iga na przod

No sorry ale jeśli to nie jest prowokacja to konkurs śmierdzi na kilometr. Z jednej rodziny dwie główne i kilkanaście butelek? I co, rodzina w komisji może? 
No tak, trzeba sprzedać dwa miejsca żeby ....
Na forum bardzo mało wpisów nawet o butelkach a tu takie cuda...

Wniosek: omijać konkursy organizowane przez Grupa Freundschaft Sp. z o. o

To wpis forumowego trolla. Znów się uaktywnił po przerwie. U niego cuda to norma, nikt nie wygrywa więcej niż on emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7234631 Napisano: 13.01.2025 18:52:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

O który dokladnie konkurs chodzi? Nie przypominam sobie sytuacji aby wyciął nazwę sklepu z tytułu...
Swoją treść wklejam tylko wtedy gdy po wejściu w edycję obecną jest nieczytelna tzn rozjeżdża się bp każde słowo jest w nowej linii. System często wycina znaki z opisów w social media bo tam na tekst czesto nakładane są specjalne czcionki i wtedy tekst jest inaczej interpretowany i wymaga przepisania

Chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...-ps5-limited-edition w tytule był dopisek – RTV Euro AGD
Z opisu zniknęło też wypunktowanie, przez co – moim zdaniem – stracił na czytelności. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7234501 Napisano: 13.01.2025 13:34:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka Wyświetl w wątku >>
3 mixik, andii, cb656 0

kiwiwi

#7234192 Napisano: 11.01.2025 12:20:10 w Pomocy!!!!
fidafi napisał(a):

nie no litości - o żelki tutaj ktoś będzie zawracał głowę innym ludziom i dochodził z kurierami, mimo że nawet osoba nie odebrała paczki osobiście... to już naprawdę trzeba mieć tupet.

Nie zna życia, kto nie "dochodził z kurierami" emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

kiwiwi

#7233663 Napisano: 08.01.2025 18:43:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Próbuję cały dzień dodać konkurs do bazy i nie mogę, bo mnie wylogowuje za każdy razem jak już klikam dodaj po wypełnieniu formularza...

Ten sam problem emotka

Proszę sprawdźcie teraz emotka

Teraz poszło bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

kiwiwi

#7233659 Napisano: 08.01.2025 18:22:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
lasiglasty napisał(a):

Próbuję cały dzień dodać konkurs do bazy i nie mogę, bo mnie wylogowuje za każdy razem jak już klikam dodaj po wypełnieniu formularza...

Ten sam problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7233517 Napisano: 08.01.2025 14:11:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

karkocka napisał(a):

Czy Duplo to Kinder ?

Nie, duplo jest od ferrero

Kinder też jest od Ferrero, jeśli idzie o ścisłość emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7233407 Napisano: 08.01.2025 11:02:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Maria napisał(a):

Konkurs "Dziel się Pepsi i Lay’s" Lidl - e-Konkursy.info  do dziś cisza czy już wysyłali nagrody.

Na wydanie nagród mają czas do 21.02.2025 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7232869 Napisano: 03.01.2025 20:47:47 w Co można dostać gratis?
30-dniowy dostęp do usługi Fitatu® Premium przy zakupie produktów Dolina Dobra.
Od 01.01.2025 r. do 09.02.2025 r. https://sniadatak.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

kiwiwi

#7231518 Napisano: 27.12.2024 16:05:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

darog napisał(a):

co to za konkursy DOMESTOS? Nic takiego w bazie nie widzę

https://www.e-kon...wyniki?item=DOMESTOS

jeśli chodzi o przelewy z Domestos to one były za zwrot - to nie konkurs, tylko zwrot za zakupy emotka  było info chyba w Co można dostać gratis bodajże

Rozumiem, ale dlaczego takich akcji nie można wyszukać / tagi/

Nie ma ich w bazie, więc nie są otagowane. Możesz je wyszukać na forum w wątku Co można dostać gratis? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7231243 Napisano: 25.12.2024 09:09:59 w Paragony na trwające konkursy
taak napisał(a):

Ma ktoś może paragon ze Stokrotki na 80 zł (zakupy w dniach 20-27.12)? Konkurs na FB, chyba nie ma jeszcze w bazie

Chyba nie ma jeszcze w bazie, bo dodałaś i jeszcze nie zatwierdzili? Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7231120 Napisano: 23.12.2024 20:34:46 w Avanti
stamp2 napisał(a):

fragles napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Czy na konkurs w Biedronce-odjazdowe nagrody można kupić Mirinde,czy to musi być Pepsi?emotka

Z regulaminu:
"Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marki Pepsi, (wszystkie warianty smakowe i pojemności)."

A Mirinde produkuje Pepsi

Wydaje mi się, że tylko Pepsi. W regulaminie nie ma nic o innych napojach i nie ma gwiazdki przy Pepsi*, a tak zazwyczaj jest, gdy można kupić Mirindę itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7231113 Napisano: 23.12.2024 20:13:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Hej!
Braliście udział w konkursie Smolar Hellmann’s w Stokrotce? Kupiłam dziś majonez, a nie mogę zaznaczyć dzisiejszej daty w formularzu. emotka  Czy ktoś z Was też ma ten problem?

Tak, jest błąd w formularzu, można zmienić datę na wcześniejszą niż 22.12. ale nie na późniejszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7230846 Napisano: 22.12.2024 11:51:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

https://www.e-kon...a-graj-o-nagrody   Do ilu znaków można dać zgłoszenie?

Skolko ugodno. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7230779 Napisano: 21.12.2024 20:23:58 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

jakaja napisał(a):

Wkurza mnie, że zawsze na e-konkursach na stronie głównej były ostatnio komentowane tematy z forum, a teraz jest pusto.

Też nie widzę forum emotka

Ja mam starą wersję konk i nadal u dołu są "ostatnio komentowane"

Na dole są ostatnio komentowane konkursy, a po prawej stronie jest lista ostatnio dodanych wpisów w wątkach. W skórce Tradycyjnej jest widoczna ta lista, tylko w Nowoczesnej zniknęła. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7229881 Napisano: 17.12.2024 18:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Z serenady bilety do którego kina są?

Helios

To mają być eMultibilety Premium, czyli sieć kin Helios, Cinema CityMultiKino, kina studyjne i lokalne.
Ponad 230 kin Repertuar cykliczny 2D lub 3D Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7228781 Napisano: 12.12.2024 13:54:32 w WC - rozmowy o wszystkim
Jeśli ktoś brał udział w konkursie Squid Game Arena organizowanym na zlecenie Netfliksa, to był wyciek danych uczestników.
Konkursu nie ma w naszej bazie.
https://niebezpie...cy-polakow-wyciekly/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7228407 Napisano: 10.12.2024 22:01:44 w PODZIĘKOWANIA
kreo42
Ekspresowo i konkretnie. Gorąco polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7228328 Napisano: 10.12.2024 17:40:21 w Paragony na trwające konkursy
slomkabb napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Kupię paragon Kamis Konkurs świąteczny "Nadaj świętom smak" - e-Konkursy.info proszę o PW.

Też szukam ma ktoś?

Ten konkurs startuje za 2 dni w Delikatesach PASSA. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7227767 Napisano: 08.12.2024 12:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anoo napisał(a):

Czy biorąc udział w konkursach Joy Pepsico muszę koniecznie zakupić za min 15 zł i lay's i Pepsi? Czy mogę grać kupując 2xduże pepsi?

Pepsi i/lub Lay’s  - możesz kupić samą Pepsi, same Lay'sy albo pomieszać.
Ale zachęcam do czytania regulaminów i FAQów przy poszczególnych konkursach, bo nie w każdym jest to tylko Pepsi i Lay's. Wyświetl w wątku >>
0 0