Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika yougerd

yougerd

#7317059 Napisano: 28.11.2025 11:53:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł do Booksy, za konkurs ,,Proste, czy kręcone''. Wyświetl w wątku >>

yougerd

#7312820 Napisano: 11.11.2025 19:05:35 w WC - rozmowy o wszystkim
o_nono napisał(a):

Potrzebuję coś wygrać bo pogoda aż się prosi o trochę radości emotka  możecie coś polecić?

Najprościej to bilety o kina na zwierzogród 2.  Rejestruj paragon zaraz po pólnocy. 
https://z2.energi...s=energizerpromo.com Wyświetl w wątku >>
2 o_nono, andii 0

yougerd

#7311471 Napisano: 05.11.2025 22:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

OK. Dajesz cień nadziei, że też  nawet taką "zwykłą" ilością zgłoszeń można wygrać. Zostaję dalej cierpliwie czekać na mega wygraną.emotka Choć już niejednokrotnie  wątpiłam w sens łudzenia się, że jednym maksymalnie kilkoma zgłoszeniami można wygrać nagrodę główną...

Nadzieja umiera ostatnia. Graj dalej i bądź dobrej myśli. Ja trafiłam jednym paragonem główną nagrodę - samochód parę lat temu. Dodam, że to był mój pierwszy raz kiedy wzięłam udział w loterii, chciałam wygrać klimatyzator emotka .  A tak trafiłam auto i była to wygrana z rezerwy ( ktoś przede mną nie mógł znaleźć paragonu ) . Od tego czasu grywam i czasami trafiam.  Ale i tak jestem nowicjuszem porównując się do niektórych.  Kompletnie nie idą mi  te wszystkie loterie z twórczymi odpowiedziami, a czasami  trafiam nieźle za zarejestrowanie tylko paragonu. Wyświetl w wątku >>

yougerd

#7309920 Napisano: 31.10.2025 00:05:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Hej. Czy Wy też macie czasem problemy gdy w różnych sklepach, gdzie są słabe opisy na paragonie, prosicie o podpis i pieczątkę? Pytam bo mega mnie wczoraj wkurzyły dwie gaby z C4 po tym jak prosiłem o pieczątkę po zakupie mleka Wypasionego, które było oznaczone tylko jako mleko UHT. Najpierw były wielce zdziwione, potem mnie obśmiały, że kupiłem mleko i chce pieczątkę. Jak przeczytałem wzmiankę w regulaminie to dopiero wtedy ich podejście się lekko zmieniło ale aż musiały wezwać kierownika czy tam dyrektora, który przyszedł, zapytał o co chodzi i po wytłumaczeniu normalnie, bez żadnych problemów podpisał i jeszcze zapytał co to za konkurs. Szczerze mówiąc myślałem, że w takich sieciach co słabo opisują paragony, pracownicy mają do czynienia raz na jakiś czas z procederem podpisu paragonu i wiedza o co w tym chodzi…

Auchan w tym króluje. Z moje  strony  mogę podpowiedzieć, że w takim przypadku najczęściej proszę po prostu o fakturę imienną, na niej jest zazwyczaj rozszerzony opis produktu z nazwą właściwą. Odpuściłam sobie prośby o pieczątki i podpis, jeszcze parę lat temu bez problemu dawali, a teraz człowiek musi się tłumaczyć przed kasjerką, potem kierownikiem. Faktura imienna załatwia sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

yougerd

#7309919 Napisano: 31.10.2025 00:01:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Działa wam Magnum Żabka? Mi przy próbie wysłania kręci się przycisk wyślij i zamarza formularz, potem komunikat, że kod wykorzystany, a zwrotki brak emotka

U mnie to samo, zawiesiło się , a potem info ,że kod już wykorzystany. Brak zwrotki. Wysłałam im maila z opisem sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

yougerd

#7309918 Napisano: 31.10.2025 00:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie się zawiesiło na chwilę, ale w końcu poszło. Wysyłałam po 23ciej. 
bandit napisał(a):

czesc
Konkurs "Mixuj z Kozlem" Żabka, 18+ -. dziala czy nie ?
u mnie lipa 
wpisuje kod i nic sie nie dzieje , nie otwiera się jakiś generator

Wyświetl w wątku >>
0 0

yougerd

yougerd

#7306985 Napisano: 20.10.2025 10:10:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mikser planetarny KitchenAid z konkursu Auchan.
Jestem w szoku jak szybko, bo w tydzień od wygrania, a wysyłka była z Holandii. (Przy potwierdzaniu danych, informowali, że może iść do mnie 2 miesiące) Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

yougerd

#7305372 Napisano: 13.10.2025 12:54:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu upolowałam mikser Kitchen Aid. Wyświetl w wątku >>

yougerd

#7301723 Napisano: 29.09.2025 19:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zubusia napisał(a):

[quote=1zł i 2zł
katee14]Zapytam z ciekawości czy w aplikacji Rosman komuś udało się wygrać coś więcej niż 1zl?. Ja od paru dni mam tylko tyle.

Wyświetl w wątku >>
0 0

yougerd

#7298800 Napisano: 20.09.2025 18:59:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii vileda bez problemu dodaje się Wam paragon? U mnie nie pojawia się nic pod polem dodaj dowód zakupu. I nieważne , czy robię to na telefonie czy kompie. Ktoś tak miał? Wyświetl w wątku >>
0 0

yougerd

#7296503 Napisano: 11.09.2025 20:21:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po raz drugi zestaw plecak , czapka i butelka z Jack Daniel's z konkursu w biedronce. To chyba rezerwa. Wyświetl w wątku >>

yougerd

#7296130 Napisano: 11.09.2025 00:31:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Nie w tej loterii, ale do mnie dzwoniono dwa dni  po tym jak zignorowałam ich email ( wyglądał jak spam najgorszej jakości) . Rezerwa głównej nagrody to mój przypadek.

joan]
aleksiak napisał(a):

Taką odpowiedź otrzymałam z konkursu Heinz Dino.

Dzień dobry,
Zgłoszenia laureatów weryfikowaliśmy na podstawie danych kontaktowych podanych w formularzu. Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą.

A słyszał ktoś o jakimkolwiek laureacie, który został powiadomiony telefonicznie? emotka Chociaż jednej takiej osobie? Koleżance kuzynki sąsiada z miasta stołecznego? emotka

Druga sprawa: co się to dzieje w tych agencjach...
Jedni odpowiadają z firmowego mejla "CZEŚĆ", jakbyśmy razem w piaskownicy psie g* żarli. A w podpisie: "Zespół czegośtam".
Drudzy z firmowego mejla odpowiadają, a tam nawet stopki nie ma i podpisu, luźna myśl jeno, za którą nikt odpowiedzialności nie bierze.
Czy w korpoczasach to już żadne zasady wypowiadania się w imieniu pracodawcy nie obowiązują? emotka Wyświetl w wątku >>

yougerd

#7294635 Napisano: 05.09.2025 19:42:03 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dzisiaj LIDL, bo zarejestrowałam od nich paragon na loterię Felix, który wygrał 100 zł. A co na paragonie jest napisane: zupa dla kota, 
Cudownie, agencja mi odpisała, że mam 2 dni na dostarczenie pieczątki na paragonie, z podpisem sprzedawcy. Oczywiście nie dostałam, bo to niezgodne z polityką firmy. Pokłóciłam się z babką i poprosiłam o fakturę imienną do tego paragonu, na niej już nazwa Felix istnieje. 
Tylko ja zarejestrowałam nr w górnym rogu, a faktura jest na numer gdzieś z dołu. Wysłałam im to wszystko , pewnie mi odrzucą. 

Wkurzają mnie sklepy, które zamiast nazwy produktu mają jakieś głupie opisy na paragonach. Przoduje w tym zwłaszcza Auchan. Zawsze tam sprawdzam na czytniku , tylko, że tam w zależności kto jest w BOKu nie robią problemu z drukiem specyfikacji paragonu. Wyświetl w wątku >>
3 cb656, M_M, aerdna 0

yougerd

#7294543 Napisano: 05.09.2025 16:14:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z konkursu felix łap piątkę przed chwilą. Wyświetl w wątku >>

yougerd

#7294462 Napisano: 05.09.2025 12:38:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lucky89 napisał(a):

100 zł "Poczuj chemię do BLIKA" emotka

U mnie też  dziś 100zł z chemii do blika. Wyświetl w wątku >>

yougerd

yougerd

#7293606 Napisano: 03.09.2025 12:03:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jack Daniel's McLaren biedronka inpost Wyświetl w wątku >>
0 0

yougerd

yougerd

#6869519 Napisano: 11.07.2022 12:03:59 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie nieczytelne kody Zywiec

Też mnie wkurzały. Teraz się wycwaniłam i robię im zdjęcie z funkcją makro telefonem i wtedy są super czytelne na fotce.  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0