Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cukierkowa18

cukierkowa18

#7298801 Napisano: 20.09.2025 19:05:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon na pobyt 6-dniowy, który można zrealizować do 29.04.2026r. dla maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Cena 800 zł. 

Bon można wykorzystać na rezerwację w terminach:
a) we wszystkich 6-ciu Resortach w terminach od 1 kwietnia do 14 czerwca a także we wrześniu
i w październiku z wyłączeniem terminów wskazanych w regulaminie* dostępnym na stronie,
b) w dwóch Resortach: Rowy i Pobierowo w apartamentach ogrzewanych gazem w terminach od
1 listopada do 31 marca z wyłączeniem Terminów Specjalnych wskazanych w regulaminie*.
* dostępnym na stronie www.holidaypark.pl w zakładce REGULAMIN pod nazwą „Regulamin vouchery
firmowe”.
Przy zmianie danych osobowych, system będzie wymagał poniesienia opłaty administracyjnej za ich zmianę w wysokości 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7296124 Napisano: 10.09.2025 23:10:53 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon na pobyt 6-dniowy, który można zrealizować do 29.04.2026r. dla maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Cena 800 zł. 

a) we wszystkich 6-ciu Resortach w terminach od 1 kwietnia do 14 czerwca a także we wrześniu
i w październiku z wyłączeniem terminów wskazanych w regulaminie* dostępnym na stronie,
b) w dwóch Resortach: Rowy i Pobierowo w apartamentach ogrzewanych gazem w terminach od
1 listopada do 31 marca z wyłączeniem Terminów Specjalnych wskazanych w regulaminie*.
* dostępnym na stronie www.holidaypark.pl w zakładce REGULAMIN pod nazwą „Regulamin vouchery
firmowe”.
Przy zmianie danych osobowych, system będzie wymagał poniesienia opłaty administracyjnej za ich zmianę w wysokości 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7295593 Napisano: 09.09.2025 14:09:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon na pobyt 6-dniowy, który można zrealizować do 29.04.2026r. dla maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Cena 800 zł. 

firmowe”.
0 0

cukierkowa18

#7295449 Napisano: 09.09.2025 10:19:25 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=

psotka]Jestem zaproszona na wesele. Młodzi w wierszyku weselnym proszą o wino. Nie piję, nie znam się. Co polecacie:

Czerwone 
Wytrawne
Polwytrawne

Jaka firma?

Ktos doradzi co sie pije?To zależy jakie lubią emotka  ja lubię słodkie, więc z reguły tokajskie kupuję Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

cukierkowa18

#7295443 Napisano: 09.09.2025 10:14:12 w Zbieramy kasę!

cukierkowa18

#7295441 Napisano: 09.09.2025 10:09:49 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon na pobyt 6-dniowy, który można zrealizować do 29.04.2026r. dla maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Cena 800 zł. 

firmowe”.
0 0

cukierkowa18

#7290051 Napisano: 22.08.2025 17:54:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon na pobyt 6-dniowy, który można zrealizować do 29.04.2026r. dla maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Cena 800 zł. 
"Szanowni Państwo, Dziękujemy za skorzystanie z promocji zakupu voucherów hurtowych od Holiday Park & Resort dedykowanej dla pracowników i rodzin służby zdrowia. XXXXXXXXXX - voucher na domek morski. Vouchery są ważne do dnia 29.04.2026 i do tego dnia należy w pełni odbyć pobyt. Szczegółowe zasady realizacji oraz wykorzystania Vouchera zawarte są w „Regulamin Vouchery hurtowe" dostępnym na stronie www.holidaypark.pl"
Domek – obiekt, znajdujący się na terenie Ośrodka Wypoczynkowego, wyposażony w szczególności w Miejsca noclegowe i aneks kuchenny, z osobnym wejściem, w którym możliwe jest zakwaterowanie maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Voucher można wykorzystać na rezerwację w terminach:
firmowe”.
0 0

cukierkowa18

#7288808 Napisano: 19.08.2025 15:06:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon na pobyt 6-dniowy, który można zrealizować do 29.04.2026r. dla maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
Cena 800 zł. 
"Szanowni Państwo, Dziękujemy za skorzystanie z promocji zakupu voucherów hurtowych od Holiday Park & Resort dedykowanej dla pracowników i rodzin służby zdrowia. XXXXXXXXXX - voucher na domek morski. Vouchery są ważne do dnia 29.04.2026 i do tego dnia należy w pełni odbyć pobyt. Szczegółowe zasady realizacji oraz wykorzystania Vouchera zawarte są w „Regulamin Vouchery hurtowe" dostępnym na stronie www.holidaypark.pl"
Domek – obiekt, znajdujący się na terenie Ośrodka Wypoczynkowego, wyposażony w szczególności w Miejsca noclegowe i aneks kuchenny, z osobnym wejściem, w którym możliwe jest zakwaterowanie maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych).
firmowe”.
Przy zmianie danych osobowych, system będzie wymagał poniesienia opłaty administracyjnej za ich zmianę w wysokości 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7288509 Napisano: 18.08.2025 19:18:57 w Reflinki
Credit Agricole: 10911592
Warunki: Załóż konto z polecenia, oraz spełnij warunki a otrzymasz 50zł w postaci karty podarunkowej Allegro. Osoba polecająca, za skuteczne polecenie otrzyma 100zł. Szczegóły: https://www.credi...alni/program-polecen

Velobank: NNXK35
Warunki: 50zł dla nowego klienta, który założy konto z kodem polecającym oraz spełni szereg warunków (wyrazi zgody marketingowe, przez trzy kolejne miesiące zapewni wpływ 2000zł na konto).

Allegro: https://allegro.p...c-a0b2-f68deb5f843d#
Warunki: Dołącz do programu Allegro Share z polecenia i odbierz 500 punktów na start. 

Your Kaya: http://rwrd.io/42el16d?s
Warunki: Skorzystaj z polecenia i odbierz 15% na pierwsze zamówienie za min. 60zł.

Koleo: OLGA0IQE
Warunki: 5zł dla poleconego i polecającego na zakup biletów kolejowych w Koleo.

Uber: https://referrals...efer?id=5s5ga1qrn7vp
Warunki: Polecony i polecający otrzyma 5 przejazdów z rabatem wynoszącym 60% (maksymalna kwota zniżki to każdorazowo 18zł).

Curve: https://www.curve.com/join#DP947Q3N
Warunki: 1% cashback dla wszystkich transakcji kartą Curve dla nowych klientów, po spełnieniu warunków. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7288507 Napisano: 18.08.2025 19:12:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon, który można zrealizować do 29.04.2026r. 
Cena 800 zł. Pobyt - 6 dni.
firmowe”.
Przy zmianie danych osobowych, system będzie wymagał poniesienia opłaty administracyjnej za ich zmianę w wysokości 200 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7286925 Napisano: 12.08.2025 21:54:14 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=ja sprzedaję sporo na olx, ale to głownie ubrania i inne używane rzeczy, gdzie pewnie max. 50 zł za sztuke, a i tak najwięcej po 10 zł
Dotychczas miałam sytuację, że babka, która kupiła spodnie za 15 zł chciała zwrotu, bo się w nie nie mieściła, odmówiłam, ona wzięla i zgłosila na olx, że są podarte itd., ale na szczęście po zapoznaniu się odmówili jej. Niby 15 zł, ale no kurde. Ludzie to mają tupet.
Na vinted z kolei bardziej chronią sprzedających, więc lepiej tam, chociaż też zdarzają się kwiatki...
cb656]
cukierkowa18 napisał(a):

[quote=Zgłoś to na policję, a jak masz jego dane to upublicznij. 

ILIKETOWINMONEY]Słuchajcie:
Sprzedałem aparat instax 12 z wygranego konkursu na olx, koleś zakupił z opcją zabezpieczenia olx. Po odbiorze pisze mi, że nie działa i wali jakieś ściemy, ja sobie myślę.. ciekawe... szansa, że nowa nigdy nie używana rzecz nie działa jest bardzo mała ale ok. Poprosił o zwrot. Zatwierdziłem i zapłaciłem za zwrot. Otwieram paczkomat a tam paczka wielkości małego listu w której nic nie ma. Zwróciłem się z tym do olx a oni na to, że pieniądze zwrócili od razu kupującemu po zatwierdzeniu zwrotu i nie mogą nic w tej sprawie zrobić, jeśli chce coś odzyskać to mogę sobie iść na policje. Czaicie to? Zwracają pieniądze kupującemu jak nawet sprzedawca nie dostał z powrotem swojej paczki, tylko jak kupujący nadał zwrot, a po oszustwie piszą Ci, że mają to w 4 literach i możesz sobie iść na policje.
Nie dowierzam, że tak to działa i ten portal nadal istnieje... 

Straciłem aparat i jeszcze pieniądze na zwrot. Nie mogę uwierzyć, że nikt tego skurwiałego portalu jeszcze nie zamknął... 

Taki to poniedziałek emotka

Dlatego ja się nigdy nie zgadzam na wysyłkę  emotka Świat jest pełen oszustów. Z założenia (sama nazwa Ogłoszenia Lokalne X) wskazuje wyraźnie, że to nie Allegro z wysyłaniem na cały kraj, tylko po to, by ktoś podjechał z okolic, zobaczyły gały co biorą. Ciekawostka taka - ZAWSZE, gdy oferuję coś w miarę fajnego, to ZAWSZE, ALE TO ZAWSZE dostaję tylko takie szemrane propozycje z drugiego końca Polski i jeszcze kombinują, jak oszwabić przy płaceniu, że on to swojego kuriera nawet przyśle i wyśle mi potwierdzenie wpłaty, bo tak bardzo mu się spieszy! Nie ze mną te brunery emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cukierkowa18

#7286824 Napisano: 12.08.2025 15:26:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Odsprzedam bon, który można zrealizować do 29.04.2026r. We wiadomości na priv mogę więcej szczegółów podać.
Cena 800 zł. Pobyt - 6 dni.
Ja oczywiście też mogę podesłać wszystkie zasady 
firmowe”.
0 0

cukierkowa18

#7286613 Napisano: 11.08.2025 22:05:24 w Zbieramy kasę!

cukierkowa18

#7286596 Napisano: 11.08.2025 21:29:29 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=Zgłoś to na policję, a jak masz jego dane to upublicznij. 

ILIKETOWINMONEY]Słuchajcie:
Sprzedałem aparat instax 12 z wygranego konkursu na olx, koleś zakupił z opcją zabezpieczenia olx. Po odbiorze pisze mi, że nie działa i wali jakieś ściemy, ja sobie myślę.. ciekawe... szansa, że nowa nigdy nie używana rzecz nie działa jest bardzo mała ale ok. Poprosił o zwrot. Zatwierdziłem i zapłaciłem za zwrot. Otwieram paczkomat a tam paczka wielkości małego listu w której nic nie ma. Zwróciłem się z tym do olx a oni na to, że pieniądze zwrócili od razu kupującemu po zatwierdzeniu zwrotu i nie mogą nic w tej sprawie zrobić, jeśli chce coś odzyskać to mogę sobie iść na policje. Czaicie to? Zwracają pieniądze kupującemu jak nawet sprzedawca nie dostał z powrotem swojej paczki, tylko jak kupujący nadał zwrot, a po oszustwie piszą Ci, że mają to w 4 literach i możesz sobie iść na policje.
Nie dowierzam, że tak to działa i ten portal nadal istnieje... 

Straciłem aparat i jeszcze pieniądze na zwrot. Nie mogę uwierzyć, że nikt tego skurwiałego portalu jeszcze nie zamknął... 

Taki to poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>

cukierkowa18

#7286595 Napisano: 11.08.2025 21:26:47 w WC - rozmowy o wszystkim
Jakby ktoś miał może kod do Ikei 100/250 i nie użyje, to pliska podeślijcie na priv, bo szykują mi się duże zakupy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7286593 Napisano: 11.08.2025 21:26:01 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=Nie można wnosić wody. Możesz puste butelki Wzisc jedynie (muszą się zmieścić w podręczny).
donia7]Leciał ktoś z Was ostatnio samolotem i orientuje się czy można normlanie ze Stanleyem pełnym wody wejść?emotka  U nas każdy ma Stanleya i trochę niefajnie będzie jak się ich będziemy musieli pozbyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7286546 Napisano: 11.08.2025 18:46:26 w Reflinki
Uber eats: eats-9zoow7 
Warunki: 3x30zł do wykorzystania na zamówienie za min. 40zł dla poleconego, oraz 30zł dla polecającego (minimalna kwota zamówienia 60zł).

Credit agricole: 10911592
Warunki: Załóż konto z polecenia, oraz spełnij warunki a otrzymasz 50zł w postaci karty podarunkowej Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7286543 Napisano: 11.08.2025 18:43:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
W czasie covidu miałam możliwość kupna taniej wyjazd. Można bon zrealizować do 29.04.2026r. We wiadomości na priv mogę więcej szczegółów podać.
W każdym razie ja nie wykorzystam raczej, chcę odsprzedać za 800 zł. Pobyt - 6 dni.
Domek – obiekt, znajdujący się na terenie Ośrodka Wypoczynkowego, wyposażony w szczególności w Miejsca noclegowe i aneks kuchenny, z osobnym wejściem, w którym możliwe jest zakwaterowanie maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych). Wyświetl w wątku >>
0 0

cukierkowa18

#7274352 Napisano: 30.06.2025 14:59:26 w Reflinki

cukierkowa18

#7274346 Napisano: 30.06.2025 14:51:24 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
W czasie covidu miałam możliwość kupna taniej wyjazd. Można bon zrealizować do 29.04.2026r. We wiadomości na priv mogę więcej szczegółów podać.
W każdym razie ja nie wykorzystam raczej, chcę odsprzedać za 800 zł. Pobyt - 6 dni.
Domek – obiekt, znajdujący się na terenie Ośrodka Wypoczynkowego, wyposażony w szczególności w Miejsca noclegowe i aneks kuchenny, z osobnym wejściem, w którym możliwe jest zakwaterowanie maksymalnie 9 osób (w tym maksymalnie 6 osób dorosłych). Wyświetl w wątku >>
0 0