Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jaworwk87

jaworwk87

#7366382 Napisano: 18.06.2026 22:45:02 w Konkursy firm tytoniowych
Czy ktoś tutaj mnie popiera ? Uważam że każdy może sobie kupić paczkę i mieć swój kod qr , wklejanie tego tutaj jest nie ok . Fajnie że poinformowane że jest konkurs i tyle . Promocja Tytoniu jest nie legalna w PL Wyświetl w wątku >>
0 0

jaworwk87

#7366378 Napisano: 18.06.2026 22:40:12 w Konkursy firm tytoniowych
Jeśli już szukamy analogii, to bliżej temu do rozdawania kuponów promocyjnych pod sklepem niż do odpisywania pracy domowej. 😏Mnie po prostu śmieszy, jak użytkownicy forum z takim zapałem promują konkursy tytoniowe, że producent mógłby im wypłacić premię za wyniki sprzedaży. Jeszcze chwila i będziecie latać po kioskach z hasłem „czy słyszał już pan o nowym konkursie Marlboro?”.A przypomnę tylko, że reklama i promocja wyrobów tytoniowych w Polsce nie należą do obszarów, przy których warto przesadzać z kreatywnością. 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

jaworwk87

#7366361 Napisano: 18.06.2026 21:38:33 w Konkursy firm tytoniowych
Ja się tam nie znam, podobno pracuję dla Davidoffa. 😎Patrzę jednak na to praktycznie: jeśli ktoś pali Marlboro, to konkurs znajdzie na swojej paczce. Jeśli nie pali, to po co robić mu darmową reklamę na forum?Jeszcze trochę i producenci papierosów przestaną wydawać kasę na promocję, bo wszystko zrobią za nich użytkownicy e-konkursów. 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

jaworwk87

#7365939 Napisano: 17.06.2026 20:33:05 w Konkursy firm tytoniowych
Proszę nie wrzucać publicznie kodów QR do konkursów tytoniowych.Po pierwsze, każdy zainteresowany może sam kupić paczkę i zdobyć własny kod zgodnie z zasadami akcji. Po drugie, publikowanie kodów na forum wypacza sens konkursu i działa na niekorzyść osób, które faktycznie kupiły produkt. Po trzecie, w Polsce obowiązują bardzo restrykcyjne przepisy dotyczące reklamy i promocji wyrobów tytoniowych, dlatego publiczne rozpowszechnianie materiałów związanych z takimi akcjami promocyjnymi jest co najmniej wysoce niewskazane.Szanujmy zasady konkursu i innych uczestników. Kody powinny pozostawać do użytku osób, które same je zdobyły, a nie być rozdawane publicznie na forum. Wyświetl w wątku >>

jaworwk87

#7365693 Napisano: 17.06.2026 11:14:19 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

Kochani, jest nowy konkurs Marlboro. I tu z tego miejsca zadaję pytanie, dlaczego nie wolno (?) nam dodawać do bazy konkursów marek tytoniowych, skoro alkoholowe są na porządku dziennym. A, jak wiemy picie alkoholu, jest wg jest równie (jak nie bardziej) szkodliwe w porównaniu z paleniem fajek. Alkohol rujnuje rodziny. emotka

Moim zdaniem trochę mija się to z celem. Jeśli pojawił się nowy konkurs Marlboro, to osoby, które palą i kupują te produkty, i tak znajdą informację o nim na paczce lub w materiałach promocyjnych. Publikowanie takich konkursów tutaj sprawia jedynie, że dowiadują się o nich także osoby niezainteresowane marką, a uczestnikom zwiększa się konkurencja. Wyświetl w wątku >>
0 0