Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simonapp

simonapp

#7214952 Napisano: 18.10.2024 21:06:40 w Smolar
Orenda napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Orenda napisał(a):

nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

a czy ktoś dostał już weryfikację oświadczenia z e-prania?

Tak, dziś. I powiadomienie,  dpd o nadaniu przesyłki (zestaw produktów)

eh.... to chyba u mnie negatywna:( dzięki

Możesz sprawdzić  na stronie Smolara w Laureatach. Jeżeli będzie weryfikacja negatywna to tam będzie taka wiadomość...

dziękuję - nie miałam pojęcia! faktycznie odrzucone, ale fakt faktem, że bardzo mało czytelny miałam ten paragon emotka

Szkoda tylko, że Twojej nagrody nikt z konkursowiczów nie dostanie  emotka  
Ponieważ    brak    rezerw do nagród II-go i III-go stopnia. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214900 Napisano: 18.10.2024 16:02:52 w Smolar
baxter napisał(a):

lookaso napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Były ostatnio jakieś weryfikacje z tigera

Jeśli chodzi o loterie, to nie otrzymałem jeszcze info o weryfikacji wygranej z  trzeciego tygodnia września. Wiecie, czy informują tylko o pozytywnej, czy tez negatywnej weryfikacji?

O negatywnej nie informują, czasami przysyłają @ i proszą o jakieś dodatkowe oświadczenia i paragon pocztą.

My na bardzo dużą ilość zgłoszeń w rodzinie zupełny brak wygranej.
Teraz   czekamy   na   rezerwę. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7214708 Napisano: 17.10.2024 22:58:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W takim razie super Agencja. 
Życzę niech otrzymuje więcej zleceń 
Szkoda tylko, że brak list laureatów.
A jeszcze jedno..... 
ILOŚĆ NAGRÓD   U NAS,   ŚWIADCZY O AGENCJI. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7214703 Napisano: 17.10.2024 22:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs "Ciesz się włoskim espresso" 
Coś cisza z wynikami. 
        Enyo   Nemetica   Grupa - zupełnie nie kojarzę tej Agencji. 
A   nagród  Ne-ma  emotka
Ma ktoś już jakieś doświadczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7214314 Napisano: 16.10.2024 14:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

simonapp napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

simonapp napisał(a):

Czy były rezerwy z - LOTERII TIGER 2024 - emotka
2929 nagród natychmiastowych po 100 zł. 
1 osoba/1natychmiastowa

loteria skończyła się 30.09 więc osoby które wygrały ostatniego dnia mieli 7 dni na wysłanie formularza zanim sprawdzą to minie i może w następnym tygodniu będzie losowanie i jak zwykle Smolar wysyła smsy po 7 dniach od losowania

Tam tylko pkt. 11.5 mówi o tym, że można wygrać jedną natychmiastową a kolejna zostanie przekazana uczestnikowi z listy rezerwowej laureatów. 
A w kolejnych punktach,  nie ma już o tym zupełnie mowy. 
Mamy 4/5 wpisów o wygranych, w tym podwójne.

Ja znam osoby które wygrały nawet 3 bliki nie czytając regulaminu i wysyłając te same dane emotka  nie wiem jak to jest w tej loterii ale myślę że teraz te niewydane będą po prostu losowane tak jak to bywa w smolarze ale mogę się mylić

Ktoś, coś? 
Kiedy będzie ta rezerwa? Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214090 Napisano: 15.10.2024 14:45:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coraz bardziej wstydzę się wpisywać się w tym wątku, a to ze względu na wysokość wygranej.  emotka  
Ostatnio  5 groszy  z Lewiatana,  wczoraj
Z Żabki kod DESPERADOS Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214077 Napisano: 15.10.2024 14:17:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olunka napisał(a):

to az niemozliwe, żeby tak nic nigdzie nie wpadło emotka

Oj!  Możliwe. 
Odpowiedź masz NAD swoim pierwszym wpisem. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214066 Napisano: 15.10.2024 13:32:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Checkmatesold napisał(a):

Normalnie czuje się jak ofiara hejtu w internecie. Kochani portal jest dla nas-użytkowników, a co niektórzy gotowi mnie ukamienować, za to, że może za ostro wzięłam pod lupę agencje. 

Czy tylko ja dostrzegam brak transparentności? I nawet nie oczekuję publikacji prac tylko imię i miasto z paragonu zwyciezców.

Agencje   i  to nie tylko ta,    które NIE publikują list laureatów często łączy: 
- brak rezerw 
- ale również wiele innych kontrowersyjnych zapisów w regulaminach
>>>> Nie wiemy wiec,  ile nagród trafia  do grających. 
Regulamin określa ilość nagród i często gramy dlatego, że jest ich dużo, wiec widzimy szansę na wygrane. 
Dlaczego  ktoś nam te nagrody odbiera emotka  
Czy taka jest wola Sponsora emotka
Czy tak może być emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7213553 Napisano: 13.10.2024 18:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

simonapp napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?

Rozwija to pkt. 10 Regulaminu 
Jest 2 laureatów rezerwowych do nagrody I stopnia, czyli 
.....  WSZYSTKIE NAGRODY TRAFIAJĄ DO NAS  emotka
Listy laureatów.
Wszystko jasne, przejrzyste. 
Brawo PROMO MAKERS emotka
Dlaczego tak nie ma w innych Agencjach emotka

Czyli ten dopisek w  laureatach  1 stopnia ,że nagroda pozostaje do dyspozycji organizatora to o co chodzi ? Nawet rezerwowi się nie załapali czy jak ? Zobacz zwycięzców z pierwszego losowania bo w niższych stopniach pisze normalnie ,że przechodzi do losowania dodatkowego

Taki zapis jest w regulaminie i tak bardzo różni się  (na+ ) od tych w innych Agencjach, które wprost piszą,
ŻE ZABIERAJA NAM NAGRODY.
Ale widzę, że nie tylko ważne są zapisy, musimy jeszcze pilnować ich przestrzegania. 
emotka  My to jednak nie mamy łatwego życia. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7213530 Napisano: 13.10.2024 15:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?

Rozwija to pkt. 10 Regulaminu 
Jest 2 laureatów rezerwowych do nagrody I stopnia, czyli 
.....  WSZYSTKIE NAGRODY TRAFIAJĄ DO NAS  emotka
Listy laureatów.
Wszystko jasne, przejrzyste. 
Brawo PROMO MAKERS emotka
Dlaczego tak nie ma w innych Agencjach emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

simonapp

#7212632 Napisano: 09.10.2024 21:34:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

simonapp napisał(a):

1 osoba/1natychmiastowa

loteria skończyła się 30.09 więc osoby które wygrały ostatniego dnia mieli 7 dni na wysłanie formularza zanim sprawdzą to minie i może w następnym tygodniu będzie losowanie i jak zwykle Smolar wysyła smsy po 7 dniach od losowania

Tam tylko pkt. 11.5 mówi o tym, że można wygrać jedną natychmiastową a kolejna zostanie przekazana uczestnikowi z listy rezerwowej laureatów. 
A w kolejnych punktach,  nie ma już o tym zupełnie mowy. 
Mamy na Forum 4/5 wpisów o wygranych, w tym podwójne. 
To co --------
Czekamy Wyświetl w wątku >>
0 2 TusiaS, ramaja

simonapp

#7212569 Napisano: 09.10.2024 18:01:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1 osoba/1natychmiastowa Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

simonapp

#7211687 Napisano: 06.10.2024 21:14:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

dostaliście wszystkie karty allegro z loteri zywiec?

Ja na pierwszą z tych „większych” (100 zł) jeszcze z lipca czekam, także chyba im więcej zostało do wysłania, niż wysłali.

Ja też czekam. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7211632 Napisano: 06.10.2024 18:03:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
helcia85 napisał(a):

Polecam wystawic opinię na google. Może się obudzą

Może opinia powinna też dotyczyć tego, że   NIE WSZYSTKIE    nagrody ufundowane przez Sponsora trafiają do grających. 
Bo gdyby trafiały do nas, ta dyskusja nie byłaby potrzebna. 
Inne by też były zapisy w regulaminach i inne zachowania Agencji,     emotka   emotka    emotka    (zresztą, nie tylko tej). 
Zapisy w Regulaminach, że nagroda zostaje u Organizatora  - TO NASZA WSPÓLNA PORAŻKA - emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

simonapp

#7211019 Napisano: 03.10.2024 20:03:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem

Statystyka naszych wpisów o wygranych  też dużo mówi o Agencji,   zresztą,  nie tylko tej. 
Dlatego chwalmy te dobre i uczciwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7209986 Napisano: 30.09.2024 17:48:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Majkii napisał(a):

Milka emotka  czyli aż 2 czekolady emotka

U mnie - aż - nagroda        natychmiastowa specjalna         jak ją określa 15.1.9 punkt regulaminu Loterii urodzinowej Lewiatana . 
1 punkt o wartości 5 gr ( 5 groszy )   emotka
TO MÓJ,   (ale czy tylko mój?) 
 KONKURSOWY UPADEK emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7208696 Napisano: 25.09.2024 15:10:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Josh3 napisał(a):

Mail z wczoraj Haribo mystery box

U mnie i w rodzinie też. 
I jeszcze bon do Dino. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7207201 Napisano: 19.09.2024 15:37:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
aja napisał(a):

100zł Namysłów Dino -mail oraz 100zł Lipton Dino-sms

Też Namysłów z 10.09, zgłoszeń 1/1
A z Liptona jak zwykle w tej Agencji - ZERO, czyli nic, zgłoszeń 3/0 Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7206891 Napisano: 18.09.2024 15:09:03 w Smolar
Morganeczka napisał(a):

gregory napisał(a):

loteryjny napisał(a):

gregory napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mogliby dać dzisiaj wyniki z liptona w dino emotka

Popieram. Może przeczytają i się zlitują.

Piszę na forum żeby to przeczytali, już nie raz to zadziałało emotka

O to to. Byle tylko mnie uwzględnili w wynikach.

I mnie i mnie! bo ja też!

Ja też w końcu chcę wydobyć ten - zatopiony w akwarium - PUCHAR ZWYCIĘSTWA. emotka
W nurcie zaparzonych herbat, już pływam. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7203813 Napisano: 04.09.2024 16:39:39 w Smolar
Pepa napisał(a):

radziosny napisał(a):

simonapp napisał(a):

radziosny napisał(a):

Hmm nie pokazali najciekawszego: jury, komisji konkursowych..

Zwróciłam uwagę na inny szczegół. 
Z czym Wam się kojarzy PUCHAR? 
--------------- 
Dla mnie to nieodłączny SYMBOL wygranej w tej Agencji. Moment jego pojawienia jest stale oczekiwany,  daje wiele radości.
A co się z nim dzieje? 
-------------- 
Zostaje ..... zatopiony, ....  przewraca się, 
emotka

Myślę, że to akwarium symbolizuje głęboki ocean. A  zatopiony puchar wartości tej wspaniałej agencji, które przetrwają na zawsze jak wrak Tytanika dnie oceanu.
Jak to czytacie ze Smolara - to wiecie.. emotka

Inna opcja to to, że każda materialna wygrana jest tak naprawdę h... warta, bo każda skończy jak Tytanik na dnie oceanu, zardzewieje, zestarzeje się, roztrwoni się.. liczy się teraz, to jakie mamy relacje z ludźmi, czasu jest niewiele, dzisiaj wygrywamy czajnik, a niebawem sami skończymy jak ten Tytanik..

Ale mam nadzieję, że chodziło im o tą pierwszą opcję. emotka

To jest ten puchar, który trzeba wydobyć z dna oceanu, żeby wygraćemotka

Tak, to daje wiele do myślenia. 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0