Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Kwiat Paproci

Kwiat Paproci

#7320427 Napisano: 12.12.2025 14:51:50 w Albedo Marketing
ciekawe czy w ogóle przewidzieli rezerwę.... ja nie wiem dlaczego ta sama agencja w konkursie coca coli raz na górze raz na dole chce nr
paragonów.  emotka  przecież można sie pogubić... czy to celowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7320418 Napisano: 12.12.2025 14:38:44 w Albedo Marketing
czarny_kot napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

U mnie też przepadnie 100 zł z lidla bo podałam numer z górnego prawego rogu paragonu a nie tez z dołu ze środka...

No nie osłabiaj mnie, też taki podałam, a gdzie niby było podane jako wzór czy podpowiedź który nr podać?! Na str brak, w regulaminie brak, to z gwiazd wywróżyć?! Chyba sobie jaja robią

jest w regulaminie ale trzeba otworzyć w PDF aby było foto przykładowego paragonu Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7320350 Napisano: 12.12.2025 10:32:37 w Albedo Marketing
Materdeo napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

Dziękuję serdecznie za odpowiedz.
Zatem .... zawsze to jakas nadzieja.

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
i zastanawiam się czy też pisać odwołanie 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka
z góry dziekuję za wszelką pomocemotka

Sprobuj tak napisac 

Szanowni Państwo,

Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o ponowną weryfikację mojego zgłoszenia o numerze w loterii "Wygrywaj z Coca-Cola w Dino".
Otrzymałam informację o odrzuceniu zgłoszenia z powodu zakupu produktu "Coca-Cola Cherry". Chciałabym wyjaśnić, że zakup ten został przeze mnie dokonany w pełnej dobrej wierze i wynikał z mojej pomyłki jako konsumentki, a nie chęci naruszenia zasad.
Robiąc zakupy, zasugerowałam się tym, że jest to produkt tej samej marki głównej Coca-Cola, stojący na tej samej półce co pozostałe napoje. Byłam przekonana, że promocja obejmuje markę całościowo, skoro biorą w niej udział warianty takie jak Zero czy Original, uznałam za logiczne, że wariant smakowy tej samej marki również jest dopuszczony.
Bardzo zależy mi na udziale w zabawie, a warunek zakupu produktu Państwa marki w sieci Dino spełniłam. Dlatego bardzo proszę o wyrozumiałość, "ludzkie" podejście do tej pomyłki i uznanie mojego zgłoszenia na zasadzie wyjątku.
W załączniku przesyłam zdjęcie paragonu.
Z poważaniem,

o jak miło że mi napisałeś treść odwołaniaemotka  z całego serca Ci bardzo dziekuję  emotka  
a jednak dobrzy ludzie emotka ANIOŁY jeszcze są na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>
2 Materdeo, MDL 0

Kwiat Paproci

#7320226 Napisano: 11.12.2025 15:00:51 w Albedo Marketing
rudzixon napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktos może uraczyć mnie jakąś pozytywną historią związaną z wstępną negatywną weryfikacją od tejże Agencji? 

Paragon z loterii był wgrany wraz ze zgłoszeniem - jednak napisałam nie ten co trzeba (zamiast dolnego górny)

emotka

Mi odpisali enigmatycznie, że każdą sprawę rozpatrują indywidualnie, trzeba napisać odwołanie

Dziękuję serdecznie za odpowiedz.
Zatem .... zawsze to jakas nadzieja.

ja mam odrzuconą nagrodę z powodu coca cola cherry - loteria dino  bo jak dla mnie to coca zero można i myślałam że cherry też można 
i zastanawiam się czy też pisać odwołanie 
jak piszecie to mailem czy tak oficjalnie pocztą??? doradźcie bo jeszcze nigdy nie pisałam emotka
z góry dziekuję za wszelką pomocemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7320157 Napisano: 11.12.2025 12:05:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
smutno.... bardzo smutno..... 
niech DOBRA PASSSA wróci!!! proszę emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

Kwiat Paproci

#7320120 Napisano: 11.12.2025 10:16:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
u mnie tylko voucher 20 zł z Jeżyków emotka
emotka Bogu dziękiemotka  że w ogóle coś wpadło emotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7319854 Napisano: 10.12.2025 10:21:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a mnie odrzucili nagrodę przez cola cherry - w konkursie dino!!!! jestem zła ma maksaemotka
już tak dawno nic nie wygrałam w bramkach a jak wygram to jeszcze tracę nagrodę!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuu
a nawet z grzańca galicyjskiego nic nie wygrałam.... no co to znów się dzieje... giń zła passoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7319720 Napisano: 09.12.2025 15:09:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dziś dojechał miś coca cola Biedronka (albedo) -  jest naprawdę fajny duży, ciężki i taki puchaty  emotka  w dotyku milusi... będzie w prezencie emotka  córunia się ucieszy  emotka
wozi GSL rano sms od kuriera Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, madllen 0

Kwiat Paproci

#7319677 Napisano: 09.12.2025 12:21:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gdzie bony z rezerwy dla mnie???? no gdzie??? pytam się gdzie????
czekam!!!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7319346 Napisano: 07.12.2025 19:03:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na darmowe spotify premium na miesiąc albo na 3 miesiące.... jest może jakiś konkurs ? czy ktos coś wie?  emotka
 z góry bardzo dziekuję i życzę spokojnego niedzielnego wieczorku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7319166 Napisano: 06.12.2025 11:05:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
co fajnego dziś Święty Mikołaju mi przyniesiesz????  emotka
proszę o niespodzianki konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7319165 Napisano: 06.12.2025 11:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LuckyLuke napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Może jest to logiczne, ale sprzeczne z tym, co w regulaminie...

Idiotyzmy wymyślacie. Laureat nagrody głównej nie przeszedł pozytywnie weryfikacji. Lauraet niższego stopnia wskoczył na jego miejsce, a na nagrodę niższego stopnia wskoczył laureat rezerwowy. Cała filozofia, a wy dopisujecie teorie spiskowe, bo nie złapaliście się na nagrodę. A i oczywiście losowanie, skoro nagrody nie trafiły się Wam. Jak się trafią Wam to będzie uczciwy wybór.

Raczej Twoja teoria to idiotyzm, z tego co obserwuje weryfikacji musiałoby nie przejść kilka osób, bo właśnie tak było w przypadku laptopów. Ostatnio kilku osobom z nagród niższego stopnia nagle wskoczyły laptopy. Popieram poprzedników, Karlsbad bawi się w jakieś nieuczciwe praktyki, aaa i z zazdrością nie wiele ma wspólnego moja wypowiedź, bo wygrałem u nich niejednokrotnie.

i tak brawa dla tej agencji, że rozdają nagrody a nie zatrzymują dla siebie  emotka
ja osobiście jeszcze nigdy nic wartościowego u nich nie wygrałam... nie umiem rozszyfrować tej agencji  emotka  więc ostatnio sobie ich odpuściłam.... Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7318569 Napisano: 03.12.2025 16:59:37 w Czy informują/ informowali?
alita napisał(a):

Czy informowali z konkursu "ZIMA Z OSHEE" Biedronka? emotka

no właśnie też się zastanawiałam, bo już chyba laureaci powinni być poinformowani emotka
ale nagród mało.... czy ktoś coś wie???? emotka
u mnie jeszcze iskierka nadziei się tli  emotka Wyświetl w wątku >>
1 alita 0

Kwiat Paproci

#7318565 Napisano: 03.12.2025 16:46:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
mam bon 100 zł do Rossmanna  emotka
emotka Bogu dziękiemotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7318481 Napisano: 03.12.2025 14:25:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no ja dalej czekam na te nagrody???? gdzie jesteście ???? przybywajcie!!!! bo cierpliwość mi się kończy!!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7318260 Napisano: 02.12.2025 22:24:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień emotka  i z tym nastawieniem idę spać.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7318259 Napisano: 02.12.2025 22:22:28 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

Dianka26 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Myślicie, że z Jacobs pozamiatane już?

mam jeszcze nadzieję emotka

Ja tak samo, jutro jeszcze mogą informować emotka

Myślicie, że główna poszła?

u mnie jeszcze nadzieja się tli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7318258 Napisano: 02.12.2025 22:08:37 w Smolar
rufus napisał(a):

losowaniu

no to teraz widać jak oni profesjonalnie podchodzą do swojej pracy....  żenada... odechciewa się grania i marnowania przedświątecznego czasu.... Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7318235 Napisano: 02.12.2025 20:44:41 w Smolar
a mi się wydaje, że jeszcze wszystkie nagrody nie rozdane - jutro pójdzie druga tura emotka Wyświetl w wątku >>
1 KrisK 0

Kwiat Paproci

#7318175 Napisano: 02.12.2025 17:17:18 w Czy informują/ informowali?

Myślicie, że z Jacobs pozamiatane już?

mam jeszcze nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>