Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Kwiat Paproci

Kwiat Paproci

#7359529 Napisano: 30.05.2026 08:36:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a ja nadal w oczekiwaniu na nagrody... zwłaszcza zapraszam te główne ale i kazda nagroda mile widziana emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Kwiat Paproci

#7358981 Napisano: 27.05.2026 22:05:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
czy już wszyscy dostaliście czerwone klapki z Pudliszki ??? jakim kurierem wysyłają bo do mnie nic nie dotarło???
za info z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7358609 Napisano: 26.05.2026 20:45:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

mam pytanie czy wygrał ktoś dwa razy na te same dane w konkursie Leibnez??? bo nie wiem czy jeszcze wysyłać czy już mam sobie odpuścić bo agencja nie nagrodzi mnie drugi raz....
za info z góry bardzo dziekuję emotka

Nagradzają drugi raz na te same dane

a to super  emotka  bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

Kwiat Paproci

#7358536 Napisano: 26.05.2026 16:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie czy wygrał ktoś dwa razy na te same dane w konkursie Leibnez??? bo nie wiem czy jeszcze wysyłać czy już mam sobie odpuścić bo agencja nie nagrodzi mnie drugi raz....
za info z góry bardzo dziekuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7358445 Napisano: 26.05.2026 14:07:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
i jest Walizka  emotka
emotka Bogu dziękiemotka
teraz poproszę voucher na rodzinne wakacje emotka Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7358076 Napisano: 25.05.2026 14:05:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nanajka81 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

mam pytanie czy bony do allegro z Leibnez wysyłają na bieżąco czy dopiero z godnie z regulaminem będę w lipcu ????
za informację z góry dziękuję emotka

W lipcu. Na razie nic od nich nie doszło a wygrałam 20 kwietnia

ojej a już myślałam że udami się basen kupić ... a może jeszcze w czerwcu się uda... Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

Kwiat Paproci

#7358053 Napisano: 25.05.2026 12:55:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mam pytanie czy bony do allegro z Leibnez wysyłają na bieżąco czy dopiero z godnie z regulaminem będę w lipcu ????
za informację z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7357977 Napisano: 25.05.2026 10:07:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

naprawdę wszystkim bez problemu udało się wysłac na Zywiec Dino?
Wszystko uzupełnione i się nie wysyla

tam na początku trzeba  załączyć dowód zakupu a potem jeszcze kliknąć dołącz dowód zakupu do zgłoszenia i potem wysłać Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7357769 Napisano: 23.05.2026 23:09:47 w Smolar
InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bocin napisał(a):

Avelinax napisał(a):

bocin napisał(a):

Dzień Dobry Wieczór, powiedzcie mi proszę czy Smolar patrzy jak podpisane są paragony? W konkursie z leżakami trzeba było kupić 4 piwa Okocim/Somersby 0% w Dino, a ja mam podpisane "PIWO OKO 4x0,5L". Będzie okej?

To jeszcze nic 🙂 Ja kupowałam Somersby, a na paragonie widnieje jako "Napój piwny 400 ml"... Napisałam do nich maila z pytaniem, czy na taki paragon w ogóle mogę wziąć udział w konkursie to odpisali mi, że w przypadku zdobycia "większej nagrody" z pewnością będą prosić o zaświadczenie ze sklepu z potwierdzeniem, że to na pewno są wymagane do konkursu produkty. Ja wygrałam leżak, więc wysyłam bez zaświadczenia i zobaczymy co to będzie 😁 

BTW - naprawdę "uwielbiam" podpisy na paragonach z Dino 🙈

Dzięki. Ja akurat wygrałem coś więcej niż leżak, więc po prostu wyślę maila z zapytaniem do Smolara. 
A Dino ma w całej sieci sklepów tak samo podpisane produkty czy każdy pojedynczy sklep podpisuje sobie jak chce? Bo to właściwie co 2 konkurs jest problem z nazewnictwem produktów. emotka

Oni raczej nigdy nie robią problemów z opisami, tym bardziej, gdy akcja w sieci, ale niech się wypowie ktoś, kto taki problem miał (a nie sam go stworzył), jeśli ktoś taki jest.

Ja potrzebowałam dla Kropki Bordo potwierdzenie z Dino ze kupiłam co kupiłam i normalnie napisałam do Dino do BOK I wysłali ml taki jakby rozszerzony paragon

Tak, ale tu konkretnie o Smolara chodzi. Pewnie, że są agencje, które w pieczątki się bawią, mi ostatnio np. agencja od loterii Amino wysłała maila, żeby iść po pieczątkę, ale im napisałem, że na paragonie jest kod ean produktu, który jednoznacznie określa produkt promocyjny i odpisali, że akceptują.

Dla Smolara nigdy nie brałam dodatkowych opisów a mam pozytywna weryfikację airfryera z loterii ambition gdzie na paragonie jest napisane sitko....

a ja też miałam z DINO paragon "Napój piwny" a kupowałam smakowe piwo żywiec ciekawe jak te agencje się połapią czy ktoś kupował somersby czy żywiec smakowy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7357524 Napisano: 22.05.2026 17:09:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Tylko jedna wygrana z Kinder z wczoraj (?) coś marnie na 50 nagród.

też mnie  to zastanawia.... Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7357523 Napisano: 22.05.2026 17:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Tak się zastanawiam, co trzeba pisać, żeby w konkursach programu lojalnościowego Kauflandu coś w ogóle wygrać. Nie wygrałem ani razu, odkąd są te ich konkursy. I jak można rzetelnie przeczytać wszystko w ekspresowo krótkim czasie, po czym informować laureatów.

Widocznie można. Uważam że czytali. Ale nikt z nas nie trafia w gust kazdej agencji... a nawet u tych samych agencji można źle podejść do pytania.

osobiscie jestem rozczarowana tym konkursem... Wyświetl w wątku >>

Kwiat Paproci

#7357444 Napisano: 22.05.2026 14:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mizazu71 napisał(a):

Który numer paragonu wpisujecie w loterii Cola Kaufland?

pisałam do Agencji Fortis i tak mi odpisali
Dzień dobry,
Prosimy o wpisanie górnego numeru po prawej stronie ... Wyświetl w wątku >>
1 mizazu71 0

Kwiat Paproci

#7357443 Napisano: 22.05.2026 14:48:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a ja dalej czekam na te cudowne czasy.... nagrody przybywajcie.... !!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7357237 Napisano: 21.05.2026 20:40:35 w Czy informują/ informowali?
konkursowyy napisał(a):

gregory04 napisał(a):

elemelex napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

olunka napisał(a):

Czy Kaufland dzisiaj informował?

nikt się chwalił, pewnie między 16-18 będzie

Jeszcze 15 minut

Pewnie mieli bardzo dużo zgłoszeń w tym ostatnim etapie i teraz obradują.

Nadal nic nikt?

może dopiero jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7357122 Napisano: 21.05.2026 13:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Ciekawe czy Fortis poinformuje dziś z losowania tygodniowego i głównego bobovity. Jak coś to chwalić się proszę.

Jest jeden wpis w MDW, więc chyba po ptakach, tym razem Bobovita nie była dla nas łaskawa emotka

u mnie też zupełnie nic z bobovity.. no cóż czekam na lepsze czasy... Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7356874 Napisano: 20.05.2026 15:39:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a ja dalej w oczekiwaniu na główne  emotka
zresztą każda nagroda mnie ucieszy emotka
nagrody zapraszam do mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7356583 Napisano: 19.05.2026 18:46:01 w Czy informują/ informowali?
myszania napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał maila z Bakomy MEN? Widziałam wpisy, że dzisiaj poszły maile, ale do mnie nic nie doszło...

Moj kod tez na stronie. maila brak.

Tak poszły maile emotka  może napisz do nich... Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

Kwiat Paproci

#7356361 Napisano: 18.05.2026 21:35:04 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

czy z Konkurs "ODPAL MOC Z BAKOMA MEN" Żabka - były już maile do laureatów?

NIE

a pisał ktoś już do nich? moze trzeba samemu sie odezwać? Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7356356 Napisano: 18.05.2026 21:27:08 w Czy informują/ informowali?
czy z Konkurs "ODPAL MOC Z BAKOMA MEN" Żabka - były już maile do laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

Kwiat Paproci

#7356283 Napisano: 18.05.2026 15:51:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
za 13 maj emotka  mamy rodzinnie  200zł x2 Leibniz  emotka  
emotka Dzieki Boguemotka  mogę się tutaj wpisać... Wyświetl w wątku >>