Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Emememe

Emememe

#7333578 Napisano: 03.02.2026 15:20:07 w Konkursy firm tytoniowych
naprzod_kapitanie napisał(a):

Cześć,
to był ten konkurs? - „Moja chwila TU I TERAZ na Święta”
Jeśli tak to tam było chyba tylko 6 nagród.

IV. Nagrody
1. Uczestnicy, których Odpowiedzi zostaną wybrane przez Jury na podstawie § 10 ust. 2
Regulaminu, zwani dalej „Zwycięzcami”, otrzymują nagrody w postaci:
• Zwycięzcy w liczbie trzech, których Odpowiedź zajmie I miejsce – otrzymują
nagrodę I stopnia (1 nagroda): bon o wartości 3000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie dwudziestu, których Odpowiedź zajmie II miejsce – otrzymują
nagrodę II stopnia (2 nagroda): bon o wartości 1000 zł;
• Zwycięzcy w liczbie stu, których Odpowiedź zajmie III miejsce – otrzymują nagrodę
III stopnia (3 nagroda): bon o wartości 500 zł;

Nagród było 123 emotka  3 x 3000, 20x1000 i 100x500 Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7333558 Napisano: 03.02.2026 14:34:56 w Konkursy firm tytoniowych
aleksiak napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

:oDostałam maila z przypomnieniem, ze nie odeslalam danych z LD... A ja nie dostalam wczesniej maila

Ja tak samo

I ja dostałam. 
Szanowna Pani,pragniemy przypomnieć, iż została Pani Laureatem nagrody w świątecznym konkursie LD.Na Pani adres email została wysłana wiadomość informująca o wygranej wraz z instrukcjami jak odebrać nagrodę.
Prosimy o weryfikację, ponieważ tylko poprzez odznaczenie elektronicznego protokołu nagrody będzie mogła Pani odebrać swój voucher.
Serdecznie gratulujemy wygranej!

U męża to samo. Mam nadzieję, że przyślą link ponownie, bo nie ma nic na mailu… Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7331556 Napisano: 23.01.2026 20:23:15 w Konkursy firm tytoniowych
taak napisał(a):

Emememe napisał(a):

A wiecie gdzie można znaleźć PIN do odbioru tego multivouchera? Przyjdzie jakoś osobno sms czy trzeba się upomnieć? 🤔

A w którym miejscu potrzebny jest PIN? Ja potwierdziłam protokół odbioru, a na maila dostałam link vouchera, który nie działa emotka

U mnie wyskakuje okienko PIN, gdy otwieram ten link z voucherem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7331473 Napisano: 23.01.2026 17:21:34 w Konkursy firm tytoniowych
A wiecie gdzie można znaleźć PIN do odbioru tego multivouchera? Przyjdzie jakoś osobno sms czy trzeba się upomnieć? 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7331395 Napisano: 23.01.2026 15:03:16 w Konkursy firm tytoniowych
naprzod_kapitanie napisał(a):

Emememe napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Emememe napisał(a):

Właśnie informują z tego konkursu LD 🩷

@ czy telefon?

Mail, dosłownie przed chwilą

Które miejsce?

Mam 3k, więc jedno z trzech pierwszych miejsc 🙊 Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7331382 Napisano: 23.01.2026 14:47:50 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

Emememe napisał(a):

Właśnie informują z tego konkursu LD 🩷

@ czy telefon?

Mail, dosłownie przed chwilą Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7331379 Napisano: 23.01.2026 14:46:34 w Konkursy firm tytoniowych
Właśnie informują z tego konkursu LD 🩷 Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7331006 Napisano: 22.01.2026 15:57:57 w Czy informują/ informowali?
myszania napisał(a):

Z Wygraj ze smokiem były jakieś maile czy tylko wyniki na stronie?

Właśnie dotarł mail, od razu przysyłają ten evoucher pluxee emotka Wyświetl w wątku >>
1 myszania 0

Emememe

#7329397 Napisano: 16.01.2026 18:50:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

O co chodzi z afera balantines? Ciężko sie połapać

Nie grałam, ale historia fantastyczna, więc śledzę. Z tego co zrozumiałam wysłali ludziom info o wygranej z linkiem do uzupełnienia danych. Już po wysyłce nagród napisali do ludzi "ty zbóju złodzieju oddawaj bluzę, bo jak nie to policja, oszukałeś nas i wykorzystałeś". Ludzie sami nie wiedzieli co i jak, bo agencja ma taki bud del na kółkach. Czekam teraz, aż ktoś z laureatów odbije piłeczkę i napisze im, że pod pozorem przyznania nagrody wyłudzili jego dane osobowe i "ty zbóju złodzieju oddawaj moje dane, bo inaczej policja" XD

A to nie jest tak, że ktoś dostał kilkanaście maili z formularzem na jeden adres, wypełnił formularz na dwa różne komplety danych i otrzymał dwie nagrody, a należała się jedna? Ten ktoś wykorzystał błąd systemu, oni nie ogarnęli, że takich danych nie mają w bazie i teraz chcą oddania tego co niektórzy nieuczciwie dostali. Przecież uczciwych się (chyba) nie czepiają. emotka  Ja to tak rozumiem, ale może ktoś rozjaśni bardziej? 

Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7328792 Napisano: 15.01.2026 12:45:45 w Avanti
aleksiak napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Czy konkurs w Carefour z Pepsi już informowali?

nie

Właśnie informują z pepsi Carrefour emotka Wyświetl w wątku >>
2 MDL, rudzixon 0

Emememe

#7328253 Napisano: 13.01.2026 20:26:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
asper01 napisał(a):

Mam wygraną z Balcerzaka 23.11.2025 r. Wie ktoś do którego dnia już słali kasę?

Mieli czas na wysyłkę wszystkich do 14 grudnia (tak było w mailu z info o nagrodzie). Ja nie dostałam przelewu w tym terminie, napisałam do nich i okazało się, że mój numer konta nie zapisał się w formularzu, więc nie mieli jak wysłać przelewu. Kolejna tura przelewów ma być do końca stycznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7328059 Napisano: 13.01.2026 14:32:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Calliope22 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Konkursy kulinarne , to jedyne w których biorę udział na Facebooku bo po prostu lubię gotować i piec. Reszty unikam jak ognia. Niemniej jednak , to co się stało w konkursie z Delectujemy . Nagrodzone prace AI lub kupiony tort z cukierni …. Dawno takiego chłamu nie widziałam

Które to zdjęcia z AI? Może byc na priv emotka  Usunęli, albo też już łykam jak pelikan 🤣

Z tego, co widziałam, to było tylko 1 zdjęcie AI i zostało już usunięte, a organizator napisał, że przyzna nagrodę komuś innemu.

Już niech się nie ośmieszają naprawdę - w regulaminie był zapis o możliwości zgłoszenia tylko jednego zdjęcia, nie można usuwać ani edytować komentarzy. A nagrodzili osoby które dodały np 3 zdjęcia 🤡 Chociaż ten tort z cukierni i tak chyba pobił wszystko

Nie jednego zdjęcia, a jednego zgłoszenia. Jedno zgłoszenie nie ogranicza ilości dodanych zdjęć, bo to nadal w ramach jednego zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7327660 Napisano: 12.01.2026 12:26:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

Dino Monster  czeka ktoś jeszcze na bony ?

Tak, ja czekam. Była pozytywna weryfikacja, ale do tej pory nie ma info o nadaniu, ani nic emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

Emememe

#7325429 Napisano: 02.01.2026 15:22:30 w Informują
Informują z Konkurs "Moje śniadanie z sucharków Mamut" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
przed chwilą emotka Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7322491 Napisano: 20.12.2025 13:56:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBagnieszka12 napisał(a):

W loterii hard żabka nie mogę otworzyć losu. Miał ktoś tak?

U mnie dziś też sam problem. Nie dało nic wyłączenie apki, wylogowanie się z niej - wyskakuje taki mały żółty wykrzyknik przy zdrapce i nic się nie dzieje. Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7320122 Napisano: 11.12.2025 10:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

Konkurs Monster w Lidlu FORTIS - czy macie już pozytywną weryfikację wygranej? U mnie dość nietypowa sytacja, bo wypełniałam formularz z informacją o wygranej, pojawiła się plansza, że dane przesłane. Dziś wchodząc w link info, że czas na uzupełnienie formularza minął... ?

To standardowy komunikat w tych formularzach. Jeśli wypełniłaś i była plansza, że dane przesłane to będzie ok. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7318753 Napisano: 04.12.2025 13:40:38 w Informują
Informują z Konkurs "Lenor Ariel Fresh Breeze of Greek Island" Kaufland, E. Leclerc, Carrefour, Auchan

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Emememe

#7317923 Napisano: 01.12.2025 22:03:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Justintime napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Hej, czy ktoś brał udział w konkursie Kotanyi na FB? 
(trzeba było zrobić 3 zdjęcia herbatki zimowej)

Bo link w ogóle się nie otwiera. Jakby nie było tej strony emotka

“Zniknela strona” moze bana dostali…

Za dużo pikantnych treści  emotka

Jestem jedną z ofiar ha której nie dane było dodać zgłoszenie. Wysłałam im na maila. Odpowiedż jaką dostałam od nich 
informujemy, że strona KOTANYI POLSKA na Facebooku może nie wyświetlać się w wyniku aktualizacji systemu META, który musi się przeprocesować. Zgłoszenie przyjęte. Okaże się czy ktoś będzie nagrodzony z maila. Nie wiem o co chodzi z tym systemem, uważam że powinni konkurs przedłużyć.

A na jakiego maila pisałaś? Bo ten z regulaminu iod@kotanyi.pl przysyła zwrotkę, że mail niedostarczony. Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7317566 Napisano: 30.11.2025 19:18:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Mozecie wyslac zgloszenie z Jacobsa?

Trzeba poczekać chwile bez odświeżania i strona się załaduje emotka  u mnie poszło przed chwilą Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

Emememe

#7317061 Napisano: 28.11.2025 11:56:12 w Informują
Informują z Konkurs "Wygraj - 2025! Namysłów" Żabka, 18+

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
przed chwilą, bon Wyświetl w wątku >>