Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Emememe

Emememe

#7116146 Napisano: 12.08.2023 07:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

tea napisał(a):

W konkursie Lubella w Stokrotce mogę kupić dwa produkty Lubella czy musi to być jeden produkt Lubella i jeden Łowicz??

Dołączam się do pytania, bo ja to nawet zinterpretowałem 2 Łowicz i 2 Lubella.....

Spójnik „oraz” oznacza, że oba warunki musza być spełnione + paragon podglądowy też wskazuje na to, że trzeba kupić po jednym produkcie z każdej marki. Tym bym się sugerowała, ale no mogli to jaśniej napisać emotka  

Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7115939 Napisano: 11.08.2023 10:46:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
andii napisał(a):

A Orbit...czym wysyłają?

InPostem, przesyłka od logaris emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Emememe

#7115884 Napisano: 11.08.2023 07:05:59 w Pomocy!!!!
danaaa napisał(a):

Gdzie zgłaszacie brak przyznanych losów w loteriach Żabki?
Nie dostałam wczoraj losów po zakupach w Żabce z aplikacją na loterię Żywca i na loterię z Harnasiem (brałam na wspólnym paragonie).
Żappsy wpłynęły, a losów brak  emotka

W tych loteriach nie będzie widoczny kod w żappce, trzeba wejść w link prowadzący do strony loterii i tam pojawiają się losy. W Żywcu to chyba drzwi, a w harnasiu kokos do rozbicia. Sprawdź, czy masz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

Emememe

#7115733 Napisano: 10.08.2023 12:07:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koszalek napisał(a):

Naprawdę chciałam choć jeden eventim z Tymbarka, po prostu żeby iść na koncert. Bardzo bezsensowne i nudne było to skanowanie kapsli i oglądanie w kółko tych samych filmików, ale trochę wysiłku włożyłam. I nic. I widzę, że znów jedna osoba zgarnia połowę puli. Całkiem możliwe, ze w całym konkursie może ze trzy osoby zgarnęły wszystko masowo. Oni to chyba to naprawdę robią całymi dniami. Nidy więcej loterii NAV, bo są świetnym źródłem zarobku dla masowych wklepywaczy. A potem 'sprzedam' . Mozecie mi dawać łapki w dół, ale takie jest moje zdanie.
Nigdy nie kupię takiego bonu od konkursowicza.

Najpierw pojawiają się takie wpisy, a potem zdziwienie, że ludzie przestają się chwalić jakimikolwiek nagrodami  emotka  

W temacie: dziś nic nie wygrałam. Wczoraj też nie!  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Emememe

#7115121 Napisano: 07.08.2023 23:02:16 w afera Redbull
RedBull ponoć dodaje skrzydeł, wiec nie rozumiem czemu wątpią w uczciwość ludzi, którzy osiągneli 3s emotka  To przecież dowód na skuteczność tego energetyka  emotka Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7115106 Napisano: 07.08.2023 22:12:57 w afera Redbull
agnriealaa napisał(a):

super 🙄

Nie rozumiem xD Wiedzą, kto kombinował w zgłoszeniach, wiedzą, że część osób zdobyła taki czas uczciwie i co? Dla zasady postanawiają wywalić z rankingu wszystkich?  Co za pokrętna logika. Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7114605 Napisano: 05.08.2023 14:53:15 w afera Redbull
Majkii napisał(a):

Rozpowszechnionym kodzie? Czyli jeden kod dawał możliwość grania nieskończoną ilość razy? Czy o co chodzi?

Wydaje mi się, że kod (jeśli w ogóle takowy istnieje) miał wpływ na liczenie czasu gry, sekundy trwały dłużej niż sekundę, przez co niektórzy mieli w ten sposób zdobyć wyniki poniżej 5s w grze. A wszyscy, którzy grali i mieli czas 3s wiedza, ze to żaden kod a sposób, w jaki czas był liczony. Czas gry to czas w którym udało się znaleźć puszki, a nie czas trwania całej gry, ale sądząc po ich odpowiedzi na filmik jednej z ekonkursowiczek, to oni nie ogarniają jak ta gra działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7114410 Napisano: 04.08.2023 15:58:43 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Kaktus lewiatan?

Są wyniki w komentarzu pod postem konkursowym. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

Emememe

#7114383 Napisano: 04.08.2023 15:16:25 w WC - rozmowy o wszystkim
sasaaabp napisał(a):

Ciekawe co z osobami, które wygrały a już sprzedały komuś bilet. Pytanie czy sprzedający będzie iść w zaparte, że nie odda kasy, bo coś tam coś tam, czy jednak zlituje się i odda emotka

Ja sprzedałam i jak będzie oficjalne info, że festiwal się nie odbędzie to oddam kupującemu kasę, a sama będę dopytywać organizatora konkursu, co z moją nagrodą  emotka Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7114334 Napisano: 04.08.2023 13:29:42 w Czy informują/ informowali?
whitepoint napisał(a):

Orbit?

Na stronie jest lista za losowanie z 31 lipca, maile szły w środę. Wyświetl w wątku >>

Emememe

Emememe

#7114250 Napisano: 04.08.2023 11:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

Ja się dziwię, ze ktoś naiwnie wierzy, że konkursy z gierkami będą uczciwe. Dotyczy to zarówno grających i agencji. Wg mnie podobne praktyki są przy Somersby, główne nie lecą do uczciwie grających

Jeśli agencja nie potrafi udowodnić komuś ingerencji w kod gry, to nie ma podstaw, aby anulować taki wynik. a RedBull w większości przypadków nie ma podstaw, by odrzucić wyniki, bo były zdobyte w sposób uczciwy, bez żadnej ingerencji w kod czy czymkolwiek innym to sobie tłumaczą. Nazywają uczestników oszustami, a sami oszukują, bo nie trzymają się swojego regulaminu, który jest wiążący dla oby stron. Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7114230 Napisano: 04.08.2023 11:32:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Ludziom naprawdę zależało by wygrać bilety na tę Red Bull imprezę? emotka  Mnie by nie zaciągnęli końmi  emotka
Moje wnioski są takie: bramki zdominowane przez handlarzy, gierki przez hakerów, zostały tylko wierszyki - a tutaj trudno jest mieć ciągle świeże pomysły. Wniosek ostateczny: dać sobie spokój z konkursami   emotka emotka

Bilety nie, ale głośnik to fajna nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7114220 Napisano: 04.08.2023 11:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

A mogli zrobić normalny konkurs na rymy częstochowskie. I nikt nie czułyby niesmaku.

Oj czułby emotka  Już raz zrobili konkurs z pytaniem otwartym, było 250 nagród i na forum nie pochwalił się nikt xD Pytania o te nagrody pojawiały się wielokrotnie, wydaje mi się, ze ktoś by napisał, jakby faktycznie coś tam zdobył, bo to była nagroda o wartości około 100 zł, wiec nie było czego zazdrościć emotka  
Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7114178 Napisano: 04.08.2023 10:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnriealaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Mi odpisali dziś dokładnie to samo. Ja też im na to odpisałam kontynuując dyskusje. To jest dość ironiczne, że chcąc wykluczyć oszustwa i być fair co do osób grających uczciwie, właśnie nie są w stosunku do nich fair 😂

Dokładnie! Dało się uzyskać wynik mniej niż 5s bez żadnych udziwnień i kodów. Zresztą, jak usunęli czasy poniżej 5s, to większość z nas miała zapisany czas 5s jak udało się go zdobyć - ja zapisywałam każdy lepszy, wiec widać ze to był proces a nie jakieś grzebanie w kodzie. Chyba tez się pofatyguję i napiszę do nich maila. Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7114084 Napisano: 03.08.2023 20:20:31 w Smolar
sesyjnie1 napisał(a):

Czy ktoś miał kiedyś problem z wypełnieniem oświadczenia u smolara? Dostałam wyniki SMS , sprawdziłam na stronie, wyświetla się wygrana. Naromiast próbuje uzupełnić oświadczenie i wyskakuje ze nie ma takiego laureata

Przy nagrodzie 1 stopnia musisz wydrukować oświadczenie ze strony smolara i im wysłać poczta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7114046 Napisano: 03.08.2023 18:24:22 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Co może iść od Chromatique w aplikacji InPost? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7113916 Napisano: 03.08.2023 14:22:25 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

Nivea polecialo naraz? emotka

U mnie @ o 14:15 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Emememe

#7113912 Napisano: 03.08.2023 14:19:08 w moje dzisiejsze wygrane :)