Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yazpik

Yazpik

#7264025 Napisano: 23.05.2025 11:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś czeka na Bakusia? emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7246595 Napisano: 14.03.2025 11:39:31 w moje dzisiejsze wygrane :)

Yazpik

#7245581 Napisano: 10.03.2025 14:11:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

A czy wszystkie maile od Amocco Wedel ITM poszły? Bo formularz mnie przepuszcza a maila nie mam...

Może wpadł do spamu, bo tam często od nich trafiają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7245573 Napisano: 10.03.2025 14:05:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

Yazpik

#7245449 Napisano: 10.03.2025 10:07:17 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Czy z tego konkursu już informowali?
Konkrus "Uchwyć słodki smak pomarańczy" Lidl, 18+ - e-Konkursy.info

Nic nie dostałem, więc zapewne jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7244565 Napisano: 04.03.2025 21:07:36 w Wkurza mnie...
Pepa napisał(a):

isiulka napisał(a):

snowflake napisał(a):

isiulka napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Wkurza mnie, chociaż bardziej smuci, a najbardziej chyba jednak przeraża to, co się dzieje na świecie. Trump robi dziwne ruchy, Europa się zbroi... Jeden znajomy powiedział, że wojskowi w jego rodzinie - na wyższych stanowiskach - mówią, że w ciągu 10 lat będzie u nas wojna. Przeraża mnie to, bo mam małe dzieci emotka Świecie, dokąd zmierzasz? emotka

Może lepiej nie wprowadzać polityki na forum konkursowe? Wyłącz tv i myśl samodzielnie to nie będziesz się stresować 😎

ten dział nie jest typowo konkursowy...uważam, że każdy ma prawo pisać o tym, co go wkurza i czego się boi. Tym bardziej, że nie robi niczego niezgodnego z regulaminem ani nikogo nie obraża. A problem wojny nie zniknie, nawet jeśli ktoś wyłączy Tv. 2 osoby z Przewodowa się o tym przekonały na własnej skórze...

w temacie wkurzają mnie muszki w kwiatkach w pracy emotka

Czytaj ze zrozumieniem, napisałam, że forum konkursowe nie jest właściwym miejscem na rozmowę o polityce, bo nie wnosi nic poza sporami.

Dziwne mieć obawy, że powstanie spór i samemu go wywołać, pomimo że nawet wątek polityczny nie został rozwinięty emotka
Zapis w regulaminie to tak bardziej prewencyjnie dla tych, którzy już czekają w blokach startowych, żeby się pokłócić.

Jakbym wiedział, że taką burzę wywołam swoimi  niewinnymi przemyśleniami, to chyba bym jednak opisał coś płytszego niż zamartwianie się losami świata emotka
Napisałem z głębi duszy, pod wpływem chwili. Nie miałem na celu wywołania politycznej burzy ani sporów między niektórymi z Was emotka SORRY!

Ot, wkurza mnie że nie mam czasu na nic, co za zagonione czasy... Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7238761 Napisano: 04.02.2025 11:51:41 w Czy informują/ informowali?
Konkurs Oshee z batonami i Igą Świątek w Żabce? Ktoś, coś? Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Yazpik

#7233414 Napisano: 08.01.2025 11:04:59 w Informują
Informują z Konkurs "Szusuj po nagrody z Jacobs" Intermarche

Rodzaj powiadomienia: SMS teraz
Dodatkowe informacje:
kawy - zestaw Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7233409 Napisano: 08.01.2025 11:03:48 w moje dzisiejsze wygrane :)

Yazpik

#7232880 Napisano: 03.01.2025 21:51:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Jak na moje, to konkursowicze, którzy robią najlepsze foty zwykle dodają je na sam koniec konkursu, więc spokojnie mogli z ostatnich dni wybrać zarówno główne, jak i dzienne bez przyznawania dwóch nagród tej samej osobie.

Jak dla mnie - to jest bez sensu. Niby nagradzają codziennie najlepszych, a na koniec nagrody główne przyznają tym, co nie byli w żadnym dniu najlepsi. Gdzie w tym logika? Akurat wątpię, żeby tak się szczęśliwie złożyło, że przez wszystkie dni konkursu prace były kiepskie, ani jednej rokującej i dopiero w ostatni dzień nastąpiło olśnienie - same genialne... emotka Wszystkie pięć emotka

Rozumiem, o co Ci chodzi, ale to, że nie przyznali głównej żadnej z dziennych to w sumie jeszcze nie znaczy, że by tego nie zrobili, gdyby ich zachwyciła jakaś praca z początku konkursu. Regulamin tego po prostu nie precyzuje. 
Ogólnie to myślę, że oni tak naprawdę w tych agencjach aż tak intensywnie nie debatują nad nagrodami i sprawiedliwością wyborów, jak nam to się czasami wydaje. 🤪 
Jednak fakty są takie, że z całą pewnością w ostatnich dniach dostali genialne prace i to w znacznie większej ilości niż 5, więc nie ma co tak tego przeżywać.

Pewnie tak. Acz po inicjałach wydaje mi się, że jednak dobrzy konkursowicze, znani z dopracowanych, często wygrywających prac, grali przez cały konkurs, nie tylko na końcu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7232877 Napisano: 03.01.2025 21:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

szalcial napisał(a):

Nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy i może tutaj mi ktoś pomoże emotka  
Patrząc na liste zwyciezców z konkursu fotograficznego C4 z Lajkonikiem można wydedukować, że zwycięzcy nagród głównych nie byli laureatami nagród dziennych.
Jednocześnie czytając regulamin jest notka mówiąca o tym, że laureaci są wybierani dopiero po zakończonym etapie. Widzę tutaj dwie możliwości:
- albo podczas trwania konkursu wrzucali na bieżąco "te ciekawsze" zdjęcia do potencjalnych głównych, ale w takim przypadku, gdy ilość ta była > 5, to osoba ze zdjęciem na główną nie dostała nawet 200 zł.
- albo sami sobie wybierali np. po jednym zdjęciu do głównej z każdego tygodnia, ale to wtedy jak dla mnie to już jest całkowicie wbrew regulaminowi.

Albo jest jeszcze jedna opcja, czyli inne logiczne wytłumaczenie, które zamknie temat i za które będę wdzięczny emotka

Jak na moje, to konkursowicze, którzy robią najlepsze foty zwykle dodają je na sam koniec konkursu, więc spokojnie mogli z ostatnich dni wybrać zarówno główne, jak i dzienne bez przyznawania dwóch nagród tej samej osobie.

Jak dla mnie - to jest bez sensu. Niby nagradzają codziennie najlepszych, a na koniec nagrody główne przyznają tym, co nie byli w żadnym dniu najlepsi. Gdzie w tym logika? Akurat wątpię, żeby tak się szczęśliwie złożyło, że przez wszystkie dni konkursu prace były kiepskie, ani jednej rokującej i dopiero w ostatni dzień nastąpiło olśnienie - same genialne... emotka Wszystkie pięć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7232599 Napisano: 02.01.2025 14:07:51 w Czy informują/ informowali?
A ja podbiję jeszcze raz swoje pytanie, może jakiś szczęśliwiec zauważy: Główne z Lajkonika w Carrefourze (fotograficzny) były? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7232542 Napisano: 02.01.2025 11:19:35 w Czy informują/ informowali?
nieprzytomna napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy Lajkonik w Carrefourze informował za pierwszy i drugi dzień świąt? I czy informował główne?

Dzienne tak - do końca. Główne nie wiem.

Mam nadzieję, że jak poinformują, to ktoś tutaj powie. Bo nie lubię się łudzić w nieskończoność... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7232528 Napisano: 02.01.2025 10:24:19 w Czy informują/ informowali?
Czy Lajkonik w Carrefourze informował za pierwszy i drugi dzień świąt? I czy informował główne? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7226076 Napisano: 01.12.2024 16:58:34 w Czy informują/ informowali?
ananaska napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy ktoś grał w konkursie Złote Tygodnie KiK i tak jak ja czeka na wyniki? A może już były? emotka

ja grałam. Zgodnie z regulaminem mają najpierw wysłać e-maile do zwycięzców.

Mam nadzieję, że jeszcze nie wysyłali. Jeśli na forum są jacyś poinformowani szczęśliwcy - napiszcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7226059 Napisano: 01.12.2024 15:38:47 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś grał w konkursie Złote Tygodnie KiK i tak jak ja czeka na wyniki? A może już były? emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

Yazpik

#7219473 Napisano: 07.11.2024 10:57:21 w Czy informują/ informowali?
ananaska napisał(a):

taak napisał(a):

Lego Empik Kiora informowała? emotka  teoretycznie czas do jutra, ale może informują wcześniej?

informowali wczoraj e-mailem po godzinie 14.

uuu, a to szkoda. Powiedzcie mi, czy w tym konkursie były jakieś maile potwierdzające wzięcie udziału w konkursie, przychodzące zaraz po wysłaniu zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7217239 Napisano: 29.10.2024 12:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że serio ostatni etap Prince Polo był wczoraj poinformowany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7216837 Napisano: 27.10.2024 17:41:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może wysyłał zgłoszenie na konkurs Ameet w empiku? Przyszło Wam powiadomienie od Kiory że dziękują za udział w konkursie na maila?? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7216833 Napisano: 27.10.2024 17:21:14 w Pomocy!!!!
Czy z konkursu Kiory empik/książki Lego przychodzą jakieś maile potwierdzające wzięcie udziału? Czy nic i tylko powiadomienie na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0