Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yazpik

Yazpik

#7198260 Napisano: 10.08.2024 10:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Yazpik napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Snickers Biedronka na zdjęciu może być więcej osób? Wie ktoś coś?

No też się nad tym zastanawiam. Ktoś podpowie?

Według mnie na zdjęciu może być tylko uczestnik i nikt więcej. Po pierwsze zadanie jasno mówi o tym, że należy pokazać jak uczestnik kibicuje ze snickersem, po drugie jest info, że zgłoszenie może zostać niezaakceptowane, jeśli będą jakiekolwiek elementy umożliwiające identyfikację cech jakiejkolwiek osoby, a po trzecie to brandcomm - w ich konkursach na zdjęciu zazwyczaj może być tylko uczestnik lub tylko zwierzę (w konkursach whiskasa).

Tak podejrzewałem, ale dzięki za rozwianie wątpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7198257 Napisano: 10.08.2024 09:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Czy w Snickers Biedronka na zdjęciu może być więcej osób? Wie ktoś coś?

No też się nad tym zastanawiam. Ktoś podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7198125 Napisano: 09.08.2024 16:52:12 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Ten Plusssz był?

Formularz podobno przepuszcza, ale maili nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7176095 Napisano: 17.05.2024 08:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Itaki, tego z voucherami, było jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na mailu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7175837 Napisano: 16.05.2024 09:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Czy ktoś wczytywał się w regulamin konkursu Itaki gdzie do wygrania są vouchery? Nie odpowiadają mi na zapytanie , czy na zdjęciu mogą być moje dzieci, czy tylko osoba pełnoletnia. Czytam regulamin i znalazłam jedynie zapisek że nie można naruszać praw osób trzeci, ale czy chodzi tu o wizerunek , czy tylko o własność intelektualną? Jak to interpretować?

ja to rozumiem tak że nie może być osób postronnych. Myśle, że dzieci mogą być. 

Podpowie ktoś jakie jest pierwsze słowo z katalogu ? 🤣

Biorąc po uwagę te rebusy, katalog dla dzieci itd. to myślę, że dzieci wręcz muszą być na zdjęciu, żeby tam wygrać.  
Podróżnik w okularach 🫣 Nie wiem co autor miał na myśli, jak tworzył to hasło. 🤣 

Podpowie ktoś z konkursem sheba? Czy dobrze mi się wydaje, że oni nie lubią zbyt przekombinowanych albo zbyt profesjonalnych zdjęć? 🤔

Z tego co mogę doradzić z Sheby a udało mi się zgarnąć jedną z lepszych nagród.. 

to zdjęcie było ładne pod względem estetycznym, w sensie ostre , ładnie oświetlone. 
Ale nie było typowego pakietu konkursowicza hah czyli żadnego napisu, żadnego cuda na kiju, czy wychwalania sheby .

Czy z tego konkursu Itaki przychodziło jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7171635 Napisano: 23.04.2024 12:40:12 w Żabka
byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

olabas napisał(a):

Super jest ten konkurs Captain Jack - po zakończeniu musimy tu zrobić jakąś galerię naszych dzieł emotka

Tez mi sie podoba. Cos nowego w konkursachemotka

fajne, nowe wyzwanie. skupienie się na tekście pod trochę innym kątem - czad!

Ten tekst, który wpisujecie to ma jakiś sens? W sensie wpisujecie go tak, jakby miał być zgłoszeniem tekstowym, czy po prostu jako szereg niewiążących się ze sobą słów? Bo nigdy z generatorem obrazów nie miałem do czynienia i jakoś nie umiem sobie tego wpisywania wyobrazić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7150796 Napisano: 03.01.2024 08:56:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ma ktoś może na sprzedaż lub wymianę jakieś vouchery na koncerty organizowane przez MJM Prestige? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7148065 Napisano: 18.12.2023 13:11:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do wygranych w Podravce/Vegecie we wcześniejszych etapach niż piąty - dostaliście już przelewy? Bo wygrałem w etapie czwartym i do mnie jeszcze nic nie doszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7148005 Napisano: 18.12.2023 09:26:34 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Czy Vegeta/Podravka wczoraj informowała?

Podpinam się pod pytanie. Czy 7 etap Podravki/Vegety był rozwiązany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7144922 Napisano: 06.12.2023 10:56:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Już nagrody przyjechały, więc mogę się pochwalić emotka 15000 z konkursu Kinder "Dziecięce talenty" emotka Pierwsza taka duża wygrana! Syn przeszczęśliwy! emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7141086 Napisano: 21.11.2023 14:46:21 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Ami12 napisał(a):

Hej. Czy Cin Cin i vegeta informowali?

Vegeta za 3 etap w piątek. A dziś są obrady za 4 etap + 7 dni na info.
Cin Cin nikt się nie chwalił, sporo osób dopytuje.

Coś mnie martwi ten Cin&Cin. Do trzech dni roboczych info. Etap zakończony we wtorek, info powinno być w piątek, tymczasem siedzimy w poniedziałek, wtorek i nic się nie dzieje. Może informowali, tylko ktoś zgarnął całą pulę i się nie pochwalił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7138070 Napisano: 10.11.2023 13:54:26 w Czy informują/ informowali?
asia8564 napisał(a):

Czy cin cin informuje na bieżąco tzn teraz będą wyniki za etap zakończony w ten poniedziałek ? Czy wcześniej ?

Etap skończył się we wtorek. Wydaje mi się, że wyniki powinny być dzisiaj, ale dopiero zacząłem tam grać, więc mogę się mylić. Niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7137330 Napisano: 08.11.2023 12:48:23 w Czy informują/ informowali?
onazielona86 napisał(a):

Kinder ostatni etap ?

Było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7137218 Napisano: 08.11.2023 09:15:54 w Czy informują/ informowali?
Czy grał ktoś w Crunchips (Groszek/Euro)? Kiedy wyniki? A może już do kogoś pisali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7133814 Napisano: 25.10.2023 12:19:53 w Czy informują/ informowali?
Z którego etapu informuje dziś loteria Kinder Chocolate? Z tego który jest już na stronie , czy z siódmego, który się skończył w niedzielę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7133801 Napisano: 25.10.2023 12:02:17 w Czy informują/ informowali?
Z którego etapu informuje loteria Kinder dzisiaj? Z szóstego czy siódmego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7133060 Napisano: 23.10.2023 08:20:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
8igora9 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Netto dodało komentarze pod zwycięskimi pracami, ale udało mi się zlokalizować tylko 2 laureatów. 🤔 Bardzo fajne filmy. 👏 Chociaż przyznam, że myślałam, że oczekują raczej naszych uśmiechniętych buzi w Netto. 😄

Które filmy wygrały? Bo widzę tylko ten jeden na fb... emotka Instagram i TikTok nic nie widzę...

Na Instagramie film z malowaniem na deskorolce. Trzeciego nie znalazłam, chociaż Tik Toka też sprawdzałam. W sumie to nie zdziwię się, jeśli tak zostanie, bo dziennych też potrafili rozdać mniej niż 5 🙄 Ale jak ktoś zlokalizuje trzeciego laureata, to dajcie znać. 😄

Netto odpisało komuś, że wybierali każdego zwycięzcę z innej platformy. Szkoda, że w regulaminie o tym nic nie wspomnieli, bo na pewno wiele osób zamieściłoby swoje zgłoszenia nie na facebooku, tylko na instagramie lub na tiktoku (gdzie w ogóle zgłoszenia można policzyć na palcach i nadal zwycięskiego nie znalazłem). W regulaminie pisali przecież, że wybierają trzech głównych ze wszystkich zwycięzców nagród dnia, a nie po jednym z platform. Wrrr.... zezłościli mnie tą odpowiedzią. Zwłaszcza, że 80% konkursowych zgłoszeń pochodzi z fb. Na tiktoku ich prawie nie było. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

Yazpik

#7132842 Napisano: 21.10.2023 18:05:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
8igora9 napisał(a):

Netto dodało komentarze pod zwycięskimi pracami, ale udało mi się zlokalizować tylko 2 laureatów. 🤔 Bardzo fajne filmy. 👏 Chociaż przyznam, że myślałam, że oczekują raczej naszych uśmiechniętych buzi w Netto. 😄

Które filmy wygrały? Bo widzę tylko ten jeden na fb... emotka Instagram i TikTok nic nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7132596 Napisano: 20.10.2023 13:58:02 w Czy informują/ informowali?
Kto czeka na Netto? Myślicie, że dziś będą wyniki? Mogliby dać, bo to czekanie jest wykańczające emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7132595 Napisano: 20.10.2023 13:56:18 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Myślicie, że Gerber poszedł cały? Nagród w sumie sporo było.

Raczej poszedł cały. Dostałem maile z początku konkursu, z końca, z forum wiadomo, że główne poszły... więc raczej cały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0