Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika oset

oset

#7081573Napisano: 25.02.2023 19:54:10 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Nie rozumiem, jak można być aż tak głupim, by po telefonie od rzekomego policjanta przelać swoje pieniądze na nieznane konto?!  emotkaemotkaemotkaemotka
Że też nikt z tych biedaków nie próbuje zweryfikować tej dziwnej sytuacji w swoim banku?? Dlaczego nie zastanawia go, że w takiej sprawie dzwoni policjant, a nie bankowiec??! emotka
Przecież to idiotyczny argument: "pańskie konto jest zagrożone". Zabezpieczenie konta to sprawa banku. Nosz #@&$?X emotkaemotka

Moja opinia o kondycji umysłowej społeczeństwa pozostaje niezmiennie niska. W sumie to smutne, ale nigdy jakoś nie było mi żal tych, którzy nie potrafią myśleć. Możecie na mnie teraz wieszać psy, jestem najedzony, wypoczęty, gotowy... emotka

Głupich nie sieją, sami się rodzą! Wyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7081049Napisano: 22.02.2023 17:09:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elewandowska25 napisał(a):

Czy wszystkie piniaty już poszły. Tak mało osób się chwaliło na 350 nagród ?

Się też zastanawiam. Tyle było nagród i tyle poszło zgłoszeń i nic nie wygrałam. Chytrusy. emotkaWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7080165Napisano: 17.02.2023 09:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Proszę, niech mi ktoś wytłumaczy czemu ludzie tak się rzucili na te pingwiny? Co w nich takiego jest że tak wszyscy o nie grają? W zeszłym roku było ich kilka tysięcy, rozumiem, łatwiej było to i była to "nowość" maskotkowa ale w tym roku? Kolejne tysiące tego samego co w zeszłym roku. Na FB ludzie przeżywają że nie udało się, tyle już wysłali, zdrapali i nic. Dlaczego??? Przecież to tylko duże zbieracze kurzu. Co w nich takiego jest? Zresztą na olx wciąż do kupienia zeszłoroczna "edycja limitowana".

myślę że to już tak jest mania wygrywania. cieszymy się ze jest wygrana nie ważne jaka.  

Moim zdaniem takie g0wniane nagrody to powinny być wręcz zabronione. Zalecają ileś tam ubrań nowych kupować na rok i jednocześnie cisza o milionach innych zbędnych gadżetów niepotrzebnych nikomu, które fundują nam w konkursach/loteriach. Chory ten kraj. Wyświetl w wątku >>

oset

#7073304Napisano: 09.01.2023 14:25:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
jokan napisał(a):

słodycze Eti

Się też odnalazłam 1/1. Żebym taka skuteczność u Avanti miała, to bym chociaż zwrot kasy za zakupiony stos niejadalnych Lays i Cheetos otrzymała. Nie wiem czy tylko ja mam u nich przerąbane, czy moje zgłoszenia są takie porąbane. Wyświetl w wątku >>

oset

#7072129Napisano: 03.01.2023 08:09:57 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

Podpowie ktoś co może być nie tak? 
Otóż wcześniej tego nie zauważałem, dopiero od 2 tygodni może zacząłem to zauważać. 
Papier i tusz cały czas używam ten sam. 
Po drukowaniu dwustronnym tekst z drugiej strony prześwituje mi na wcześniejszą stronę. Czy to wina papieru czy drukarki? Ma ktoś jakieś pomysły czego to moze być wina?
Myślę nad kupnem nowej ryzy i to sprawdzić czy wina papieru ale dopiero jutro mogę kupić nową. I się zastanawiam czy coś nie tak z drukarką...

Są różne rodzaje papieru do różnych typów drukarek. Może tu coś się wyjaśni.
 https://www.dodru...erowych-roznice.htmlWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7071695Napisano: 31.12.2022 13:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

oset napisał(a):

emotka agakaz2 napisał(a):

oset napisał(a):

Do loterii Lotto to drukuje się osobno jakiś kupon, bo ja nic takiego nie dostałam? 

tak drukuje się od razu

Kurczę! Nic mi nie dali. Może pula tych kuponów się wyczerpała?
Dziękuję.
Jak zawsze bardzo pomocnaemotka

trzeba kupic lotto i coś innego, jeżeli miałaś tylko lotto to nie przysługuje los

A to dlatego nic nie mam, bo kupiłam tylko Lotto za 6 zeta. To się wyjaśniło. Dziękuję emotkaWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7071685Napisano: 31.12.2022 12:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka agakaz2 napisał(a):

oset napisał(a):

Do loterii Lotto to drukuje się osobno jakiś kupon, bo ja nic takiego nie dostałam? 

tak drukuje się od razu

Kurczę! Nic mi nie dali. Może pula tych kuponów się wyczerpała?
Dziękuję.
Jak zawsze bardzo pomocnaemotkaWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7071681Napisano: 31.12.2022 12:43:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do loterii Lotto to drukuje się osobno jakiś kupon, bo ja nic takiego nie dostałam?  Wyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7068106Napisano: 14.12.2022 09:04:25 w Kupię...
kalmia86 napisał(a):

kody na xbox game pass (rok temu były do wygrania w loterii Nestle - może jeszcze komuś zalegają...)

Mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7067467Napisano: 11.12.2022 10:00:15 w Avanti
sabart napisał(a):

zelazo napisał(a):

Dodam tylko że u mnie do tej pory w tej loterii 7 pudeł, może i wy się pochwalicie jak Wam idzie...

Chyba 11:0 , a o jeden kod się nie mogę wciąż doprosić. Więcej nie gram tam.

Też mam 10 zgłoszeń i zero wygranych. Koniec grania. Odpuszczam. Wyświetl w wątku >>
1 sabart 0

oset

#7066109Napisano: 05.12.2022 20:30:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

Fererro karty ,ktoś jeszcze czeka? I z woolite z 2 etapu wysyłali już nagrody?

Ja czekam na kartę Ferrero. Wyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7058813Napisano: 07.11.2022 23:00:30 w Avanti
adamo86 napisał(a):

oset napisał(a):

Avanti 500tki to juz poinformowała? Widzę swoje inicjały, ale nic nie mam na maila. To pewno nie ja.emotka

Były @
Zawsze możesz dopytać czy to Ty na liście - może się zdarzyć, że @ nie dojdzie

A jeszcze się łudziłam, że jednak nie informowali. Dziękuję za oświecenie i podpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7058804Napisano: 07.11.2022 22:33:48 w Avanti
Avanti 500tki to juz poinformowała? Widzę swoje inicjały, ale nic nie mam na maila. To pewno nie ja.emotkaWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7058455Napisano: 06.11.2022 23:45:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Powiedzcie proszę ile jest teraz konkursów/ loterii z Bref? Jak wyszukuję na stronie pokazuje się tylko loteria z zakupem za min.20zł a wydawało mi się, że powinno być coś jeszcze... Będę wdzięczna za info:)

Może o ten chodziło? Już się skończył. https://www.wspolniedlaplanety.pl/#bioWyświetl w wątku >>
1 andii 0

oset

#7057114Napisano: 31.10.2022 21:58:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

synk napisał(a):

kreo42 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

synk napisał(a):

Statystyka Almette (dane z dziś z rankingu) - Aleksandrów Łódzki - 11 wygranych dziennych na 4 imiona. Dziwne że nie grają w lotto z takim szczęściem. Garby - 2 wygrane na to samo imię, Krotoszyn  -3 wygrane na to samo imię, Pilzno - 2 razy.
Może ktoś zdradzi jak trafić raz ?......

a skąd wiesz jakie on/ona ma szczęście? przecież mogła wydać więcej kasy niż wygrała.
Aby zagrać co 10 minut jednego dnia wystarczyło wydać około 350zł więc grając co 10 minut jest duża szansa ze trafi się w bramkę.

Albo ktoś siedział w sklepie, i stukał kody za free

ryzykowne, bo organizator może poprosić o odesłanie nie tylko wygranych wieczek. U nas nie ma dostępnych tych serków wiejskich, normalny almette kosztuje ponad 5zł. Strzelać co godzinę przez całą dobę to koszt ponad 700zł. I co zrobić ze 140 opakowaniami serka...No ale z drugiej strony opcja możliwa do realizacji.

Chodzi mi bardziej o to że jak trafi wygraną,  kupi serek, paragon można podstawić z innego dnia. Żle zorganizowane jest to, że kod jest widoczny 

Głupio zorganizowana ta loteria. Kod mógłby być przynajmniej zakryty jakąś powłoką ścieralną albo coś. A tak to hulaj dusza dla przekręciarzy. Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

oset

#7056862Napisano: 30.10.2022 18:55:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

oset napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

oset napisał(a):

Czy w razie wygranej w loterii słodyczy na wagę Wawel przychodzi coś na maila? Wygrał ktoś tam i mnie może oświecić?

Tak.

Dziękuję.emotka
To nie wiem o co chodzi, bo czekam i czekam i czekam i nic nie przychodzi. Raz tylko tam trafiłam i coś chyba pomyliłam.emotka

Przychodzi tylko info że Gratulują wygranej i w załączniku oświadczenie, które tez znajdziesz w regulaminie, nic więcej, oświadczenie i paragon trzeba odesłać na wawel@fortunaps.pl

Dziękuję za podpowiedzi. emotka
Wysłałam wszystko. Trochę tylko się martwię, że mogłam coś pomylić i dlatego nic nie przyszło. Ale najwyżej mi nic nie przyślą i w sumie byłoby to z korzyścią dla mojej tuszy, bo tyle już zjadłam tych słodyczy ostatnio. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

oset

#7056860Napisano: 30.10.2022 18:49:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

oset napisał(a):

Dziękuję. To nie wiem o co chodzi, bo czekam i czekam i czekam i nic nie przychodzi. Raz tylko tam trafiłam i coś chyba pomyliłam.

Mi też nie doszło ale po wygraniu miałam na stronie informację co robić.

Tak, była informacja o wygranej i link a tam było oświadczenie do uzupełnienia. Dziękuję.emotkaWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7056856Napisano: 30.10.2022 18:28:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

oset napisał(a):

Czy w razie wygranej w loterii słodyczy na wagę Wawel przychodzi coś na maila? Wygrał ktoś tam i mnie może oświecić?

Tak.

Dziękuję.emotka
To nie wiem o co chodzi, bo czekam i czekam i czekam i nic nie przychodzi. Raz tylko tam trafiłam i coś chyba pomyliłam.emotkaWyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7056852Napisano: 30.10.2022 18:17:51 w Paragony na trwające konkursy
agicho napisał(a):

Za dwa paragonu zozole oddam naklejkę z kodem .

A na co komu taka naklejka? Wyświetl w wątku >>
0 0

oset

#7056848Napisano: 30.10.2022 18:14:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w razie wygranej w loterii słodyczy na wagę Wawel przychodzi coś na maila? Wygrał ktoś tam i mnie może oświecić? Wyświetl w wątku >>
0 0