Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lasiglasty

lasiglasty

lasiglasty

#7261710 Napisano: 15.05.2025 16:53:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szlag człowieka trafi z tymi konkursami i loteriami emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

lasiglasty

#7260820 Napisano: 14.05.2025 09:31:37 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie mam pytanko, planuję niedługo wygrać jakąś większą kwotę (jak każdy emotka  hehe ) i ciekawi mnie czy w takim przypadku podaje się dane typu pesel i numer dowodu? Chodzi o konkursy, nie loterie.
W Avanti nie ma tego w regulaminie (o ile nie przeoczyłam).

Nie ma takiego obowiązku przy konkursach. Niektóre agencje nie biorą nawet do 100 000 zł. Inne chcą na mikser. Najlepiej czytać regulaminy, bo tam jest to określone. Indywidualny wybór agencji. Osoba powyżej wprowadza w błąd, pisząc, że jest potrzebny agencji do rozliczenia. Nieprawda. Nie jest. Wyświetl w wątku >>
2 elemelex, Yoko 0

lasiglasty

#7260322 Napisano: 12.05.2025 17:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może Aga ma główną i dlatego dostała jako jedyna link do pobrania, bo kodów na 15k raczej nie wyślą w sms-ie emotka a my nasze ochłapy stówki dostaniemy na szarym końcu emotka Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7259991 Napisano: 11.05.2025 18:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o:sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonóworaz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.

Czyli konkursy też się skończą na alko

No to lipa, bo sezon wakacyjno-grillowy w konkursach, to prawie same piwne/alko. Za rok jak to wejdzie w życie będzie abstynencja, ale nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7257113 Napisano: 29.04.2025 15:16:53 w Informują
Informują z Konkurs "Wyskocz na majówkę w Delikatesy Centrum"

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7256495 Napisano: 26.04.2025 14:55:52 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie pytanko. Jak wasze otoczenie traktuje konkursowanie? U mnie przychylnie tylko w wypadku wielkich nagród, to znaczy wygraj od razu wielką kwotę, a nie głupotami głowę zawracasz  emotka  Nie rozumieją, że trzeba się wysilić żeby trafić w gusta, wyczuć o co biega. Także nie ma sensu się za bardzo dzielić tym tematem  emotka  Ja w konkursach lubię to, że produkt i tak kupisz, zjesz, wykorzystasz a przy okazji możesz mieć coś więcej.

Nikomu nic nie mówię, bo wiele lat temu, jeszcze jako nastolatka, dostałam nauczkę o prawdziwych intencjach życzliwych ludzi. Rodzice jako młode małżeństwo byli biedni, długo żyliśmy skromnie, dużo starsza siostra mojego ojca przynosiła nam np. resztki ciast, "żebyśmy sobie zjedli coś takiego, bo nie mamy", z uroczystości, na które oczywiście nie byliśmy zapraszani, bo coś tam, bla, bla. A wiadomo, że chodziło o brak pieniędzy. Była bardzo troskliwa, do momentu, w którym moim rodzicom zaczęło się dobrze powodzić. Kiedy kupili pierwszy samochód i to lepszy od jej auta, przestała się odzywać i do dziś nie utrzymuje kontaktu emotka I żeby chodziło jeszcze o jakieś miliony, a moi rodzice z biednego młodego małżeństwa na dorobku stali się po prostu klasą średnią emotka no ale zaczęli żyć troszkę lepiej od ciotki i już nie mogła się z tym pogodzić. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

lasiglasty

lasiglasty

#7255322 Napisano: 21.04.2025 18:45:14 w Zapowiedzi konkursów
0 0

lasiglasty

#7255116 Napisano: 19.04.2025 13:45:55 w Zapowiedzi konkursów
Loteria Topaz od 25.04
Dowolne zakupy za 50 zł lub produktów loteryjnych za 20 zł
wydają w sklepie kupony do rejestracji na stronie
codziennie rower
co tydzień Thermomix
główna auto

https://www.loteriatopaz.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

lasiglasty

#7254698 Napisano: 17.04.2025 14:28:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

lasiglasty

#7253546 Napisano: 12.04.2025 12:03:32 w Wkurza mnie...
No kiedyś na wycieczkach szkolnych w autobusie śpiewało się "Stokrotkę polną" i "Konika na biegunach", dzisiaj 12-latki śpiewają "twój facet ma mnie zapisaną w telefonie mama, na ch*j się patrzysz s*ko": https://www.tikto.../7363307250087202081

Ale co się dziwić, jak dyrekcje szkół zapraszają takie "gwiazdki", żeby z okazji rozpoczęcia roku szkolnego twerkowały przed dziećmi, a jedyne konsekwencje to pouczenie emotka liczysz, że szkoła przekaże dziecku jakieś wartości, a oni fundują pokaz wywijania tyłkiem przez celebrytkę.

Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

lasiglasty

#7253538 Napisano: 12.04.2025 11:31:21 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jestem starej daty, ale sprzedawanie wizerunku dziecka w mediach od pierwszych godzin po narodzeniu mnie obrzydza. emotka
I jeszcze jedna celebrytka to tłumaczy, ze to kasa na ich przyszłość. A ktoś te nowonarodzone  pytał o zgodę emotka

Jestem jeszcze starszej daty i od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka Czy mamusia pomyślała o tym wcześniej? Jak to wytłumaczy potomkowi/potomce emotka że mamusia rozkładała nogi po to, by dziecko miało za co żyć? emotka Szalenie mnie to intryguje. Czasem myślę o tym w kategorii wkurzu, ale w zasadzie przeważa ciekawość socjologiczna. emotka

A skąd pomysł, że taka mama będzie to ukrywała emotka w czasach dzieci wychowanych na Tik Toku i piosenkach Fagaty, to raczej będą chciały iść w ślady rodzicielki. Np. córka Katie Price nie jest jeszcze pełnoletnia, a już od dawna podąża w social mediach ścieżką matki i dumnie się z nią pokazuje, robiąc na tym "zasięgi". I kiedy my tu płaczemy, że znowu nie udało się wygrać 50 zł z bramki, to ona zgarnia kolejne tysiące funtów za reklamę pasty wybielającej zęby, bo mamusia przetarła szlaki "rozkładając nogi w internecie" jak to napisałeś emotka dzisiaj dzieci nie chcą być już nauczycielami, weterynarzami, dentystami, tylko influencerami.

A gdybyś nie wiedział kim jest Fagata, której słuchają teraz dzieciaki, których matki same je podstawiają do zdjęć z tą Panią:

Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7253236 Napisano: 11.04.2025 11:02:40 w Smolar
Nuna1210 napisał(a):

Pojawiła się zakładka Garage. Przepuszcza kogoś? Mnie niestety nie 🙁

też pustki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7253231 Napisano: 11.04.2025 10:58:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Garage Żabka nawet szklanki nie dali? To już nowe dno konkursowych porażek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7253153 Napisano: 10.04.2025 20:49:31 w Wkurza mnie...
Ostatnie dwa tygodnie zleciały mi jak jeden dzień, nie mogę uwierzyć, ze za chwilę minie już połowa nowego roku, bo ja mentalnie tkwię na przełomie grudnia i stycznia emotka mam wrażenie, że świat przyspieszył. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7253135 Napisano: 10.04.2025 19:33:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wedel nic, Nescafe nic, Grześki nic, Kinder nic emotka bramki jak ja was nie lubię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7253132 Napisano: 10.04.2025 19:00:30 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
karkocka napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Nie tyle najtaniej, co gdzie w ogóle można dostać makaron Polmak nierówno siekany z dobrym opisem na paragonie?

Biedronka duże opakowanie 8,99 zł
opis MakNierSiekKlu750g

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0