Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lasiglasty

lasiglasty

#7288428 Napisano: 18.08.2025 15:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Ktoś wygrał 2x na te same dane w prince polo np 2x ręcznik?

Tak, ja mam 2 ręczniki z różnych dni na te same dane. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7287450 Napisano: 14.08.2025 11:55:39 w Wkurza mnie...
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Wkurzają mnie sklepy dino. Zdarzy mi się zrobić zakupy na konkurs w 3 różnych sklepach dino i w każdym opisy produktów na paragonie są tragiczne. Pomijam fakt, że są to typowo wiejskie sklepy bez ładu i składu z bardzo naburmuszonymi niskich lotów pracownikami. Gdyby nie konkursy to nigdy bym do tej sieci nie zaglądał.

W ogóle powinni podzielić konkursy na te dla miastowych i wieśniaków. Dla miastowych do wygrania samochody, pieniądze, wycieczki i domy w Lidlu, Biedronce, Żabce i Carrefourze. A dla wieśniaków ziemniaki, słoma i kury do wygrania w Dino. Nie wiem co te agencje sobie wyobrażają, że miastowi muszą chodzić do wiejskich sklepów, żeby w konkursie zagrać 😳 Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7286031 Napisano: 09.08.2025 14:41:20 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Jak polubić pisanie odpowiedzi konkursowych? To nie jest koniecznie to samo co lubić pisanie w ogóle, to jest specyficzny podtyp pisania. 
Lubię nagrody, ale pisać tych utworków nie lubię, to znaczy na początku było fajnie a teraz już nie. 
A wy lubicie? Dlaczego tak?

Kiedyś mi się fajnie pisało, bo konkursy dostarczały więcej emocji, były ciekawsze nagrody, było ich więcej i czasami konkursy trwały długimi etapami, np. jak w Lay's 8 etapów tygodniowych, co tydzień 10 x 5000 zł i 100 x 500 zł, dużo ekscytacji z cotygodniowego czekania na wyniki albo konkursy miały swój klimat, pamiętam taki jeden na sok jabłkowy w dużym kartonie z kranem w Kaufland z okazji Świąt Bożego Narodzenia, trzeba było chyba napisać życzenia świąteczne albo jaki prezent się komuś da. Jakoś się przyjemniej pisało w takich okolicznościach. I różnorodność była większa: konkursy margaryny Kasi, przypraw, kakao, kurczaków Sielskich, Jogobelli, Danio, Fantasii, Velvet, a nawet syrop (Pelafen o ile dobrze pamiętam). Teraz nie chce mi się za bardzo pisać, bo albo nagrody to skarpetki albo w grudniu pytają o imprezę z piwem emotka Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7285604 Napisano: 07.08.2025 23:01:34 w Wkurza mnie...
Że już praktycznie tylko 4 miesiące do końca roku... kiedy to zleciało? Masakra. W dodatku w tym roku nie ma lata, jesienna pogoda, od końca lipca męczą mnie objawy przeziębienia, które zawsze dokuczały mi dopiero gdzieś tak w październiku. Jeszcze kilka lat temu w nocy nie dało spać się z gorąca, a teraz takie zimne noce w sierpniu, że się owijam kołdrą po uszy. Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7280905 Napisano: 22.07.2025 10:53:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
lasiglasty napisał(a):

Big Milk Żabka czy dostał ktoś już voucher na prezent marzeń? Bo widziałam, że hamaki były, a ja nie mam nawet pozytywnej weryfikacji formularza...

Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7280529 Napisano: 20.07.2025 19:42:10 w Wkurza mnie...
atyde zajęta reklamacją zwrotu z Magnum... a może by tak zainteresowała się reklamacją SUP-a  emotka

Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

lasiglasty

#7279362 Napisano: 16.07.2025 14:45:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Big Milk Żabka czy dostał ktoś już voucher na prezent marzeń? Bo widziałam, że hamaki były, a ja nie mam nawet pozytywnej weryfikacji formularza... Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7275148 Napisano: 02.07.2025 18:32:23 w Smolar
termitek99 napisał(a):

Czy u Was też są problemy z aplikacją Żabka i blokowaniem konta przy robieniu zakupów na konkursy na kilka osobnych paragonów? Im więcej w Żabce wydaję, tym jest gorzej.  Potrafią nawet usunąć konto i zabrać punkty i kody z wyzwań do konkursów.

Aplikacja Żabki ma jakieś głupie limity, zrobiłam ostatnio tam zakupy, bo miałam bony i kończyła się im ważność i dostałam od nich pouczenie, że wydałam za dużo i mi zabierają żapsy, bo to wbrew ich regulaminowi... jak za komuny. Nie ma to jak sklep zniechęcający klientów do wydawania większych kwot. A i tak było to coś ponad 100 zł tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7274532 Napisano: 30.06.2025 22:37:06 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Olia Hebe wymienię na Dino Smaki Lata Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7272087 Napisano: 22.06.2025 13:46:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czeka ktoś jeszcze na bilet do Energylandii z Pepsi Biedronka od Avanci? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

#7267698 Napisano: 05.06.2025 09:17:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coccolino Kufland bluza (sprawdzone na stronie) haha dobre i to, będę nosić emotka  
Wyświetl w wątku >>

lasiglasty

#7266160 Napisano: 31.05.2025 00:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam strona Lecha w Lidlu? Miał być do 31 a już zamknęli formularz? 
https://www.e-kon...wile-w-lidlu-lech-18 Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7262977 Napisano: 19.05.2025 23:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Czy ktoś z Was też nie dostał karty 300 zł z Airwick w Carrefour? To konkurs od NAV Agency.
Wysłałam formularz laureata i paragon, na infolinii Pani powiedziała, że wszystkie nagrody wysłali w ubiegłym tygodniu. emotka

U mnie kurier zostawił w punkcie DPD i trzeba było się pofatygować po odbiór, nie dostałaś sms-a, że czeka np. w Żabce i pin do odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

lasiglasty

lasiglasty

#7261710 Napisano: 15.05.2025 16:53:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szlag człowieka trafi z tymi konkursami i loteriami emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

lasiglasty

#7260820 Napisano: 14.05.2025 09:31:37 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Takie mam pytanko, planuję niedługo wygrać jakąś większą kwotę (jak każdy emotka  hehe ) i ciekawi mnie czy w takim przypadku podaje się dane typu pesel i numer dowodu? Chodzi o konkursy, nie loterie.
W Avanti nie ma tego w regulaminie (o ile nie przeoczyłam).

Nie ma takiego obowiązku przy konkursach. Niektóre agencje nie biorą nawet do 100 000 zł. Inne chcą na mikser. Najlepiej czytać regulaminy, bo tam jest to określone. Indywidualny wybór agencji. Osoba powyżej wprowadza w błąd, pisząc, że jest potrzebny agencji do rozliczenia. Nieprawda. Nie jest. Wyświetl w wątku >>
2 elemelex, Yoko 0

lasiglasty

#7260322 Napisano: 12.05.2025 17:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może Aga ma główną i dlatego dostała jako jedyna link do pobrania, bo kodów na 15k raczej nie wyślą w sms-ie emotka a my nasze ochłapy stówki dostaniemy na szarym końcu emotka Wyświetl w wątku >>