Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Majkii

Majkii

#7364906 Napisano: 15.06.2026 12:03:01 w Konkurs: Hasła tymbarka
atena03 napisał(a):

Dziękuję za współpracę! <3 Jak obstawiacie co będzie tą niespodzianką? emotka

Wydaje m się że ich produkty. Wyświetl w wątku >>
1 lukaszn12 0

Majkii

#7364900 Napisano: 15.06.2026 12:01:06 w Konkurs: Hasła tymbarka
Udało się!!! emotka  
Dzięki, jesteście Wielcy! Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7364891 Napisano: 15.06.2026 11:48:46 w Konkurs: Hasła tymbarka
Zdaje się że boty ruszyły, właśnie spadlem o ponad 10 miejsc. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7364862 Napisano: 15.06.2026 10:59:05 w Konkurs: Hasła tymbarka
Miejsca zaczynają sie powoli zmieniać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7364832 Napisano: 15.06.2026 09:45:57 w Konkurs: Hasła tymbarka
Jestem tuż przy końcówce, jak ktoś nie głosował jeszcze to wiecie co emotka  

https://www.twojk...9ecb52d?imageIndex=3 Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7364577 Napisano: 14.06.2026 09:52:53 w Konkurs: Hasła tymbarka
Klik, Klik emotka
oczywiście głosy oddane na Wasze również, niech wygra najlepszy! emotka

https://www.twojk...9ecb52d?imageIndex=3 Wyświetl w wątku >>

Majkii

Majkii

Majkii

#7360806 Napisano: 03.06.2026 14:40:22 w Żabka
BingoJa napisał(a):

Majkii napisał(a):

BingoJa napisał(a):

Macie to wyzwanie w apce?

https://somersby-konkurs.pl/#home

W apce: Żabka -> Piwo
i tam są teraz Wyzwania, są tez inne.

Dzięki. Wszystko się zgadza i teraz już są, natomiast z rana nie było sporej części z nich. Żabki późno wstają i leniwie działają .

Zgadza się, najczęściej wstawiają wszystko 12-13. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7360782 Napisano: 03.06.2026 13:56:48 w Żabka
BingoJa napisał(a):

Macie to wyzwanie w apce?

https://somersby-konkurs.pl/#home

W apce: Żabka -> Piwo
i tam są teraz Wyzwania, są tez inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7360445 Napisano: 02.06.2026 14:27:39 w Żabka
mrmax napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

czy wiadomo kiedy bedzie jakas loteria piwna z " kafelkami" do odkrywania np z żywca lub harnasia?

od jutra, jak w zeszłym roku, zdrapki za zakup piw grupy żywiec

skąd info? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

Majkii

#7359389 Napisano: 29.05.2026 14:20:31 w Smolar
lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

Jeszcze żeby nie olewali maili to byłoby dobrze, czasami pomaga dzwonienie i ciągle "wysłał pan maila... sprawdzę no faktycznie jest..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7359348 Napisano: 29.05.2026 12:33:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Warki, uważajcie przy otwieraniu tej koperty bo chyba właśnie straciłem dwa bony, bo bony były były tuż przy krawędzi i przedarłem prawie do końca bon tam jeszcze gdzie jest kod kreskowy  emotka
myślicie że mi przyjmą taki? na bonie jest napisane że mogą odmówić. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7359163 Napisano: 28.05.2026 16:24:23 w Żabka
asper01 napisał(a):

monisss napisał(a):

Big Milk - kupiłam ost dnia możliwości zakupów z appką  rożki Minecraft, sprawdzałam kod.. nie zaliczyli mi wyzwania, od razu napisałam na Zabkę i cisza... wczoraj wysłałam do Smolara i znów nic...

Też je kupiłem i od niedzieli czekam na odpowiedź, bo kodu w apce brak.

Żabka odpisuje długo, 5 dni to jest ich średnia.
Pisanie do Smolara nic nie da, bo jeśli im się zechce to odpiszą żeby napisać do Żabki, a tak to pozostaniesz bez ich odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

Majkii

#7359160 Napisano: 28.05.2026 16:21:04 w Smolar
wygryw8 napisał(a):

Może ktoś będzie wiedział. Czy na przelew od Smolara zdarza się czekać do ostatniego dnia wydania nagród? Czekam na sporą nagrodę, dzwoniłem już jakiś czas temu i powiedzieli, że wszystkie dokumenty okej. No ale kto ich tam wie 🤔

W 95% są wysyłane na ostatni dzień, wyjątkiem są loterie itd. które mają etapy, to czasami wysyłają etapami. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7359130 Napisano: 28.05.2026 14:26:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Agnes napisał(a):

mahuska napisał(a):

kuoka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Mam nadana przesyłkę z Warszawy Pocztex?
Mogą to być bony do Dino z Warki albo np bluzy z lays?

Może Monopoly Milka?

Raczej Dino, też mam przesyłkę a W Milke nie grałam

Super bo w milce też nie grałam. Mam nadzieję że nie ma papierów zwrotnych

Jest tylko EPOR (Elektroniczne Potwierdzenie Odbioru Rozszerzone), czyli po prostu potwierdzenie odbioru jak za Polecony. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7358784 Napisano: 27.05.2026 12:09:04 w Żabka
Wychodzi na to że ktoś źle przetestował gierkę, że można normlanie nabić więcej czasu i wszystko powyżej określonego czasu jest zwyczajnie wywalane i dalej powołują sie na regulamin i mają to gdzieś, bo w sumie regulaminu nie mogą zmienić (choć niektóre agencje i tak se zmieniają czasem regulamin). Ciekawe kto wygra jak czas będzie maksymalny i każdy będzie miał taki sam. 
Ja odpuszczam to.

Nie wiem też czy do nich to DOTRZE w końcu że mają z tym problem i jakoś to poprawią, bo na razie cisza. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7358540 Napisano: 26.05.2026 16:24:31 w Żabka
as32572 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Ja poprosiłem o wskazanie momentu złamaniami regulaminu itd. i nawet w mailu 3 razy się powtórzyłem żeby napisali mi konkretnie a nie wklejali regulamin to i tak odpisali że nastąpiło załamanie regulaminu i zostałem usunięty i zbanowany w grze. Koniec.

Albo odpisuje to osoba na stażu, albo ktoś nie rozumie o co chodzi albo  porostu przyjęli taktykę że wal się.
Coraz większe cudowania w tych agencjach...
Coraz bardziej zaczynam wierzyć w teorię że te nagrody, których nie wydadzą zostają dla nich jako bonus.

Co do tego jak wyglądają odpowiedzi na maile to niestety ludzie nie umieją lub nie chcą czytać.
Ja pisałam ostatnio w jednej sprawie do Żabki to zadawali mi ciągle jakieś dodatkowe pytania na które odpowiedzi mieli od początku,więc już odpisywałam tylko proszę przeczytać dokładnie maila i tak gdzieś za piątym razem się ogarnęli.

Tak, z Żabki kontakt to też trzeba tłumaczyć jak krowie na rowie i najlepiej pisać z aplikacji, żeby mieli dostęp do konta i transakcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7358507 Napisano: 26.05.2026 15:33:26 w Żabka
endrjuen napisał(a):

Kroliczy napisał(a):

Genialnie.

Moja dziewczyna wykręciła te ponad 30 minut, wynik w ogóle nie pojawił się na liście rankingowej i jest zostawiona z wynikiem 40s.
Ja za to miałem prawie 6 minut, usunęli wynik i mnie zbanowali xD 

Skoro obecnie są wyniki po 10-20 minut, to jednak muszą mieć jakieś dowody na to, że oszukiwałem

Wychodzi na to, że każdą grę trzeba będzie nagrywać drugim telefonem. Ciekawe co by odpisali, gdybym im podesłał filmik z przebiegu...

Znam osobę, która wysłała im filmik z przebiegu. Zobaczymy 😂

Ja też im wysłałem link do YT bo tak wrzuciłem na prywatne to patrząc na wyświetlania to nawet nie kliknęli tylko ban. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0