Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Majkii

Majkii

#7350496 Napisano: 23.04.2026 19:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Dziś dostałam maila z loterii Warki, ze pomyliłam w zgłoszeniu numer paragonu i zamiast 8 wpisałam 9 na końcu. emotka Myslicie ze uznaja mi wygrana, wysłałam tylko jedno zgłoszenie?

Najlepiej odpisz im z pytaniem, czy uznali czy nie. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

Majkii

#7350462 Napisano: 23.04.2026 18:20:24 w Smolar
kumulacja napisał(a):

Zatem sprawdzajmy za każdym razem na ich stronie, bo może wygraliśmy, tylko eska nie dostaliśmy.

To było z 5-6 lat temu, potem już nie miałem takiej sytuacji. Ale myślę że warto sprawdzać. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7350459 Napisano: 23.04.2026 18:10:47 w Smolar
Ja kiedyś tak wygrałem 1000zł do Zalando i też po sprawdzeniu na stronie, bo SMSa nie dostałem ani maila. 
Natomiast Smolar mi potwierdził że tak wygrałem, ale niestety pomocy odnośnie problemu z weryfikacją na ich stronie laureaci.smolar.pl już nie uzyskałem pomocy pomimo maili i telefonów zlewali mnie ponad tydzień a po tygodniu już minął regulaminowy termin, a później zwyczajnie odpuściłem, bo ileż można się prosić... widocznie ktoś bardziej z nich potrzebował mieć ten bon do Zalando emotka
Dlatego od kilku lat podchodzę do nich z ostrożnością. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7350167 Napisano: 22.04.2026 19:42:43 w Żabka
atyde25 napisał(a):

Apka dalej nie ma wyzwań po aktualizacja ,restart fona też nic nie zmienił .Muszę napisać do pomocy.
Za to wiem już w owsiankach foto paragonu jak zawsze jestem bystra. Zawsze był kod a ,że nie mam wyzwań widocznych znowu mnie zaćmiło. Nie chcę gadać z informatykami bo ja się z tymi ludźmi nie dogaduję .Zawsze mnie zdenerwują a nic nie pomogą.

jak masz możliwość to zarejestruj nowe konto, być może dostałaś jakiś ban, a jak już to nie pomoże to znaczy że mają jakiś błąd na niektórych modelach telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350153 Napisano: 22.04.2026 19:05:55 w Żabka
atyde25 napisał(a):

Zaktaulizowałam do dostępnej wersji V4.35.2.
Dobra robię restart fona bo jest dalej to samo.

Być może wystarczyłoby wyczyścić dane aplikacji, ale jak zrobisz reset to będzie tak jakbyś je wyczyścił, jak dalej tak będzie to opisz i wyślij im. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350146 Napisano: 22.04.2026 18:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

Nie ma to jak nagroda przepada i przechodzi na rzecz organizatora emotka

Z tym że niby nagrody wydali, a te karty do Lidla mają chyba ważność rok, chyba że pod koniec sobie zrobią zakupki fajne. No ale nie wiem, może się ogarną, może ktoś to czyta z nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350143 Napisano: 22.04.2026 18:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W takim razie zasługują na Laur Małego Oszusta, albo Laur "Jo nie chcioł, jo niewiedzioł". Wyświetl w wątku >>
2 joan, mia 0

Majkii

#7350141 Napisano: 22.04.2026 18:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sprawę przydałby się zgłosić też do Lidla lub jaka firma tam to organizowała? bo w zasadzie te kody sa już zapłacone z góry, a później tylko klient ich używa tak samo jak doładowanie telefonu, doładowujesz, więc już z góry płacisz, a później tylko korzystasz ze środków.

Nie wiem w takim razie na co liczą w tym Albedo. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350120 Napisano: 22.04.2026 17:40:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Może znów butelki z kaucją?

Nie wiem, czy do końca mam rację, ale karty podarunkowe Lidla mają dwa numery : chyba nr karty i nr seryjny, a z Nestlé wysłali nr zaczynający się od cyfry 2 i chyba to nie jest ten prawidłowy, bo żeby spr saldo na stronie Lidla wpisujemy właśnie ten drugi…, którego na tym voucherze nie ma

Ja miałem rok temu kartę podarunkową Lidla i był taki dość długi numer z 25 znaków i to się wpisywało na stronie Lidla do sprawdzania salda i 4-cyfrowy PIN, który też był na karcie.

A w ogóle co się pojawia na stronie ze sprawdzeniem salda karty??

Czy komuś udało się zrealizować kod do Lidla ?

Podpowiedzcie proszę jak zrealizować ten bon 50 zł?

O rany! Dziś udało mi się poznać zagadkę Albedo po wymianie kilku maili (twierdzili, że numer jest poprawny, potem powiedzieli, że nie zapoznałam się z regulaminem karty itp.).
Nikt z nas ich nie zrealizuje, bo podali numer karty porządkowy (czyli wszyscy mamy praktycznie ten sam numer z inną tylko końcówką zaczynający się od 200). Znajduje się on na górze karty podarunkowej wirtualnej Lidl. Tego dolnego nam nie wysłali. Jakiś pracownik amator po prostu rozesłał błędne numery. Doszłam do tego, bo w końcu wysłali mi nie numer, tylko całą wirtualną kartę w pliku PDF. Zamiast sytuację jakoś odkręcić i wysłać nam prawidłowe bony - to chyba po moich wyjaśnieniami dalej tkwią w przekonaniu, że to jestem w błędzie. Nie ma innej możliwości jak wszyscy, którzy otrzymali taki bon - słać do Albedo emial, że podali numer porządkowy karty podarunkowej, a nie numer samej karty.

Widać liczą że coś im z tego skapnie  emotka
A tak serio to dziwna sytuacja, bo większość wychodzi na to że nie zrealizuje nagrody, które i tak już została przecież opłacona. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350083 Napisano: 22.04.2026 14:48:11 w Żabka
atanerka napisał(a):

Majkii napisał(a):

Wyloguj się i wyczyść dane aplikacji, albo odinstaluj aplikacje, wyłącz i włącz telefon i zainstaluj i zaloguj się od nowa, jak nie pomoże to napisz do nich.
I jeszcze sprawdź czy masz aktualną apke.

Aktualizacja apki zrobiona, odinstalowana i zainstalowana, ale niestety to nie pomogło.
Jeszcze spróbuję z wyłączeniem telefonu.
Dzięki za wskazówki emotka

No to dziwne trochę spróbuj do nich napisać, tylko napisz im że robiłaś to co napisałem wyżej, bo pierwsze co to tak Ci odpiszą. 
Poza tym widzę że nie wyświetla sie Ci wiele rzeczy, więc to wygląda na jakiś dziwny błąd. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350079 Napisano: 22.04.2026 14:28:01 w Żabka
Wyloguj się i wyczyść dane aplikacji, albo odinstaluj aplikacje, wyłącz i włącz telefon i zainstaluj i zaloguj się od nowa, jak nie pomoże to napisz do nich.
I jeszcze sprawdź czy masz aktualną apke. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350078 Napisano: 22.04.2026 14:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja tęsknie za loteriami gdzie było np. 200x 100zł  i 100x 200zł i szło cos wygrać albo się zwróciło, a teraz... jak nie reklamowe ścierki to 10 shitonagród na całą loterie i jeszcze kup 5 produktów żeby mieć los. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7350068 Napisano: 22.04.2026 14:10:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

ktoś mnie oświeci który to jest numer paragonu w konkursie schweppes? nie mam czegoś takiego jak pokazują na wizualizacji i dosłownie nie wiem co wpisać.

a z jakiego sklepu masz paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350067 Napisano: 22.04.2026 14:09:07 w Żabka
nanajka81 napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dzisiaj zaszaleli z konkursamiemotka

gorzej z nagrodami hehe

Czy ja wiem, w zeszłym tygodniu było gorzej, 440zł do wizzaira i lego bonsai bym chętnie przytuliła emotka

gdzie te konkursy są w apce? Kiedyś mi się ukazywały wyzwania a dziś po waszych wpisach wchodzę i szukam i zero wyzwań, konkursów, gdzie to jest???

W sekcji “podejmij wyzwanie”

a gdzie ta sekcja jest? Ja wiem że zawsze to było po wejściu do żabki ale teraz tego nie mam emotka

na głównej czyli zaraz po otwarciu apki i przesuwaj w dół Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7350033 Napisano: 22.04.2026 12:41:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Bony 10zł z Żubr Żabka to do kiedy mają wysłać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7349899 Napisano: 22.04.2026 00:25:19 w Żabka
Przydałaby się napisać do organizatora co on na to, bo to niezgodne z regulaminem, no chyba że mają w regulaminie gdzieś że jak awaria to nie odpowiadają za to. Wyświetl w wątku >>
1 FBkasia17 0

Majkii

#7349232 Napisano: 19.04.2026 15:33:47 w Czy informują/ informowali?
Milka Biedronka do które dnia informowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7349005 Napisano: 17.04.2026 18:34:58 w Czy informują/ informowali?
Milka Biedronka dzisiaj coś informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7348255 Napisano: 14.04.2026 22:57:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zof83 napisał(a):

samdej napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):
No właśnie ja mam tylko ciąg 18 cyfr, bez pinu bez niczego nazwane jako e-kod… ani tego użyć, ani to sprawdzić. No nic, napiszę do albedo

To może być jako karta prezentowa. Mam taki e-kod (z innego konkursu)  z ciągiem 18 cyfr właśnie. Na samoobsługowej nie przechodzi, tylko na zwykłej, gdzie kasjerka kartę prezentową wybiera bodajże i wtedy kod kreskowy sczytuje.

Na samoobsługowej też właśnie wybiera się kartę prezentową, a może... to działa jak te wydruki/vouchery za zwrot butelek - skanuje się je jako produkt i odlicza od wartości paragonu?emotka

nie, to na pewno nie, wybiera się płatność, już nie pamiętam czy karta prezentowa czy jakoś inaczej, ja bym mimo wszystko skontaktował się z organizatorem. 
a masz może na tej karcie czarny pasek? może teraz są jak do Carrefoura i je przeciąga się przez kasę jako płatność kartą zwykłą, Biedronka też ma takie plastikowe do przeciągania przez terminal. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7348163 Napisano: 14.04.2026 18:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zof83 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Może znów butelki z kaucją?

Nie wiem, czy do końca mam rację, ale karty podarunkowe Lidla mają dwa numery : chyba nr karty i nr seryjny, a z Nestlé wysłali nr zaczynający się od cyfry 2 i chyba to nie jest ten prawidłowy, bo żeby spr saldo na stronie Lidla wpisujemy właśnie ten drugi…, którego na tym voucherze nie ma

Ja miałem rok temu kartę podarunkową Lidla i był taki dość długi numer z 25 znaków i to się wpisywało na stronie Lidla do sprawdzania salda i 4-cyfrowy PIN, który też był na karcie.

A w ogóle co się pojawia na stronie ze sprawdzeniem salda karty?? Wyświetl w wątku >>
0 0