Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Majkii

Majkii

#7137759 Napisano: 09.11.2023 13:57:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

Majkii napisał(a):

iszhara napisał(a):

Majkii napisał(a):

iszhara napisał(a):

Czy z loterii Nivea Men w ostatnim czasie udało się komuś wygrać na pocztę na Interii? Docierają wreszcie @ od nich? Na początku loterii był z tym wielki problem - orientuje się ktoś jak jest teraz? emotka

Właśnie wygrałem w poniedziałek na Interię i do tej pory nic nie przyszło, napisałem do nich ale też na razie cisza.

Na początku właśnie odpisywali i przesyłali formularz do uzupełnienia - teraz olewają temat  emotka

Strach pomyśleć jak ktoś wygra konsolę na Interii i @ nie dotrze....emotka

Jak to olewają?! Będę pisać do skutku.

Pisz, ja też piszę już kilka dni i zgłaszam im problem na loteria@swiatnivea.pl oraz poprzez formularz kontaktu na stronie nivea.pl emotka

Napisałem najpierw formularz na nivea.pl ale odpisali żeby pisać na loteria@swiatnivea.pl i z tego adresu 3 dzień cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7137754 Napisano: 09.11.2023 13:56:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malena_ napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na potwierdzenie /blik z Zozoli  z września?
Wygrałam 12 i 15 września.
Kilka tyg temu dostałam tylko potwierdzenie jednej wygranej ( a wczoraj kod blik do niej ) 
Sprawdzałam mail i jest potwierdzenie przyjęcia oświadczenia z tych dwóch wygranych.

Wpisz ponownie paragon na stronie https://laureaci.smolar.pl/ i zobacz jaki masz komunikat. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

Majkii

#7137743 Napisano: 09.11.2023 13:28:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

Majkii napisał(a):

iszhara napisał(a):

Czy z loterii Nivea Men w ostatnim czasie udało się komuś wygrać na pocztę na Interii? Docierają wreszcie @ od nich? Na początku loterii był z tym wielki problem - orientuje się ktoś jak jest teraz? emotka

Właśnie wygrałem w poniedziałek na Interię i do tej pory nic nie przyszło, napisałem do nich ale też na razie cisza.

Na początku właśnie odpisywali i przesyłali formularz do uzupełnienia - teraz olewają temat  emotka

Strach pomyśleć jak ktoś wygra konsolę na Interii i @ nie dotrze....emotka

Jak to olewają?! Będę pisać do skutku. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7137720 Napisano: 09.11.2023 13:05:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

Właśnie wygrałem w poniedziałek na Interię i do tej pory nic nie przyszło, napisałem do nich ale też na razie cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7137701 Napisano: 09.11.2023 12:09:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
titinunu napisał(a):

Jagermeister. DPD wozi, chcą kod PIN z smsa

Chcą PIN z SMSa bo przesyłka jest z opcją DRW, czyli Doręczenie do Rąk Własnych.

W temacie: Butelka Stock 0,7l Tokyo. Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

Majkii

#7137558 Napisano: 08.11.2023 20:16:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka i ciuchy z Grześków emotka  a już myślałem że mnie olali. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7137492 Napisano: 08.11.2023 17:22:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Wysyłają blik zozole

Za jakie dni?

Do około 20 października wysyłają Bliki. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

Majkii

#7137414 Napisano: 08.11.2023 14:45:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malena_ napisał(a):

Obiecałam sobie, koniec z loteriami.
Ale gdy dzisiaj w sklepie zobaczyłam promocyjną fasolę postanowiłam spróbować jeszcze raz …
Przed chwilą puściłam paragon od niechcenia, sądząc że pewnie i tak wyskoczy ulubione zdanie  „ Tym razem się nie udało”
Ku mojemu zdziwieniu wygrałam 100 zł.
Paragon opisany z Biedronki tak :
FasolaBonMix400g/240

Czy jest jakakolwiek szansa, że przejdzie weryfikację taki paragon?

Jest skrót "Bon" więc na 99% powinien przejść. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

Majkii

#7137363 Napisano: 08.11.2023 13:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

DPD dostarczył właśnie paczkę od DTL International, nwm co to, jestem w pracy, ale podejrzewam Jager albo kosmetyki Bielenda.
Dajcie znać, bo jestem ciekawa emotka

To Jager   emotka Wyświetl w wątku >>
1 martunik3 0

Majkii

#7137120 Napisano: 07.11.2023 19:33:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domi123 napisał(a):

Brałam Tiger w Żabce nie mam kodu w aplikacji a brałam poprawne 🙁 do kogo pisać? 😡

Nie ma do góry kodu tam gdzie kupony? To pozostaje napisanie do Żabki, ale dziś juz na pewno nie odpiszą, lepiej zadzwoń. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7137112 Napisano: 07.11.2023 19:00:57 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Ineczka2 napisał(a):

Ineczka2 napisał(a):

Majkii napisał(a):

DTL International, kurier DPD, co to nadają?? Pojawiło się w aplikacji.

też mam a może to Stock?

A masz jedną paczkę czy dwie? bo ja mam dwie a wygrałem raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7137088 Napisano: 07.11.2023 18:15:00 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
DTL International, kurier DPD, co to nadają?? Pojawiło się w aplikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7136991 Napisano: 07.11.2023 14:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Majkii napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Majkii napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Majkii napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Nie mam doświadczenia w konkursach żabkowych, ale czy można w jakiś sposób zdobyć ten kod, który już się wykorzystało w konkursie (nie zapisałam go sobie niestety)

nie masz w aplikacji? powinien być w kuponach na samej górze, jeśli nie masz to musisz napisać do Żabki ale raczej odpiszą po zakończeniu konkursu, to przynajmniej dostaniesz żappsy.

Ale Moskala pyta o kod, który już wykorzystała. Był, zużyła go, i go nie ma, a założmy agencja go potrzebuje. Dobrze rozumiem?

Z tego co czytałam, ludzie na infolinii w żabce uzyskiwali.

aha no tak, to najlepiej skontaktować sie z Żabką, ale ciekawi mnie po co ten kod ponownie?

a niektóre agencje życzą sobie aby go wpisać w formularzu laureata.

no to pierwszy raz sie z tym spotykam, bo kod mogą oni napisać, tak np. robi Smolar przy wygraniu w ich konkursach żappkowych.

no własnie o Smolara chodzi. Czyli rozumiem że nie musze się martwić że go nie mam

Jak Smolar to po wygranej w mailu lub SMSie będzie kod emotka Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

Majkii

#7136987 Napisano: 07.11.2023 14:39:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Majkii napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Majkii napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Nie mam doświadczenia w konkursach żabkowych, ale czy można w jakiś sposób zdobyć ten kod, który już się wykorzystało w konkursie (nie zapisałam go sobie niestety)

nie masz w aplikacji? powinien być w kuponach na samej górze, jeśli nie masz to musisz napisać do Żabki ale raczej odpiszą po zakończeniu konkursu, to przynajmniej dostaniesz żappsy.

Ale Moskala pyta o kod, który już wykorzystała. Był, zużyła go, i go nie ma, a założmy agencja go potrzebuje. Dobrze rozumiem?

aha no tak, to najlepiej skontaktować sie z Żabką, ale ciekawi mnie po co ten kod ponownie?

a niektóre agencje życzą sobie aby go wpisać w formularzu laureata.

no to pierwszy raz sie z tym spotykam, bo kod mogą oni napisać, tak np. robi Smolar przy wygraniu w ich konkursach żappkowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7136983 Napisano: 07.11.2023 14:36:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Majkii napisał(a):

moskala22 napisał(a):

aha no tak, to najlepiej skontaktować sie z Żabką. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7136976 Napisano: 07.11.2023 14:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

nie masz w aplikacji? powinien być w kuponach na samej górze, jeśli nie masz to musisz napisać do Żabki ale raczej odpiszą po zakończeniu konkursu, to przynajmniej dostaniesz żappsy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7136906 Napisano: 07.11.2023 12:28:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Buu Grześki olały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7136776 Napisano: 06.11.2023 21:36:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ola120 napisał(a):

Czy komuś przysłali flaszkę stock? Już dawno pisali o poślizgu wysyłki. Teraz cisza.

Cały czas czekają niby na dostawę flaszek i jak tylko je dostają to maja informować i wysyłać, tylko trwa to dość długo już. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

Majkii

#7136572 Napisano: 06.11.2023 14:07:26 w Czy informują/ informowali?
Magia napisał(a):

Dzisiaj powinny być jakieś wyniki z tych konkursów promocyjnych emotka  ?

https://www.e-kon...?strona=151#p7136342 Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7136524 Napisano: 06.11.2023 12:24:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tad_pole napisał(a):

Jak szybko wysyłają kosmetyki z BIelendy oraz bliki z Zozoli?

W tej edycji wysyłali już po 2 tygodniach od początku loterii, teraz jest zastój od ponad miesiąca, weryfikacje tez mozolnie idą, ale to jakby norma u nich. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0