Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika NowyAleStary

NowyAleStary

#7352082 Napisano: 30.04.2026 17:26:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
1000 zł na zakupy w Kaufland, mail 17:08 Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7351839 Napisano: 29.04.2026 17:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tosiaczek777 napisał(a):

koala33 napisał(a):

W odniesieniu do dzisiejszej dyskusji dot. wyników konkursu Pudliszek, która się niechcący wywiązała w wątku „czy informują”:
Poziom mógł być oczywiście wysoki. I pewnie był. Ale zebrało się nas tutaj już całkiem spore grono osób, które poświęciły sporo czasu na przygotowanie tych filmów. Jedni z doświadczeniem zdobytym na prowadzeniu kulinarnego vloga, drudzy na pracy w marketingu, a trzeci (tu podnoszę rękę) - z niejedną główną na koncie zdobytą taką właśnie formą zgłoszenia, czyli filmem. I wszyscy my, okazuje się, nie weszliśmy do puli 24 głównych.
Ktoś musiał nie wejść, wiadomo. Ale tak tu sobie odpisujemy i wychodzi na to, że każdy z nas okazał się nie trafić w gust, choć przecież każdy z nas zrobił zupełnie inny film, i wszyscy grupowo zdobyliśmy kocobluzy. Tymczasem w mdw zero wpisów o głównych. Na 24.
Przy jednej głównej cisza jest zrozumiała. Ale przy tylu naprawdę zastanawia.

Były wczoraj 2 wpisy o nagrodzie głównej w MDW

tak, dwa wpisy były wczoraj na forum, a ja dodatkowo kojarzę dwie osoby, które również zdobyły 10 tys, a nie wpisują się na forum - jedna to moja znajoma, a druga osoba, to ktoś od niej z rodziny, może to nie za wiele, ale zawsze cos emotka Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7350409 Napisano: 23.04.2026 15:19:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

NowyAleStary napisał(a):

8igora9 napisał(a):

as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka

Bardzo brzydko zrobili, tylko czy w naszym interesie leży to, żeby teraz się o to awanturować? Bo co można uzyskać? Według mnie co najwyżej to, że następnym razem w takiej sytuacji po prostu nie sprawdzą wszystkich zgłoszeń, żeby się zmieścić w terminie.  I następny razem będzie sytuacja jak u Smolara z Prince Polo i będziemy się zastanawiać, jak to możliwe, że nasz film nie dostał nawet 1 pary z tysiąca skarpet/klapek 😛 
Z pozytywów to przynajmniej wiemy do kiedy teraz czekamy i nie zostawili nas w niebycie, tak jak Bonduelle 🙃

A może po prostu następnym razem sponsor konkursu wybierze agencję, która podchodzi do tematu bardziej profesjonalnie emotka

To trochę takie myślenie życzeniowe, ja jednak preferuję racjonalne 🙃

Szczerze mówiąc nie wiem jak z przywiązaniem Pudliszek do agencji i kto ich obsługiwał rok i dwa lata temu emotka  Teraz pozostaje nam trzymać kciuki, żeby warto było czekać do 15.05 Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7350401 Napisano: 23.04.2026 15:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka

Bardzo brzydko zrobili, tylko czy w naszym interesie leży to, żeby teraz się o to awanturować? Bo co można uzyskać? Według mnie co najwyżej to, że następnym razem w takiej sytuacji po prostu nie sprawdzą wszystkich zgłoszeń, żeby się zmieścić w terminie.  I następny razem będzie sytuacja jak u Smolara z Prince Polo i będziemy się zastanawiać, jak to możliwe, że nasz film nie dostał nawet 1 pary z tysiąca skarpet/klapek 😛 
Z pozytywów to przynajmniej wiemy do kiedy teraz czekamy i nie zostawili nas w niebycie, tak jak Bonduelle 🙃

A może po prostu następnym razem sponsor konkursu wybierze agencję, która podchodzi do tematu bardziej profesjonalnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

NowyAleStary

#7350037 Napisano: 22.04.2026 12:46:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

Edit: kilka razy w roznych odstepach czasowych i po roznej ilosci sygnalow
Wiec ktos odrzuca polaczenie. emotka

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka

Konkurs w Kauflandzie też organizowali i chyba uczciwie został rozwiązany, tutaj patrząc na nagrody główne na pewno poziom zgłoszeń był bardzo wysoki, myślę, że multum profesjonalnych filmów, może ich to przytłoczyło 😅

"Może ich to przytłoczyło" - rozumiem co masz na myśli, jednak zakończmy proszę usprawiedliwianie agencji "bo wiele zgłoszeń, bo poziom wysoki, bo chcą pewnie dobrze przejrzeć każde zgłoszenie". Agencje nie robią nikomu łaski, że wydają nagrody i rozwiązują konkurs. Dostają za to bardzo dużo wynagrodzenia i sami ustalają czas na rozwiązanie konkursu w regulaminie, który wiąże OBIE STRONY - agencję oraz uczestników. Dali sobie na wyniki 3 tygodnie. Mogli wykonywać swoją pracę również podczas trwania konkursu i przeglądać zgłoszenia na bieżąco. Od jakiegoś czasu jednak widać w przestrzeganiu regulaminów bardzo dużą jednostronność - uczestnik konkursu musi trzymać się każdej daty i punktu, pod rygorem utraty prawa do nagrody, a agencje (OPŁACANE PRZEZ SPONSORÓW KONKURSU) lecą w kulki na każdym kroku. Czy tylko ja widzę, że coś tu jest grubo nie halo? emotka Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7336947 Napisano: 20.02.2026 15:54:16 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Pewnie rozpętam burzę ale w temacie darmowego konkursu, jak tu nie wierzyć w to, że Avanti czyta każde zgłoszenie i obiektywnie wybiera skoro są osoby, które już wygrały kilka x po 100 zł? Ja rozumiem, że to mogły być bardzo dobre prace ale tego typu sytuacje sprzyjają teoriom, że agencja sobie w jakiś sposób „odfiltrowuje” zgłoszenia a potem wybiera z określonej ilości a nie ze wszystkich zgłoszeń. Być może jest jakieś losowanie. Ok, moim zdaniem mogą tak robić ale to powinno być przejrzyste. Na dziś w przypadku tej Agencji ciężko mi uwierzyć,  że 275587 pracowników czyta setki tysięcy zgłoszeń tworząc jakiś ranking i wybierając obiektywnie te najlepsze.

Trochę nie rozumiem braku wiary w czytanie zgłoszeń akurat w kontekście tego, że niektóre osoby wygrywają KILKA RAZY  - czy to raczej nie świadczy o tym, że właśnie dana agencja te zgłoszenia czyta? emotka  Skoro styl pisania tych osób spodobał się raz agencji, to raczej istnieje spore prawdopodobieństwo, że spodoba się drugi, trzeci i czwarty raz PO PRZECZYTANIU. Oczywiście podważam samą logikę. Wiadomo, że przy tulu zgłoszeniach ciężko jest przeczytać wszystkie prace, ale czy to nie dotyczy wszystkich konkursów tekstowych? emotka  W tym konkursie udało mi się wygrać jeden raz, mimo naprawdę wielu zgłoszeń, jednak AVANTI bardzo lubię i mam na koncie wiele nagród od tej agencji. Nie rozumiem również na czym miałoby polegać "odfiltrowywanie" zgłoszeń i w jakim celu miałoby być robione...jest to konkurs, w którym nie trzeba zakupić zupełnie NIC i zapewne mają dużo więcej zgłoszeń niż w innych swoich akcjach, ale snucie teorii spiskowej zawsze mnie trochę bawi. Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7307639 Napisano: 22.10.2025 09:32:36 w Konkursy firm tytoniowych
Kochani czy tylko ja mam taki problem, że po zeskanowaniu kodu QR, przenosi mnie na stronę, weryfikacja twarzy z sukcesem, a następnie jak klikam "WEŹ UDZIAŁ" to wyrzuca mnie znowu na weryfikację i tak w kółko? Miał ktoś tak? jak to rozwiązać?  emotka  Chodzi o aktualny konkurs Marlboro Wyświetl w wątku >>
0 0

NowyAleStary

#7306163 Napisano: 16.10.2025 09:09:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do Biedry z Lay's i Lipton - wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7306162 Napisano: 16.10.2025 09:08:34 w Czy informują/ informowali?
Z Orbit w Żabce poszło wszystko do końca? emotka Wyświetl w wątku >>
1 zordlord 0

NowyAleStary

#7304980 Napisano: 11.10.2025 11:46:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Instax z Jim beam (info wczoraj) Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7304979 Napisano: 11.10.2025 11:46:07 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

Miał ktoś info z Jim beama niedotyczące czapek?

Instaxy były, więc zapewne główne również Wyświetl w wątku >>
0 0

NowyAleStary

NowyAleStary

#7297683 Napisano: 16.09.2025 09:39:41 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Ma ktoś może zapisany regulamin z Marlboro? I czy konkurs Davidoff jeszcze trwa? Jeśli tak poproszę o więcej szczegółów 😏

Cześć, tak mam regulamin Marlboro. Co Cię interesuje?

Mogłabym prosić o podesłanie regulaminu Marlboro priv? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

NowyAleStary

#7297451 Napisano: 15.09.2025 14:12:03 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

NowyAleStary napisał(a):

Poszły już główne z Lay's Carrefour od Avanti? Może być priv emotka

Ja też proszę o info emotka

No szkoda, że nie dali listy jak zazwyczaj, wtedy już człowiek się nie łudzi emotka Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7297448 Napisano: 15.09.2025 14:07:31 w Czy informują/ informowali?
Poszły już główne z Lay's Carrefour od Avanti? Może być priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

NowyAleStary

#7297447 Napisano: 15.09.2025 14:06:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z Łaciatego i kosz piknikowy z Lay's Carrefor Wyświetl w wątku >>

NowyAleStary

#7283774 Napisano: 01.08.2025 12:54:55 w Avanti
Widzę, że wskoczyły 3 osoby na szczyt listy Lay's i Lidl (zapewne rowery), ale z lodówkami nadal cisza? Czy rozwiązane? Nie jestem na bieżąco, a zazwyczaj główne szły po mniejszych. Wyświetl w wątku >>
2 andii, MDL 0

NowyAleStary

#7281863 Napisano: 25.07.2025 14:41:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

NowyAleStary

#7281862 Napisano: 25.07.2025 14:40:32 w Czy informują/ informowali?
Vifon w Żabce (ten z pudełkami z kodem)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

NowyAleStary

#7273278 Napisano: 25.06.2025 21:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam formularz Desperadosa w ŻABCE? za każdym razem wyskakuje mi informacja o błędnym kodzie, a na pewno nie robię błędu i próbowałam z dwoma różnymi kodami. Wyświetl w wątku >>
0 0