Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maryjane

maryjane

maryjane

#7259119 Napisano: 07.05.2025 23:48:22 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

Smolar - konkurs Mionecraft w Cinema City (może być info w pw).

O, jeśli ktoś posiada takową informację to również uśmiecham się o przeciek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7246877 Napisano: 15.03.2025 16:49:21 w Czy informują/ informowali?
Czy Columbit BIC naprawdę już wszystkich poinformował 🥺 ? Widziałam tylko jeden wpis w mdw ... Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7246205 Napisano: 12.03.2025 21:27:10 w Czy informują/ informowali?
myszania napisał(a):

Leclerc BIC?

Oby nie 🫣 też czekam 🫶🏻 Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7245006 Napisano: 07.03.2025 09:47:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Potwornie mi smutno. Mialam bardzo dobre zgloszenia ( oczywiście w mojej ocenie, porownujac do innych zgloszen) na konkurs Jordan oraz Wiosenne Porządki... nic. Cisza. Po ludzku mi przykro, a na "otarcie łez" dostałam kolejne pudła z loterii Kubusia, Nivea... jak żyć? Dobrze, że jest piątek 🥺 Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7241410 Napisano: 18.02.2025 17:07:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
as32572 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

maryjane napisał(a):

Mam nadzieję, że nie powielę pytania (ostatnio brakuje mi czasu na systematyczne czytanie forum 🥺) czy nagrody z konkursu Elmex wygraj z nadwrażliwością zostały już wysłane? Mam na myśli zestawy produktów.

Ja jeszcze nie dostałam. Mają czas do 14.03 ale chyba już niektórzy chwalili się otrzymanym zestawem

Oni nigdy nie wysyłają nagród danego stopnia "na raty", wszystko idzie w jednym rzucie. Zatem albo już była wysyłka i koniec, albo jeszcze nie emotka

Nie wysyłali jeszcze, wpisy były z innego konkursu, świeży oddech czy jakoś tak.

Dziękuję Wam za pomoc! To czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7241267 Napisano: 18.02.2025 10:45:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Mam nadzieję, że nie powielę pytania (ostatnio brakuje mi czasu na systematyczne czytanie forum 🥺) czy nagrody z konkursu Elmex wygraj z nadwrażliwością zostały już wysłane? Mam na myśli zestawy produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7231807 Napisano: 29.12.2024 21:16:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

Czy wysyłali już czapki monster x maclaren?

Powtórzę się, help 🥺 wg regulaminu już chyba po czasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7231118 Napisano: 23.12.2024 20:34:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już czapki monster x maclaren? Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7225459 Napisano: 28.11.2024 23:22:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka Puccini z konkursu w Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7224844 Napisano: 26.11.2024 21:34:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sniezynqa napisał(a):

leska2wll napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka

U mnie taka sama sytuacja. Ani maila, ani nic w aplikacji, ani telefonu kuriera. Jakby tej paczki nie nadali.
No cóż, czyli czekamy dalej. Mam nadzieję, że tym razem w końcu dotrą paczuchy 👌🙈😊
Dziękuję bardzo za info! 😍🥰👍

U mnie identyczna sytuacja. Mieli ponownie wysłać w tym tygodniu i cisza emotka

I ja nadal czekam. I też obiecali wysłać i ani widu ani słychu emotka

Wczoraj późnym wieczorem wyskrobałam maila z zapytaniem czy wiadomo coś w sprawie nagród, zadziała się magia i dziś do południa nadano do mnie paczkę dpd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7224805 Napisano: 26.11.2024 18:36:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Inicjały jednak były moje, 200zł do Lidla z konkursu Combino emotka Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7224685 Napisano: 26.11.2024 10:54:28 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Proszę o info, jak pójdą (chyba, że już poszły?) maile z Combino w Lidlu i z My Siemens emotka

Ja też chętnie się dowiem o Combino emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7224595 Napisano: 25.11.2024 21:18:42 w Czy informują/ informowali?
Czy Lidl przedłuż wakacje informowało czy jest tylko lista laureatów na stronie?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7223821 Napisano: 22.11.2024 11:33:41 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

Czy Ekipa na Życie (Grants) informowała już z pierwszej rundy? Ktoś coś wie może?

Ten z wejściówkami na event czy ten nowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7221662 Napisano: 14.11.2024 22:14:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sniezynqa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw…

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣

Do nas też jeszcze nie dotarła przesyłka. Wygląda na to, że nie zapomnieli . Prawdopodobnie te 2 paczki co tak latają to nasze. 😊🤣🤡 emotka

Odpisali mi dziś, że paczka była wysłana do mnie, ale wróciła do nich (wysłali mi też link z historią przesyłki). Dziwne, bo nie miałam ani w aplikacji dpd, ani maila, ani telefonu od kuriera, że nikogo nie ma w domu (a zazwyczaj z dpd mam dobre układy). Napisali też, że mogą wysłać w przyszlym tygodniu jeszcze raz, więc podziękowałam i napisałam dla pewności jeszcze raz swój adres i numer telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7221140 Napisano: 13.11.2024 11:23:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Emememe napisał(a):

maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję, to cenna wskazówka. Zobaczę co odpiszą 🫣 Wyświetl w wątku >>
1 sniezynqa 0

maryjane

#7221087 Napisano: 13.11.2024 09:44:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji. Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7221076 Napisano: 13.11.2024 09:12:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11... Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7219358 Napisano: 06.11.2024 20:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy ktoś doświadczony w konkursowych eventach może podpowiedzieć, czego się spodziewać po evencie otsochodzi Grant's ekipa na życie? Warto jechać na takie coś? Nie widzę, żeby gdzieś można było kupić bilety na koncert w tym terminie, więc to będzie koncert tylko dla 360 osób, które wygrały? Jakieś drinki z Grant'sa i piąteczki z artystą, czy coś więcej? 🤪 Według regulaminu to niezapomniane przeżycie jest warte 750zl 😁

Sama sobie odpowiem, bo wyświetliło mi się wydarzenie na FB, a może ktoś oprócz mnie się zastanawiał, co kryje się pod hasłem event. emotka  Bilety sprzedają za 1/3 tego co w regulaminie. 🤪

Jawne oszustwo! 😡 możemy coś z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0