Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maryjane

maryjane

#7301791 Napisano: 29.09.2025 23:23:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Laureaci Bonduelle! Odsyłacie w mailu te wrażliwe dane? Dla zestawu szkolnego? (O wartości rzekomo 200zł...) Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7301790 Napisano: 29.09.2025 23:22:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw szkolny Bonduelle emotka  ale miły dzień! Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7301525 Napisano: 29.09.2025 12:59:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Śniadaniówka - Dolina Dobra emotka Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7301085 Napisano: 26.09.2025 23:30:29 w Czy informują/ informowali?
A czy z loterii 30 lat Kubusia były już główne? 🥺 Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7297508 Napisano: 15.09.2025 16:15:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bardzo dziwna sprawa. Zostałam wybrana do testowania kosmetyków Max Factor na wizażu, ale nie ma mnie w laureatach 🫣 sprawdzałam już w zeszłym tygodniu listę, bo bardzo chciałam je przetestować i widziałam, że nie ma mnie na liście... a dziś nieoczekiwanie dostałam maila, że zostałam wybrana i w ogóle paczka jest już w drodze 😅 Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7297045 Napisano: 14.09.2025 00:02:19 w Czy informują/ informowali?
Thalia napisał(a):

Czy z Łaciate protein plus ktos dostal info o nagrodzie jakiejkolwiek z ostatniego tygodnia zgloszen tj. 21.08-24.08?

Ja dostałam wiadomość o blenderze, a wysyłałam zgłoszenia 23.08 i 24.08. Wyświetl w wątku >>
1 Thalia 0

maryjane

#7296883 Napisano: 13.09.2025 01:05:43 w moje dzisiejsze wygrane :)

maryjane

#7296880 Napisano: 13.09.2025 00:11:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzisiaj popołudniu mail z wygranym blenderem z konkursu Łaciaty Protein+ emotka Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7294845 Napisano: 07.09.2025 01:28:36 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Tak jak obiecałam, wracam z historią pewnej negatywne weryfikacji... Po kolei. 3 sierpnia wygrałam w loterii Nutella bon na wakacje.pl o wartości 15 000. Było po pierwszej w nocy, kiedy jeszcze mówię "a wyślę jeszcze przed spaniem..." Euforii nie było końca. Obudziłam męża, nie mógł uwierzyć. Jeszcze rano pytał, czy to mu się śniło czy naprawdę wygrałam. Może wielu z Was marzy o samochodach, domach, niemniej dla mnie 15 000zl to ogrom pieniędzy, w które nie byłam w stanie uwierzyć. Żyłam kilka dni w cudownej bańce, przeglądałam oferty wakacji na kolejny rok, każdego dnia wchodziłam w galerię, by zobaczyć tego "screena" z wygranej... kiedy siedząc w pracy pare dni później dostałam maila o negatywnej weryfikacji, czułam jak wali mi się świat. Całe moje szczęście, które uskrzydlało mnie przez ostatnie dni po prostu zostało mi zabrane - fatalne uczucie. Popłakałam się jak małe dziecko. Teraz kilka słów o agencji Hand Made... napisałam od razu maila z prośbą o wyjaśnienia, gotowa do walki. Jeszcze tego samego dnia odpisano mi, że tego wieczoru wpłynęły z mojego numeru telefonu dwa zgłoszenia, z tym samym numerem paragonu. Rzeczywiście wysyłałam dwa zgłoszenia, ale paragony również miałam dwa. Wysłałam zdjęcia jednego i drugiego paragonu z informacją, w jakiej kolejności zostało wysłane. Okazało się, że "system odczytal to jako ten sam numer paragonu" ponieważ różnił się jedną cyfrą. Załóżmy, że był to paragon 00008 oraz 00009 i system odczytał je jako jeden i ten sam. Poprosiłam o ponowną "ręczną" weryfikację i potwierdzono moją wersję. Agencja Hand Made - brawo za chęć pomocy, szybką odpowiedź i interwencję i rozwiązanie problemu!!! Życzę sobie i Wam tylko takich agencji! A nawiązując do samej nagrody... niejednokrotnie wzdychałam do Waszych wpisów w MDW, czując jak ściska mnie w żołądku i myśląc "kurcze, czy mi się kiedyś coś takiego przytrafi?". I oto się przytrafiło. Przypadkiem, w loterii, bez wielkich niepotrzebnych zakupów (kupiłam tego dnia dwa opakowania lodów Nutella, które kocham całym sercem). Warto wierzyć i się nie poddawać. Oczywiście, nie ma reguły i na pewno nie jest tak, że każdy z tego forum trafi kiedyś główną, ale... czyż właśnie nie ta nadzieja nas tu trzyma? Życzę Wam wszystkim choć raz takich emocji (związanych z wygraną, nie negatywną weryfikacją emotka ), bo to naprawdę chwile dla których warto żyć! Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7294844 Napisano: 07.09.2025 01:26:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kochani! Nagroda już w moich łapkach, więc rzucam info w świat: 3 sierpnia udało mi się ustrzelić w loterii Nutella nagrodę w postaci bonu na wakacje.pl o wartości 15 000. To moja największa dotychczasowa wygrana! Aby nie zaśmiecać wątku mdw powiem krótko... nigdy nie traćcie wiary. Ona nas trzyma i motywuje, nigdy o tym nie zapominajcie! Marzenia się spełniają emotka

P.S. jeśli ktoś chce jednak poznać całą (dość zawiłą) historię tej nagrody, odsyłam do wątku "negatywne weryfikacje" emotka Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7292059 Napisano: 28.08.2025 22:09:28 w Żabka
visserarthur napisał(a):

maryjane napisał(a):

Nawet nie mogę się zarejestrować w ogóle, mimo, że mam zaznaczone wszystkie zgody, wciąż wyskakuje mi ten komunikat:

1. Zresetuj aplikację lub 2. Przełącz na inny internet lub 3. Zaloguj się na nowo do aplikacji.

Dziękuję, dziękuję!!! Nie wiem co zadziałało, bo w amoku robiłam wszystko po kolei zgodnie z Twoją radą, ale się udało 🙏🏻 Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7292051 Napisano: 28.08.2025 21:46:40 w Żabka
Nawet nie mogę się zarejestrować w ogóle, mimo, że mam zaznaczone wszystkie zgody, wciąż wyskakuje mi ten komunikat:
Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7292049 Napisano: 28.08.2025 21:45:00 w Żabka
Rozumiem, że jeśli nie zarejestrowałam się wcześniej do loterii piwnej (wcześniej w sensie przed zakupem) to już "po ptokach" ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7289823 Napisano: 22.08.2025 10:55:18 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Dokładnie! Mam chyba ostatnio pecha do negatywnych weryfikacji. W tle trwa sprawa (z inną agencją), o której na razie nie chcę mówić, ale na pewno niebawem wrócę do Was, by ją opowiedzieć. Podsumowując : zwracam honor Albedo, spoko agencja ☺️ Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289734 Napisano: 21.08.2025 22:05:57 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
pikawka napisał(a):

maryjane napisał(a):

joan napisał(a):

maryjane napisał(a):

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź...

Spóźniłam się, nie odbierają i widzę wg google, że pracowali do 17:00...

dzwonilas??

Nie musiałam! Moi Drodzy, batalia zakończona... sukcesem! Oto odpowiedź mailowa i sms z pozytywną weryfikacją (patrz zdj). Oczywiście, mogłabym jeszcze wyjaśniać rzeczy oczywiste takie jak to, że zdjęcie było ultrawyraźne, robione aparatem iphonowym, a nie analogiem mojej Babci, no ALE... po co to komu 🤭 bardzo dziękuję wszystkim za burzę mózgów, pomysły, sugestie... fajnie być częścią takiej społeczności, dziękuję! 
Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289442 Napisano: 21.08.2025 08:39:28 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Luiza12 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję Wam za wszystkie rady, wsparcie i ciepłe słowa! 🙏🏻 faktycznie, w tej historii już naprawdę najmniej chodzi o te 100zł do Rossmanna... dam znać!

Cześć, nie wiem, czy korzystasz z aplikacji Rossmann, ale tam można w historii zakupów wszystko podejrzeć, jest bardzo czytelnie pokazane, co zostało kupione, za ile itd, każdy produkt oddzielnie, może się przyda emotka

Skanowałam! Już wczoraj kachakacha mi podpowiedziała tu w wątku i od razu porobiłam screeny i im wysłałam! Dziękuję ♥️ Wyświetl w wątku >>
1 Luiza12 0

maryjane

#7289384 Napisano: 20.08.2025 23:00:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Dziękuję Wam za wszystkie rady, wsparcie i ciepłe słowa! 🙏🏻 faktycznie, w tej historii już naprawdę najmniej chodzi o te 100zł do Rossmanna... dam znać! Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289374 Napisano: 20.08.2025 22:21:31 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
anaesth napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję za rady. Mam nadzieję, że to pomyłka, choć z Albedo nigdy nie miałam żadnych problemów... zobaczę co odpowiedzą na reklamację, oczywiście zweryfikować w sklepie to żaden problem dla mnie, jednak jestem w szoku tym "paragon jest sfałszowany", aż mnie zatkało 😳

A z ciekawości wrzuć ten paragon np. w chatgpt i zadaj mu pytanie, czy według niego jest sfałszowany.
W ogóle co to za tekst?! Mogli jakoś delikatniej, że paragon wzbudził niepokój, no cokolwiek, a nie tak bezpośrednio, jakby Cię przyłapali na gorącym uczynku i mieli pewność, że to podróbka.

Zapytałam chat GPT. Wg niego paragon nie jest sfałszowany i nie ma podstaw, by tak sądzić. Zgadza się czcionka, wszystkie dane i ich rozmieszczenie, są widoczne rabaty co wskazuje na autentyczność... zapytany "dlaczego ktoś mógł pomyśleć, że jest sfałszowany?" odpowiedział, że jedyne co przychodzi mu na myśl to nazwa produktu zakończona literką X (perwoll renew pły\AX), ale to nie jest coś niespotykanego i takie rzeczy się zdarzają na paragonach. Więc nawet chat gpt po mojej stronie 🥺 Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289289 Napisano: 20.08.2025 18:01:25 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Wygląda na to, że tacy muszą też istnieć, szkoda tylko, że Ci uczciwi są oceniani tą samą miarą. Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289271 Napisano: 20.08.2025 17:06:44 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
sylzab2294 napisał(a):

maryjane napisał(a):

W poniedziałek pochwaliłam się wygraną kartą Rossmann w loterii Perwoll. Od razu po wygranej wypełniłam również formularz laureata, bo paragon miałam przed nosem, więc stwierdziłam, że będę mieć "z głowy". Przed chwilą dostałam tę oto wiadomość: (patrz zdj). Czuję się jak oszustka, a wiem, że wszystko było totalnie legal 🥺 Napisałam maila na adres reklamacji Albedo, ale przyznaję, że mi przykro...  miał ktoś kiedyś podobną sytuację?

kilka lat temu miałam podobną sytuację, tylko że to wtedy chyba TQ było... Zadzwonili i zadali mi pytanie czy sama osobiście kupowałam daną rzecz w SPH. Odpowiedziałam, że osobiście. Po czym stwierdzili, że paragon jest sfałszowany, bo ich system go nie identyfikuje... Czułam się podobnie, jak złodziej... Ale stwierdziłam, że nie popuszczę. Zadzwoniłam do SPH i opowiedziałam sytuację, podałam im numer paragonu i sprawdzili twierdząc, że jest prawdziwy ( o czym ja doskonale wiedziałam). Poprosiłam, aby napisali oni maila do organizatora, a TQ poinformowałam, że paragon jest prawdziwy i mam potwierdzenie ze sklepu. Jeśli dalej im coś się nie zgadza, to przekaże im telefon do sklepu i niech zadzwonią sami, żeby się upewnić, bo nie sądzę, żeby w sklepie były fałszywe kasy... Odpowiedzieli chyba po dwóch dniach, że jednak faktycznie się wszystko zgadza. Ale słowa przepraszam nie usłyszałam, tylko stwierdzenie że ktoś z mojego miasta wysyłał im fałszywe paragony, stąd dokładnie weryfikują. Choć w tym przypadku im coś nie pykło... Zwalili na informatyka, że coś źle zaczytał dane...

Jeju... w głowie się nie mieści 😕 Wyświetl w wątku >>