Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maryjane

maryjane

#7289270 Napisano: 20.08.2025 17:06:16 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kachakacha napisał(a):

maryjane napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję za rady. Mam nadzieję, że to pomyłka, choć z Albedo nigdy nie miałam żadnych problemów... zobaczę co odpowiedzą na reklamację, oczywiście zweryfikować w sklepie to żaden problem dla mnie, jednak jestem w szoku tym "paragon jest sfałszowany", aż mnie zatkało 😳

Ja dostając takiego smsa byłabym bardzo zdenerwowana. Wprost zarzucają Ci oszustwo. Jeszcze w tej samej minucie dzwoniłabym do nich wyjaśnić tę sytuację.

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Jeśli skanowałaś apkę Rossmann, to dołącz jeszcze screeny z historii zakupów. Może to też pomoże, jeśli nie są pewni autentyczność paragonu.

Skanowałam! Dziękuję za pomysł. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

maryjane

#7289269 Napisano: 20.08.2025 17:05:52 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
joan napisał(a):

maryjane napisał(a):

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź...

Spóźniłam się, nie odbierają i widzę wg google, że pracowali do 17:00... Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7289256 Napisano: 20.08.2025 16:39:44 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
zielonaszpilka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Dziękuję za rady. Mam nadzieję, że to pomyłka, choć z Albedo nigdy nie miałam żadnych problemów... zobaczę co odpowiedzą na reklamację, oczywiście zweryfikować w sklepie to żaden problem dla mnie, jednak jestem w szoku tym "paragon jest sfałszowany", aż mnie zatkało 😳

Ja dostając takiego smsa byłabym bardzo zdenerwowana. Wprost zarzucają Ci oszustwo. Jeszcze w tej samej minucie dzwoniłabym do nich wyjaśnić tę sytuację.

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię. Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289254 Napisano: 20.08.2025 16:38:12 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

maryjane napisał(a):

W poniedziałek pochwaliłam się wygraną kartą Rossmann w loterii Perwoll. Od razu po wygranej wypełniłam również formularz laureata, bo paragon miałam przed nosem, więc stwierdziłam, że będę mieć "z głowy". Przed chwilą dostałam tę oto wiadomość: (patrz zdj). Czuję się jak oszustka, a wiem, że wszystko było totalnie legal 🥺 Napisałam maila na adres reklamacji Albedo, ale przyznaję, że mi przykro...  miał ktoś kiedyś podobną sytuację?

Zaproponuj, że wyślesz im oryginał paragonu pocztą. To już jest jakaś masakra... Sama robiłaś zakupy czy kupiłaś od kogoś paragon?

na jakiej podstawie oni stwierdzili że jest sfałszowany? Odechciewa się grać...

Poprosiłam też w reklamacji o wyjaśnienia, bo dla mnie takie rzucanie oskarżeń (zwłaszcza kiedy jestem pewna swojego i wiem, że nic nie kombinowałam!) jest conajmniej nietaktem... Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289253 Napisano: 20.08.2025 16:36:41 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
@gnieszk@ napisał(a):

maryjane napisał(a):

No nie dziwię się. Czym innym jest "negatywna weryfikacja" a czym innym "sfałszowany paragon"...

Otóż to... Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7289248 Napisano: 20.08.2025 16:35:01 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Dziękuję za rady. Mam nadzieję, że to pomyłka, choć z Albedo nigdy nie miałam żadnych problemów... zobaczę co odpowiedzą na reklamację, oczywiście zweryfikować w sklepie to żaden problem dla mnie, jednak jestem w szoku tym "paragon jest sfałszowany", aż mnie zatkało 😳 Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289242 Napisano: 20.08.2025 16:31:40 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Wysyłałam zdjęcie, paragon był mój własny, produkt kupiony tego samego dnia, spieszyłam się przed końcem loterii 🥺 Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7289236 Napisano: 20.08.2025 16:25:23 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
W poniedziałek pochwaliłam się wygraną kartą Rossmann w loterii Perwoll. Od razu po wygranej wypełniłam również formularz laureata, bo paragon miałam przed nosem, więc stwierdziłam, że będę mieć "z głowy". Przed chwilą dostałam tę oto wiadomość: (patrz zdj). Czuję się jak oszustka, a wiem, że wszystko było totalnie legal 🥺 Napisałam maila na adres reklamacji Albedo, ale przyznaję, że mi przykro...  miał ktoś kiedyś podobną sytuację?
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

maryjane

#7288568 Napisano: 18.08.2025 22:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że kupując jedną pastę Aquafresh Junior w Lidlu można wziąć udział zarówno w loterii Smolara jak i konkursie kreatywnym też Smolara? Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

maryjane

#7288566 Napisano: 18.08.2025 22:42:28 w moje dzisiejsze wygrane :)

maryjane

#7287847 Napisano: 15.08.2025 18:06:29 w Oddam za darmo
Jak ktoś jest na OGF to też oddam kod na darmowego drinka, pod warunkiem że wypijecie moje zdrowie emotka
Oddam na priv pierwszej osobie

ODDANE Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7287723 Napisano: 15.08.2025 00:50:38 w Zdjęcia naszych wygranych
Przyszło już parę dni temu, masażer z konkursu BIC E.Leclerc organizowanym przez Columbit ♥️ Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7283720 Napisano: 01.08.2025 11:10:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj masażer z BIC , E.Leclerc. Ucieszył bardzo bo była dość długa przerwa w wygranych emotka Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7283718 Napisano: 01.08.2025 11:08:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Lecrlec informuje o jednej godzinie czy stoponiowo ?

I nikt nie napisał jak informowali, SMS, meil ?

Były wczoraj wyniki, mailowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7276829 Napisano: 08.07.2025 11:15:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wczoraj pisząc wieczorem odpowiedź na pytanie: "czym jest dla Ciebie czysta przygoda?" w bólach i mękach pomyślałam o przedmiotowym wątku... jeśli nie Ty, to marny mój los! Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7273895 Napisano: 27.06.2025 23:20:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drobnostki w postaci bonu do Stokrotki (Indykpol) oraz zestaw i książka Heinz. Ale cieszą! Wyświetl w wątku >>

maryjane

#7271913 Napisano: 21.06.2025 11:46:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Samuraj dziękuję za cenną wskazówkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

maryjane

#7271864 Napisano: 20.06.2025 23:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jakaś loteria Heineken z kodami? Mam kapsel z kodem, ale w konkursach, gdy wyszukuję "heineken" nie ma żadnej loterii... Wyświetl w wątku >>
0 0

maryjane

#7269760 Napisano: 11.06.2025 21:10:20 w Czy informują/ informowali?
Pepa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Czy WW wysyłało już maile?

Wysyłają następnego dnia.

Bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 Pepa 0

maryjane

#7269751 Napisano: 11.06.2025 20:42:58 w Czy informują/ informowali?
Czy WW wysyłało już maile? Wyświetl w wątku >>
0 0