Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

#7314864 Napisano: 19.11.2025 12:00:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7314105 Napisano: 16.11.2025 14:39:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam leżak z konkursu Garnier Hebe - 50zl + koszty wysyłki(lub zamienię na jakiś bon) Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7314037 Napisano: 16.11.2025 08:47:30 w Wkurza mnie...
kiszon_20GT napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Kiedyś Wedel na święta to autka rozdawał, i to w konkursach, nie w loteriach, oj chciałoby się znowu taki konkurs emotka

Zawsze ich konkursy zaczynały się w listopadzie, a teraz coś cisza...

Naprawdę takie były konkursy??? z reguły to w loteriach występują takie nagrody... a bywa że loterie są ustawiane i grube nagrody nie trafiają przypadkowo emotka

Były były.. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

radziosny

#7313883 Napisano: 15.11.2025 12:59:54 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam leżak z konkursu Garnier Hebe - 50zl + koszty wysyłki(lub zamienię na jakiś bon) Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7313568 Napisano: 14.11.2025 10:28:56 w Wkurza mnie...
sloma_i_buty napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jakby to jeszcze były jakieś fajne skarpety, a nie "unikalne" skarpety za 6 zł emotka

Tak pomyślałam, że mogliby dodawać jakieś tematyczne rzeczy do tych cennych skarpet, typu wałek do ciasta, fartuch, chochlę emotka
I już to inaczej wygląda. A tak pokazują, że nasze wypociny tyle są warte. W loteriach jakoś jest zawsze lepiej z nagrodami, mimo że wymagają o wiele mniejszego wysiłku.

Loterie na pewno generują mniej reklamacji dotyczących przebiegu konkursu i nie wymagają powołania komisji do czytania prac. Ponadto przyciągają większą liczbę konsumentów  i typowych hazardzistów. Sprzedaż rośnie. Minimalizacja kosztów, maksymalizacja zysków. Z jednej strony niby wszystkim się poprawia, niby więcej się zarabia, a z drugiej konkurencja o 50 zł w bramkach po kokardkę, więc już organizatorzy wyczuli interes i wprowadzili 30 zł. Te 30 zł to takie 18 zł z 2020 roku. emotka  Być może towar i tak się sprzedaje, więc akcje promocyjne odchodzą do lamusa - wszystko wygeneruje AI albo wpływacz z mediów społecznościowych zareklamuje.

Też mam wrażenie, że coś się zmieniło jeśli chodzi o podejście organizatorów.. faktycznie mi brakuje tych średnich nagród, tak, że teraz w zasadzie nie ma o co grać emotka
Pojawiło się też dużo hurtowników konkursowych, co też może mieć jakiś wpływ na przeprowadzanie loterii i konkursów. Osłabiają zasięg marketingowy. Tak ok. 2 lat temu byłem w stanie raz w miesiącu coś wygrać, a teraz jak wygram coś raz na kwartał to będzie to cud.. we mnie też coś się zmieniło.. kiedyś np. widziałem super sweter świąteczny jako nagrodę, a teraz tani akrylowy szajs, w którym w godzinę się zapocisz. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7312937 Napisano: 12.11.2025 11:42:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ciężko ostatnio i w konkursach i loteriach.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7312893 Napisano: 12.11.2025 09:44:19 w Żabka
sylzab2294 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Kod z PrincePolo mi nie przyszedł, mimo, że wyzwanie ukończone emotka
Irytujące to jest.. pisałem do nich brak odpowiedzi..

Ja tak mam od 10-go.
Kupionych kilka wafelków, a kodów brak...

Właśnie 10-go kupowałem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7312890 Napisano: 12.11.2025 09:35:46 w Żabka
Kod z PrincePolo mi nie przyszedł, mimo, że wyzwanie ukończone emotka
Irytujące to jest.. pisałem do nich brak odpowiedzi.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7311612 Napisano: 06.11.2025 11:17:41 w Czy informują/ informowali?
A olej wielkopolski z Lidla już informował? Formularz podobno niedawno przepuszczał Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7311556 Napisano: 06.11.2025 09:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Porównując ile było zgłoszeń w szczęściomacie, gdzie pierwszego dnia już było z 20 tysięcy to nie jest tak źle emotka
Szkoda, że trzeba kupować jedne z najbardziej szkodliwych dla zdrowia produktów.

Ja chyba zamiast grać, to zacznę odkładać kasę na wymarzoną rzecz.. bo już kilka lat poluję na rower, a za kasę którą wydałem na konkursu może już bym go miał emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7311521 Napisano: 06.11.2025 08:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

pikawka napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Taka ciekawostka z facebooka.

Redakcjo! Aktualizacja 5.11.2025r! Przy wyborze laureatów, przefiltrujcie prace NIE/autorskie poniższych indywidualności! Są to twory nagminnie posługujące się chatem GPT, Ponadto często „nabywają” zdjęcia z internetu, podszywają się oraz sukcesywnie robią plagiaty! Żenada! Proszę o poważne podejście do tematu i przed wyborem laureatów, o przefiltrowanie poniższych delikwentów przez detektor chatu GPT! Zapraszam na priv, podeślę odpowiednie linki! Z wielu akcji konkursowych zostali wykluczeni, a nagrody zostały im odebrane z powodu łamania standardów regulaminu! Oto lista delikwentów, którzy korzystając przez AI łamią regulaminy konkursów!1. Wojciech Siemczyk herszt popleczników chatu GPT! I jego pomagierzy:2. Julia Siemczyk3. Wojciech Gaweł4. Konrad Siepak5. Julia Dycha6. Ewa Niewiadomska7. Karol Roszponka8. Maciej Siewczyk9. Lena Markowska10. Wojtek Siemyk11. Joanna Górska12. Maria Tyczka13. Mateusz Remek14. Henryk Wąsowicz15. Stanisława Mazurkiewicz16. Leokadia Tylczyńska17.Gosia Zbyszek18. Bartosz Rydlak19. Ksawery Mydlarczyk20.Bartosz Chlebowski21. Barbara Hunder… i reszta chatowników, którzy sukcesywnie gonią „peleton”: Kasia Hasiuk zwana „Hasią” D. Harapin, K.Barański, W.Łyszkowski. M.Kubik, Klan Paździorów (Mariusz, Przemek Lubię Biegać, Barbara, Ania Panna), K.Kornas, Michaś Pluta, M. Ściubeł, W.Mydlarz, P.Gronek, Kalinowski vel Jachimowicz, Volkov,etc. Jak widać lista wciąż rośnie, albowiem osób, którzy piszą z pomocą AI jest coraz więcej!Proszę o dyskwalifikację tych osobników, którzy nie potrafią sklecić autorsko 2,3 własnych zdań i generują prace przez chat GPT! Oko Sprawiedliwości czuwa siemczyki!

Czegoś  takiego robić nie wolno, jest ochrona danych osobowych….. a poza tym sama wpisywałam swoje teksty w detektor i wszędzie mi wychodzi al nawet przy moich 100% tekstach. Więc jakby tak agencje sprawdzały to by 90% odpadło. 
Rozumiem frustrację, mi też się to nie podoba i widzę, te teksty wszystkie na jedno kopyto z al ale nie powinno się tych nazwisk tu  udostępniać. Takie moje zdanie

Z ciekawości sama wpisałam moje wypociny, bo mnie zaintrygowaliście tym sprawdzaniem i masakra. Jestem robotem, ponad 90% AI. Ale zależy na jakim programie się sprawdza, na darmowym wyszło mi 0% AI, a na takim co proponują płatną humanizację tekstu wyszło właśnie 90% AI

Dlatego zastanawiam się czy jest sens pisać dobre teksty, jak później masa twórczości, której nie chce się organizatorom czytać.. co ta AI zrobiła.. kiedyś się wygrywało, bo człowiek jak się przyłożył to był efekt, a teraz? Czy to powolny koniec konkursowania jakie znamy? emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7311241 Napisano: 05.11.2025 11:24:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zebry napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

te zgłoszenia które już są to z 3 dni? Jezu, trafić tam to naprawdę dla szczęściarzy...

szkoda, że w każdym bramkowym konkursie nie ma takiego licznika emotka

racja, od razu odechciewa się grać emotka

Mam tak samo, widać są ludzie, którzy zapas coli robią na 3 lata i w ogóle ją piją w takich ilościach.

Albo odsprzedają taniej.. ale na ten moment niestety nie mam sił wymyślać tekstów, więc próbuję coś ugrać w loteriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7310557 Napisano: 03.11.2025 09:48:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
rufus napisał(a):

radziosny napisał(a):

Hmm zgłosiłem Balcerzaka i żadnej informacji, że trafiłem/ nie trafiłem bramki, tylko, że moje zgłoszenie bierze udział w losowaniu dodatkowym i głównych, a zgłaszałem po 6.00.

Jesli jest info o losowaniu dodatkowym to oznacza ze nie trafiles w bramke. W przypadku nagrody natychmiastowej jest info i od razu mail.

agakaz2]
radziosny napisał(a):

Hmm zgłosiłem Balcerzaka i żadnej informacji, że trafiłem/ nie trafiłem bramki, tylko, że moje zgłoszenie bierze udział w losowaniu dodatkowym i głównych, a zgłaszałem po 6.00.

Jesli jest info o losowaniu dodatkowym to oznacza ze nie trafiles w bramke. W przypadku nagrody natychmiastowej jest info i od razu mail.

Ok, dzięki na informację.. swoją drogą ciekawe czy można zgłosić ten sam paragon jeżeli są np. 2 produkty (tak żeby dwa razy brać udział w bramkach). Pewnie lepiej nie ryzykować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7310537 Napisano: 03.11.2025 06:33:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hmm zgłosiłem Balcerzaka i żadnej informacji, że trafiłem/ nie trafiłem bramki, tylko, że moje zgłoszenie bierze udział w losowaniu dodatkowym i głównych, a zgłaszałem po 6.00. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7310419 Napisano: 02.11.2025 12:52:20 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

hej czy ktos wie co sie dzieje z 
PPPet-er?

Właśnie nie. Z dnia na dzień zamilkł, a wymienialiśmy się na bieżąco korespondencjami konkursowymi. Wiszę mu 5 zł 🥺 pisałam na maila - bez odzewu.

Pewnie zmarł albo stało mu się coś złego, niestety. No bo jakby tak nagle postanowił nie brać udziału w konkursach, to zapewne porozliczalby swoje sprawy, tu na forach rum też.

Od razu zmarł.. bez przesady.. poza tym miał 78 postów i nie wiem czy sam grał w konkursach.. może znudziło mu się, albo przerwę sobie zrobił.. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

radziosny

radziosny

#7308822 Napisano: 27.10.2025 06:12:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

radziosny

#7308589 Napisano: 25.10.2025 13:19:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

radziosny

#7308285 Napisano: 24.10.2025 12:25:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

radziosny

#7307918 Napisano: 23.10.2025 08:57:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0