Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

#7289848 Napisano: 22.08.2025 11:38:53 w co chcielibyście wygrać?
Przydałby się nowy rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7289641 Napisano: 21.08.2025 15:44:07 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

Co zrobić na obiad, bo nie wiem? emotka emotka

Zrób żurek u mnie idealnie się składa bo Winiary z podsmażonym kindziukiem od Balcerzaka na oleju kujawskim z ziołami  😁 pysznie ale nie wiem czy zdrowo 😅

No dobla, ech... Czyli obiad dwudaniowy. Rety, czy ja to jeszcze zmieszczę??! emotka

Nie rób obiadu, pizze sobie zamów.. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

radziosny

#7289550 Napisano: 21.08.2025 12:58:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amocco po kilku latach nie wygrywania, dzisiaj również mnie nie nagrodziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7289529 Napisano: 21.08.2025 12:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Unique One ma zamiar czekać do października z wydaniem nagród? To prawie pół roku, oni zawsze tak robią? Chodzi mi o loterię gourmet.. emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7289527 Napisano: 21.08.2025 12:30:50 w Czy informują/ informowali?
myszania napisał(a):

estem i nie ogarniam dokładnie ale czy Wawrzyniec z Lidla już informowali?

Nikt się nie chwalił jeszcze Wyświetl w wątku >>
1 myszania 0

radziosny

#7288773 Napisano: 19.08.2025 14:04:25 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
edzia21 napisał(a):

Coś w tym jest emotka
Kiedyś sporo grałam...i tym samym - kupowałam dość dużo paragonów na forum. Moje obserwacje były jednoznaczne: są nicki "sprzedające paragony", na które NIGDY nic nie wygrałam, nawet jak było po 700 nagród do zdobycia. Są też nicki, które sprzedawały uczciwie paragony - zawsze coś na nie wpadało (nawet przy niewielkiej liczbie nagród), raz nawet - samochód  emotka

Nicki zachowam dla siebie. Piszę jedynie ku przestrodze.

EDIT.
Przypomniała mi się też sytuacja, kiedy to zgłaszałam do konkursu paragon i zgłoszenie (przez WWW), po czym pojawił się komunikat: "przepraszamy, podany numer paragonu jest już w bazie". Napisałam do osoby z forum o tym fakcie, po czym otrzymałam odpowiedź: "SPOKO, JUTRO PODEŚLĘ CI ŚWIEŻY PARAGON" emotka

A myślicie, że organizatorzy mogą zablokować osoby, które np. kilkukrotnie miały taką sytuację z powtarzającym się numerem? Bo mam wrażenie, że kiedyś więcej wygrywałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7288738 Napisano: 19.08.2025 13:23:28 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
tomasz2 napisał(a):

Analizując tą sytuację to osoba, która wcześniej wprowadziła paragon do konkursu później go odsprzedając wygrałaby w tym konkursie to organizator przyznałby jej nagrodę mimo, że użyto ponownie ten sam paragon w późniejszym terminie ? Brzmi to absurdalnie.

Dlaczego absurdalnie? A jak ja sobie wpiszę "306223" bez paragonu i akurat będzie w bazie to co ta osoba co zgłosiła i ma paragon to ma jej przez to przepaść nagroda? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7288717 Napisano: 19.08.2025 12:49:07 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Od jakiegoś czasu mam opory, żeby kupować paragony, bo krążyła mi myśl, że właśnie takie rzeczy się dzieją. Wiadomo są zaufani ludzie na tym forum, ale jednak tak, żeby mieć spokój to coraz mniej się w kupowanie paragonów bawię emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

radziosny

#7288603 Napisano: 19.08.2025 08:44:03 w Czy informują/ informowali?
Czy wawrzyniec w Lidlu informował?  (Smaki, które łączą - ten gdzie trzeba było kupić olej kujawski lub pastę wawrzyniec) Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7288442 Napisano: 18.08.2025 16:09:44 w Kupię...
Kupię vouchery do Decathlonu, najlepiej za 70% ceny. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7288356 Napisano: 18.08.2025 13:23:05 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Coś żałosnego wyskrobałam w życzeniach Biedrince . Poprostu nie mogłam się skupić bo tylko chciało mi się im pisać żeby te palety zniknęły, wózki naprawili ,tasiemce przestali drukować. Aby produkty "na potrzeby Biedronki" były lepszej jakości. Sery żółte to jakby z jednej taśmy leciały, tylko opakowania zmieniały. Na nic nie licze

Ahaa to ja im o tych długich taśmach napisałem.. to było silniejsze ode mnie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7288296 Napisano: 18.08.2025 11:28:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jak jest z tym gourmet? Wysyłają coś w końcu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7287584 Napisano: 14.08.2025 14:59:16 w Czy informują/ informowali?
Ręczniki z prince polo za wczoraj też poszły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7287402 Napisano: 14.08.2025 10:04:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
agakaz2 napisał(a):

fajnie sie tutaj znalesc ale życzę wam rowniez takich emocji... albo chciałam tylko bonemotka

Gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
2 agakaz2, InkaR 0

radziosny

radziosny

#7286808 Napisano: 12.08.2025 14:43:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A te karmy z Gourmeta z ostatniej loterii to wysłali już wszystkim? Ja nic nie dostałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7286805 Napisano: 12.08.2025 14:26:48 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że na wyniki karlsbad tak strasznie się długo czeka i wkurza mnie pytanie "gdzie chcesz pojechać na wakacje" niby teraz smolar ma prince polo a pytanie właściwie identyczne ;/ czyli jakby nic się nie zmieniło, mało kreatywni są w tych kreatywnych agencjach, jak ktoś ma patent na takie pytanie to sobie może wygrywać w nieskończoność bo pytania się nie zmienią chyba nigdy.
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka

Też uważam, że to jest trochę chore tak ogólnie patrząc.. ale może trochę losują te nagrody. Jeżeli nie, to tak jak mówisz, trochę dziwne jest selekcjonowanie czyiś marzeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

radziosny

#7286664 Napisano: 12.08.2025 08:11:13 w WC - rozmowy o wszystkim
nikos napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Słuchajcie:
Sprzedałem aparat instax 12 z wygranego konkursu na olx, koleś zakupił z opcją zabezpieczenia olx. Po odbiorze pisze mi, że nie działa i wali jakieś ściemy, ja sobie myślę.. ciekawe... szansa, że nowa nigdy nie używana rzecz nie działa jest bardzo mała ale ok. Poprosił o zwrot. Zatwierdziłem i zapłaciłem za zwrot. Otwieram paczkomat a tam paczka wielkości małego listu w której nic nie ma. Zwróciłem się z tym do olx a oni na to, że pieniądze zwrócili od razu kupującemu po zatwierdzeniu zwrotu i nie mogą nic w tej sprawie zrobić, jeśli chce coś odzyskać to mogę sobie iść na policje. Czaicie to? Zwracają pieniądze kupującemu jak nawet sprzedawca nie dostał z powrotem swojej paczki, tylko jak kupujący nadał zwrot, a po oszustwie piszą Ci, że mają to w 4 literach i możesz sobie iść na policje.
Nie dowierzam, że tak to działa i ten portal nadal istnieje... 

Straciłem aparat i jeszcze pieniądze na zwrot. Nie mogę uwierzyć, że nikt tego skurwiałego portalu jeszcze nie zamknął... 

Taki to poniedziałek emotka

Jestem na świeżo po takiej akcji. Sprawa na policji. Napisałam priv do Ciebie.

Dzięki za ostrzeżenie, pozostaje sprzedawać mniejsze gadżety na tym OLX emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7286661 Napisano: 12.08.2025 08:04:47 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że nie pracuję na kasie w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7285743 Napisano: 08.08.2025 12:44:51 w Wkurza mnie...
Dobra odpisali mi to samo z tym, że kazali spróbować wylogować się i zalogować. Nie pomogło. Jak się okazało mój telefon (mam Realme) ma godzinę automatyczną nie pokrywającą się z rzeczywistością i jak ustawiłem ręcznie (o 2 minuty) to wszystko działa.. ciekawe czy staruszkowie na to wpadną emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0