Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kocie_lakocie
Postów 581
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Konkurs "OSHEE - Jakie marzenie udało Ci się spełnić w te wakacje?" Wyświetl w wątku >>
Moc wygrywania motywuje do działania.
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Organizator odpowiedział na mój komentarz, ale w ogóle nie dostałam powiadomienia. Zajrzałam zobaczyć czy już były wyniki i okazało się, że wygrałam.
Więc radzę sprawdzać
https://www.e-kon...-craft-ice-tea-etapy Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.e-kon...acyjna-historia-2026 Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jak najbardziej polecam tego konkursowicza. Transakcja była na kilka tysięcy PLN, ale od początku do końca super komunikacja oraz uczciwość
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gratulacje 🥳 Twoja odpowiedź zwyciężyła w konkursie "Jakie marzenie udało Ci się spełnić w te wakacje?". Prosimy o podanie adresu na jaki możemy wysłać nagrodę 😊 Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Bramki się w końcu otworzyły po tylu latach
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dla ludzi z Krosna i okolic. Szybki konkurs i dość fajne nagrody. Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie widziałam żadnych wpisów w MDW, a było przecież kilka etapów....
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jakiś czas temu w loterii Coca-Cola w aplikacji wygrałam voucher do Adidas na 50zł. (ważny do 30.09.2026)
Chciałam z niego skorzystać, ale na stronie pojawia się komunikat o jego niepoprawności.
Niestety nie mogę znaleźć regulaminu tej loterii
Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę! <3 Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Więc już od 7:00 (jak zadzwonili) byłam mega podekscytowana, zdenerwowana i z ogromną nadzieją na wygranie wymarzonego roweru! Ręce spocone, dodałam gazu na rowerze żeby dojechać do biura jak będą dzwonić. W głowie szukałam miejsca gdzie się schowam żeby dobrze było słychać., jak oznajmię mamie, że wygrałam itp. itd. normalnie czułam smak wygranej!
I Tak czuwałam do 11:00, potem do 12:00.... W pracy nie mogłam się na niczym skupić, bo mi żołądek ścisnęło.
Więc już po 12:00 wielkie rozgoryczenie, smutek, niechęć....
Następnego dnia już o tym zapomniałam, ale wiem co to znaczy
Poza tym wiem, że bardzo rzadko na żywo dzwonią. Sklejają potem tylko rozmowy z laureatami.
Tak czy inaczej jeszcze nie jeden konkurs wygramy! Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Uwielbiam czapki <3
kocie_lakocie
Postów 581
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3