Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kocie_lakocie
Postów 452
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
Na stronie jest napisane "Lista zwycięzców zostanie opublikowana na stronie internetowej do dnia 27.09.2025"
ale takowej listy nie widzę
Moc wygrywania motywuje do działania.
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
czy z konkursów EverydayMe (Always / Pantene) dostaliście jakieś potwierdzenia na e-mail?
po wysłaniu zgłoszenia pojawia się komunikat o weryfikacji, która może zająć "do 3 dni roboczych" Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
Muszę zrobić dodatkową szafę na wygrane ubrania
P.S wydaje mi się, że mogę już przez pół roku chodzić codziennie z inną promocją jakiegoś produktu na piersi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
Nagroda główna: 2 dni w Energylandii dla Ciebie + 1 osoby + nocleg w Western Camp
juuupiiii
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
Myślałam, że na 1000 biletów sporo forumowiczów się załapie... ale chyba wiele osób myślało tak jak ja i zrobiło zapas piwska i obejrzy meczyk przed telewizorem
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
Są 2 mecze. Na końcu podane są Twoje wyniki.
Ja nie umiem w gry, więc mój chłopak zagrał i przynajmniej jeden z dwóch meczy wygrał.
Powodzenia
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
Na sali było bardzo, bardzo gorąco. Nie było czym oddychać. Do picia tylko drinki z Martini (z alko lub bez - do wyboru).
Sporo Influ (ja tych ludzi nie znam, ale wili się na ściankach).
Do jedzenia nic, żadnych giftów
Miejsc siedzących w tej saunie o wiele mniej niż gości. Operatorzy kamer cali mokrzy od potu
Poza tym dziewczyny na scenie: cudowne! Na niektórych twarzach widać było stres, na innych pewność siebie! Jednak energia z wybiegu bardzo poruszająca. W międzyczasie były czytane odpowiedzi naszych konkursowych koleżanek (zwruszka i gęsia skórka).
Reasumując: gdybym przyjechała z daleka na taki event to bym pluła sobie w brodę
Ale jestem pewna, że ten wygrany event będzie niezapomnianym wydarzeniem dla naszych konkursowych dziewczyn. Byłyście cuuudowne!! Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
do 300zł na E-Bilet 😙 Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
raz byłam tam na evencie i dostałam na odchodne bardzo drogie perfumy Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452
Punkty karne 1
Konkursy dodane 6
kocie_lakocie
Postów 452