Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yoko

Yoko

#7260901 Napisano: 14.05.2025 12:39:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
 miło złowić pierwsze 200 na zakończenie Tymbarkowej loteriiemotka Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7260632 Napisano: 13.05.2025 15:26:40 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Myślę, że dopiero od własnej, prywatnej drukarki konkursowej można nazywać się prawdziwym konkursowiczem emotka  Drukarka na pewno niesamowicie powiększa zasób wygranych emotka  przynajmniej tak to sobie będę wizualizowaćemotka
Polecacie jakiś model?

ja mam  Brother DCP-J105. Mogę szczerze polecić, można ją połączyć z wifi, tusze wymienne każdy kolor osobno (a wiadomo, że zużycie ich jest różne), sama się czyści, nie ma problemu, że tusze zasychają, gdy się drukuje sporadycznie. Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7259560 Napisano: 09.05.2025 13:38:48 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurzył mnie kurier DPD i zooplus. Kurier dostarczył przesyłkę po tygodniu pod adres (mimo iż było wskazanie do punktu). Paczka była w takim stanie ze z wielkiego kartonu praktycznie nic nie zostało, wszystko było oklejone taśma Dpd ( dodam tylko ze zawartość paczki była za prawie tysiaka). Kurier nie pozwolił mi zajrzeć do środka aby sprawdzić czy jest kompletna, wiec odmówiłam odbioru. I teraz co robi zooplus, okazało się, ze brakowało polowy zawartości paczki, wiec gdy do nich wróciła to Zooplus uznał ze nie należy mi się pełny zwrot kasy tylko połowa... czyste złodziejstwo.

o perypetiach z zooplusem i dpd mogłabym napisać 20stronicowy esej. U mnie swego czasu było normą, że jednemu kurierowi nie chciało się dostarczać paczek i mimo że specjalnie siedziałam w domu cały czas, to on dostarczał 10kilowe paczki prosto do Żabki, bez jakiejkolwiek próby dostarczenia. Kiedyś dostałam cudzą paczkę, zamiast mojego zamówienia. Ale i tak najlepszy był hit, kiedy po ponownym wysłaniu tej samej paczki(bo kurier zostawił w zabce) zmienili wartość zamówienia na 10gr droższe i pomimo zapewnienia (telefonicznie), że wszystko się zgadza, to po roku dostałam pismo, że mam oddać odsetki za różnicę 10gr z tamtego zamówienia. Moja rada: nigdy nie załatwia się spraw "na gębę" telefonicznie - wszystko musi być na piśmie, mailowo. Ubezpieczaj się w zdjęcia - choćby paczki, że jest cała poklejona. Może gdybyś ją przyjęła, zrobiła zdjęcia zawartości to wysłaliby nową bez problemu. No, ale teraz trzeba walczyć z tym, co masz. Można jeszcze dołączyć w sprawę menagera dpd, kogoś nadzorującego, nie kuriera, jeśli przebrniesz przez asystentów głosowych AL. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

Yoko

#7259554 Napisano: 09.05.2025 13:20:33 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Kto mnie przebije w pechu?
Utopiłam fona w wannie. Nie widziałam nic straszniejszego niż telefon uczący się nurkować.
Podobno Samsungi są szczelne ,no nie wiem. Teraz działa niby.
Tz widziałam 13 lat temu jak telefony uczyły się latać. I tu akurat nie przeżyły.

Myślę, że ja. Kiedyś przypadkowo upuściłam telefon do kubka pełnego ciepłej herbaty, dlatego od tamtej pory  nie zbliżam się z telefonem do wanny.emotka  sesja suszenia w ryżu załatwiła sprawę i ożył, chociaż głośniki nie działały jeszcze przez tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7259261 Napisano: 08.05.2025 12:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

rare85 napisał(a):

panasa napisał(a):

Agnes napisał(a):

jak ktos już coś będzie wiedział co z tymi kartami visa a raczej mniemanym ich brakiem w konku PKo to dajcie znać

odpowiedz na moją reklamacje, że od 8.05 nie powinny już występować problemy z dołączeniem do loterii, proszą o rejestrację od tej daty

Dzięki za tą informację emotka Zarejestrowałam się dziś w iPKO bez problemu emotka Na mailu brak potwierdzenia zgłoszenia się do loterii. Ktoś w ogóle dostał takie potwierdzenie?

A ja w IKO nadal nie mam takiej zakładki nawet emotka

Potwierdzenia jak nie było, tak nadal nie ma. Chociaż jak próbuję jeszcze raz się zarejestrować na stronie banku to jest informacja, że przyjęto już zgłoszenie do loterii i niebawem wyślą potwierdzenie. emotka
asper01 spróbuj w wyszukiwarce wpisać "loteria visa", wejść na stronę i zalogować się na swoje konto w banku. Mnie się tak udało, w iko też nie miałam w nagrodach nic o loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7258986 Napisano: 07.05.2025 14:28:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podajecie nr z górnego, prawego rogu do loterii dr witt? Pisałam maila do organizatora, ale nie odpisują.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7258984 Napisano: 07.05.2025 14:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

pikawka napisał(a):

Yoko napisał(a):

as32572 napisał(a):

Po jakim czasie od rejestracji do loterii Visa przychodzi ten mail z potwierdzeniem?
Bo od strony banku wszystko poszło gładko dziś, ale maila narazie nie mam.

zarejestrowałam się 1 dnia(wszystko przeszło gładko), a do tej pory nie dostałam maila z potwierdzeniem. Czuję, że jestem w tej samej sytuacji, co wszyscy ci, którzy w ogóle nie mogli nawet zarejestrować swojej karty.

U mnie to samo, rejestracja 3 dni temu i cisza…

Ja zarejestrowałam się wczoraj i też cisza.

Robię multum płatności każdego dnia więc mam nadzieję, że już liczą mi losy emotka

Rozumiem,że nikt nie pytał UniqueOne o te potwierdzenia? Biorąc pod uwagę te problemy techniczne z rejestracją, to nie byłabym taka pewna że losy się liczą.

Nie pisałam, łudzę się, że od jutra będą przychodzić powiadomienia. Ktoś na forum pisał, żeby rejestrować się od 08.05 i wtedy problemy techniczne powinny zniknąc. Uznaję, że dopóki nie mam powiadomienia o rejestracji to moje losy się nie liczą. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

Yoko

#7258971 Napisano: 07.05.2025 13:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Po jakim czasie od rejestracji do loterii Visa przychodzi ten mail z potwierdzeniem?
Bo od strony banku wszystko poszło gładko dziś, ale maila narazie nie mam.

zarejestrowałam się 1 dnia(wszystko przeszło gładko), a do tej pory nie dostałam maila z potwierdzeniem. Czuję, że jestem w tej samej sytuacji, co wszyscy ci, którzy w ogóle nie mogli nawet zarejestrować swojej karty. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

Yoko

#7256639 Napisano: 27.04.2025 13:40:32 w WC - rozmowy o wszystkim
gregory04 napisał(a):

Czy zdarzyło się Wam wygrać główną nagrodę w loterii jednym zgłoszeniem? Szukam motywacji

tak, kilka lat temu- bon wakacyjny o wartości 5000zł. Partner wysłał w tej samej loterii kilka/kilkanaście paragonów i nie wygrał żadnej, nawet badziewia najmniejszego stopnia. Wyświetl w wątku >>
1 gregory04 0

Yoko

Yoko

#7254220 Napisano: 15.04.2025 15:24:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł do Dino z loterii "Smakuj życia w pełni z Coca-Cola" - właśnie tę nagrodę chciałam zdobyć emotka Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7253964 Napisano: 14.04.2025 15:41:06 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie, ze odkładam wszystko na później. 23,53 a ja przypomniałam sobie , ze mam paragon shelmy. No to jakieś stare zdjęcie szybko kota i bach wysyłam. Jednak wiem, ze wysyłanie na ostatni moment nigdy nie wróży wygranej

jeśli Cię to pocieszy, to ja tak przewaliłam 2 paragony. Zdjęcia kotów są, a i owszem, nawet cała masa przy mojej zgrai, ale produktów przy sobie brak, a w niedzielę już nie dało się na szybko zakupić do zdjęcia.emotka Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7249215 Napisano: 25.03.2025 13:25:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
torybka z Milki -1/2 tym lepszym tekstem emotka Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7249128 Napisano: 25.03.2025 11:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loteria Turek - za pierwszym razem wpisałam zły nr paragonu. Pisałam maila do agencji z prośbą o jego wycofanie - cisza. I teraz mam pytanie: czy powinnam jeszcze raz go zgłosić, ale tym razem poprawny, czy pozostało już tylko modlić się, żeby go nie wylosowali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7247412 Napisano: 18.03.2025 11:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Czy miał,ktoś problem z wypłatą z Grześków ? U mnie transakcja przerwana,odrzucona i nie możemy zrealizować  takie mam komunikaty

anialistopad a w jakim bankomacie próbowałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7247260 Napisano: 17.03.2025 21:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy korzystaliście już z ekart w Biedronce z konkursu Avanti "Nagrody na święta"? Działały wam normalnie czy musieliście je aktywować? Gdy sprawdzam saldo mojej karty na stronie biedronki to wyskakuje: wprowadzono niepoprawny numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7236267 Napisano: 20.01.2025 22:45:39 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam piniatę Kinder za 98zl z wysyłką od organizatora    
SPRZEDANE Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7228556 Napisano: 11.12.2024 13:47:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
nagroda 2 stopnia- oczyszczacz powietrza Xiaomi z konkursu "Świeży oddech z Elmex" 1/1 emotka  ale się cieszę, w centrum dużego miasta oczyszczacz to niestety często must have Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7228030 Napisano: 09.12.2024 14:41:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
kosmetyki z kalendarza adwentowego Fairtrade emotka  Pierwsza wygrana od kiedy biorę w tym udział. Wyświetl w wątku >>