Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yoko

Yoko

#7277600 Napisano: 10.07.2025 10:42:14 w SZUKAM....
Czy poprawny mail do Smolara, na który wysyła się oświadczenie laureata, jeśli nie jest podany link do formularza to ten: [email protected]  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7273298 Napisano: 25.06.2025 23:39:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Czy Ktoś nie dostał jeszcze bonu z coca coli i dino? Czytam, że dziś niektórzy dostali. Ja nie mam informacji, a nie wiem czy kurier był, bo nie było mnie cały dzień w domu emotka

Przyszedł dzisiaj kurier Gls- ucieszyłam się, że to bon z Dino, a to jakieś pierdoły z Everydayme. Więc ja. Nie mam informacji o nadaniu paczki, nic. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

Yoko

#7273103 Napisano: 25.06.2025 12:07:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście bony do Dino z loterii "Smakuj życia w pełni z Coca-Cola" (Albedo)? Wydaje mi się, że do 24.06 był czas... I jeśli tak, to czy przychodzą fizycznie bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7272759 Napisano: 24.06.2025 13:11:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Biomadent- bon Rossmann 100 zł 1/1 Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7267334 Napisano: 04.06.2025 12:46:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Yoko napisał(a):

Morti84 napisał(a):

Yoko napisał(a):

Pierwszy raz biorę udział w loterii w aplikacji coca coli i trochę nie ogarniam. Czy może mi ktoś wytłumaczyć zasady tej loterii? Wczoraj załadowałam pierwszy paragon i na przypał kliknęłam na pole z nagrodą główną, po czym dostałam kod, który był widoczny w nagrodach. Dzisiaj już go tam nie ma. Czy dobrze rozumiem, że wybieram czy chcę grac o 300zł lub 3000 lub główną i tylko o tę nagrodę gram? Czy jak wybiorę powiedzmy 300zł to i tak biorę udział w losowaniu głównej? No i czy coś trzeba zrobić z tym kodem, który wczoraj dostałam po kliknięciu w główną?

Jeśli grasz w którejkolwiek loterii o nagrodę główną, tygodniową, albo dzienną, to dostajesz los i w zakładce profil jest on widoczny. Będzie tam wisiał do czasu losowania (czasami się zdarza, że powisi dłużej) Jednak jeśli uda Ci się wygrać, którąś z nagród (główna, tygodniowa, miesięczna) to dostaniesz maila z tą informacją (więc te losy to jest tylko potwierdzenie, że zgłosiłaś się do loterii, coś zamiast potwierdzenia mailowego). Jeśli jednak grasz o którąś z nagród natychmiastowych to od razu wiesz czy wygrałaś - w przypadku pustego zgłoszenia dostajesz wizerunek smutnej buźki, a jeśli wygrasz nagrodę natychmiastową, to wyświetla się jej wizerunek i info o wygranej, po czym w zakładkę profil ląduje też jej ikona. Jak wejdziesz na jej ikonę to jest tam kod, który sobie kopiujesz i klikasz poniżej ZREALIZUJ (tam podajesz dane do wysyłki i wpisujesz ten kod). Jest to niezbędne do tego aby wysłali Ci nagrodę. Potwierdzenie wypełnienia formularza dostajesz na maila, poźniej na maila otrzymasz też potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. To tak w skrócie.

rozumiem, czyli jak gram o 300zł to automatycznie nie jest on losem w głównej tylko muszę oddzielnie grać o te z losowania?

Masz napisane w Regulaminie, po co te domyslanki???...

13.   W losowaniu biorą udział wyłącznie Tokeny wykorzystane, tj. jeżeli posiadasz jakieś Tokeny ale nie wykorzystałeś ich do sprawdzenia Nagród Natychmiastowych, nie biorą one udziału w losowaniu.

(...) Co chwilę ktoś pyta jaki nr paragonu wpisać, mimo przykładowych zdjęć z zaznaczonym numerem albo czy można zgłosić paragon w kilku loteriach, albo jaką nagrodę wysyła organizator, albo jeszcze coś innego. Też nie rozumiem części takich pytań, ale nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek odpisywała komuś w sposób tak grubiański. Dostałeś poradę od jednego forumowicza - nie chcesz pomóc, to zignoruj pytanie.  a Morti84 dziękuję za pomoc oraz szczegółowe wyjaśnienia, co zrobić jak już wygram jakąś nagrodę! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Morti84 0

Yoko

#7267292 Napisano: 04.06.2025 11:57:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Morti84 napisał(a):

Yoko napisał(a):

Pierwszy raz biorę udział w loterii w aplikacji coca coli i trochę nie ogarniam. Czy może mi ktoś wytłumaczyć zasady tej loterii? Wczoraj załadowałam pierwszy paragon i na przypał kliknęłam na pole z nagrodą główną, po czym dostałam kod, który był widoczny w nagrodach. Dzisiaj już go tam nie ma. Czy dobrze rozumiem, że wybieram czy chcę grac o 300zł lub 3000 lub główną i tylko o tę nagrodę gram? Czy jak wybiorę powiedzmy 300zł to i tak biorę udział w losowaniu głównej? No i czy coś trzeba zrobić z tym kodem, który wczoraj dostałam po kliknięciu w główną?

Jeśli grasz w którejkolwiek loterii o nagrodę główną, tygodniową, albo dzienną, to dostajesz los i w zakładce profil jest on widoczny. Będzie tam wisiał do czasu losowania (czasami się zdarza, że powisi dłużej) Jednak jeśli uda Ci się wygrać, którąś z nagród (główna, tygodniowa, miesięczna) to dostaniesz maila z tą informacją (więc te losy to jest tylko potwierdzenie, że zgłosiłaś się do loterii, coś zamiast potwierdzenia mailowego). Jeśli jednak grasz o którąś z nagród natychmiastowych to od razu wiesz czy wygrałaś - w przypadku pustego zgłoszenia dostajesz wizerunek smutnej buźki, a jeśli wygrasz nagrodę natychmiastową, to wyświetla się jej wizerunek i info o wygranej, po czym w zakładkę profil ląduje też jej ikona. Jak wejdziesz na jej ikonę to jest tam kod, który sobie kopiujesz i klikasz poniżej ZREALIZUJ (tam podajesz dane do wysyłki i wpisujesz ten kod). Jest to niezbędne do tego aby wysłali Ci nagrodę. Potwierdzenie wypełnienia formularza dostajesz na maila, poźniej na maila otrzymasz też potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. To tak w skrócie.

rozumiem, czyli jak gram o 300zł to automatycznie nie jest on losem w głównej tylko muszę oddzielnie grać o te z losowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7267273 Napisano: 04.06.2025 11:28:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pierwszy raz biorę udział w loterii w aplikacji coca coli i trochę nie ogarniam. Czy może mi ktoś wytłumaczyć zasady tej loterii? Wczoraj załadowałam pierwszy paragon i na przypał kliknęłam na pole z nagrodą główną, po czym dostałam kod, który był widoczny w nagrodach. Dzisiaj już go tam nie ma. Czy dobrze rozumiem, że wybieram czy chcę grac o 300zł lub 3000 lub główną i tylko o tę nagrodę gram? Czy jak wybiorę powiedzmy 300zł to i tak biorę udział w losowaniu głównej? No i czy coś trzeba zrobić z tym kodem, który wczoraj dostałam po kliknięciu w główną? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7266057 Napisano: 30.05.2025 17:15:47 w Wygraj mi / Wygram za...
delfinka101 napisał(a):

mogę zapłacić kodami z zywca lub desperadosa za wygranie patelni  z kujawskiego. paragon zakupie swój

dołączam się do prośby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7265059 Napisano: 27.05.2025 15:54:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Grilluj i graj" 100zł Biedronka za 15.05 Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7264851 Napisano: 26.05.2025 20:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domiqa napisał(a):

malgol napisał(a):

agasen napisał(a):

rare85 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

jokan napisał(a):

W Sielskim mają czas na wysłanie bonów do 10.06 więc jeszcze jest chwila. Jeszcze do jutra czekają na dokumenty od laureatów rezerwowych. Ja myślę, że w przyszłym tygodniu będą wysyłać. Kto napisał, że dostał już bony?

Według regulaminu mają jeszcze czas, ale dlaczego odpisali tak na maila? :
"Dzień dobry Wszystkie nagrody w Konkursie zostały wysłane. Proszę podać numer telefonu w celu weryfikacji. PozdrawiamKoordynator Projektu"

Hm. Chyba jednak zdecydowana większość z forum nadal czeka na bony.. piszecie do nich?

Dziś napisałam maila i właśnie dostałam smsem bon -także warto myślę napisać

do mnie też dotarł po dzisiejszej interwencji

U mnie tak samo, już nawet nie odpisywali mi na maila, tylko od razu sms z kodem.

Ja ostatecznie się wstrzymałam i nie napisałam maila, a po Waszej interwencji też dostałam 2kody z 2 tury z ostatniego dnia. Także chyba wszyscy już powinni je mieć. Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7264656 Napisano: 26.05.2025 12:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agasen napisał(a):

pikawka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

ja napisałam o bony z Sielskiego  na uwagi.promocje@albedomarketing.pl - odpisali w pół godziny,że wszystkie bony zostały wysłane emotka  a my z mężem nic nie dostaliśmy

też otrzymałam taką odpowiedź , i po chwili sms z nagrodą

o to czekam,swoja droga jak to mozliwe że puścili wszystkie nagrody a nikt nie otrzymał...emotka

Też im właśnie napisałam maila. Dzięki za podpowiedź. Jak odpiszą, to dam znać.

Ktoś tu wspominał, że miał problem z wykorzystaniem tego kodu. Jeśli komuś się udało, to proszę o info.

Ojej, dobrze, że widzę waszą dyskusję. Też do nich napisałam :(

W ślad za Wami również napisałam maila. Zobaczymy co odpowiedzą

również nie dostałam 2 bonów z 2 tury! wrrr

Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7260901 Napisano: 14.05.2025 12:39:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
 miło złowić pierwsze 200 na zakończenie Tymbarkowej loteriiemotka Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7260632 Napisano: 13.05.2025 15:26:40 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Myślę, że dopiero od własnej, prywatnej drukarki konkursowej można nazywać się prawdziwym konkursowiczem emotka  Drukarka na pewno niesamowicie powiększa zasób wygranych emotka  przynajmniej tak to sobie będę wizualizowaćemotka
Polecacie jakiś model?

ja mam  Brother DCP-J105. Mogę szczerze polecić, można ją połączyć z wifi, tusze wymienne każdy kolor osobno (a wiadomo, że zużycie ich jest różne), sama się czyści, nie ma problemu, że tusze zasychają, gdy się drukuje sporadycznie. Wyświetl w wątku >>

Yoko

#7259560 Napisano: 09.05.2025 13:38:48 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurzył mnie kurier DPD i zooplus. Kurier dostarczył przesyłkę po tygodniu pod adres (mimo iż było wskazanie do punktu). Paczka była w takim stanie ze z wielkiego kartonu praktycznie nic nie zostało, wszystko było oklejone taśma Dpd ( dodam tylko ze zawartość paczki była za prawie tysiaka). Kurier nie pozwolił mi zajrzeć do środka aby sprawdzić czy jest kompletna, wiec odmówiłam odbioru. I teraz co robi zooplus, okazało się, ze brakowało polowy zawartości paczki, wiec gdy do nich wróciła to Zooplus uznał ze nie należy mi się pełny zwrot kasy tylko połowa... czyste złodziejstwo.

o perypetiach z zooplusem i dpd mogłabym napisać 20stronicowy esej. U mnie swego czasu było normą, że jednemu kurierowi nie chciało się dostarczać paczek i mimo że specjalnie siedziałam w domu cały czas, to on dostarczał 10kilowe paczki prosto do Żabki, bez jakiejkolwiek próby dostarczenia. Kiedyś dostałam cudzą paczkę, zamiast mojego zamówienia. Ale i tak najlepszy był hit, kiedy po ponownym wysłaniu tej samej paczki(bo kurier zostawił w zabce) zmienili wartość zamówienia na 10gr droższe i pomimo zapewnienia (telefonicznie), że wszystko się zgadza, to po roku dostałam pismo, że mam oddać odsetki za różnicę 10gr z tamtego zamówienia. Moja rada: nigdy nie załatwia się spraw "na gębę" telefonicznie - wszystko musi być na piśmie, mailowo. Ubezpieczaj się w zdjęcia - choćby paczki, że jest cała poklejona. Może gdybyś ją przyjęła, zrobiła zdjęcia zawartości to wysłaliby nową bez problemu. No, ale teraz trzeba walczyć z tym, co masz. Można jeszcze dołączyć w sprawę menagera dpd, kogoś nadzorującego, nie kuriera, jeśli przebrniesz przez asystentów głosowych AL. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

Yoko

#7259554 Napisano: 09.05.2025 13:20:33 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Kto mnie przebije w pechu?
Utopiłam fona w wannie. Nie widziałam nic straszniejszego niż telefon uczący się nurkować.
Podobno Samsungi są szczelne ,no nie wiem. Teraz działa niby.
Tz widziałam 13 lat temu jak telefony uczyły się latać. I tu akurat nie przeżyły.

Myślę, że ja. Kiedyś przypadkowo upuściłam telefon do kubka pełnego ciepłej herbaty, dlatego od tamtej pory  nie zbliżam się z telefonem do wanny.emotka  sesja suszenia w ryżu załatwiła sprawę i ożył, chociaż głośniki nie działały jeszcze przez tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7259261 Napisano: 08.05.2025 12:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

rare85 napisał(a):

panasa napisał(a):

Agnes napisał(a):

jak ktos już coś będzie wiedział co z tymi kartami visa a raczej mniemanym ich brakiem w konku PKo to dajcie znać

odpowiedz na moją reklamacje, że od 8.05 nie powinny już występować problemy z dołączeniem do loterii, proszą o rejestrację od tej daty

Dzięki za tą informację emotka Zarejestrowałam się dziś w iPKO bez problemu emotka Na mailu brak potwierdzenia zgłoszenia się do loterii. Ktoś w ogóle dostał takie potwierdzenie?

A ja w IKO nadal nie mam takiej zakładki nawet emotka

Potwierdzenia jak nie było, tak nadal nie ma. Chociaż jak próbuję jeszcze raz się zarejestrować na stronie banku to jest informacja, że przyjęto już zgłoszenie do loterii i niebawem wyślą potwierdzenie. emotka
asper01 spróbuj w wyszukiwarce wpisać "loteria visa", wejść na stronę i zalogować się na swoje konto w banku. Mnie się tak udało, w iko też nie miałam w nagrodach nic o loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7258986 Napisano: 07.05.2025 14:28:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podajecie nr z górnego, prawego rogu do loterii dr witt? Pisałam maila do organizatora, ale nie odpisują.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yoko

#7258984 Napisano: 07.05.2025 14:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

pikawka napisał(a):

Yoko napisał(a):

as32572 napisał(a):

Po jakim czasie od rejestracji do loterii Visa przychodzi ten mail z potwierdzeniem?
Bo od strony banku wszystko poszło gładko dziś, ale maila narazie nie mam.

zarejestrowałam się 1 dnia(wszystko przeszło gładko), a do tej pory nie dostałam maila z potwierdzeniem. Czuję, że jestem w tej samej sytuacji, co wszyscy ci, którzy w ogóle nie mogli nawet zarejestrować swojej karty.

U mnie to samo, rejestracja 3 dni temu i cisza…

Ja zarejestrowałam się wczoraj i też cisza.

Robię multum płatności każdego dnia więc mam nadzieję, że już liczą mi losy emotka

Rozumiem,że nikt nie pytał UniqueOne o te potwierdzenia? Biorąc pod uwagę te problemy techniczne z rejestracją, to nie byłabym taka pewna że losy się liczą.

Nie pisałam, łudzę się, że od jutra będą przychodzić powiadomienia. Ktoś na forum pisał, żeby rejestrować się od 08.05 i wtedy problemy techniczne powinny zniknąc. Uznaję, że dopóki nie mam powiadomienia o rejestracji to moje losy się nie liczą. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

Yoko

#7258971 Napisano: 07.05.2025 13:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Po jakim czasie od rejestracji do loterii Visa przychodzi ten mail z potwierdzeniem?
Bo od strony banku wszystko poszło gładko dziś, ale maila narazie nie mam.

zarejestrowałam się 1 dnia(wszystko przeszło gładko), a do tej pory nie dostałam maila z potwierdzeniem. Czuję, że jestem w tej samej sytuacji, co wszyscy ci, którzy w ogóle nie mogli nawet zarejestrować swojej karty. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0