Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7352720 Napisano: dzisiaj o 09:17:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Produkty grillowe Duda, a wczoraj Leibniz i slowhop od Żywca 🥳🥳🥳 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7352598 Napisano: 04.05.2026 15:46:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kilka osób o to pytało, więc uprzejmie donoszę, że w Leibniz można bez problemu wygrać drugi raz na te same dane (a przynajmniej w różnych tygodniach konkursowych). 🤗 Wyświetl w wątku >>
2 nanajka81, mia 0

8igora9

#7352199 Napisano: 01.05.2026 12:49:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może pytał Avanti o te dwupaki w Lidlu i dostał od nich odpowiedź?  

Na moim paragonie nawet nie jest napisane, że to dwupak 🥲 A pojedynczo w ogóle nie dało się tych napojów zeskanować 😵‍💫 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7351817 Napisano: 29.04.2026 16:24:13 w Czy informują/ informowali?
Ostin789 napisał(a):

koala33 napisał(a):

d.kla napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

zujewiczs napisał(a):

Pudliszki - u mnie zero maili, a.... poświęciłam na ten konkurs wiele dni, 3 złożone, dobrze dopracowane filmy.
Co jest emotka

Mam podobne odczucia, naprawdę wyjątkowo się postarałam z filmami. Chyba z uwagi na cenne nagrody uaktywniły się osoby, które nagrywaniem filmów zajmują się na co dzień, tak myślę. A może wcale nie wygrały nagrania, tylko zdjęcia? Kto to wie. Tak czy inaczej ocieram łzy i włożę jeszcze więcej pracy w kolejne konkursyemotka

Czytając regulamin wychodziło na to że filmik musi być naprawdę profeska - w dobrym formacie, ładnie nagrany, bez lokowania innych produktów, ciekawy, z pomysłem. Myślę że wygrały tylko i wyłącznie filmy, wcześniej czy później zobaczymy je na jakimś socjal Pudliszek.

Tak też myślałam i taki właśnie nakręciłam - swego czasu prowadziłam aktywny profil kulinarny w social mediach, rolek z gotowania/pieczenia nakręciłam ogromne ilości i myślę, że w połączeniu z moją nową kuchnią i fajnym przepisem wyszło naprawdę porządne zgłoszenie. No ale jak widać byli lepsi, albo inaczej: komisja miała inny gust i trzeba się z tym pogodzić emotka

Eh, powiem, wam, że jaja z tymi pudliszkami, ja akurat pracuje od lat w marketingu prawie 10 lat + zajmuję się materiałami graficznymi i też liczyłam na ten konkurs, żeby się dać pokonać przez ponad 1000 osób w walce o skarpety... No nie wiem, dziwne  emotka  może jeszcze coś przyjdzie emotka

No to ja dołączam się do nieco zaskoczonych głosów - mam na koncie kilka głównych nagród zdobytych filmami, ale tutaj także wygrałam kocobluzę. I jasne, gusta są różne, przy jednej głównej często można nie trafić. Normalna sprawa. Ale przy 24 głównych, przy posiadaniu pewnego skilla i doświadczenia w tym temacie, to już nie do końca chodzi o gust jedynie. Wymienili sporo kryteriów. Jeśli faktycznie punktowali nie tylko pomysł, ale i ujęcia, montaż… to jestem szczerze ciekawa prac, które wskoczyły na miejsca 1-24, skoro nam tu wszystkim się to jednak nie udało. 
I żeby była jasność - wiem jak działają konkursy. Niejedno wygrałam, niejedno przegrałam. Ale no czasem tak bywa, że człowiek jest zawiedziony wynikami. I teraz jestem. Tym bardziej, jak chcą ci dać kocobluzę, na którą nawet się nie chce odsyłać danych.

Mam identyczne odczucia. Ja nigdy nie byłam pewna siebie i wiem, że w odpowiedzi konkursowe pisane jestem do d… ale filmikami kilkukrotnie wygrałam nagrody główne gdzie głównych była 1 lub kilka a nie 24szt a tu surprise 2 kocobluze. Chce ktoś wymienić/kupić?

Wygrałam 3 kocobluzy i też mogę powiedzieć, że podobnymi filmami wygrywałam lepsze nagrody niż te 10k do Media Markt w konkursach, w których była tylko 1 albo kilka głównych. Ale to świadczy tylko i wyłącznie o tym, jak duża była konkurencja w tym konkursie. 😵‍💫
Jak na moje to łatwiej jest wygrać tam, gdzie jest 1 nagroda niż tam, gdzie jest dużo wartościowych nagród, bo wtedy uaktywniają się niedzielni konkursowicze, chomiki sąsiada, studenci szkoły filmowej, mikro influencerzy i przypadkowe osoby, które ktoś namówił na udział. 🙃 Zresztą sama popełniłam 4 filmy, gdzie na konkurs z 1 główną najpewniej poszedłby tylko 1 film. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7351738 Napisano: 29.04.2026 14:05:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

8igora9

#7351669 Napisano: 29.04.2026 11:47:35 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈

oby nie kapelusz hahaha  emotka  też jestem rozczarowana, że nie kupię wielkiego tv ;/

Kapeluszy nie przewiduję nawet w najczarniejszych scenariuszach 😂
Ale myślę, że akurat taka kocobluza to za 50zl pójdzie na Vinted od ręki, więc chociaż częściowo zrekompensuje stracony czas 😝 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7351657 Napisano: 29.04.2026 11:08:12 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak informują z Pudliszek? Maile?

podobno maile ale na razie dwie osoby się pochwaliły tylko więc może nie wysyłają wszystkiego naraz.

Maile zaraz po 13 szły, więc raczej niestety już wszystkie karty rozdane 😭😭😭 w temacie - czy Lech Festiwal informował?

Czemu tak mało osób się pochwaliło? Zwykle, gdy jest jakiś konkurs z dużymi nagrodami, których jest sporo, to u nas więcej wpada. Rozumiem, że nie wszyscy się chwalą, ale na 24 nagrody tylko dwa wpisy - to i tak mi się wydaje jakoś mało. Gdyby było tych pochwał z dziesięć to już bym uwierzył, ale tak - wciąż mi jakoś ciężko uznać, że to wszystko... Nie macie tak?

Ciekawe czy im te zgłoszenia nie wyparowały gdzieś... Chyba że teraz do 15.05 będą obradować kto zasłużył na skarpetki emotka moim zdaniem też mało wpisów ale może influecerzy brali udział i powygrywali  

Niestety, ale przy tak wartościowych nagrodach niewiele osób się wpisuje na forum, więc pewnie już po ptokach. 
Choć też bym wolała, żeby było inaczej, bo poświęciłam na ten konkurs 2 dni pracy, a skończę z kocobluzami. 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7351508 Napisano: 28.04.2026 19:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Ja nie chcę siać paniki, ALE gdzie wiosenny konkurs Rodowitej w Dino? 😭😭😭

Tutaj 

Tego się nie spodziewałam, ale nie ma problemu — może być i auto. 😄

Tez wam sie otwiera zeszłoroczny konkurs?

oni zawsze mają konkursy na tej samej stronie. Nowy startuje od jutra, więc musimy chwilkę  poczekać na szczegóły. 😄 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7351507 Napisano: 28.04.2026 19:16:27 w Zapowiedzi konkursów
Nie mają dla nas litości z tą Milką Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7351502 Napisano: 28.04.2026 19:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Ja nie chcę siać paniki, ALE gdzie wiosenny konkurs Rodowitej w Dino? 😭😭😭

Tutaj 

Tego się nie spodziewałam, ale nie ma problemu — może być i auto. 😄 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7351317 Napisano: 28.04.2026 08:44:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

-Triss- napisał(a):

plaziks napisał(a):

Myślicie ze sztabki Bonduelle wybiorą ze wszystkich zgłoszeń nagrodzonych bonami?

A oni tego nie wybierali na bieżąco?

Nie wiem, nikt się nie chwalił sztabką w MDW

Sztabka miała być przyznana po każdym tygodniu. Poza tym zgodnie z regulaminem można było zdobyć tylko 1 nagrodę, więc wybieranie sztabek wśród nagród 2 stopnia by się z tym wykluczało. 

A jak jakiś chomik sąsiada wygrał sztabkę, to gorąco zachęcamy do pochwalenia się w imieniu chomika. 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7351200 Napisano: 27.04.2026 16:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja nie chcę siać paniki, ALE gdzie wiosenny konkurs Rodowitej w Dino? 😭😭😭 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7351198 Napisano: 27.04.2026 16:35:20 w Czy informują/ informowali?
norweska20 napisał(a):

BONDUELLE biedronka już do końca poinformowali?

Chyba został jeszcze ostatni etap Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7350410 Napisano: 23.04.2026 15:22:20 w Smolar
sledzik860 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

O Jeżu a ja nigdy nie sprawdzam 😳😐

atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Trochę niepokojące jest to, że po raz kolejny widzę wpis, że ktoś wygrał nagrodę u Smolara, a nie dostał SMS. Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście Smolarowi nie podobają się moje teksty, czy nie dostaję sms, nie sprawdzam na stronie każdego konkursu, może powinnam zacząć?! 🫣

Trzeba bezwzględnie sprawdzać. Kilka razy miałem tak, szczególnie przy masowych konkursach z dużą ilością nagród

O jeżu a ja nigdy nie sprawdzam 😳 😐

Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzać, ale chyba zacznę, w Dawtonie mam skuteczność około 0/120, a co jak wygrałem tysiaka a nie dostałem SMS? Tylko szkoda, że trzeba będzie znaleźć na to czas...

Trzeba sprawdzać. W tych konkursach z dużą ilością nagród dziennych około 1/3 smsów nie dotarła do mnie, więc to nie są pojedyncze przypadki. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7350406 Napisano: 23.04.2026 15:14:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
NowyAleStary napisał(a):

8igora9 napisał(a):

as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka

Bardzo brzydko zrobili, tylko czy w naszym interesie leży to, żeby teraz się o to awanturować? Bo co można uzyskać? Według mnie co najwyżej to, że następnym razem w takiej sytuacji po prostu nie sprawdzą wszystkich zgłoszeń, żeby się zmieścić w terminie.  I następny razem będzie sytuacja jak u Smolara z Prince Polo i będziemy się zastanawiać, jak to możliwe, że nasz film nie dostał nawet 1 pary z tysiąca skarpet/klapek 😛 
Z pozytywów to przynajmniej wiemy do kiedy teraz czekamy i nie zostawili nas w niebycie, tak jak Bonduelle 🙃

A może po prostu następnym razem sponsor konkursu wybierze agencję, która podchodzi do tematu bardziej profesjonalnie emotka

To trochę takie myślenie życzeniowe, ja jednak preferuję racjonalne 🙃 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7350399 Napisano: 23.04.2026 14:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka

Bardzo brzydko zrobili, tylko czy w naszym interesie leży to, żeby teraz się o to awanturować? Bo co można uzyskać? Według mnie co najwyżej to, że następnym razem w takiej sytuacji po prostu nie sprawdzą wszystkich zgłoszeń, żeby się zmieścić w terminie.  I następny razem będzie sytuacja jak u Smolara z Prince Polo i będziemy się zastanawiać, jak to możliwe, że nasz film nie dostał nawet 1 pary z tysiąca skarpet/klapek 😛 
Z pozytywów to przynajmniej wiemy do kiedy teraz czekamy i nie zostawili nas w niebycie, tak jak Bonduelle 🙃 Wyświetl w wątku >>
1 -Triss- 0

8igora9

#7350057 Napisano: 22.04.2026 13:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
NowyAleStary napisał(a):

taak napisał(a):

Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

Edit: kilka razy w roznych odstepach czasowych i po roznej ilosci sygnalow
Wiec ktos odrzuca polaczenie. emotka

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka

Konkurs w Kauflandzie też organizowali i chyba uczciwie został rozwiązany, tutaj patrząc na nagrody główne na pewno poziom zgłoszeń był bardzo wysoki, myślę, że multum profesjonalnych filmów, może ich to przytłoczyło 😅

"Może ich to przytłoczyło" - rozumiem co masz na myśli, jednak zakończmy proszę usprawiedliwianie agencji "bo wiele zgłoszeń, bo poziom wysoki, bo chcą pewnie dobrze przejrzeć każde zgłoszenie". Agencje nie robią nikomu łaski, że wydają nagrody i rozwiązują konkurs. Dostają za to bardzo dużo wynagrodzenia i sami ustalają czas na rozwiązanie konkursu w regulaminie, który wiąże OBIE STRONY - agencję oraz uczestników. Dali sobie na wyniki 3 tygodnie. Mogli wykonywać swoją pracę również podczas trwania konkursu i przeglądać zgłoszenia na bieżąco. Od jakiegoś czasu jednak widać w przestrzeganiu regulaminów bardzo dużą jednostronność - uczestnik konkursu musi trzymać się każdej daty i punktu, pod rygorem utraty prawa do nagrody, a agencje (OPŁACANE PRZEZ SPONSORÓW KONKURSU) lecą w kulki na każdym kroku. Czy tylko ja widzę, że coś tu jest grubo nie halo? emotka

Z dwojga złego to wolę, żeby się spóźnili niż mieli zrobić szybkie wybieranko-losowanko, tak jak niektórzy. 🙈 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7349242 Napisano: 19.04.2026 16:56:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy w konkursie Leibniz jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?
Ja nie widzę nawet ograniczenia na osobę... emotka
I jak to w praktyce w poprzednich konkursach Fortis wyglądalo?emotka  Ktoś może zdradzić?

Wygrałam kilka razy w tym samym konkursie i ja i mój mąż, ale w różnych etapach. Z tym, że poprzednio chyba były etapy tygodniowe, a teraz są dzienne. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

8igora9

#7349041 Napisano: 17.04.2026 22:44:56 w Czy informują/ informowali?
ciasssteczko napisał(a):

luko922 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

MDL napisał(a):

Bonduelle nadal nie informuje od 4 etapu?

To już podchodzi pod uporczywe nieinformowanie 😛

No właśnie, halo emotka

Słuchajcie, ja nie mam zwidów i ten konkurs nie jest rozwiązany nawet do połowy? W sensie ma już z miesiąc poślizgu? Wzięłam udział oczywiście na sam koniec i myślałam że już po  emotka

Tak, z utęsknieniem czekamy na czwarty etap.
Chyba szybciej mi paragony wyblakną niż się doczekam tej sztabki. 😝 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7348921 Napisano: 17.04.2026 14:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Za jaki dzień/dni informował Smolar z Milki dziś?

Nie wiem, za jaki dzień dzisiaj informowali, ale polecam wszystkim sprawdzać sobie samemu w wynikach, bo ja wczoraj odkryłam nagrodę, o której nie dotarł sms i tak było przy każdym ich konkursie z dużą ilością dziennych nagród. Jedna z nagród bez smsa potem okazała się główną w finałowym wyborze 🙄 więc wolę nawet nie rozmyślać o tych wszystkich konkursach z przeszłości, gdy jeszcze tego nie sprawdzałam. 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0