Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7366651 Napisano: 19.06.2026 18:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Gdzie kupujecie Tarczyński Salami Snack?

Znalazłam w Biedronce w lodówce z nowościami (a sersosa jak nie było, tak nie ma) i w Dino poza lodówką. Wyświetl w wątku >>
1 gregory04 0

8igora9

#7366633 Napisano: 19.06.2026 17:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Belly_Dancer napisał(a):

8igora9 napisał(a):

W związku z tymi smsami od Smolara, które nagminnie do mnie nie docierają, mam pytanko do osób, które wygrały dzisiaj tablety: Czy jak teraz sprawdzicie swoje zgłoszenie w wynikach, to dalej pojawia się informacja o wygraniu nagrody dziennej, czy jest jakaś aktualizacja?
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo.

U mnie nie zaktualizowali - cały czas pokazuje dzienną.... Faktycznie to bardzo kiepsko.

Tak myślałam, straszna lipa. Oby jak najmniej konkursów rozwiązywanych w ten sposób 🙈

A zgłaszałaś może, że nie dochodzą do Ciebie smsy? Jestem ciekawa ich reakcji i odpowiedzi. Ja niestety nie sprawdzam w wynikach, a na pewno nie kiedy jest loteria i wysyłam tych paragonów więcej niż na konkurs 🫨

Nie zgłaszałam. Wcześniej myslalalam, że to sporadyczny problem, który dotyczy konkursów, gdzie jest 100 nagród dziennie, ale ostatnio w ten sposób bym straciła grill gazowy. Sytuacja powtarzała się na różnych kartach SIM i telefonach, więc na pewno problem jest ogólny. 
niestety też raczej nie sprawdzam loterii, jestem na to zbyt słabo zorganizowana 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7366592 Napisano: 19.06.2026 15:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Belly_Dancer napisał(a):

8igora9 napisał(a):

W związku z tymi smsami od Smolara, które nagminnie do mnie nie docierają, mam pytanko do osób, które wygrały dzisiaj tablety: Czy jak teraz sprawdzicie swoje zgłoszenie w wynikach, to dalej pojawia się informacja o wygraniu nagrody dziennej, czy jest jakaś aktualizacja?
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo.

U mnie nie zaktualizowali - cały czas pokazuje dzienną.... Faktycznie to bardzo kiepsko.

Tak myślałam, straszna lipa. Oby jak najmniej konkursów rozwiązywanych w ten sposób 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

8igora9

#7366562 Napisano: 19.06.2026 14:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

8igora9

#7366431 Napisano: 19.06.2026 09:47:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka z produktami Bunny Ninja w Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7365675 Napisano: 17.06.2026 10:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O co Wy się kłócicie, jak tych sosserow dalej nie ma w sklepach, tylko pojawiły się wirtualnie w aplikacji 🙈 😅

Niezaleznie od tego, co i kto sobie o tym mysli, to już wyżej ktoś słusznie zauważył, że takie robienie rabanu u organizatora i sponsora to jest po prostu tzw. s****e we własne gniazdo. 🤯  I już nawet nie chodzi o ten 1 konkurs, tylko o to, jakie wnioski sobie  z tego wyciągnie organizator.

Przecież oni przedłużyli ten konkurs DLA NAS, właśnie dlatego, ze ludzie im pisali i zgłaszali problem z dostępnością produktu. Raz na ruski rok się przytrafiło, że jakiś organizator czyta to, co ludzie do niego piszą i rozwiązuje problem, a Wy robicie raban. Weźcie się ogarnijcie, bo sami sobie szkodzicie, serio. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7365542 Napisano: 16.06.2026 20:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Dzisiaj mąż wygrał 200 od Milki w Lidlu, znów bez smsa, tylko sprawdziliśmy na stronie.  Straszna lipa. Teraz będą wybierali główne i tego już pewnie nie będzie można sobie sprawdzić samemu, więc sms albo przyjdzie albo nie. 🤯

Sprawdzasz w wynikach czy laureatach? Ja w wynikach i nie mam wygranych, a jak SMS był, to w wygranych jest puchar emotka

Nie zrozumiałam, o co Ci chodzi 🙈

W zeszłym roku odkryłam, że mimo wygranej nie dostałam od Smolara smsa i teraz sprawdzam ich podwójnie — w wynikach i laureatach. 😝
I okazuje się, że te SMS-y nie docierają do mnie dość regularnie…
A teraz dodatkowo niepokoi mnie fakt, że w przypadku wygrania jednej z głównych nagród,  raczej nie zmienią opisu w zakładce wyniki, więc mogę się o tym nigdy nie dowiedzieć. 🙈

Chodziło mi oto, czy sprawdzasz tylko w wynikach, czy wygrałaś, czy też w laureatach czy przepuszcza dane ☺️

Sprawdzam i tu i tu dla pewności 😝 Ale jeszcze nie miałam takiej sytuacji, żeby w 1 miejscu była wygrana, a w drugim nie. 

Natomiast wychodzi na to, że SMS-y nie dochodzą regularnie, wiec strasznie słabo ze strony Smolara, że nie mają żadnego systemu, tak jak niektóre agencje, żeby np. wysyłać drugiego smsa z przypomnieniem, jeśli dane nie wpłyną w wyznaczonym czasie. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7365507 Napisano: 16.06.2026 18:49:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Dzisiaj mąż wygrał 200 od Milki w Lidlu, znów bez smsa, tylko sprawdziliśmy na stronie.  Straszna lipa. Teraz będą wybierali główne i tego już pewnie nie będzie można sobie sprawdzić samemu, więc sms albo przyjdzie albo nie. 🤯

Sprawdzasz w wynikach czy laureatach? Ja w wynikach i nie mam wygranych, a jak SMS był, to w wygranych jest puchar emotka

Nie zrozumiałam, o co Ci chodzi 🙈

W zeszłym roku odkryłam, że mimo wygranej nie dostałam od Smolara smsa i teraz sprawdzam ich podwójnie — w wynikach i laureatach. 😝
I okazuje się, że te SMS-y nie docierają do mnie dość regularnie…
A teraz dodatkowo niepokoi mnie fakt, że w przypadku wygrania jednej z głównych nagród,  raczej nie zmienią opisu w zakładce wyniki, więc mogę się o tym nigdy nie dowiedzieć. 🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7365498 Napisano: 16.06.2026 18:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiaj mąż wygrał 200 od Milki w Lidlu, znów bez smsa, tylko sprawdziliśmy na stronie.  Straszna lipa. Teraz będą wybierali główne i tego już pewnie nie będzie można sobie sprawdzić samemu, więc sms albo przyjdzie albo nie. 🤯 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7365347 Napisano: 16.06.2026 10:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalina0085 napisał(a):

Wracając do Tropi... mimo wszystko mało wydaje mi się tych nagród, patrząc po wpisach w MDW. I ani 1 IPhone na forum 😱🤔 ciekawe, czy to już koniec

Były wczoraj miale z iphonami emotka

Z karmami może mniej osób się wpisuje, bo to taka symboliczna nagroda. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7365221 Napisano: 15.06.2026 20:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A koty nagradzali? U mnie pusto ,nic nke wygralam,a koty tak ladnie pozowaly🤣🤣

Tak, moje koty swoje zarobiły, ale zobaczą wypłatę tak samo, jak ja swój hajs z komunii 😝 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7364836 Napisano: 15.06.2026 09:54:03 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Dziś chyba będzie Tropi Dino? emotka

Zerknęłam na maila z poprzedniej edycji i był dopiero po 17, więc musimy być dzisiaj cierpliwi. 😃 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7364563 Napisano: 14.06.2026 08:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EmiEmi1917 napisał(a):

Hej, długo się zastanawiałam czy zadać to pytanie😉 jednak czytając tu tak miłe słowa na temat konkursowiczów - odważe się. 
Ostatnio temat przewijał się o agencji Amocco ja jednak mam olbrzymi problem ze Smolarem. 
Czy moje teksty są za mało zabawne czy rozkminiam... No nie mogę się załapać na nagrody. Już od roku wykluczam w wiekszości branie udziału w konkursach tej agencji... A mają serio bardzo dużo fajnych nagród. Szkoda nic nie wygrywać...
Czy znajdzie się jakaś miła dusza, która wskaże drogę do Smolarowego serca? 
:) pozdrawiam

Jak od roku wykluczasz w większości branie udziału w konkursach tej agencji, to co się dziwisz, że nie wygrywasz. 😛
Chętnych na nagrody jest wielu i nie da się zawsze wygrywać. Myślę, że czasem sami się niepotrzebnie nakręcamy, że gdzieś nam poszło lepiej, a gdzieś gorzej. Potem bardziej staramy się tam, gdzie już coś wygraliśmy, a olewczo traktujemy konkursy organizowane przez agencję, która nas od dawna nie nagrodziła i sami doprowadzamy do tego, że dalej nie będzie nas nagradzała. 🙃 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7364467 Napisano: 13.06.2026 16:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy komuś udało się znaleźć ten Soser w Biedronce? Przeszukałam wszystkie sklepy u siebie w mieście i nigdzie go nie ma, nawet w jednej Biedronce kierownik mówił że już dziś ktoś o niego pytał ale niestety go nie mają.

U mnie też brak Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

8igora9

#7364282 Napisano: 12.06.2026 17:47:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw od Tao Tao i czwarta parasolka od Kiri 🙈 A tak chciałam karty 🤯

Za to dogrzebałam się do wczorajszego maila z kosmetykami Pantene, co cieszy podwójnie, bo to moja pierwsza nagroda z everydayme 🥳 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7364101 Napisano: 12.06.2026 11:19:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Czy w konkursie Bakalland można kupić np. śliwki suszone czy trzeba te jakieś orzeszki czy słonecznik?

Jak na moje, to jest napisane „dowolne produkty”, więc sama kupiłam suszone owoce i popcorn. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7364096 Napisano: 12.06.2026 11:10:13 w Informują
Informują z Konkurs "Dzień dziecka z Lewiatanem"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Mail chwilę po 11 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7363928 Napisano: 11.06.2026 20:03:39 w Czy informują/ informowali?
as32572 napisał(a):

Nie podpowiadajcie co mają robić na przyszłość,lepiej jak się sami podkładają.
Ale ta Balbyne to ja kojarzę z innego konia,ciekawe czy tam też była daje lista emotka

Nie ma szans na to, żeby czytali to forum. Jakby czytali, to by postępowali mądrzej. 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 Natkaa8 0

8igora9

#7363864 Napisano: 11.06.2026 18:20:25 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

Wygląda na to, że wygenerowali sobie listę laureatów w tym Miłosławie. Wrzuciłam kilka dziwnych nazwisk do wyszukiwarki z oficjalnej strony rządu i nie ma takich osób w Polsce xD Andamczuk, Strężyńska itd 

https://dane.gov.pl/pl/dataset/1681,nazwiska-osob-zyjacych-wystepujace-w-rejestrze-pesel/resource/1148811/table?page=1&per_page=20&q=&sort=

Co za dzbany, a wystarczyło podać same inicjały i teraz nie mieli by problemu. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7363853 Napisano: 11.06.2026 18:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

as32572 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

czyżby we wzorku dali odpowiedź z czata? emotka ł

długaśny myślnik nie pozostawia złudzeń  emotka  Czyżby to jakaś sugestia...?

A co jest nie tak z "długim" myślnikiem? Ja na przykład zawsze byłam uczona, że myślnik (długi) i łącznik (krótki) to dwa odrębne znaki, służące do kompletnie czegoś innego, tak też je używam (w zależności, czy np. łączę, czy wtrącam) emotka  Fakt faktem, stosuję to głównie w ważnych pismach itp., bo często w polu tekstu konkursu nie da się zrobić myślnika, wychodzi tylko łącznik.

To,że chat go używa namiętnie. Ja nie byłam uczona długiego myślnika,albo ta wiedza mi uciekła, nie używałam, więc mi jednoznacznie się kojarzy z chatem.

Ok:) Dla mnie zaś wygląda to w końcu poprawnie, gdy widzę "długi" myślnik w regulaminie xd

Ja też tego nie kumam. Wydawało mi się, że każdy, kto choćby napisał kiedyś pracę licencjacką, jest nauczony, żeby używać długich. W każdym razie ja takich używam namiętnie i coś tam czasem wygrywam, więc nie sądzę, żeby pracownicy agencji też szli za tymi teoriami spiskowymi. 😝 Wyświetl w wątku >>