Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7364836 Napisano: dzisiaj o 09:54:03 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Dziś chyba będzie Tropi Dino? emotka

Zerknęłam na maila z poprzedniej edycji i był dopiero po 17, więc musimy być dzisiaj cierpliwi. 😃 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7364563 Napisano: 14.06.2026 08:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EmiEmi1917 napisał(a):

Hej, długo się zastanawiałam czy zadać to pytanie😉 jednak czytając tu tak miłe słowa na temat konkursowiczów - odważe się. 
Ostatnio temat przewijał się o agencji Amocco ja jednak mam olbrzymi problem ze Smolarem. 
Czy moje teksty są za mało zabawne czy rozkminiam... No nie mogę się załapać na nagrody. Już od roku wykluczam w wiekszości branie udziału w konkursach tej agencji... A mają serio bardzo dużo fajnych nagród. Szkoda nic nie wygrywać...
Czy znajdzie się jakaś miła dusza, która wskaże drogę do Smolarowego serca? 
:) pozdrawiam

Jak od roku wykluczasz w większości branie udziału w konkursach tej agencji, to co się dziwisz, że nie wygrywasz. 😛
Chętnych na nagrody jest wielu i nie da się zawsze wygrywać. Myślę, że czasem sami się niepotrzebnie nakręcamy, że gdzieś nam poszło lepiej, a gdzieś gorzej. Potem bardziej staramy się tam, gdzie już coś wygraliśmy, a olewczo traktujemy konkursy organizowane przez agencję, która nas od dawna nie nagrodziła i sami doprowadzamy do tego, że dalej nie będzie nas nagradzała. 🙃 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7364467 Napisano: 13.06.2026 16:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy komuś udało się znaleźć ten Soser w Biedronce? Przeszukałam wszystkie sklepy u siebie w mieście i nigdzie go nie ma, nawet w jednej Biedronce kierownik mówił że już dziś ktoś o niego pytał ale niestety go nie mają.

U mnie też brak Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

8igora9

#7364282 Napisano: 12.06.2026 17:47:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw od Tao Tao i czwarta parasolka od Kiri 🙈 A tak chciałam karty 🤯

Za to dogrzebałam się do wczorajszego maila z kosmetykami Pantene, co cieszy podwójnie, bo to moja pierwsza nagroda z everydayme 🥳 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7364101 Napisano: 12.06.2026 11:19:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Czy w konkursie Bakalland można kupić np. śliwki suszone czy trzeba te jakieś orzeszki czy słonecznik?

Jak na moje, to jest napisane „dowolne produkty”, więc sama kupiłam suszone owoce i popcorn. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7364096 Napisano: 12.06.2026 11:10:13 w Informują
Informują z Konkurs "Dzień dziecka z Lewiatanem"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Mail chwilę po 11 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7363928 Napisano: 11.06.2026 20:03:39 w Czy informują/ informowali?
as32572 napisał(a):

Nie podpowiadajcie co mają robić na przyszłość,lepiej jak się sami podkładają.
Ale ta Balbyne to ja kojarzę z innego konia,ciekawe czy tam też była daje lista emotka

Nie ma szans na to, żeby czytali to forum. Jakby czytali, to by postępowali mądrzej. 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 Natkaa8 0

8igora9

#7363864 Napisano: 11.06.2026 18:20:25 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

Wygląda na to, że wygenerowali sobie listę laureatów w tym Miłosławie. Wrzuciłam kilka dziwnych nazwisk do wyszukiwarki z oficjalnej strony rządu i nie ma takich osób w Polsce xD Andamczuk, Strężyńska itd 

https://dane.gov.pl/pl/dataset/1681,nazwiska-osob-zyjacych-wystepujace-w-rejestrze-pesel/resource/1148811/table?page=1&per_page=20&q=&sort=

Co za dzbany, a wystarczyło podać same inicjały i teraz nie mieli by problemu. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7363853 Napisano: 11.06.2026 18:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

as32572 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

czyżby we wzorku dali odpowiedź z czata? emotka ł

długaśny myślnik nie pozostawia złudzeń  emotka  Czyżby to jakaś sugestia...?

A co jest nie tak z "długim" myślnikiem? Ja na przykład zawsze byłam uczona, że myślnik (długi) i łącznik (krótki) to dwa odrębne znaki, służące do kompletnie czegoś innego, tak też je używam (w zależności, czy np. łączę, czy wtrącam) emotka  Fakt faktem, stosuję to głównie w ważnych pismach itp., bo często w polu tekstu konkursu nie da się zrobić myślnika, wychodzi tylko łącznik.

To,że chat go używa namiętnie. Ja nie byłam uczona długiego myślnika,albo ta wiedza mi uciekła, nie używałam, więc mi jednoznacznie się kojarzy z chatem.

Ok:) Dla mnie zaś wygląda to w końcu poprawnie, gdy widzę "długi" myślnik w regulaminie xd

Ja też tego nie kumam. Wydawało mi się, że każdy, kto choćby napisał kiedyś pracę licencjacką, jest nauczony, żeby używać długich. W każdym razie ja takich używam namiętnie i coś tam czasem wygrywam, więc nie sądzę, żeby pracownicy agencji też szli za tymi teoriami spiskowymi. 😝 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7363755 Napisano: 11.06.2026 15:54:20 w Konkursowa Grupa Wsparcia
pikawka napisał(a):

Ostatnio w Dino ( po mojej kolejnej wizycie z bonami)
kasjer: jejku skąd Pani ma te bony non stop? 
Ja: wygrałam w konkursie, 
naprawde?????!? To ja się cieszę, że jest Pani takim prekursorem w naszym mieście emotka
lałam emotka )))))))

Na mnie kasjerzy zawsze robią wielkie oczy, zdziwieni, że w sklepie, w którym pracują, są w ogóle jakieś konkursy.  Ostatnio Pani w Kauflandzie: „W jakim konkursie? W radiu?” 🙈😅 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7363738 Napisano: 11.06.2026 15:32:36 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

gregory04 napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

ale_sie_wkrecilas napisał(a):

A może by przyatakować mailami Miłosława samego w sobie? emotka

Ja napisałam wczoraj, cisza.

Dobry pomysł im więcej tym lepiej

Weźcie sobie nawet nie żartujcie, że nie będzie wyników. Ja się wzniosłem na wyżyny swojej kreatywności pisząc tam hasło. I co? Nic nie wygram? emotka

ja też czekam na wyniki.... może nasze odpowiedzi przerosły  ich ....emotka

Już są wyniki na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7363580 Napisano: 11.06.2026 12:08:03 w Czy informują/ informowali?
-Triss- napisał(a):

Bati napisał(a):

Ja do agencji, która prowadzi konkurs Miłosław pisałam na początku konkursu, do dzisiaj nie otrzymałam odpowiedzi 🫣 także, może być jak z Verbena ✌🏼

To ja tak miałam z Rodowitą... ;D Od miesiąca nie odpisali ..

Rodowita to chyba ma/miała jakiś problem techniczny. Jak się wysłało maila nie przez formularz, ale bezpośrednio ze swojego na ten podany w regulaminie, to przychodziła zwrotka, że mail nie został dostarczony.

Podczas poprzednich konkursów normalnie odpisywali. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7363246 Napisano: 10.06.2026 16:42:04 w Czy informują/ informowali?
cytriss19 napisał(a):

gregory napisał(a):

anoo napisał(a):

InkaR napisał(a):

alita napisał(a):

InkaR napisał(a):

przysnacki https://wybieramp...cki.pl/#zwyciezcy - to już poinformowane do końca tylko nie wprowadzili zwycięzców czy jeszcze nie doszli do ostatniego etapu?

Dostałam maila za ostatni etap dzis.

Dziękuję

Skąd pewność, że to VI etap? Tydzień temu wygrani pisali że za IV?

Też mi się wydaje że szósty jeszcze nie jest rozwiązany. Piątym chyba nikt się nie chwalił nawet

tak, oni mieli spore opóźnienie. Dziś ktoś się chwalił ale nie wiem czy to piąty etap własnie

ja kilka dni temu dostałam od nich maila z informacją o wygranej i w tytule maila był znaczek „V” więc sądzę, że to był piąty etap. Także wychodziłoby na to, że dzisiaj szósty. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7362907 Napisano: 09.06.2026 23:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Kochani grill Koler relish v1 czy tym razem Smolar zaniżył wartość nagrody? Najtańszy z 5 palnikami znalazłam za 1999 ?

Właśnie ja się obawiam, że to będzie wersja compact w srebrnym kolorze, bo to jakaś niesłychana historia, żeby Smolar zaniżył wartość nagrody.

Czasem zdarza im się zaniżać...ja wygrałam i nich jakiś czas temu kitchenaid i cena regulaminowa była niższa o kilka stówek. Tutaj na grafice konkursowej jest ten czarny pięciopalnikowy.

A to ciekawe, jak ja wygrałam kitchen Aida, to podali wartość katalogową.  Myslalam, ze oni zawsze podają tak na wyrost. Zwłaszcza po tym, jak pewnego razu wpisali dobre 300% realnej wartości nagrody. 😝 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7362906 Napisano: 09.06.2026 23:08:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

lirianka napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Czy ktoś wygrał z Leibniz nagrodę dzienną za 1.06? Bo nie wiem czy jest jeszcze sens się łudzić...

Miałam dzisiaj rano informację o dziennej za 01.06. 
Sprawdź jeszcze spam, u mnie właśnie tam wylądował mail o wygranej.

Dzięki za info  emotka  niestety pusto, jestem załamana, wcześniej wysłane zdjęcia takie sobie wygrały, a 1.06 wysłałam ekstra filmik i nawet nie dostał bona na allegro... emotka

U mnie tak samo. Z pewnością ostatniego dnia było wiele ciekawych zgłoszeń. Ale i tak jest smuteczek, bo wydawało mi się, że stworzyłam produkcję na miarę konkursowych Oskarów. 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7362560 Napisano: 09.06.2026 08:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Kochani grill Koler relish v1 czy tym razem Smolar zaniżył wartość nagrody? Najtańszy z 5 palnikami znalazłam za 1999 ?

Właśnie ja się obawiam, że to będzie wersja compact w srebrnym kolorze, bo to jakaś niesłychana historia, żeby Smolar zaniżył wartość nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7362513 Napisano: 08.06.2026 22:06:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzisiaj grill od Kasztelana. 🥳
Dodam, że sms nie dotarł — zawsze sprawdzajcie Smolara w wynikach na stronie! Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7362436 Napisano: 08.06.2026 18:03:22 w Smolar
Jak myślicie, jesli Smolar napisał w regulaminie „köler Relish v1”, a na stronie konkursowej jest zdjęcie czarnego grilla, to powinnam po smolarze spodziewać się dokładnie tego modelu dokładnie w tym kolorze?  Napisali, że wartość nagrody to 1470zl, a to za mało na ten model w czerni. Smolar to zawsze grubo zawyżał wartość nagród, a nie zaniżał. 😛 
Zastanawiam się, bo z chęcią bym to nadała na inny adres.
ja nie potrzebuję grilla, gdyż po wielu nieudanych próbach wygrania grilla gazowego, pod koniec zeszłego sezonu kupiłam go za swoje, w dodatku ten sam model. 🫣😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7361401 Napisano: 05.06.2026 12:36:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 bony i kufle. Ostatni bon z 12:35 🙂 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7361126 Napisano: 04.06.2026 16:05:52 w Smolar
konkursowyy napisał(a):

Czy wygraliście kiedyś 2 razy główna u smolara? Czy po pierwszej już oni specjalnie nie dają jakby was doświadczenia?

Wygrałam 2 główne w odstępie około pół roku Wyświetl w wątku >>
0 0