Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
8igora9
Postów 1090
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie zgłaszałam. Wcześniej myslalalam, że to sporadyczny problem, który dotyczy konkursów, gdzie jest 100 nagród dziennie, ale ostatnio w ten sposób bym straciła grill gazowy. Sytuacja powtarzała się na różnych kartach SIM i telefonach, więc na pewno problem jest ogólny.
niestety też raczej nie sprawdzam loterii, jestem na to zbyt słabo zorganizowana 🙈 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Z głównymi pierwszego stopnia na pewno dzwonią, więc bez ryzyka, że wiadomość do kogoś nie dotrze, ale jeśli na drugi stopień puścili esy i nie można tego nigdzie samemu sprawdzić, to trochę słabo. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Niezaleznie od tego, co i kto sobie o tym mysli, to już wyżej ktoś słusznie zauważył, że takie robienie rabanu u organizatora i sponsora to jest po prostu tzw. s****e we własne gniazdo. 🤯 I już nawet nie chodzi o ten 1 konkurs, tylko o to, jakie wnioski sobie z tego wyciągnie organizator.
Przecież oni przedłużyli ten konkurs DLA NAS, właśnie dlatego, ze ludzie im pisali i zgłaszali problem z dostępnością produktu. Raz na ruski rok się przytrafiło, że jakiś organizator czyta to, co ludzie do niego piszą i rozwiązuje problem, a Wy robicie raban. Weźcie się ogarnijcie, bo sami sobie szkodzicie, serio. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Natomiast wychodzi na to, że SMS-y nie dochodzą regularnie, wiec strasznie słabo ze strony Smolara, że nie mają żadnego systemu, tak jak niektóre agencje, żeby np. wysyłać drugiego smsa z przypomnieniem, jeśli dane nie wpłyną w wyznaczonym czasie. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W zeszłym roku odkryłam, że mimo wygranej nie dostałam od Smolara smsa i teraz sprawdzam ich podwójnie — w wynikach i laureatach. 😝
I okazuje się, że te SMS-y nie docierają do mnie dość regularnie…
A teraz dodatkowo niepokoi mnie fakt, że w przypadku wygrania jednej z głównych nagród, raczej nie zmienią opisu w zakładce wyniki, więc mogę się o tym nigdy nie dowiedzieć. 🙈 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Z karmami może mniej osób się wpisuje, bo to taka symboliczna nagroda. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chętnych na nagrody jest wielu i nie da się zawsze wygrywać. Myślę, że czasem sami się niepotrzebnie nakręcamy, że gdzieś nam poszło lepiej, a gdzieś gorzej. Potem bardziej staramy się tam, gdzie już coś wygraliśmy, a olewczo traktujemy konkursy organizowane przez agencję, która nas od dawna nie nagrodziła i sami doprowadzamy do tego, że dalej nie będzie nas nagradzała. 🙃 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Za to dogrzebałam się do wczorajszego maila z kosmetykami Pantene, co cieszy podwójnie, bo to moja pierwsza nagroda z everydayme 🥳 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Mail chwilę po 11 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Co za dzbany, a wystarczyło podać same inicjały i teraz nie mieli by problemu. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 1090
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja też tego nie kumam. Wydawało mi się, że każdy, kto choćby napisał kiedyś pracę licencjacką, jest nauczony, żeby używać długich. W każdym razie ja takich używam namiętnie i coś tam czasem wygrywam, więc nie sądzę, żeby pracownicy agencji też szli za tymi teoriami spiskowymi. 😝 Wyświetl w wątku >>