Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7359422 Napisano: 29.05.2026 15:55:53 w Smolar
tosiaczek777 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Często narzekam na SMOLAR ale dziś chcę pochwalić. 
1) Sprawnie pomogli z nieczytelnym kodem w loterii monopoly milka
2) Nie robili problemów gdy pomyliłem numer telefonu w formularzu przy loteri Tołpa w Hebe
3 Zaakceptowali wydruk z pamięci chronionej kasy fiskalnej przy loterii sodastream zamiast normalnego paragonu (skończył się papier w kasie)
4) Po skandalicznym ich zachowaniu przy konkursie urodzinowym PrincePolo uporządkowali regulaminy konkursów co do wizerunku na zdjęciach/filmach

Co prawda dalej nie dają mi dobrych nagród, ale oby tak dalej.

A możesz przybliżyć o co chodziło z ich zachowaniem przy konkursie urodzinowym PP? Nie jestem w temacie, nie brałam udziału a ciekawi mnie co uporządkowali

Niczego nie uporządkowali. Oni zawsze mieli porządek w regulaminach, jeśli chodzi o kwestię wizerunków.  W tamtym konkursie po prostu wyjątkowo jakaś mądra głowa napisała w regulaminie, że nie można umieszczać żadnego wizerunku, nawet własnego, a potem i tak nagradzali prace z własnym wizerunkiem (czyli standardowo, jak to mają w standardzie). Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7359373 Napisano: 29.05.2026 13:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Calliope22 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

Czy nagrywając filmik pod konkurs robicie format w pionie czy w poziomie? Czyli: pod urządzenie mobilne, czy pod komputer?
Zawsze mam z tym problem, kiedy filmu się nigdzie nie publikuje tylko wysyła komisji.

Wszystko nagrywam w pionie, bo tak mi wygodniej. Sporo wygrywam filmami, więc sadzę, że osobom, które to potem oglądają nie przeszkadza, że nie mają obrazu rozciągniętego na cały ekran laptopa.

Zastanawiam się czy w takich konkursach jak np na BP w którym do wygrania jest kamper da się faktycznie wygrać , w sensie nowicjusz. Czy tam już idą takie odjechane profesjonalne filmiki, robione dobrej jakości sprzętem.

Coś czuję w kościach, że kamperem od BP odjadą studenci szkoły filmowej, czy ktoś w tym stylu. 😛 Za to np. autem od Rodowitej jak najbardziej może odjechać nowicjusz bez sprzętu i wiedzy, ale z pomysłem i uśmiechem na twarzy. 🤗 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7359355 Napisano: 29.05.2026 12:57:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chao_Phraya napisał(a):

Czy nagrywając filmik pod konkurs robicie format w pionie czy w poziomie? Czyli: pod urządzenie mobilne, czy pod komputer?
Zawsze mam z tym problem, kiedy filmu się nigdzie nie publikuje tylko wysyła komisji.

Wszystko nagrywam w pionie, bo tak mi wygodniej. Sporo wygrywam filmami, więc sadzę, że osobom, które to potem oglądają nie przeszkadza, że nie mają obrazu rozciągniętego na cały ekran laptopa. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7359152 Napisano: 28.05.2026 16:00:35 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Ktoś podpowie, na jakich datach stanęło informowanie z konkursów Reginy, Kiri i Przysnacków?

wczoraj mail z parasolką za 16.05

Dziękuję za odpowiedzi. 😌 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7359075 Napisano: 28.05.2026 11:52:41 w Czy informują/ informowali?
Ktoś podpowie, na jakich datach stanęło informowanie z konkursów Reginy, Kiri i Przysnacków? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7358558 Napisano: 26.05.2026 17:05:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Big Milka z Żaby i Staropolankę ze stacji Orlen Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7358187 Napisano: 25.05.2026 21:16:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bakuś głośniki jbl za zgłoszenia z pierwszego etapu 🧐 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7358041 Napisano: 25.05.2026 12:27:37 w Smolar
Jak było 100 x 100zl dziennie, to wbrew pozorom wcale nie było tak łatwo wygrać. Teraz wygląda na to, że dopiero ostatniego dnia konkursu Milki w Biedronce mieli tyle zgłoszeń, żeby w ogóle dojść do nagród drugiego stopnia. Mam nadzieję, że wyciągną z tego jakieś wnioski. 😝 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7357987 Napisano: 25.05.2026 10:31:13 w Czy informują/ informowali?
Co jest z Milką w Biedronce? Nie rozwiązali ostatniego dnia konkursu, a dzisiaj przecież już powinni wybierać główne. 🧐

edit: Dobra, wywołałam wilka z lasu i poszedł ostatni dzień 😝 Wyświetl w wątku >>
1 trabik 0

8igora9

#7357840 Napisano: 24.05.2026 14:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pieg napisał(a):

8igora9 napisał(a):

dede napisał(a):

Czy w konku Rodowita Dino można w jednym zgłoszeniu wysłać i tekst i zdjęcie czy trzeba wybrać albo jedno albo drugie? Nie widzę nic w regulaminie. Może ktoś już tak wysyłał?

W poprzednich edycjach wysyłałam zdjęcie + tekst i wygrywałam nagrody za takie zgłoszenia

Tylko pytanie: Co oceniają? Pewnie wybiorą tylko jedno, a drugie oleją. Ja bym jednak pojedynczo wysyłał.

Po co takie gdybanie? Ktoś zadał pytanie, więc odpowiadam na podstawie doświadczenia z poprzednich konkursów, że jak najbardziej przyznawali nagrody za zdjęcie + wierszyk. Wyświetl w wątku >>
1 dede 0

8igora9

#7357809 Napisano: 24.05.2026 11:30:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Czy w konku Rodowita Dino można w jednym zgłoszeniu wysłać i tekst i zdjęcie czy trzeba wybrać albo jedno albo drugie? Nie widzę nic w regulaminie. Może ktoś już tak wysyłał?

W poprzednich edycjach wysyłałam zdjęcie + tekst i wygrywałam nagrody za takie zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
1 dede 0

8igora9

#7356803 Napisano: 20.05.2026 12:37:13 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

agunia666 napisał(a):

Za jaki dzień informowalo Avanti z Pepsi Lidl?

za 29.04

U mnie chyba 30/04, ale ręki za to nie oddam. Tym razem trochę  im się zleciało z informowaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7356790 Napisano: 20.05.2026 12:24:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu doczekałam się czegoś sensownego od Avanti — 2 tysie za majówkę z Lidla. 🥳🥳🥳 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7356254 Napisano: 18.05.2026 14:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ciastka to dopiero bedzie mozna kupic na konkurs lidla

Na aktualny konkurs w biedronce przecież tez można kupić milkę maxx + ciastka.

W poprzednim nie można było brać ciastek.

Na konkurs w Biedronce nie można kupić ciastek. Jest lista produktów w regulaminie.

jeżukolczasty, to tej listy w ogóle nie ogarnęłam i też kupiłam ciastka, skoro nie były wymienione jako wykluczone.

Swoją drogą, to w konkursie „ruszaj za uszami” też kupiłam ciastka, chociaż były wypisane jako wykluczone i 1 z 2 takich paragonów pozytywnie przeszedł weryfikację, więc wszystko może się zdażyć. 😃 Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

8igora9

#7356240 Napisano: 18.05.2026 14:24:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

ciastka to dopiero bedzie mozna kupic na konkurs lidla

Na aktualny konkurs w biedronce przecież tez można kupić milkę maxx + ciastka.

W poprzednim nie można było brać ciastek.

” (z wyłączeniem:, lodów, serków, jogurtów, mlecznej kanapki,mlecznych napojów czekoladowych, które nie biorą udziału w niniejszym konkursie”

Tym razem nie wymienili ciastek jako wykluczonych produktów. Wyświetl w wątku >>
1 Zuzia16 0

8igora9

#7354493 Napisano: 11.05.2026 17:55:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiax1123 napisał(a):

josefina napisał(a):

posłuchajcie czy ktos może miał taką sytuację: z jakieś 5 min temu dzowniła do mnie Pani z agencji Colian nr tel 606260176 - że rok temu brałam udział w konkursie w Intermarche, ale cos się im zakręciło i ponownie zebrała się komisja i że wygrałam bon o wartości 250zł - (ważny do końca czerwca) czy do kogoś też dzwonili czy tylko ja mam tą promocję? emotka

Do mnie też zadzwonili. Mam nadzieję,  że nie będą już wymagać paragonu emotka

To ten konkurs, który był zeszłej jesieni? Bo właśnie ostatnio się zastanawiałam, czy on został w ogóle rozwiązany. 😃 Do mnie też tak kiedyś dzwonili z konkursu sprzed ponad pół roku i bonem, który za 2 tygodnie się przeterminuje i wtedy chcieli zdjęcie paragonu smsem. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7353042 Napisano: 06.05.2026 12:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzix67 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Udało się komuś wygrać w zeszłym roku w Rodowitej tekstem, czy raczej nagradzali tylko filmy i zdjęcia?

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam...

Właśnie rozstrzał form artystycznych w tym konkursie mnie trochę zniechęca, zastanawiam się jak oni porównują teksty do zdjęć, filmów czy nawet rysunków...

Pamiętam, że w poprzednich latach ludzie pisali, że wygrali samym tekstem, ale w tym roku jest jeden etap i bardzo wartościowa nagroda główna i myślę, że szkoda paragonu na sam tekst, bo oni jednak preferują zdjęcia i filmy.  Polecam do tekstu dodać nawet jakąś fotę cykniętą na szybko. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7352720 Napisano: 05.05.2026 09:17:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Produkty grillowe Duda, a wczoraj Leibniz i slowhop od Żywca 🥳🥳🥳 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7352598 Napisano: 04.05.2026 15:46:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kilka osób o to pytało, więc uprzejmie donoszę, że w Leibniz można bez problemu wygrać drugi raz na te same dane (a przynajmniej w różnych tygodniach konkursowych). 🤗 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7352199 Napisano: 01.05.2026 12:49:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może pytał Avanti o te dwupaki w Lidlu i dostał od nich odpowiedź?  

Na moim paragonie nawet nie jest napisane, że to dwupak 🥲 A pojedynczo w ogóle nie dało się tych napojów zeskanować 😵‍💫 Wyświetl w wątku >>
0 0