Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
8igora9
Postów 961
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W styczniu miał się wysypać worek z prezentami po grudniowych konkursach, tymczasem tyle tego, że równie dobrze mogłam dać sobie spokój i spędzić więcej czasu z rodziną.
Jakaś rozsądna nagroda potrzebna na cito, żeby odzyskać motywację do grania…
Tylko skąd wziąć tę nagrodę, jak nawet konkursów nie ma. 🤓 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Sorry, ale musieliby być niespełna rozumu, żeby przez długie godziny debatować nad tym, która praca bardziej zasługuje na marną stówkę. Przy dużej ilości drobnych nagród element losowości jest spory, niezależnie od agencji. Wątpię w to, żeby nagrodzili sztuczną inteligencję jakąś sensowną nagrodą. No chyba, że są płatne programy, które lepiej działają, bo to, co tworzy chat gpt, to jakaś padaka. Ja u Avanti praktycznie nie wygrywam, ale fakt, że są osoby, które wygrywają regularnie w zupełności mi wystarczy, żeby wierzyć w ich uczciwość. Na forum często można przeczytać, że komuś dobrze idzie u Avanti, a komuś innemu u Amooco itd. I to właśnie świadczy o tym, że jednak wszystkie agencje coś tam czytają. Po prostu, jak to w życiu, nie ze wszystkimi nadajemy na tych samych falach. Fajnie by było kosić równo nagrody u wszystkich agencji, ale chyba jeszcze się nie urodził taki konkursowicz. 😃
A tak poza tym to jestem szalenie ciekawa, ile oni mają dziennie zgłoszeń w tych chipsowych konkursach, bo może gdybyśmy się dowiedzieli, ile tego jest, to wszystkim przegranym zrobiłoby się lżej na sercu. 🧐🫣 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
był zapis, że w konkursie mozna wziąć udział tylko raz. Więc jak ktoś sobie dodał drugie zdjęcie tej samej potrawy do tego samego zgłoszenia, to chyba nie złamał regulaminu? A edycja na czym polegała? Bo zaraz wyjdzie, że na poprawieniu literówki 🤓 No już nie czepiajmy się takich rzeczy…. Jak dla mnie to jednym realnym efektem czepiania się organizatora o takie drobnostki, jest potencjalne zniechęcenie go do organizowania kolejnych konkursów, a chyba nie o to nam wszystkim chodzi. 😁
Bardziej mnie przeraża to, że za chwilę naprawdę ciężko będzie odróżnić AI od prawdziwego zdjęcia i mam nadzieję, że organizatorzy zaczną robić weryfikację, jak ostatnio Beskidzki. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 961