Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7333473 Napisano: 03.02.2026 10:12:22 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 bilety Energylandia Winter kingdom ważne do 08/02/2026 sprzedam za 100zl za 2 sztuki lub wymienię na bon spożywczy Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7333318 Napisano: 02.02.2026 14:13:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

Czy w formularzu laureata z Dino możecie wpisać adres mailowy? U mnie nie można i dalej nie chce przepuścić.

Podbijam. Jakoś się udało to rozwiać, czy trzeba pisać do agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7332716 Napisano: 29.01.2026 18:17:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
2 bilety do Energylandii Winter kingdom ważne do 08/02/2026 sprzedam za 150zl za 2 sztuki lub wymienię na bony spożywcze Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7332683 Napisano: 29.01.2026 15:54:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet głupiej piniaty nie chcą dać na pocieszenie. 😳
W styczniu miał się wysypać worek z prezentami po grudniowych konkursach, tymczasem tyle tego, że równie dobrze mogłam dać sobie spokój i spędzić więcej czasu z rodziną. 
Jakaś rozsądna nagroda potrzebna na cito, żeby odzyskać motywację do grania…
Tylko skąd wziąć tę nagrodę, jak nawet konkursów nie ma. 🤓 Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, mia 0

8igora9

#7332353 Napisano: 27.01.2026 22:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

masza napisał(a):

A po co Wy z góry już pytacie o pieczątki ?  Sami prosicie o dodatkowe nieudogodnienia. Mają paragony z jednej sieci to sibie sprawdzą . Można też  zrobić zdjecie paragonu z produktem. Uważam , że tu ekonkursy mnożą priblemy ... agencja tylko cierpliwie odpowiada.

Dokładnie, ludzie strasznie filozofują. Ja się po żadną pieczątkę nie wybieram.

Jakaś straszna imba tu wyszła, w sumie o nic. Konkursowicze świrują z braku konkursów. 🙈 Ja to rozumiem, ja np. dzisiaj w akcie rozpaczy wymyłam lodówkę i piekarnik. 😂 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7331541 Napisano: 23.01.2026 19:39:11 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

ananaska napisał(a):

Grzaniec Galicyjski informował już o głównych? Pisałam już 2 razy do nich, ale mi nie odpisali emotka

Dopiero dzisiaj dostałam info z wygraną butelką za ostatni etap, więc chyba mają opóźnienie

To chyba jakaś rezerwa. Ja dostałam 2 nagrody za ostatni etap 15 stycznia Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7330419 Napisano: 20.01.2026 17:46:45 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Jak tam? Zgłaszacie się do nowego konkursu z głosowaniem na nowe smaki?

Jak zobaczyłam, że ten konkurs jest reklamowany w tv i to jeszcze przez influencerów, to mój entuzjazm osłabł 🤪 Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

8igora9

#7329126 Napisano: 16.01.2026 10:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Ktoś dostał w tym tygodniu potwierdzenie udziału z Freewolucji Cin Cin?

Dzisiaj dostałam potwierdzenie wzięcia udziału za zgłoszenie z ostatniego dnia ostatniego etapu Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7328950 Napisano: 15.01.2026 18:53:33 w Avanti
„Wyślę pierdyliard zgłoszeń, to na koniec konkursu sobie z tych stówek do Biedronki uzbieram fajną kwotę” — pomyślało 300 osób w tym samym czasie 😂🤣😅 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7328946 Napisano: 15.01.2026 18:44:55 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Czy informował wczoraj Grzaniec Galicyjski?

Godzinę temu dostałam maile z wygraną drugiego stopnia. Główne nagrody też już poszły, czy to dopiero później będą wybierać z nagrodzonych zgłoszeń ze wszystkich etapów? Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

8igora9

#7328767 Napisano: 15.01.2026 11:45:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wypiekacz chleba od Gosi i 100 od Pepsi z Delikatesów Centrum Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7328589 Napisano: 14.01.2026 19:20:32 w Avanti
Pepa napisał(a):

d.kla napisał(a):

isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

Ja nie jestem super wprawiona w konkursach, w zeszłym roku grałam sobie raz na jakiś czas, jakoś od grudnia mam postanowienie, że będę wszystkie odp zapisywać, ale akurat miałam tylko jedno zgłoszenie Avanti konkurs pepsi + lays i wysłałam zgłoszenie "na odwal" generowane w czacie, bo nie miałam czasu usiąść i pomyśleć i zgarnęło 200zł. Czasami się zastanawiam czy niektórzy nie nagradzają po prostu w ciemno.

Fajne historie, widocznie zdarzają się takie zjawiska w Avanti, także rzuca to nowe światło na sposoby wyłaniania zwycięzców 🧐. Zależy na jaką skalę występują te anomalie. Uwzględniając różne gusta to jednak trzeba mieć sporo szczęścia, żeby wygrać coś większego - tak niestety myślę. Zapewne jest jakaś grupka sprawdzających, która sympatyzuje z twórczością chata gpt i zbytnio się nie wczuwa, z tym ze te odpowiedzi chata nie pasują, rymy drętwe i ogólnie nie wygląda to zbyt dobrze, chyba ze się już nauczył jak być laysowym poetą i raczej nie ma co przypisywać tej agencji jakiegoś mega gustu i innych wzniosłych cech, ze niby tak zawsze czytają, pewnie są obecnie mocno znudzeni tymi tekstami, no ale jak widać korzystają również z szybkich metod optymalizujących wybor laureatów. Moze niedługo będą wpisy typu: mój chat gpt wygrał 200zl, a mój plecak itd. 🤣

Sorry, ale musieliby być niespełna rozumu, żeby przez długie godziny debatować nad tym, która praca bardziej zasługuje na marną stówkę. Przy dużej ilości drobnych nagród element losowości jest spory, niezależnie od agencji. Wątpię w to, żeby nagrodzili sztuczną inteligencję jakąś sensowną nagrodą. No chyba, że są płatne programy, które lepiej działają, bo to, co tworzy chat gpt, to jakaś padaka. Ja u Avanti praktycznie nie wygrywam, ale fakt, że są osoby, które wygrywają regularnie w zupełności mi wystarczy, żeby wierzyć w ich uczciwość. Na forum często można przeczytać, że komuś dobrze idzie u Avanti, a komuś innemu u Amooco itd. I to właśnie świadczy o tym, że jednak wszystkie agencje coś tam czytają. Po prostu, jak to w życiu, nie ze wszystkimi nadajemy na tych samych falach. Fajnie by było kosić równo nagrody u wszystkich agencji, ale chyba jeszcze się nie urodził taki konkursowicz. 😃 
A tak poza tym to jestem szalenie ciekawa, ile oni mają dziennie zgłoszeń w tych chipsowych konkursach, bo może gdybyśmy się dowiedzieli, ile tego jest, to wszystkim przegranym zrobiłoby się lżej na sercu. 🧐🫣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7328380 Napisano: 14.01.2026 11:39:22 w Avanti
Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7328205 Napisano: 13.01.2026 18:22:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

domiqa napisał(a):

fifidorea napisał(a):

słuchajcie, czemu tak mało konkursów promocyjnych? mam wrażenie, że o połowę mniej w bazie...

Wydaje mi się, że styczeń zazwyczaj jest takim "sezonem ogórkowym" w konkursowym świecie. Jak porównuję sobie ten styczeń ze styczniem z ubiegłego roku to wyglądają tak samo biednie. Z jednej strony może to i lepiej, mózg może odpocząć po grudniowym szaleństwie emotka

w zeszłym roku dopiero w marcu / kwietniu agencje się zaczeły rozkręcać emotka  a jak był jakiś konkursi to był na maksa oblegany przez konkursowiczów emotka  i co myślicie że w tym roku znów to samo ???? emotka

Chyba w zeszłym roku o tej porze jednak trochę więcej się działo. Był konkurs Soplicy i Wielkopolskiego z etapami tygodniowymi. Mam nadzieję, że w drugiej połowie stycznia jeszcze pojawią się jakieś nowe konkursy, które będą się kończyć z końcem miesiąca. 🧐 Wyświetl w wątku >>
1 fifidorea 0

8igora9

#7328062 Napisano: 13.01.2026 14:37:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
Calliope22 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Konkursy kulinarne , to jedyne w których biorę udział na Facebooku bo po prostu lubię gotować i piec. Reszty unikam jak ognia. Niemniej jednak , to co się stało w konkursie z Delectujemy . Nagrodzone prace AI lub kupiony tort z cukierni …. Dawno takiego chłamu nie widziałam

Które to zdjęcia z AI? Może byc na priv emotka  Usunęli, albo też już łykam jak pelikan 🤣

Z tego, co widziałam, to było tylko 1 zdjęcie AI i zostało już usunięte, a organizator napisał, że przyzna nagrodę komuś innemu.

Już niech się nie ośmieszają naprawdę - w regulaminie był zapis o możliwości zgłoszenia tylko jednego zdjęcia, nie można usuwać ani edytować komentarzy. A nagrodzili osoby które dodały np 3 zdjęcia 🤡 Chociaż ten tort z cukierni i tak chyba pobił wszystko

był zapis, że w konkursie mozna wziąć udział tylko raz. Więc jak ktoś sobie dodał drugie zdjęcie tej samej potrawy do tego samego zgłoszenia, to chyba nie złamał regulaminu? A edycja na czym polegała? Bo zaraz wyjdzie, że na poprawieniu literówki 🤓 No już nie czepiajmy się takich rzeczy…. Jak dla mnie to jednym realnym efektem czepiania się organizatora o takie drobnostki, jest potencjalne zniechęcenie go do organizowania kolejnych konkursów, a chyba nie o to nam wszystkim chodzi. 😁

Bardziej mnie przeraża to, że za chwilę naprawdę ciężko będzie odróżnić AI od prawdziwego zdjęcia i mam nadzieję, że organizatorzy zaczną robić weryfikację, jak ostatnio Beskidzki. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7328025 Napisano: 13.01.2026 13:32:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
oldziaczek napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Konkursy kulinarne , to jedyne w których biorę udział na Facebooku bo po prostu lubię gotować i piec. Reszty unikam jak ognia. Niemniej jednak , to co się stało w konkursie z Delectujemy . Nagrodzone prace AI lub kupiony tort z cukierni …. Dawno takiego chłamu nie widziałam

Które to zdjęcia z AI? Może byc na priv emotka  Usunęli, albo też już łykam jak pelikan 🤣

Z tego, co widziałam, to było tylko 1 zdjęcie AI i zostało już usunięte, a organizator napisał, że przyzna nagrodę komuś innemu. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7327818 Napisano: 12.01.2026 17:05:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
200zl do Kaufa od Avanti 🥳 Może w końcu coś ruszy z ich konkursami 🤓 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7327742 Napisano: 12.01.2026 14:32:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak sobie myślę, że everydayme to chyba jedyny konkursowy zakątek, w którym nigdy niczego nie wygrałam… teraz to już będzie sprawa honorowa 🧐🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7326173 Napisano: 07.01.2026 00:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Czy u Los Mejores da się wygrać hasłem bez lokowania produktu?

Co do zasady wciskam lokowanie na siłę, a ostatnio regularnie u nich wygrywam, więc sądzę, że to preferują. Aczkolwiek  w konkursie z Leclerca nie udało mi się niczego zareklamować i też był sukces, więc da się. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7325316 Napisano: 02.01.2026 01:57:27 w Nasze wygrane w minionym roku
To był dobry konkursowo—finansowy rok z zaskakująco rozczarowującymi ostatnimi 2 miesiącami, które miały podciągnąć statystyki do góry, a zamiast tego trochę je obniżyły. Cóż, może styczeń nadgoni, bo w grudniu wysłałam najwięcej zgłoszeń konkursowych. Przez cały rok uraczyłam komisje konkursowe moją znikomej wartości wesołą twórczością 838 razy, a zdobyłam 237 nagród. To mniej niż w poprzednich dwóch latach, ale przyniosło zdecydowanie więcej pieniędzy! Najwyższa nagroda to 20 tysi prosto na konto. Nareszcie wygrałam wymarzony bon na wakacje i telefony dla siebie i męża akurat wtedy, gdy ich potrzebowaliśmy. Jeśli konkursowa magia ma działać w ten sposób, to w 2026 przydałoby się auto, bo moja 18-letnia Skoda znów popsuta i chyba nie dowiezie kolejnego roku. 🤣🤣🤣 Choć jak o tym myślę... to w tym roku wygrałam rower elektryczny warty więcej niż moje i męża auta razem. 😆Życzyłabym sobie, żeby ten rok był owocny przynajmniej tak bardzo, jak ubiegły, ale obawiam się, że będzie inaczej i wywoła to we mnie dużo smutku. Ach, te konkursowe emocje!  Zarówno pozytywne i negatywne... Biorę udział w konkursach kreatywnych, ale ten rollercoaster emocjonalny uswiadomił mi, jak to się dzieje, że dorośli, normalni ludzie uzależniają się od hazardu... Ja już wiem na pewno, że loterie muszę brać na dystans, a do kasyna nigdy w życiu nie wejdę. 🫣Moje konkursowe postanowienie na Nowy Rok: trzymać się twardo godzin "pracy" i nie konkursować kosztem nieprzeczytania mojej córce bajki na dobranoc.Życzę Wam i sobie, żebyśmy w 2026 mieli jak najwięcej konkursów z dużą ilością wypasionych nagród, bo wierzę i wiem, ze kwestia zdobywania tych nagród, zależy głownie naszej motywacji i włożonej pracy. 🥳 Wyświetl w wątku >>