Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7313804 Napisano: 14.11.2025 22:45:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domiqa napisał(a):

Czy ktoś miał problem z wysłaniem zgłoszenia do konkursu Grant's (ten z generowaniem grafiki)? Próbowałam kilka razy na różnych przeglądarkach i nadal mam komunikat "Problem po naszej stronie. Spróbuj ponownie za chwilę" i nie wiem, czy mam tam jakieś "zakazane" słowo czy to jakiś ogólny problem.

U mnie to samo, a próbowałam na różnych przeglądarkach i sprzętach. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7313624 Napisano: 14.11.2025 13:05:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Smolar dalej śmiertelnie  obrażony na mnie. Nagród nie ma. Nowych konkursów również, a jak już są, to z nagrodami typu skarpetki albo masażery prostaty. 

Święta za rogiem, a tu taka bida konkursowa, że może się okazać, że zamiast dwóch najbogatszy konkursów w ciągu roku, będą 2 najbiedniejsze. 😝

Myślicie, że ten miesiąc jeszcze się jakoś rozkręci, czy trzeba czekać i trzymać kciuki za grudzień? Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7312692 Napisano: 11.11.2025 10:36:49 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Rower miejski ROMET VINTAGE CLASSIC M z konkursu Oleju Wielkopolskiego za 800zl + kw Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

8igora9

#7311377 Napisano: 05.11.2025 15:24:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madziulaa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

madziulaa napisał(a):

Ja też jestem zła na tę Milkę, bo poszły dwa zgłoszenia, oba filmiki....I nic emotka

A to na pewno już poszło do końca, za 2/11 też? 😱

Ktoś napisał, że wygral za 2.11 emotka

W takim razie też jestem wstrząśnięta 🙃
Smolar jest jak taki typowy toxic ex, który funduje ciągły rollercoaster emocjonalny. 😆
Raz Ci dam główną, innym razem pożałuję jednej z ponad tysiąca stówek, a Ty się zastanawiaj, czemu już Cię nie kocham. 🫠 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7311352 Napisano: 05.11.2025 14:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madziulaa napisał(a):

Ja też jestem zła na tę Milkę, bo poszły dwa zgłoszenia, oba filmiki....I nic emotka

A to na pewno już poszło do końca, za 2/11 też? 😱 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7311276 Napisano: 05.11.2025 12:28:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Mms Biedronka (zdjęcie halloween) czy tam podawało się adres zamieszkania ? Patrzę teraz na regulamin i widzę ,że jest ograniczenie na gospodarstwo.

Wyjątkowo nie podawało się. Zapewne dlatego, że nagrody będą w formie elektronicznej. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7311266 Napisano: 05.11.2025 12:09:52 w Czy informują/ informowali?
Trefl jeszcze zupełnie nie informował? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7310291 Napisano: 01.11.2025 11:46:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co tu taka bida konkursowa? Pamiętam, że w zeszłym roku miałam taką niewyróbkę, że jeszcze wieczorem po imprezie halloweenowej napisałam kilka zgłoszeń, a i tak zostałam z niewykorzystanymi paragonami. Tymczasem w tym roku ledwie kilka konkursów na koniec października. 🤨
Oby coś ruszyło z początkiem nowego miesiąca. 🙏 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7309575 Napisano: 29.10.2025 16:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy zgłaszał ktoś do Karsbada sklep dc, którego nie ma na rozwijalnej liście w konku 7Days? Ja się wzięłam w ostatni dzień za wysyłkę zgłoszenia konkursowego a mojego sklepu brak na liście emotka

W przeszłości było tak, że mojego sklepu nie było na liście i dodali go po moim mailu. Skoro dzisiaj jest ostatni dzień, to na Twoim miejscu zaznaczylabym inny sklep, jednocześnie informując ich o tym mailowo. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7309389 Napisano: 29.10.2025 07:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs mms ,jeszcze nie robiłam zdjęcia i mam pytanie czy wysyłacie zdjęcie samej paczki czy uczestnika z produktem ? Szukałam w lupce ale nic nie znalazłam . Czy jest tam może licznik zgłoszeń ?

Zgodnie z tym co w regulaminie i na stronie, na zdjęciu ma być sama paczka, bez uczestnika. Jest licznik zgłoszeń, przed chwilą wysyłałam i było około 155 emotka

O kurcze, a tam na stronie wcześniej nie było napisane "dowolna paczka ORAZ osoba bioraca udzial w konkursie"? 
Chyba wczesniej bylo inaczej na stronie, a inaczej w regulaminie i ja cały czas żyłami w przekonaniu, że w regulaminie po prostu zrobili literówkę 🫣

Tak było, ale chyba w międzyczasie zmienili emotka  nie chcą nas oglądać emotka

Cóż, chociaż raz prokrastynacja się opłaciła, bo jeszcze nie zrobiłam tych zdjęć z wizerunkiem, choć miałam paragony, pomysły i czas. 🫣

piszecie o tym konkursie ze skarpetami? Jak tak to przecież tam jakiś regulamin jest zwalony i nawet nie pisze ile nagrod jest.

Nie, o tym na Halloween, który kończy się za 2 dni. Skarpetki bojkotuję. 😝 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7309381 Napisano: 29.10.2025 00:32:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs mms ,jeszcze nie robiłam zdjęcia i mam pytanie czy wysyłacie zdjęcie samej paczki czy uczestnika z produktem ? Szukałam w lupce ale nic nie znalazłam . Czy jest tam może licznik zgłoszeń ?

Zgodnie z tym co w regulaminie i na stronie, na zdjęciu ma być sama paczka, bez uczestnika. Jest licznik zgłoszeń, przed chwilą wysyłałam i było około 155 emotka

O kurcze, a tam na stronie wcześniej nie było napisane "dowolna paczka ORAZ osoba bioraca udzial w konkursie"? 
Chyba wczesniej bylo inaczej na stronie, a inaczej w regulaminie i ja cały czas żyłami w przekonaniu, że w regulaminie po prostu zrobili literówkę 🫣

Tak było, ale chyba w międzyczasie zmienili emotka  nie chcą nas oglądać emotka

Cóż, chociaż raz prokrastynacja się opłaciła, bo jeszcze nie zrobiłam tych zdjęć z wizerunkiem, choć miałam paragony, pomysły i czas. 🫣 Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

8igora9

#7309378 Napisano: 28.10.2025 23:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Chyba wczesniej bylo inaczej na stronie, a inaczej w regulaminie i ja cały czas żyłami w przekonaniu, że w regulaminie po prostu zrobili literówkę 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7309082 Napisano: 28.10.2025 00:45:14 w Czy informują/ informowali?
FBmagdalena17 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Na stronie konkursu Olej Wielkopolski jest zakładka formularz laureata. Czy kogoś przepuszcza?

Mnie przepuszcza.

Mnie przepuszcza, jak zaznaczę nagrodę 1 stopnia i mam nadzieję, że tak już zostanie 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7308958 Napisano: 27.10.2025 14:09:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dom gotowy na jesień — parownica. Jak to dobrze, że w końcu nagrodą najniższego stopnia nie jest zestaw produktów. 🤪 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7308073 Napisano: 23.10.2025 15:16:06 w Czy informują/ informowali?
czarny_kot napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

lucya napisał(a):

taak napisał(a):

Teraz weszłam na Facebooka w poszukiwaniu informacji o wynikach i zobaczyłam ten post… to miały być talenty dzieci? 😅

Zrobiłam dokładnie to samo i chyba już przestałam czekać na te wyniki.. Ładnie się POPisali tym regulaminem

tam im się należy negatywny spam na FB z uwagi na to co robią... pierwszy post zero wspominki o tym, że pokaż talent dziecka, drugi post JUŻ TAK... Regulamin nic o tym nie mówi... Totalna amatorka ... Dobrze, że wejście było tanie...

Czyli rozumiem, że jakieś słodkopierdzące dzieci wygrają pewnie i w du*ie będą mieli pozostałych ...

zero konsekwencji

Tam chyba też pisało że konkurs dla osób pełnoletnich. To bez sensu skoro wygrają dzieci. Gdzie tu logika

No nie, w regulaminie było napisane bodajże, że od 13 roku życia albo rodzice mogą się zgłosić w imieniu młodszych dzieci. Nawet był załącznik z oświadczeniem o pozwoleniu na wykorzystanie wizerunku dziecka. Dla mnie ten regulamin sugerował dość jasno, że jednak preferowaliby obecność dzieci. 🤪 
Ale ktoś wyżej napisał, że ta sama agencja organizowała konkurs z torbą biedronki, więc teraz już też nie czekam na wyniki. 🤪 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7307967 Napisano: 23.10.2025 11:40:12 w Czy informują/ informowali?
kanafapinifi napisał(a):

Co z popisowym konkursem Hellena Biedronka? I Z wynikami, które do wczoraj miały pojawić się na stronie?

Następny ze spóźnionymi wynikami. Konkursów tyle, co kot napłakał, a oni mają niewyróbkę ze wszystkim. Widzę, że w tych agencjach chyba same takie asy jak ja, co nie potrafią się zebrać do niczego, jak mają za dużo luzu 🤣🤣🤣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7305792 Napisano: 14.10.2025 20:26:24 w Paragony na trwające konkursy
dawidekdj napisał(a):

Kupię paragon Dino - Apetita (do dziś): https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-appetita-smak-i-styl-dino-do-godz-1200

A tam trzeba mieć paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7305474 Napisano: 13.10.2025 18:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Benecol chce Pesel i NIP na kijki, chyba ich pogrzało.

Właśnie co robicie w takiej sytuacji? Wygrałam coś o wartości ok 300 zł i wołają o PESEL . Czy naprawdę potrzebują tego do rozliczenia czy jak ? Ja nie podaje nr PESEL ale jestem ciekawa czy to zasadne ,że chcą od nas takie dane ?

Ostatnio podobna sytuacja była bodajże z Heinz w Dino.  Zamiast peselu wpisałam datę urodzenia, bez zbędnego tłumaczenia i nagroda normalnie dotarła. Teraz chyba też tak zrobię, chociaż tak naprawdę to pesel to nie są dane wrażliwe i przesłanie go mailem nie niesie za sobą żadnego ryzyka. A czemu ktoś chce od nas takie dane? Najpewniej zupełnie przypadkowo. Heinz w innych konkursach nie chciał peselu. Benecol z kolei w treści maila nie wymienia peselu. Ktoś sobie tworzył oświadczenie, robił jakieś kopiuj-wklej i jakoś tak wyszło. 🤪 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7305356 Napisano: 13.10.2025 11:57:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Strasznie chamsko nas wczoraj rozegrała grupa Garnier,Loreal i inne.
Bo to nie ich pierwsza wpadka z zamykaniem formularza za wcześnie. Ktoś tam ma jakiś problem i nie wyciąga wniosków z poprzednich błędów. Olać bo nagrody słabe ale to podobna zagrywka jak z udawanym pokazem i bransoletkami widmo.
Aż strach tam grać bo zawsze coś spartolą.

Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7305305 Napisano: 13.10.2025 09:54:31 w Zapowiedzi konkursów
Od 16/10 Milka w intermarche

Wyświetl w wątku >>