Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7324993 Napisano: 31.12.2025 12:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Co najtaniej wychodzi w Fairy/AmbiPur w Biedronce?

Wątpię, czy w ogóle jeszcze dostaniesz te produkty z edycji świątecznej. Ze 2-3 tygodnie temu u mnie już były tylko pojedyncze sztuki położne gdzies na półce w przypadkowym miejscu. Za odświeżacz zapłaciłam 18zl Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

8igora9

#7324808 Napisano: 30.12.2025 20:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nawrotkatv napisał(a):

Nie wiem jak Wy, ale ja mam już dosć konkursu Pepsi&Lays. Staram się być skrupulatna i wysyłam codziennie jedna a czasem 2 odpowiedzi i jestem już tak wyjałowiona z pomysłow, że zaczynam rymować od rzeczy emotka  Dobrze ze jutro ostatni dzień...

Też tak miałam, ale w okolicach 8 paragonu otworzyła mi się jakaś dodatkowa szufladka w mózgu i 2 razy wysyłałam męża do sklepu po kolejne paragony. 🤣 Wydaje mi się, że te moje ostatnie zgłoszenia są świetne, ale prawdopodobnie  jest właśnie tak, że "wydaje mi się" 😂😂😂
Jeszcze 1 paragon z Carrefoura i po świątecznych konkursach Avanti zostaną tylko traumatyczne wspomnienia i torby pełne chipsów. 🫣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7324672 Napisano: 30.12.2025 15:10:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poproszę o jakąś nagrodę, która odczaruje ten zaskakująco kiepski grudzień. ✨️  
Potrzebuję motywacji, żeby przebrnąć przez sylwestrowy maraton konkursowy 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7324002 Napisano: 28.12.2025 16:52:38 w Avanti
Luiza12 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Avanti akurat jest znane z tego, że lubią wielokrotnie nagradzać te same osoby, więc chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości, co do tego, że nas czytają. Wiadomo, że przy takiej.ilosci zgłoszeń i nagród jest  mniejszy lub większy element losowości, ale coś tam czytają. Argument, że jakiś tekst nie wygrał nic u Avanti, a w innej agencji zgarnął główną nie ma żadnego sensu. To nie jest matematyka i 2 + 2 to nie zawsze 4. Oceniają ludzie i jak to z ludźmi bywa, nie ze wszystkimi nadajemy na tych samych falach. Ja z Avanti zupełnie się nie dogaduję, a np. moje bratnie dusze z Los Mejores zwykle coś tam sypną, chociaż z ilością nagród u nich skromnie. 😁 Nie wyobrażam sobie tego, żeby ktoś miał równo kosić nagrody we wszystkich agencjach, po prostu ludzie są różni i tyle. 😉

No to słabo, jak mają "swoich znajomych" i nagradzają swój tajemny krąg...

Matkoboskokonkursosko, jaki znów tajemny krąg  🫣😅 
Ja u kilku organizatorów konkursów mam prawie 100% skuteczności, a gwarantuję, że nikogo tam nie znam. 😆 Po prostu niektórzy nagradzają to, co im się naprawdę podoba i nie zwracają uwagi na to, czy nazwiska się powtarzają. Koniec końców to jest konkurs, a nie akcja charytatywna pt. "Kto najbardziej potrzebuje nowego iphona" 🙃 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7323997 Napisano: 28.12.2025 16:39:22 w Avanti
Avanti akurat jest znane z tego, że lubią wielokrotnie nagradzać te same osoby, więc chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości, co do tego, że nas czytają. Wiadomo, że przy takiej.ilosci zgłoszeń i nagród jest  mniejszy lub większy element losowości, ale coś tam czytają. Argument, że jakiś tekst nie wygrał nic u Avanti, a w innej agencji zgarnął główną nie ma żadnego sensu. To nie jest matematyka i 2 + 2 to nie zawsze 4. Oceniają ludzie i jak to z ludźmi bywa, nie ze wszystkimi nadajemy na tych samych falach. Ja z Avanti zupełnie się nie dogaduję, a np. moje bratnie dusze z Los Mejores zwykle coś tam sypną, chociaż z ilością nagród u nich skromnie. 😁 Nie wyobrażam sobie tego, żeby ktoś miał równo kosić nagrody we wszystkich agencjach, po prostu ludzie są różni i tyle. 😉 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7323834 Napisano: 28.12.2025 01:32:34 w Avanti
sergrazyna napisał(a):

8igora9 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

haha, ja już też nie mogę...emotka  Niby w sumie na te konkursy świąteczne Avanti wysłałem jedynie 22 zgłoszenia, ale wyczerpało mnie to emotka

ooo to tyle co i ja mówię w sumie na platformie joy-pepsico.eu

Sprawdziłam swoje notatki i u mnie też 22 zgłoszenia, ale zostało mi jeszcze chyba z 9 paragonów. Już mi słabo na samą myśl o kolejnych wierszykach o chipsach, a w tym roku zamiast ozdób świątecznych, po całym domu walają się torby z chipsami, colą i piwami. Pogięło mnie konkretnie. 🫣  To chyba przez to, że ostatnio małżonek przestał kwestionować moje konkursowe zakupy i straciłam czujność. 😆 Będzie miał chłopak co kwestionować, jak już wyjdzie, że Avanti standardowo zapłaciło za mój trud okrągłe 0 🤣

Ja na biedronkowy codziennie puszczałam po 1, a w 3/4 dni po 2. Masakra coś nowego wymyślić emotka

Ja serio podziwam ludzi, którzy regularnie u nich wygrywają i potrafią w kółko wymyślać nowe odpowiedzi na te same pytania na tyle ciekawie, żeby zainteresować komisję.  
No ale zawzięłam się na to Avanti i stwierdziłam, że ich zaspamuję, a jak to nie przyniesie żadnego efektu, to definitywnie kończę naszą znajomość. 😝 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

8igora9

#7323784 Napisano: 27.12.2025 18:51:07 w Avanti
agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

haha, ja już też nie mogę...emotka  Niby w sumie na te konkursy świąteczne Avanti wysłałem jedynie 22 zgłoszenia, ale wyczerpało mnie to emotka

ooo to tyle co i ja mówię w sumie na platformie joy-pepsico.eu

Sprawdziłam swoje notatki i u mnie też 22 zgłoszenia, ale zostało mi jeszcze chyba z 9 paragonów. Już mi słabo na samą myśl o kolejnych wierszykach o chipsach, a w tym roku zamiast ozdób świątecznych, po całym domu walają się torby z chipsami, colą i piwami. Pogięło mnie konkretnie. 🫣  To chyba przez to, że ostatnio małżonek przestał kwestionować moje konkursowe zakupy i straciłam czujność. 😆 Będzie miał chłopak co kwestionować, jak już wyjdzie, że Avanti standardowo zapłaciło za mój trud okrągłe 0 🤣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7322394 Napisano: 19.12.2025 18:28:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
InkaR napisał(a):

awe napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czysta kasa z Bryzy Leclerc, dokładnie 600zł  emotka

i mnie:)

i u mnie

Również się zgłaszam 😎 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7322128 Napisano: 18.12.2025 17:31:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jednak Trefl się obudził... ale obdarował tylko Puzzlami. 😝 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7320983 Napisano: 15.12.2025 12:53:00 w moje dzisiejsze wygrane :)

8igora9

#7320982 Napisano: 15.12.2025 12:47:21 w Zapowiedzi konkursów
taak napisał(a):

8igora9 napisał(a):

I nawet Soplica bez nagród pieniężnych w tym roku... Mój konkursowy świat się wali 🫣😤

https://www.faceb.../share/p/1DqmDgDVo8/

O kurcze, ale słabizna… zawsze ich konkursy były na dedykowanych stronach, więc może jeszcze coś się pojawi emotka

Może.... latem też zamiast 1 dużego konkursu mieli kilka mniejszych. Ale jakoś czarno to widzę. Strzelam, że będzie drugi nieduży konkurs w Żabie. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7320979 Napisano: 15.12.2025 12:36:51 w Zapowiedzi konkursów
I nawet Soplica bez nagród pieniężnych w tym roku... Mój konkursowy świat się wali 🫣😤

https://www.faceb.../share/p/1DqmDgDVo8/ Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7320564 Napisano: 12.12.2025 20:35:56 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

Jagermeister myślicie, że wszystko już rozesłane?

Mało wpisów, ale oni to raczej losują, więc mogło wpaść poza forum. Myślę, że już wszystko poszło. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7320391 Napisano: 12.12.2025 13:47:09 w Czy informują/ informowali?
Biala17 napisał(a):

[quote=Widziałam na Facebooku zapytanie w komentarzu czy laureaci są informowani to odpisali, że tak.

8igora9]

katarzynap napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Ponawiam pytanie - Czy ktoś dostał informacje o wygranej w konkursie Trefl za którykolwiek etap? Nie widziałam żadnego wpisu na forum, zakładka z laureatami na stronie pusta. Zapomnieli, że mieli wybierać po każdym etapie?

Daj proszę znać co odpisali (jeśli się będziesz kontaktować)

Ja pisałam początkiem grudnia i nikt nie odpisał

To daj znać na forum, jak odpowiedzą, proszę. Ja nie pisałam w tej sprawie, ale jak pisalam do nich coś przy okazji ostatniego konkursu freewolucji to odpisali po jakimś miesiącu 🫣 ostatnia edycje freewolucji też rozwiązywali bardzo mozolnie, niezgodnie z regulaminem.

Strony na Fb raczej nie prowadzi organizator konkursu, nie traktowałabym tego poważnie. 
Ta agencja uczciwie przyznaje nagrody, więc to byłoby dziwne, gdyby nikt z forum się nie załapał.

A Jagermeister? Na stronie jest info, że już wysłali maile 😶 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7320390 Napisano: 12.12.2025 13:42:30 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Barbie" Pepco

Wyniki dostępne tutaj: https://promocje-...onkurs-barbie-pepco/ Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7320242 Napisano: 11.12.2025 16:29:46 w Czy informują/ informowali?
katarzynap napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Ponawiam pytanie - Czy ktoś dostał informacje o wygranej w konkursie Trefl za którykolwiek etap? Nie widziałam żadnego wpisu na forum, zakładka z laureatami na stronie pusta. Zapomnieli, że mieli wybierać po każdym etapie?

Daj proszę znać co odpisali (jeśli się będziesz kontaktować)

Ja pisałam początkiem grudnia i nikt nie odpisał

To daj znać na forum, jak odpowiedzą, proszę. Ja nie pisałam w tej sprawie, ale jak pisalam do nich coś przy okazji ostatniego konkursu freewolucji to odpisali po jakimś miesiącu 🫣 ostatnia edycje freewolucji też rozwiązywali bardzo mozolnie, niezgodnie z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7320190 Napisano: 11.12.2025 13:44:12 w Czy informują/ informowali?
Ponawiam pytanie - Czy ktoś dostał informacje o wygranej w konkursie Trefl za którykolwiek etap? Nie widziałam żadnego wpisu na forum, zakładka z laureatami na stronie pusta. Zapomnieli, że mieli wybierać po każdym etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7319903 Napisano: 10.12.2025 12:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mksmichal napisał(a):

Za wygrana w konkursie Dilmah wartą ok. 100 zł wymagają podania PESEL-u do odbioru. Szczerze mówiąc, trochę mnie to zaniepokoiło – moim zdaniem nie powinni żądać aż takich danych przy tak drobnej nagrodzie.
Nie chcę podawać PESEL-u, bo to jednak wrażliwe dane i łatwo je potem wykorzystać nie tak, jak trzeba.
Co o tym sądzicie? Czy waszym zdaniem mają do tego prawo. Jak im odmówić żeby nie stracić prawa do nagrody?

Pesel to nie są dane wrażliwe, ale też nie są im do niczego potrzebne, więc nie powinni ich gromadzić bez powodu. 
2 razy w podobnej sytuacji w miejscu na pesel wpisałam datę urodzenia i nagrody przyszły normalnie, więc jeśli nie chcesz go podawać, to polecam właśnie wpisać sama datę albo zostawić to miejsce puste. Możesz też po prostu do nich napisać i zapytać. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7319427 Napisano: 08.12.2025 10:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

https://www.joy-pepsico.eu/pl-pl/promocje/pepsi/rozegraj-swieta no no, pepsi nas rozpieszcza emotka  codziennie 10k

I to są konkursy, które rozpalają wyobraźnię. 😁 Nic u Avanti nie wygrywam i nic nie wygram, ale najpewniej i tak wezmę udział codziennie, żeby poczuć dreszczyk emocji 🤣 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7318480 Napisano: 03.12.2025 14:24:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
taak napisał(a):

U mnie Air Fryer z Bic 🫶🏻

Jest i u mnie 😎 Wyświetl w wątku >>