Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7146953 Napisano: 14.12.2023 00:08:52 w moje dzisiejsze wygrane :)

8igora9

#7146356 Napisano: 12.12.2023 13:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chivasa nie ma. Metaxę otwierałeś, klikając w te 3 kropki, a potem "zobacz oryginalny post", jak zaznaczyłam na zdjęciu? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7146313 Napisano: 12.12.2023 10:34:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TadziuNorek napisał(a):

8igora9 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

slomkab napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Prosze o informację jeśli ktoś wie... 
Czy do tego konkursu Metaxy który kończy sie 14.12. istnieje jakiś formularz ? Jest jedynie regulamin...
http://raafconcept.pl/
Na FB postu z konkursem nie widzęemotka

Też nie mogę znaleźć

Blokada jakaś chyba bo nie da się żadnym sposobem znaleźć tego postu z konkursem 😔

Próbowałyście po prostu scrollować Facebooka przez chwilę? Tam się co chwilę pojawiają reklamy między postami, a jak jest się konkursowiczem, to są to tylko reklamy konkursów. 🤪 Metaxa mi się pojawiała wielokrotnie, więc musi być mocno promowana, ale skopiować tego rzeczywiście się nie da. Jak Wam wyskoczy, to polecam użyć opcje "zapisz post" i już go nie zgubicie. 🙃

To nie jest kwestia scrollowania czy zgubienia...
Konkurs Metaxy jest niedostępny tak samo jak i polski profil Chivas Regal https://www.facebook.com/chivaspolska i konkurs na tym profilu.
Jeszcze w sobotę konkurs Metaxy i Chivasa były dostępne, a teraz niestety nie.
Dlaczego tak jest?
Nie mam pojęcia... algorytmy fb to jest coś tak niezgłębionego, że można się domyślać, a i tak do niczego konkretnego się nie dojdzie.
Ja tylko podejrzewam, że od czasu gdy fb sobie życzy opłat za konta firmowe i sklepy (a możliwe, że polski profil Chivasa był na fb sklepem), to ktoś nie opłacił i fb zawiesił ten polski profil, a Polacy mogą po wpisaniu frazy "Chivas Regal" widzieć tylko ogólny angielski profil.
Napisałem w tej sprawie maila do organizatora konkursu chivasinfo@chromatique.pl ale nie dostałem odpowiedzi.

Ja mam zapisanego posta i normalnie jest ten formularz Metaxy... 
Przy scrollowaniu fejsa albo instastories zawsze mi wyskakuje ta Metaxa jako płatna reklama, wczoraj sprawdziłam to nawet z dwóch kont. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7146239 Napisano: 11.12.2023 23:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

slomkab napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Prosze o informację jeśli ktoś wie... 
Czy do tego konkursu Metaxy który kończy sie 14.12. istnieje jakiś formularz ? Jest jedynie regulamin...
http://raafconcept.pl/
Na FB postu z konkursem nie widzęemotka

Też nie mogę znaleźć

Blokada jakaś chyba bo nie da się żadnym sposobem znaleźć tego postu z konkursem 😔

Próbowałyście po prostu scrollować Facebooka przez chwilę? Tam się co chwilę pojawiają reklamy między postami, a jak jest się konkursowiczem, to są to tylko reklamy konkursów. 🤪 Metaxa mi się pojawiała wielokrotnie, więc musi być mocno promowana, ale skopiować tego rzeczywiście się nie da. Jak Wam wyskoczy, to polecam użyć opcje "zapisz post" i już go nie zgubicie. 🙃 Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

8igora9

#7146166 Napisano: 11.12.2023 17:34:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak z ciekawości... bo ostatnio chciałam wrzucić zgłoszenie na konkurs Cirio, ale zorientowałam się, że mam paragon z Kaufa, który jest wykluczony. Czy to ma jakieś logiczne uzasadnienie? Konkurs wszędzie poza sklepem x i y? Albo konkurs kończy określonego dnia, a potem się okazuje, że czas na zrobienie zakupów konkursowych minął tydzień wcześniej. Jest w tym jakiś sens, czy to czysta złośliwość? Czasem tych informacji nawet nie ma na stronie konkursowej, a chyba tylko konkursowicze na pełen etat czytają regulaminy i to też pewnie nie zawsze. 😱 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7146134 Napisano: 11.12.2023 16:40:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
I do mnie doczłapał się bon do Biedronki o 16:33, a już myślałam, że mam jakiegoś bana u Columbita emotka  
Oprócz tego produkty od Mamuta i Soplicy Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7146063 Napisano: 11.12.2023 13:35:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

Głupie pytanie, ale podpowie ktoś w soplicy czy wygrywa rym czy proza. Gram gram i nic 🤣

Tam jest w grze 1500zl, więc licz się z tym, że na pewno sporo osób dodaje zdjęcia i filmy.  Strzel chociaż jakaś fotę na szybko na tle choinki czy coś. 🤪 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7145886 Napisano: 10.12.2023 17:45:32 w Paragony na trwające konkursy
Kubuś Aldi sprzedam lub wymienię na inny paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7145057 Napisano: 06.12.2023 17:50:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tysiak ze Snickersa na Mikołajki ❤️ 

A wczoraj Jager i Olewnik w Intermarche. emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7144966 Napisano: 06.12.2023 13:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak się kupuje w Delikatesach Centrum z ich aplikacją, to zostaje po tym jakiś ślad na paragonie? Nr karty czy coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7144735 Napisano: 05.12.2023 14:48:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

JEDYNKA (1) w mailu i nic więcej? no..to trzeba wylosować nagrodę?! im więcej zostanie organizatorowi - tym lepiej.
Niestety kumpel w pracy właśnie się śmieje - że patrzył jak ja wysyłam zgłoszenie i on "dla jaj" , wysłał paragon byle jaki z biedronki z bułkami i jogurtem - w odpowiedzi napisał w sensie "ble ble durnota zaraz godzina 16 i ide do domu"

Nie ma fizycznie ani paragonu ani treści wysłanej odpowiedzi - dla dowodu by TU na forum wstawić ale wręcz ryje ze śmiechu że wygrał!!
KRZYSZTOF/ KRYSTIAN/MAKSYMILIAN - za screenach też pewnie jaja robili z Organizacji konkursu...

Daj znać, czy dostał nagrodę, czy po fakcie zrobili negatywną weryfikację, bo to w sumie ciekawe emotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

8igora9

#7144507 Napisano: 04.12.2023 18:01:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Soplica, CIN CIN i koszulka z żelkami Bebeto. 👌🏻 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7143991 Napisano: 01.12.2023 19:41:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie zapas piwa. Nie wiem co z nim zrobię, bo już te 3 butelki kupione na konkurs ledwo upchnęłam w szafce z konkursowymi alkoholami. 🙈 Aczkolwiek miło rozpocząć konkursowy miesiąc już pierwszego! emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7143639 Napisano: 30.11.2023 21:33:18 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś jeszcze któreś z Crunchipsów kończących się dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7143637 Napisano: 30.11.2023 21:31:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ode mnie przez rok konkursowania nikt nigdy nie chciał peselu, a ostatnio w 3 konkursach chcieli i to za jakieś drobne nagrody. Zastanawiałam się, czy coś się ostatnio nie zmieniło w przepisach, ale pesel oczywiście podałam. Jestem chciwa, jeśli chodzi o nagrody, nawet jeśli to jakaś drobnica, która i tak komuś oddam. 🙈Nie wiem co by musieli chcieć, żeby mnie powstrzymać, chyba żebym podała swoją wagę. 🤣🤣🤣
Swoją drogą jak za studenckich czasów trochę konkursowałam (dobre 10 lat temu) to chcieli pesel dosłownie do wszystkiego. 😱 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7143501 Napisano: 30.11.2023 14:54:59 w Czy informują/ informowali?
wiolka252 napisał(a):

Soplica zazwyczaj ile dni po etapie informuje. Pisze do 10 , a może wcześniej? (Może w końcu coś u nich uda mi się wygrać 😅)

Różnie, ale raczej przyszły tydzień. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

8igora9

#7143204 Napisano: 29.11.2023 17:03:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po tylu porażkach w konkursach zdjęciowych mam  i ja swoją nagrodę, która wszystko wynagradza — stypendium od Lecha! 😄 

Mail o 16:30 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7143157 Napisano: 29.11.2023 15:22:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie pizza za 25/11 (z chęcią wymienię na paragon crunchips gama i crunchips rabat) Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7142871 Napisano: 28.11.2023 13:53:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

Hej pytanie o karty Edenred właśnie znalazłam jakąś z konkursu i chciałam sprawdzić saldo a tu się okazało że są naliczane jakieś opłaty czy ktoś tak miał ? Nie wiem jaki to konkurs ....

Ja mam pobrana apke Edenred i tam podpięte wszystkie karty. Jest saldo i  historia transakcji, żadnych opłat 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7142727 Napisano: 27.11.2023 21:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

Mnie się podobają wyniki Crunchipsów, bo widać, że chcieli, żeby nagrodzone prace były różnorodne i to jest fajne podejście.   👍

Dopiero teraz zobaczyłam te wyniki i przeraża mnie ile osób robi zdjęcia na kilka konkursów jednocześnie, zmieniając tylko produkt. Kilka wygranych zgłoszeń kojarzę z ostatniego konkursu Nacomi. emotka  Pani w ramkach to mi niedługo zacznie wyskakiwać z lodówki, ile można...

Co do różnorodności, nie zgodzę się do końca. Niektóre zgłoszenia nie zasłużyły moim zdaniem nawet na 50 zł. Paczka położona obok psa czy trzymana w ręce nie ma nic wspólnego z patentem na imprezę. A takie jednak było zadanie. Można nagradzać słabsze zdjęcia, ale niech chociaż mają jakiś sens.

Na te, które wygrały 50zl to nawet nie patrzę, bo mogli nie mieć tylu jakościowych zgłoszeń. emotka  Tematem zdjęcia nie miał być patent na imprezę 🤔 "pokaż jak chipsujesz w wolnej chwili". A z tą różnorodnością chodziło mi o to, że nie nagrodzili zdjęć na jedno kopytko, tak jak robią niektórzy... Są zdjęcia na wesoło i na poważnie, profesjonalne i amatorskie, kolorowe i stonowane, z uśmiechniętymi buziami i z samym produktem, z fotoszopem i bez niego... 
A wstawianie tych samych zdjęć na wszystkie konkursy, to już odrębny temat... organizator nie ma obowiązku śledzić wyników konkursów z innych agencji, więc ciężko się go o to czepiać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0